Jump to content
Naimisiin.info

Oulun seutu


Hilla_78

Recommended Posts

  • Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Onkos kellään käsitystä, miten paljon sakkia mahtuis Ramadan Kuvernöörisaliin? Ootteko olleet häissä siellä??

Niitten nettisivut on hirveen suppeat, siellä on vain maininta, että teatterimuodossa 80 henkilöä, muuten 30-50.. Itsellä tuntuis että jos siellä yhdistäis ne kaks huonetta (jotka käytännössä on samaa tilaa) niin vois mahtua aika paljonki..

Link to comment
Share on other sites

kyselin peuhun tilannetta tässä syksyllä ja ainakin sillon oli ihan epäselvää kaikille...omistusasiat ja muut, joten sillon sanottiin, ettei ensi kesälle oteta varauksia. Mutta jos keksit kenelle soitella niin kannattaa kysellä! Eihän sitä koskaan tiedä... 8)

Link to comment
Share on other sites

Soitin Oys:n neuvontaan (puh. 08-3154193) ja siellä kerrottiin seuraavaa:

Peuhu on vuokrattavissa vuoden 2005 heinäkuuhun asti. Sen jälkeistä tilannetta ei vielä tiedetä.

Hinnat on:

-päärakennus 1.5.-30.9. väliseltä ajalta 170 e/vrk ulkopuolisille ja pohjois-pohjanmaan sairaanhoitopiirin työntekijöille 90 e/vrk

-rannassa oleva sauna 5 e/hlö/tunti

Heinäkuun jälkeinen tilanne selviää myöhemmin

t. Any

Link to comment
Share on other sites

Olen kiinnostunut Ramadan Kuvernöörisalista. Tietääkö joku suoran osoitteen sivuille, josta näkee hinnat ym.? Suunnitelmissa n. 30 hengen juhla, onko paikka liian suuri???

Link to comment
Share on other sites

Tiedoksi kiinnostuneille, että Johteenhovin ensi kesän varaukset maksetaan kahden viikon kuluttua, jotenka peruutuspaikat tulevat silloin "ilmi"  ;D Elikäs kannattaa silloin kysellä peruutuksista, niitä varmaankin tulee jonkin verran.

Ensi viikonloppuna muuten testaan Terva-Toppilan ystäväni häissä, voinpa vaikka raportoidaä sitten miltä paikka tuntui!!

Link to comment
Share on other sites

Hei Naali,

En ole löytänyt Kuvernöörisalin hintoja netistä mistään. Oulun Ramadan sivuilta pääsi vain siihen, missä näytettiin eri istumajärjestyksillä, minkä verran mahtuis ihmisiä. Mun mielestä 30 henkeä ei ole liian vähän sinne, se riippuu miten pöydät laittaa.

Tila on kyllä hurjan kaunis ja tunnelmallinen.

Kannattaa varmaan soittaa Ramadaan.

Link to comment
Share on other sites

Itse varasin Ramadan Kuvernöörisalin, mahtuu tosiaan tuo n. 80-90 hlöä.

Tosi kaunis ja tunnelmallinen paikka. Ruuat on kuulemma hyviä.

Kannattaa soitella Ramadan Oulun myyntipalveluun  :)

Link to comment
Share on other sites

onko kukaan viettänyt häitään/käynyt juhlissa alakylän seurojentalolla eli Toivolassa??? Kävin katsastamassa paikan ja varasin silloin marraskuussa ja nyt aloin pohtimaan, että miten siitä saisi kauniin  :P

onko törkeää ripustaa seinällä riippuvan ryijyn päälle jotain teemaan ja väreihin sopivampaa? :P

Link to comment
Share on other sites

Feliz ja kumppanit!

Jos olette juhlineet talvihäitä tervatoppilan kartanossa, omianne tai vieraana, niin kertokaa kokemuksistanne. Lämmittävätkö kakluunit tarpeeksi vai saako siellä palella? Varmaankin vieraiden lukumääräkin vaikuttaa asiaan. Meidän juhlissa noin 80 henkilöä, joten heistäkin varmasti lämpöä löytyy  ;)

Link to comment
Share on other sites

Moi Golfer,

Olen ollutlukemattomia kertoja terva-toppilassa ja myös talvella, viteltiin firman pikkujoulujakin siellä. Kartano on lämmin ja jopa kuumakin välillä. Ei varmasti tarvitse palella!

Link to comment
Share on other sites

Kiitos kommentista Heather06. Kiva kuulla, että lämpöä riittää. Ollaan menossa sulhon kans katsastamaan paikka maanantaina ja alustavat varaukset on tehty. Kuvissa paikka näyttää todella tunnelmalliselta ja kauniilta. Vähän kallishan se on, mutta hinta sisältää paljon. Tervatoppila on ilmeisen suosittu pikkujoulupaikka ja senkin takia pitänee toimia nopsasti tässä varausasiassa.

Hyvin olet Heather hääkuukauden valinnut  

Toivotaan vielä, että saadaan valkea joulukuu   :):D ;D

Link to comment
Share on other sites

Missä kirkossa teijät (golfer) vihitään? Meillä tuomiokirkko. Kyllä me uskotaan valkeaan jouluun :D

Link to comment
Share on other sites

Meillä on Heather vielä auki molemmat kirkko ja juhlapaikka. Ajaeltiin tehdä nyt ensi hätään päätös juhlapaikasta, ja tällähetkellä näyttää siltä, että paikan valinta vaikuttaa myös kirkon valintaan. Ykkösvaihtoehto kirkoksi on Tuiran kirkko, sopivan kokoinen ja kaunis. Kakkosena tulee tuomiokirkko. Jos tervatoppila on juhlapaikka, niin kirkko on Tuirassa. Aleksinkulman kans käsikädessä tulee tuomiokirkko käytännönsyistä. Eiköhän tuo ensviikkoon mennessä selviä...

Link to comment
Share on other sites

Hei Golfer, meillä on varattuna Tuiran kirkko ja Terva-Toppilan kartano ja minusta se on kyllä täydellinen valinta!  ;D

Link to comment
Share on other sites

Hei Missu81, keroisitko paljonko kuvernöörisalin vuokra on? Entä minkähintiaisia menuja Ramadalla on? Sinnekö tosiaan mahtuu 80-90 henkilöä?

Link to comment
Share on other sites

Feliz ja kumppanit!

Jos olette juhlineet talvihäitä tervatoppilan kartanossa, omianne tai vieraana, niin kertokaa kokemuksistanne. Lämmittävätkö kakluunit tarpeeksi vai saako siellä palella?

Moikka moi, toivottavasti ehdit huomata ton vastaukseni Oulu-palstalle  :)  (Oisko sivu 37 tai jotain...)No eniveis, sinne en muistanut mainita, etta meilla oli kylla kaikilla KUUUUMA!!! Vaikka itsellakin oli siis tosi kesainen mekko keskella talvea ( 8)), niin hikea pukkas... Mutta eipa siina mitaan, kaikki kavivat saannöllisin valiajoin siina pihalla viilentymassa. Ja juu vieraita oli about 80.

Link to comment
Share on other sites

Fleur: Kuvernöörisaliin ei ole erillistä vuokraa, mutta ruuat ja juomat täytyy ottaa heiltä hääkakkua lukuunottamatta. Omien juomien tuominen on siis ehdottomasti kielletty. Ei ole ainakaan meidän juhlapaikka. Aikoivat laittaa tarkemman tarjouksen sähköpostitse, mutta viestin perilletulo tökki...

Link to comment
Share on other sites

Nyt palo käämit  >:( !

Tärkeetä tietoa Aleksinkulmasta haaveileville!

Soitin viimeviikon alussa Oulun Aterialle ja pyysin tarjousta Aleksinkulmaan. Luvattiin täksi viikoksi. Kun mitään ei kuulu ???, niin soitin sinne tiedustellakseni, missä vaiheessa tarjoukseni on. Siellä oltiin, niinkuin ei muisteta mitään, eikä mitään ollut aloitettu asian eteen. Kyseltiin vain, että laitoinko sähköpostilla tarjouspyynnön. Minähän nimenomaan soitin kyseiselle henkilölle suoraan! Nyt hän sitten toteaa, että voisinko laittaa sen tarjouspyynnön sähköpostiin, kun se on helpompi tapa käsitellä tämä asia, ei sitten voinut sitä viimeviikolla sanoa  ???. Nyt sitten tämä tarjous viivästyy edelleen viikolla  >:( .

Eikä siinä vielä kaikki. Kun nyt kyseinen henkilö oli langan päässä ajattelin kysellä vähän lisää hinnoista. Aterian tarjoilijoiden palkat maksavat nykyään 32,50€/tunti, siis MITÄ  :o. Nostivat sitten viime vuodesta vaivaiset 7,5€, noin 30%. Lisäksi vähintään kaksi tarjoilijaa joutuvat olemaan juhlan loppuun asti, joten esim. kahden tarjoilijan 10 tunnin palkka (klo 16-02) vaivaiset 650€  :o . Nautipas siinä sitten juhlasta, kun katselet tarjoilijoita, että mitä v..tua nuo tuolla norkoilee tuolla palkalla aamutunneille... Siis meidän häät järjestetään tasan tarkkaan jossain muualla, ei todellakaan Aleksinkulmassa. Sulhokin sanoi, että mieluummin laitetaan esim. Hilukkuun piikki auki, kun tollasia summia törsätään tarjoilijoihin!!!

Nyt sitten oottelen huumorimielellä, mitä tarjouksia Oulun Aterialta viitsivät laittaa  ;) Pitäähän se laskee huvikseen, mitä tommonen hääjuhla tulis maksaan kokonaisuudessaan  ;D

Nyt vähän helpotti, kiitti  :):D ;D

Link to comment
Share on other sites

Sattuuko kukaan tietämään tämän hetkistä tilannetta Oulunsuun Pirtiltä, että kuinka pitkälle se on varattu, paljonko lopullinen vuokra nyt on (täällä on ollu eri tietoja pe-su ja la-su hinnoista), mitä vuokraan kuuluu (astiat, pöytäliinat, jne?) ja minkälainen keittiö on?

Yritin soittaa sinne, mutten saanut ketään kiinni... Paikka sinäänsä on minulle tuttu, mutta itse en ole siellä koskaan mitään järkkäilly.

Link to comment
Share on other sites

Moi Neito_79!

Soitithan oikeaan numeroon...  Sillä itse katsoin kiinteän puhelinnumeron pirtin nettisivuilta, ja kuinkas ollakaan yritin soittaa heidän faksinumeroon  ;D. Olivat muuttaneet numeroita, eivätkä niitä olleet nettiin päivittäneet. Aika varattua tuntui olevan. Talonmies sanoi, että kannattaa varata jopa 1,5 vuotta aikaisemmin. Yritä soittaa hänelle kännykkään. Luulis vastaavan  ;D. Yhteystiedot alhaalla

Oulunsuun Nuorisoseura r.y.

Oulu - Kastelli - Pirtintie 1 – Pirtti. Fax. (08 ) 330 428

puh. 044-333 0428

E-mail: [email protected] Kotisivut: www.oulunsuunnuorisoseura.fi

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.



×
×
  • Create New...