Jump to content
Naimisiin.info

Oulun seutu


Hilla_78

Recommended Posts

Tervatoppilassa sujui meillä kaikki niinkuin oli sovittu. Joten minulta pelkkää plussaa. Laskutus meni just nappiin, paikka oli siivottu, saatiin ed. pvänä avain. Joten puolestani voin suositella paikkaa. Koristeiden kanssa oli todella romanttinen, tunnelmallinen miljöö juhlallemme  :-X

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Helkastiina: kyllä minäkin oon tosi tyytyväinen Walon valintaan. Kätevä sijainti ja iso sali, johon mahdutaan koko poppoo, eikä tartte tanssia vartenkaan alkaa pöytiä siirteleen. Eikä liian hieno ::)

Se klo 11 on tietty aika aikanen, mutta kaippa se jotenkin siitä lutviutuu - jos ei muuten niin siivousfirman avulla, kuten olit suunnitellut. Hyvä idea, kiitos!

Mulle se Kaarina tosin sanoi siivouksesta, että mitään luuttuamista ei tarvi, ainoastaan omat tavarat ja isommat roskat pois. Ja tuolit ja pöydät voi kuulemma talonmieskin tulla nostelemaan pientä maksua vastaan... Joku 30 euroa nyt ei tässä konkurssissa enää tuntuisi missään  :P

Pitopalvelu on selvityksessä, mutta osittain on tarkoitus hoitaa itsekin ruokia, jotain kahvileipää + iltapala.  Kaikkien tekeminen itsekin kiinnostaisi, mutta tuolla siivousaikataululla ei ehkä se astiarumba kuitenkaan houkuttele...

Link to comment
Share on other sites

Hyvät Ouluttaret!

Hokasin tuolta leikkien puolelta, että Oulussa on taikuri Joni Pakanen. Hän tekee mm. hääkeikkoja, yhdistettynä lasten ja aikuisten huumorilla. Aloin kovasti funtsaamaan tätä ohjelmanumeroksi, olisi ainakin yksi 'kunnon' ohjelma... Tuntuu, että lähes kaikki hääleikit on jo loppuun kulutettuja liian monen mielestä... Hinta-arvion sain ko. henkilöltä n 300-400 euroa, tosi vuotta eteenpäin hän ei varmaa hintaa osannut sanoa, ohjelmankesto n 1/2 tuntia.

Kenelläkään kokemuksia tällaisesta ohjelmanumerosta, erityisesti Joni Pakasen esittämänä? ???

Link to comment
Share on other sites

Täältäkin hyvää palautetta Terva-Toppilan kartanosta, häät onnistuivat loistavasti eikä juhlapaikan toiminnassa ole juuri moitteen sijaa. Ainut pieni miinus oli se, että meille oli luvattu että pöydät on laitettu valmiiksi paikoilleen aamulla siten kuin haluamme (lähetimme kuvan sähköpostilla), mutta näin ei kuitenkaan ollut. Aamun koristeluihin meni sitten n. puolitoista tuntia kauemmin kuin oli suunniteltu, kun pojat joutuivat ensin kantamaan pöydät paikoilleen ja avaamaan ne (jatkettavia pöytiä, olivat aluksia pieninä) sekä tietenkin laittamaan penkit ja liinat paikoilleen. Mutta onneksi oli aamun aikataulu heidän osaltaan sen verran joustava että tästä ei mitään ongelmia koitunut :) Laskutus meni meilläkin oikein, ja paikka oli siivottu valmiiksi aamulla.

Link to comment
Share on other sites

Keltaisen (elikkä sen ison L:n muotoisen) salin "liikuteltavat" pöydät. Eli kun siinä salissa on muutama ns. kiinteä pöytä (niitä isoja pitkiä pöytiä) ja pienempiä pöytiä mitä voi liikutella, niin niitten kokoa pystyi muuttamaan. Olivat olleet paikalle tultaessa pieniä 4 hengen pöytiä, joista jatkamalla sai 10 hengen pöydät. Eikä niistä kyllä valmiina huomannut ollenkaan että olisivat olleet jatkettavia pöytiä, eli siinä mielessä tuosta ei ollut haittaa.

Link to comment
Share on other sites

-KRIITMARI-!

Auttaisitko kanssasisarta ja kertoisit minulle enemmän siitä laitasaaresta?!

Minkä näköinen paikka oli sisältäpäin? Oliko näin, että sinne voi jopa jäädä yöksi jos tarvis vaatii?

Meillä olis häät (toivottavasti) ensi kesänä... Kuinka aikasten pitäisi varauksien kanssa  olla liikkeessä laitasaareen halutessaan, oliko tunkua?

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Uusi ensi syksyn morsian esittäytyy  :D

En ole löytänyt kovinkaan paljon tietoa Turkansaaresta juhlapaikkana, paljonko mahtuu kirkkoon ja juhlapaikkaan ja millainen juhlatila on? Mistä voi tiedustella vuokraamista? Katsomaan ei varmaan pääse jos on kiinni talvella?

Entä walo, mistä sitä saa kysellä?

Link to comment
Share on other sites

leppe: Turkansaaren kirkkoon mahtuu noin 100 ihmistä, juhlatiloja on useita, katso tuolta: http://oulu.ouka.fi/ppm/turkansaari/index.htm Museonhoitaja Aneli Syrjänen vastaa ainakin ositteessa [email protected] Ja jos kysyt niin varmaan joku lähtee paikkaa näyttämään, vaikka onkin jo yleisöltä suljettu.

Muoks: Annelin tavoittaa myös numerosta 044-7037 154

Link to comment
Share on other sites

Heippa kaikille!

Olen uusi Naikkari. Olemme siis pari Oulusta ja etsimme hääjuhlapaikkaa ensi kesäksi. Kumpikaan emme mieheni kanssa ole alkuperäisiä oululaisia, mikä on hiukan hankaloittanut paikan etsintää. Täältä olen kuitenkin saanut hyviä vinkkejä!

Erityisesti meitä olisi kiinnostanut Hannuksen piilopirtti, mutta se on varattu jo täyteen ensi kesäksi.  :(  Nyt kaipailisinkin kaikkea mahdollista tietoa seuraavista paikoista:

- Koskenkylän Walo (Oulu)

- Oulunsuun pirtti (Oulu)

- Honkapirtti (Oulu)

- Martinhovi (Haukipudas / Martinniemi)

- Auran maja (Kuivasjärvi)

- Koivuhaka (Haukipudas / Halosenniemi)

- Oulunsalon Peuhu (Oulunsalo)

Erityisesti haluaisin tietää, paljon mahtuu porukkaa ja jos joku on pitänyt em. paikoissa häänsä tai ollut vieraana kyseisissä paikoissa, niin olisi kiva, jos voisi kertoa, miten kaikki on sujunut. Kaikki tieto on tarpeen. Kiitos jo etukäteen!  :)  

Link to comment
Share on other sites

Guest Auran maja Kuivasjärvi

:)Auran majalla tilaa 100-120 (140). Salissa pitkät pirtin pöydät ja penkit.

Häät ovat yksityistilaisuus joten syömiset ja juomat

itseltä.

Majan vuokra 200 €, lisä tila takkahuone 50 €.

Vuokra sisältää liinat,astiat.

Kyselyihin vastaa Seija Karvinen 040-7411608.

Link to comment
Share on other sites

Uusi ensi syksyn morsian esittäytyy  :D

En ole löytänyt kovinkaan paljon tietoa Turkansaaresta juhlapaikkana, paljonko mahtuu kirkkoon ja juhlapaikkaan ja millainen juhlatila on? Mistä voi tiedustella vuokraamista? Katsomaan ei varmaan pääse jos on kiinni talvella?

Turkansaaresta voin kertoa sen verran sinne soitelleena, että vaikka kirkkoon mahtuu satakunta tyyppiä, niin juhlatilaan sitten vähemmän. Ylikärpän talo  on se päärakennus, ja eri huoneisiin sijoittelemalla sinne mahtuu sellanen 50-70 ihmistä muistaakseni. Tämä siis niin että toiset vieraat ovat todellakin kauempana aivan eri huoneessa. Isoimpaan huoneeseen menee ehkä n 40 henkeä. Pitopalvelu tulee sieltä tietyltä puljulta, joka ei kylläkään kuulostanut kovin kalliilta. Ja viime vuonna alkoivat vuodenvaihteen jälkeen vasta ottaa kesäksi varauksia.

Link to comment
Share on other sites

Ja sellainen asia Turkansaaresta myös, että siellä saa olla vain noin ilta kymmeneen tai yhteentoista asti. Eli jatkopaikka (jos aikoo myöhempään juhlia) pitää katsoa vielä erikseen. Tämä karsi sen ainakin meidän listalta.

Link to comment
Share on other sites

Murunen -75 kyseli mm. Martinhovista joten tässä vähän tietoa. Meillä on siis varattuna Martinhovi juhlapaikaksi ensi kesäksi ja tähän asti on ainakin hyvältä vaikuttanut. Pihapiiri on todella kaunis, paikka sijaitsee rannalla ja takapihalla on tanssilava. Ainoa huono puoli on ympäristö joka on ankeaa saha-aluetta mutta se ei onneksi näy pihalle. Ja tie sinne on todella huono!

Paikan vuokra on 490 ja siihen sisältyy pöytäliinat, kukat pöytiin, kattaus ja jopa siivous. Menuja on 4 erilaista, halvin 20 euroa /hlö ja kallein 40-55 euroa /hlö. Näihin hintoihin ei vielä sisälly kakut. Kakkuineen ja kahvileipineen meidän menu tulee maksamaan 37 euroa /hlö.

Meille tulee n. 80 vierasta ja muistaakseni se on aika lailla maksimi tuossa paikassa. Ihanteellisin määrä taisi olla 60.

Eli kaiken kaikkiaan minusta vaikuttaa tosi hyvältä tässä vaiheessa, kokemuksia siellä vietetyistä juhlista ei valitettavasti ole.

Link to comment
Share on other sites

Hei Sydännalle!

Kiitoksia infosta. Minä olen tosin ymmärtänyt, että Martinhovissa ei olisi lainkaan vuokraa?

:o

Kävimme itse asiassa katsomassakin paikkaa ja meillä oli puhetta ainoastaan menun hinnasta, joka sisältäisi kaiken mainitsemasi.

Tie juhlapaikalle oli tosiaan huono ja ympäristö ennen Martinhovia ankea, mutta itse paikka oli hieno. Meille se tosin taitaa olla liian pieni, kun hääväkeä on tulossa yli 100 henkilöä.

Link to comment
Share on other sites

"Paikan vuokra vähennetään lopullisesta hinnasta, eli käytännössä siitä ei tule ylimääräisiä kustannuksia. "

Ahaa, nyt selkisi. Hieno homma.

Harmittaa todella, ettei meidän hääporukka mahdu sinne. Olisi ollut juhlallinen paikka!

Onko muuten kellään kokemusta Varjakan kartanosta? Me käytiin katsomassa sitä, mutta siellä oli ulkovessat.. Ei kai kukaan halua juhlavaatteissa ulkohuussiin mennä vai olenko aivan väärässä?

Link to comment
Share on other sites

Olen ollut Varjakassa häissä. Ulkovessat oli todella siistit, eikä ainakaan noissa häissä kukaan niistä valittanut. Lisäksi siellä on 1 sisävessa, jota voi käyttää ainakin ruokailun aikana. Nuo ulkovessathan ovat siinä ulkoilmakatoksen vieressä.

/edit/ Olen ollut Varjakassa myös useassa muussa tapahtumassa ja paikan isäntäväki on todella ystävällistä. Ja sauna on parhaita saunoja missä olen käynyt!

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.



×
×
  • Create New...