1873 viestiä aiheessa

Soittelin OYS:iin, vuokra vain 170 euroa ja kipot/kupit/istumapaikat löytyy 192 hlölle. En osannut sanoa sen tarkemmin paikasta mitään, ei ollut itse siellä käynyt. Antoi kuitenkin "talkkarin" numeron, soittelenpa siis sinne ja käyn katsastamassa paikan. Miinusta se, että paikasta pitää poistua klo 24 mennessä, ei osannut sanoa saako olla pitempään... ja siivotakin pitää itse  :-/ Noo, katsotaan miltä paikka näyttää  :-X

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ai se oli niin edullinen. onko se niinku vuorokausi? ku minun siskon kaveri menee siellä naimisiin ja hän sanoi hinnaksi sen n.400 viikonloppu. mutta on kyllä aika ihme että sieltä pitää noinkin aikaisin poistua... ???

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Peuhu oli siis tosiaankin 170 eur/vuorokausi, käytännössä jos haluaa juhlia yli puolenyön, pitää vuokrata sunnuntai ja jos haluaa koristella perjantaina niin täytyy vuokrata myös sekin päivä erikseen.. eipä siis olekaan enää niin halpa. Kattavastihan siellä oli astioita ym. mutta paikan tumma yleisilme ei oikein tehnyt suurta vaikutusta.. Ja sitten pitäisi sijoittaa noutopöytä alakertaan ja kuljeskella lautasten kanssa ylös ja alas.. ei hyvä! Pienemmälle porukalle olisi tosi kiva, varsinkin kesällä. No etsintä jatkuu.. sekä Oulun seudulta että Turun seudulta  ::)

Sattuuko kukaan muuten tietämään onko esim. Lumijoella mitään paikkaa? Kaunis kirkko on ainakin!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ootkos sä Jepulis78 sitten miettiny esim sitä Limingan nuorisoseuraa tai Laitasaaren seurojentaloa tai Pitojen Helmeä  tai Hannuksen piilopirttiä? Kaksi ensimmäistä on ainakin aika edullisia/kohtuuhintaisia.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minniriini tuossa joku aika sitten kyseli Oulunsuun pirtistä. Soitin sinne tänään. Nainen sieltä kertoi, että vuokra on pe-illasta su-aamuun 450euroa. Porukkaa mahtuu 150hlöä. Pirtti oli valitettavasti jo varattu meidän päivänämme, eli jatkamme paikan etsintää.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hannuksen Piilopirtti olisi ykkösvalinta, mutta kun on liian pieni... Osa vieraista joutuisi istumaan yläkerrassa "eristyksissä". Sama juttu Pitojen Helmessä. Laitasaari taas on vähän liian kaukana, tarkoitus kun olisi mennä vihille Limingan kirkossa (ehkä..). Limingan nuorisoseurallakin käytiin, mutta ei tehnyt sulhoon kovin suurta vaikutusta. Minusta kuitenkin ihan jees paikka, ei tosin mikään upea ulkoapäin, mutta tilaa olisi riittävästi. Ja edullinen hinta on tietty aina plussaa! Jatkaa etsintää  ;D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Jepulis78 sittenhän tietty Kempelees Nuorisoseura tai työväentalo? ne on vähäsen nätimpiä ulkoakinpäin...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Pitäisikö hääjulassa olla mielestänne piha-aluetta? Olemme kovasti miettineet elokuussa 2006 vietettövien häidemme juhlapaikaksi Ravintola HILIKKUA, joka vaikuttaa muuten kaikin puolin loistavalta, mutta siinä ei ole oikeastaan pihaa.

Kaipaisin myös teidän kokemuksianne TERVATOPPILAN JAZZ-VINTISTÄ käytännössä. Tuleekohan se loppujen lopuksi todella kalliiksi kaikkien pikkumaksujen myötä, joita kertyy mm. yön tunneilta ym.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Jazzvintti ainakin on todella hyvä häänviettopaikka! pihakysymyshän tulee vastaan, että jos on lämminpäivä niin pihahan on kiva ja tupakoitsijat käyvät pihalla, mutta loppupeleissähän asia on niin kuin itse haluat omissa häissä olevan.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Moi,

Auttakee.. näin jossain välissä maininnan, että jollakin oli kuvia Oulun NMKY:ltä juhlia varten laitettuna? En löydä enään kuka näin sanoi ja missä.. kiinnostaisi hirveästi vilkaista.

Onko kukaan juhlinut Haukiputaan Martinhovissa, paljonko oli väkeä ja saiko sinne viedä omat viinat ja ruuat?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Heips!

Kertookahan tänä kesänä Koskelankylän Valolla hääjuhliaan viettävät sitten kokemuksia ko. paikasta!

Meillä on varattuna ensi kesälle Oulunsuun Pirtti (varattiin jo tammikuussa) mutta nyt on alkanut vähän epäilyttää se paikka, kun olen kuullut, että siellä on tehty ohareita joillekin ja vielä tosi törkeästi (soitettu 2 viikkoa ennen häitä, että sori vaan ette voikaan tulla ja syyksi sanottu remontti, mutta tosiasiassa siellä olikin pidetty silloin tanssit, jotka varmaan nuorisoseuralle tuottoisammat kuin häät). Helmikuun lopulla se talkkarinainen sanoi lähettävänsä laskun varausmaksusta meille kevään aikana. No mitään laskua ei kuulunut ja soitin sinne eilen uudestaan ja varmistin, että meidän varaus on edelleen heillä kirjoissa. No olihan se onneksi siellä ja nainen sanoi, että lähettää elokuun loppuun mennessä sen varausmaksulaskun, kun nyt olis kuulemma turhan aikaista  ??? Luulis, että olisi heidän etujen mukaista jos varausmaksun vois maksaa jo nyt. Tuli vähän sellainen olo, että meinaavatkohan ne odottaa syksyyn asti jos vaikka joku keksisi pitää tuottoisammat juhlat tuona meidän päivänä ja tehdä sit meillekin oharit...

Näistä syistä siis kattelen meille vielä muitakin mahdollisuuksia ja tuo Valo kiinnostais!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hei

Meillä on juhlat parin viikon päästä Oulunsalon Peuhussa. Peuhun omiastaa OYS. Yläkertaan mahtuu samaan tilaan noin 120 henkeä ja se on tosi kiva paikka muutenkin. Ei mikään kolkko paikka. Suosittelen!!

Viikonloppu pe-su maksaa 500 euroa. Tietty ensisijaisena sitä vuokrataan OYS:n työntekijöille.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Orange: Me juhlitaan häitä Raatin nuorisotalolla (Oulun NMKY) elokuussa. Mielelläni haluaisin kyllä kans nähdä kuvia siitä paikasta juhlakuntoon laitettuna.  :) Meillä on vielä mietinnässä, miten pöydät siellä laitetaan. Vieraita on kutsuttu 115.

Muuten se NMKY tuntuu minusta toimivan hääjuhlapaikkana. Sinne pääsee jo perjantaina ja pois ei tartte olla vasta ku sunnuntai-iltana klo 22. Astiat periaatteessa löytyy, osin kyllä sekalaista sarjaa. Julkisivuremontti on parhaillaan menossa. Pitäis valmistua tällä viikolla.

Meillä tulee seisova pöytä kahvilan puolelle ja pöydät ja tanssit salin puolelle. Kahvilasta on pääsy ulos isolle terassille.

Kertoisko joku omia kokemuksiaan / vinkkejä Raatista?  :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Adagio! Vietämme itse häitämme Hilikussa lokakuussa. Meitä tuo piha-alueen puuttuminen ei niin haittaa, kun sää saattaa olla jo hieman kolea tuona ajankohtana. Ja ulkoalueita tärkeämpää meille oli paikan yleisilme ja hinta. Lasaretin Merikoskisali oli ykkösenä pitkään, mutta siitä piti luopua vierasmäärän kasvaessa. :-/ Paikkaan kun mahtui sisälle vain vaivaiset 50 henkeä....

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Helou kanssasisaret,

Olisikohan kellään tietoa siitä Pateniemen honkapirtistä? Millainen syyshäille? Onko pianoa? On nimittäin ohjelman kannalta välttämätön.

Entäpä sitten tämä Tervatoppilan kartano? Mahtuuko noin 70 henkilöä samaan tilaan, ettei esimerkiksi hääohjelmaa tarvitse tiirailla toisesta huoneesta?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Raiku: Meillä oli talvi/keväthäät Tervatoppilan kartanossa. Kaikki 70-80 vierastamme mahtuivat isoon L-malliseen saliin. Me istuimme perheidemme kanssa isoimmassa pöydässä, johon näki kaikista pöydistä ja me näimme kaikki. Puheet pidettiin myös siitä pöydästä. Isoa tilaa vaativia ohjelmanumeroita meillä ei ollut kuin vasta illemmalla, jolloin osa vieraista oli jo poistunut ja osa pöydistä oli korjattu pois tanssilattian tieltä. Istumapaikkoja ei tuolloin ollut tarkoitus kaikille järjestääkkään. Vieraat tuntuivat viihtyvän vaikka kaikki ei koko ajan toisia nähneetkään, hääparina olimme kuitenkin jokaisen näköpiirissä. Ehdottomasti oli täydellinen valinta meidän juhlapaikaksi. Koristeluja ei tarvinut paljon hankkia, kun paikka on itsessään kaunis. Monipuoliset tilat: vanha rakennus itsessään ohjelmanumero, piano, biljardipöytä, sikarihuone jne.  :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kiitos infosta! Nyt vain täytyy miettiä, panostaako halpuuteen ja hauskuuteen vai estetiikkaan ja romantiikkaan...   :) Tervatoppilassa mahtaa vain olla se iso miinus, että sieltä täytyy lähteä "jo" yöllä  :-/

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Niin...

Yksi jos kymmeneskin paikka askarruttaa tällä hetkellä. Eli valistakaapa joku minua LAITASAAREN SEUROJENTALOSTA. Olen itsekin ollut siellä häissä, ja pihapiiri ja tunnelma olivat kivat.

Mutta:

Onko pianoa tai flyygeliä?

Onko yöpymismahdollisuutta? Vaikka vain omilla patjoilla jossain nurkassa? Oulusta kun kuitenkin on tuota matkaa, ja häissämme ei lasiin syljetä  ;) Luulisi, ettei ketään haittaa jos muutama tyyppi sammahtaa nukkumaan pikkutunneilla, vaikka varsinaista majoitusta ei olisikaan järjestetty. Eli siis tavallaan semmoinen epävirallinen majoitus. Virallinen on tietty aina parempi...

Entäpä tämä vuodenaikakysymys: onko kylmä syksyllä?  ???  ???

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

RAIKU: Laitasaaressa ei ainakaan muistaakseni ollut pianoa eikä flyygeliä. Kävimme pari viikkoa sitten siellä katsomassa tiloja. Pihapiirissä oleva aitta kuuluu talon vuokraan, ja Kokkonen kertoi siellä jonkun hääparin jopa joskus hääyötään viettäneen. Eli siinä aitassa ainakin voi halutessaan yöpyä. Käsittääkseni se on täysin tyhjillään muuten. Muuta yöpymismahdollisuutta ei ( tietääkseni ) ole.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

En lukenut ketjua alusta lähtien, mutta ajattelin kirjoittaa kommenttini Hannuksen Piilopirtistä. Meidän häämme siis vietettiin siellä. Kriteerinä hääpaikkaa valitessamme olivat

* mukavat juhlatilat

* hyvät ruuat pitopöydästä

* luonnonkaunis ympäristö (emme halunneet kaupunkihäitä)

* ei a-oikeuksia (sai viedä omat juomat)

* yöpymismahdollisuus

* häitä sai viettää vaikka aamuun asti (me olimme juhlissa klo 2.30 asti, viimeiset vieraat lähtivät nukkumaan klo 4.00  :P )

Yhteenvetona vois heti alkuun laittaa, ettei meillä ole kuin yksi (pieni) negatiivinen asia ko. paikasta. :) Muuten kaikki sujui loistavasti ja päivämme oli Piilopirtin osalta täydellinen. :)

Palvelu pelasi loistavasti, vaikka Piilopirtin emäntä olikin sairaana. Häntä tuurannut nainen oli erittäin pätevä ja mukava. Tarjoilijat huolehtivat, että pitopöydässä ruokaa riitti ja että vierailla oli juotavaa pöydissä.

Ruoka ja muut tarjoiltavat olivat kuten toivoimme ja erittäin maukkaita. Jopa sydämenmuotoisia hääkakkuja ja leipäjuustopaloja myöten.  :-X Hääkakkutelinekin oli oikein kaunis, ei mikään kaikkein perinteisin "kerroskakkuteline".

Juhlatilat olivat ainakin meidän häihimme juuri oikeanlaiset. Käytössämme oli koko päärakennus oheistiloineen. Hääsali oli valoisa ja sen sai koristella haluamallaan tavalla. Takapihan kuistin pöytien ääressä oli kiva istuksia välillä ja tanssilavakin oli sopivan kokoinen. Sää suosi häitämme, ei ollut liian helle eikä satanut. Mutta sateenkin sattuessa ulkosalla voi oleilla reilun kokoisen tanssilavakatoksen alla (jossa myös pöytiä penkkeineen).

Yöpymistilat olivat viihtyisät ja hinta-laatu-suhde kohdallaan. Hintaan kuului lakanoiden lisäksi myös runsas aamiainen seisovasta pöydästä. Tarjolla oli mm. tosi maukkaita sämpylöitä.  :-X

Se ainoa miinuspuoli tulee päärakennuksen vessoista. Esim. naisten wc:ssä oli kyllä kolme wc-istuinta, mutta niiden välissä ei ollut kuin matalat, puiset aidat. Ei mitään "koppeja" tai ovia. Eli käytännössä ei minkäänlaista näkösuojaa, joten vieraamme sitten ennemmin jonottivat päästäkseen vessaan yksin ja laittoivat vessan oven lukkoon voidakseen olla rauhassa. Suuremmissa häissä tämä voi aiheuttaa turhan pitkiä jonotusaikoja. Mutta ainakin oli vierailla "jotain" yhteistä puheenaihetta.  :P

Voimme siis suositella Hannuksen Piilopirttiä kaikille, jotka haluavat häät kauniissa maalaismiljöössä ja loistavaa palvelua. Hinnaltaan edullisempiakin paikkoja varmaan löytyy, mutta mielestämme Piilopirtin käyttämä hinnoittelu oli selkeää eikä yllätyksiä tullut. Tiloista ei siis maksettu erikseen mitään tilavuokraa, vaan ainoastaan tietty summa/vieras ja se kattoi tilat, henkilökunnan, ruuat, alkoholittomat juomat, pöytäliinat, tervetuliaismaljojen tarjoilut, boolien teot tuomistamme juomista ohjeidemme mukaan, siivoukset jne.

Hannuksen Piilopirtin nettisivut löytyvät osoitteesta:

http://www.hannuksenpiilopirtti.fi/

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

yösydän: KIITOS TIEDOISTA :-X!!! (meillä piilopirtti varattu 5/8-06)

                                                         :o :o   Ja sitten kaikki Oulun naikkarit   --> TÄNNE!!!        :o :o

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Yosydan, kiitos perusteellisesta selonteosta!

Tiedatko olisiko Hannuksen piilopirtilla tanssitilaa talvella, kun tanssikatoshan ei silloin ole kaytossa  ???

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Muutamat ovat kyselleet kuvia Oulun NMKKY:stä Raatissa. Järjestin (tietysti lukuisien apureiden kanssa) siellä toukokuussa remontin ollessa vielä kesken juhlat, joihin osallistui 217 henkeä. Kaikille oli plaseerattu paikat, ruoat ja juomat tarjoiltiin pöytiin ja pikkukahvio (kun oli tyhjennetty kaikista pöydistä ja tuoleista julhasaliin) toimi tarjoilijoiden ja pitopalvelun tukikohtana. Lavalla pidettiin puheet ja flyygeli soi ruokailun ajan ja bändi soitti loppuillasta tanssimusiikkia lavalla. Tosin yllättäen tanssijoita ilmaantui niin paljon, että tyhjensimme lavan edestä tilaa tanssijoille. Kaikin puolin olivat todella onnistuneet juhlat. Tottakai noin suuren porukan kanssa on hyvinkin tiivis tunnelma, mutta ehkä osin siitäkin syystä tunnelma pysyi katossa koko illan  ;) Ainoa probleema on se, että naisille on vain 1 vessa, illan aikana muodostui komea jono jo molempiin vessoihin.

Tässä muutama kuva kattauksesta valmiina. Ensimmäinen on otettu ovilta päin ja kaksi viimeistä lavalta.

IMG_7791b.jpg

IMG_7785b.jpg

IMG_7793b.jpg

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.