Oulun seutu


Hilla_78

Recommended Posts

Jenskuli: Varasitteko ihan kartanon puolen vai jatsivintin? On aika todennäköistä, että paikassa on kahdet juhlat yhtäaikaa, toiset kartanolla ja toiset vintillä. Ei ehkä kovin kiva juttu :( Saanko udella mille päivälle varasitte (ettei vaan ole sama päivä kun meillä ;D )? Meillä pitäisi olla varattuna 14.7..

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Olisiko kellään tietoa halvoista "juhlapaikoista" Oulun seudulla? Haluamme pitää häät jo tulevana talvena (joulu-tammikuu). Toivomme että voimme viettää vapaamuotoisen juhlan ystäviemme ja lähisukulaisten kanssa (45 henk.). Tarjoulun ja juomat haluaisimme hoitaa itse. Paikka voisi olla erähenkinen tai vanha rakennus. Ehdotuksia?

Link to comment
Share on other sites

Guest pumpuli84

Anselmi!Tässä on yksi

http://www.alakylannuorisoseuratoivola.net/

Rauhallinen paikka Kiiminki joen varressa, syrjässä päätieltä :) sivuilla lukee että pe-su, mutta se on vanhaa tietoa..nykyisin se on to-su 400€ :) meillä jatkot siellä ensi kesänä :) just tänään käytiin kattomassa sitä..   :-X Ja omat juomat ja ruoat voi viedä  :)

Link to comment
Share on other sites

Anselmi, Auranmaja olisi halpa vaihtoehto ainakin, se on myös erähenkinen. Sinne saa tuoda omat ruuat ja juomat.  Hiihtokautena eivät vuokraa, mutta joulukuussa voisi vielä onnistua :)

Onnea etsintään!

Link to comment
Share on other sites

On aika todennäköistä, että paikassa on kahdet juhlat yhtäaikaa, toiset kartanolla ja toiset vintillä. Ei ehkä kovin kiva juttu :(

Ei haitannut meitä paljonkaan, tosin joissakin etupihalla otetuissa kuvissa näkyy vintillä olevat vieraat taustalla pihalla.

Kartanolla on parempi terassi takapihalla joten siellä ainakin meidän juhlaväki viihtyi enemmän :)

Link to comment
Share on other sites

Kiitos Mantsi ehdotuksesta. Tiedätkö mahdolliseti Auran Majan vuokraa?  :)

Pumpuli, Toivola tuntuu 45 henk. turhan isolta. Muuten kiva paikka.  :-/

Onko kellään muita halpoja paikkaehdotuksia (Oulun seudulta), missä voi itse hoitaa tarjoilun ja juomat? Minkälainen paikka on Jäälin Maja? Voiko siellä pitää talvihäitä? WC? Vuokra?

Link to comment
Share on other sites

Anselmi, en mene takuuseen, mutta muistaakseni Auran majan hinta oli 200 euroa. Enkä muista sitäkään, että miten pitkä se vuokra-aika on.  Muuten olisi ollut meillekin hyvä vaihtoehto, mutta tosiaan hiihtokautena eivät vuokraa sitä.

Kannattaa soittaa sinne ja kysyä; puh. 08 556 7395.

Meillä on Valolla talvihäät, vieraita tulee n. 60.  Sehän on myös vanha talo.

Link to comment
Share on other sites

Tulen kertomaan tähäkin ketjuun omat kokemukseni kunhan olemme saaneet kartanolta heidän versionsa tapahtuneesta  :(
Sain vihdoin ja viimein (20 päivää siihen meni) jotain vastinetta Terva-Toppilasta, enkä aluksi ollut siihen ollenkaan tyytyväinen. Hirvelä yritti "sysätä vastuuta" Pia Ruotsalaiselle, mutta kun ilmoitin etten halua syyttömän osapuolen kanssa asiasta enää jauhaa, otti Timo Hirvelä itse minuun yhteyttä.  

Kaikki tapahtuneet väärinkäsitykset ovat olleet vain tulkintaepäselvyyksiä ::) ::) ::) ::)  (Let me roll my eyes a lot) ja jatkossa Kartano aikoo tehdäkin sopimukset kirjallisena.  

Ottakaa arvon morsiamet, ihan oikeasti, paperille ylös mielellään allekirjoituksella varustettuna seuraavat asiat:

-Laskutuksen peruste (esim hinta /hlö)

-Vuokra-aika

-Vuokran sisältö

Meillä keskustelua aiheutti mm. meneekö lapsista veloitusta? Koska juhlapaikan pitikään olla siivottu? Mitä kuuluu juhlapaikan vuokrahintaan?

Pia Ruotsalaiselle täydet sata pistettä, todella ammattimainen ja ihana ote asiaan, jossa hän oli vain välikätenä ja emme todella ole häntä edes koskaan tavanneet.  

Saatiin hyvitys (olis pitäny vissii vaatia enemmän Wink ) ja asia on nyt loppuunkäsitelty. Osan virheistään myönsivät ja osan meinasivat pistää väärinymmärryksen piikkiin.

Tämä olkoon varoittavana esimerkkinä jota kenenkään ei mielestäni ole syytä painaa villasella.

Lisättäköön vielä tuohon paperilla sopimuksen tekemiseen, että vaikka kuinka palvelu olisi ystävällistä ja asiantuntevan oloista, se ei tarkoita että jotain ei voisi matkan varrella sattua...

Mokat, virheet ja puutteet mitä meidän kohdalle sattui eivät olleet väärinymmärryksiä vaan ihan oikeita lupauksia, joista suurimman osan olis siis antanut henkilö joka ei enää työskentele ko. paikassa...

Kun on suullisesti annettu joku hinta, niin on helppo myöhemmin sanoa ettei tuota ole sanottu tai että olemme ymmärtäneet väärin. Meidän puolelta tuon hintakeskustelun onneksi kuuli kolme ihmistä joten Kartanon oli turha sitä enää tässä vaiheessa yrittää kiistää. Oikea hintahan siis on 12€/hlö alle 6v 6€/hlö.

Link to comment
Share on other sites

Helkastiina vielä funtsaa paikan kanssa, Valo vai ei...

Nyt kaipaisin tietoa Raatista, siellä näytti olevan viime lauantaina (27.8) häät... Kenelläkään infoa Raatin nmky:stä? Keittiö, mahtuuko n 150 hlöä samaan tilaan syömään, jne?

Harkitsimme myös Raatin NMKY:tä, mutta päädyimme sitten Liminkaan :)

Keittiö oli mielestäni toimivan kokoinen ja astioita löytyy kysymällesi määrälle, mutta osa on eriparia (vähän eri mallisia valkoisia astioita). Juhlasaliin sopii hyvin 150 hlöä syömään ja varmasti jää vielä tanssilattiallekkin tilaa. Juhlatilan seinät olivat vaalean keltaiset ja lattia harmaa. Tuolit olivat sinisiä muovituoleja. Voin laittaa kuvia mailitse, jos haluat.

Link to comment
Share on other sites

Uus paikka listoilla; en oo koskaan kuullutkaan.  :-[

Lisätietoja tosissaan vois ottaa. Paljonko tuonne esim. mahtuu väkeä ja sopiiko talvijuhliin?

Paikkaa on ilmeisesti aiemmin puhuteltu Limingan emäntäkouluna, tai jonain vastaavana. Itse Amican ruokala on aika kouluruokalamainen, mutta uskoisin, että sen saa koristelemalla ihan hienoksi. Navetan vintti taisi olla se joka ratkaisi jutun, koska sinne saa hyvät jatkot ruokailun jälkeen  ;D  Yhteisvuokra on 300€ + Amican ruoka (ruokien hinnat olivat mielestäni kohtuullisia). Navetassa ei ole lämmitystä, joten se ei sovellu talvihäihin, mutta muut tilat kyllä. Jos paikka kiinnostaa, niin Amican ravintolapäällikkö Irene Kenttälä p. 083127626 esittelee paikkaa varmasti mielellään. Uskoisin että porukkaa mahtuu noin 120 suuntain tai toiseen.

Link to comment
Share on other sites

Mantsi, Walo on varattu hääpäivänämme.. onkohan teille?=) Auran majakaan ei tule kuuloon, kun häiden ajankohta menee hiihtokaudelle.

Onko kellään kokemusta Kruunumakasiinista viimeaikoina? Minkälainen palvelu? Onko ruoka hyvää? Paljonko booli/alkoholijuomat maksavat? Minkä hintainen paikka on ruokineen?

Jäälin majasta kaipailisin myös tietoa. Paikan vuokra on pieni, mutta missä kunnossa se on?

Link to comment
Share on other sites

Mantsi, hääpäivämme oli sovittu, mutta kun juhlapaikkaa ei alkanut löytymään niin ajateltiin, että samapa tuo mennäänkö naimisiin tiettynä päivänä...kunhan on talvi. Kirkko ja pappi on kuitenkin varattu tammikuuksi 2006. Nyt on löytynyt muutama jatkopaikkakin. Saatiin myös lisäsponssaajia, kun kerroimme lähisuvulle naimisiin menostamme. Kukaan ei tiennyt, koska emme ole halunneet kihlasormuksia.

Ihastuimme Kruunumakasiiniin, kun kävimme katsomassa sitä eilen. Tarjouskaan ei ollut niin kauhea kun odotimme. Jopa Boolin hinta on järkevä muihin paikkoihin nähden. Minkälaisen tarjouksen sinä, Rosalinda,sait? Saamamme palvelu on ollut myös erinomaista. Taidamme päätyä juhlimaan häitämme siellä. :D

Onnellinen :-X

Link to comment
Share on other sites

Kiitos Orange tarkennuksista sen Limingan emäntäkoulun osalta - se olikin jo tuttu :) Tosiaan talvisaikaan ei ehkä sinne päädytä.

Kruununmakasiinin varanneille voin olla vain kateellinen. Aivan ihana paikka! Meillä lähinnä tyssäs siellä alkoholijuomiin - ravintolahinnat tuntuu meidän budjetissa hurjilta, vaikka kuinka yrittäis sitä itelleen perustella. Noin 100 aikuista tarkoittaa kuitenkin jokusta boolilitraa... Huokaus.

Viettäkäähän Anselmi hienot juhlat siellä!

:-X

Link to comment
Share on other sites

Saako Ceecilia kysyä, että millaisen laskun saitte? Millaisin perustein he yrittivät laskuttaa?

Laskutus perustui johonkin henkilömäärään minkä me olimme kuulema sanoneet, mikä ei pidä paikkaansa.

Ja tuo lasten osuus aiheutti hieman närää puolin ja toisin, mutta meidän puolelta neljällä ihmisellä oli vahva käsitys siitä minkälainen hinnoiteelu meille oli kerrottu.

Ei nämä sinänsä salaisuuksia ole, ja Kartanolta sanottiin ettei tällainen tule koskaan toistumaan. Hyvä siis jos ovat oikeasti ottaneet opikseen!

Link to comment
Share on other sites

Nyt vihdoin on meidän juhlapaikaksi päätetty Walo.

Kävimme katsastamassa Oulunsuun Pirtin, Raatin nuorisotalon ja Walon, joka veti pisimmän korren. Se vaikutti todella ihanalta  :D Remonttihan siellä on jokin aika sitten tehty ja paikka oli siisti. Piha oli vasta asfaltoitu.

Keittiö on pienehkö, siellä on tavallinen 'kotihella' ja astianpesukone sekä jääkaappi. WC:t ovat kellarissa ja tilat olivat hyvänkokoiset.

Tässä hiljattain ajelimme Koskelassa yksi lauantai ja siellä oli häät, Pihvituvan pitopalvelun auto näytti olevan pihalla... Kenelläköhän naikkareista siellä oli häät? Kokemuksia kaivataan, vaikka paikka on jo päätetty.

Link to comment
Share on other sites

Nimenomaan, käytännön kokemuksia Walolta kaivataan - myös meillä se on valittuna!

Ainoo, mikä mua vähän harmitti siellä paikassa on ne wc-tilat - aika ummehtunut haju siellä kellarissa oli, mutta kaippa sinne jotain keksii "hajusyöpöksi". En tiedä sitten, onko kesän hiljaiselon jäljiltä vaan se tilanne vielä semmonen vai haiseeko siellä aina.  :-/

Link to comment
Share on other sites

Me ollaan varattu Laitasaaren seurojentalo :)

Sattuisko kukaan tietään mistä sinne löytäis vähän kivemmän ja hillitymmän värisiä, selkänojallisia tuoleja kun ne oranssit on aikas "villit"? ::)

Muista paikoista sen verran, että hannuksen piilopirtin väeltä sai aivan ihanaa palvelua kun paikasta kyselin, samoin martinhovista :-X Kun taas Salmeranta hylättiin kokonaan sen takia, että asiakaspalvelu oli aivan P:stä >:(

Ja no joo, onhan se vähän pienikin meirän vierasmäärälle..

Link to comment
Share on other sites

HannaJ, minäkin hokasin naisten wc:ssä samoin ummehtuneen hajun. Miesten wc:ssä ei haissut ollenkaan. Pitänee tuulettaa hyvin ja jos siellä on lattiakaivoja, niin laskea vettä niihin, jotta hajulukot alkavat toima. Saattavat olla kuivuneita ja siksi haisee.

Oletko ajatellut sunnuntain aikaista luovutusta klo 11... Ajattelin kysyä josko voisi maksusta saada lisäaikaa, ellei siellä ala jokin tilaisuus heti puoleltapäivin. Ja siivouksen ajattelin ostaa siivousfirmalta, mutta sitä enne pitää saada kaikki omat kamppeet alta pois.

Tuleeko teille pitopalvelu? Meille tulee ruoka tutun kautta.

Jotenkin vaan Walo tuntui just oikealta paikalta... onnellinen  :D

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.