Jump to content
Naimisiin.info

Oulun seutu


Hilla_78

Recommended Posts

Mikä Vallinranta?  :-?  En ole ikinä kuullutkaan..

Onko heille nettiosoitetta? Paljon mahtuu porukkaa? Kuinka kaukana Oulusta?

Googlella näyttää löytyvän ;) Jos siis on samasta paikasta kyse. http://kyp.osakk.fi/index.php?61

Aika huimasti on näin äkkiseltään katsottuna Terva-Toppilassa hinta noussut :-/

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

ollaan rakkaani kaa menossa naimisiin oulussa, heinäkuussa 2007. Alustavaksi juhlapaikaksi ollaan varattu Villa Salmenranta...onko kokemuksia sieltä? Tietääkö kukaan Oulun pitopalveluista, mikä olisi edullinen ja hyvä? Kaikkia kokemuksia, ideoita ym häistä Oulussa olisi kiva kuulla.... -elmeri-  ;D

Link to comment
Share on other sites

Walon talosta olisin vielä kysellyt... Paljonko maksaa varaus vain yhdeksi päiväksi? Sivuilla ei ollut tietoa. Oletteko pystyneet varaamaan taloa myöhempään kuin sivuilla mainittuun klo 22.30:een?

Walo vuokrataan häätilaisuuksia varten pe klo 12 - su klo 11 (tai 12, riippuu ilmeisesti vuodenajasta), eli ei sen nettisivuilla rajatun klo 22.30 mukaan. Erikseen ei tullut päivähintaa edes kysyttyä.

Meillä on häät siellä 11.3. sen jälkeen saa varmasti kuvia - nytkin on kyllä jo suunnittelun tueksi räpsittyjä. Kannattaa soittaa sille Walon vuokrauksesta vastaavalle Kaarinalle, kertoo mielellään - ja siellä saa käydä katsomassa iltaisin tanssikurssien aikaan/niitä ennen.

Link to comment
Share on other sites

Kiitoksia tuhannesti tiotopaketista!!! Ollaan rakkaani kanssa menossa naimisiin kesällä 2007 ja oltiin alustavastivarattu villa salmenranta...nyt vaihdettiin paikkaa ja oikein tyytyväisiä ollaan  ;D onko kellään kokemuksia häistä johtaanhovissa? kertoilkaa, pliis!!! itse en asu oulussa, joten kaikki ideat/neuvot ym ovat TERVETULLEITA  :D

Link to comment
Share on other sites

Meillä häät 070707 ja varattiin ensin NMKY:n Raatin sali. Kävimme sitten tutustumassa siihen ja se oli kyllä suuri pettymys. Niin suurella vuokralla (690e pe-su) olisin odottanut viihtyisämpää tilaa. Karsea vanhan talon haju oli myös kahvion puolella. Niinpä päätimme käydä vielä Walolla katsomassa paikkoja. Kaarina otti meidät vastaan sunnuntaina ja heti varasimme paikan. Siinä hässäkässä päiväkin vaihtui kuukaudella eteenpäin kun joku onnekas oli jo ehtinyt varata walolta päivän 4.8.07 :) Walolla todella hyvää palvelua ja sopiva hinta juuri remontoidusta tilasta!

Link to comment
Share on other sites

Morsiamet!

Häihimme olisi tulossa noin 70 henkeä. Rakastuin Villa Salmenrannan romanttiseen miljääseen, mutta mahtuuko sinne mitenkään tyylikkäällä tavalla tuollaista vierasjoukkoa? Tiedän, että alakertaan mahtuu vain noin 40 vierasta syömään. Voisiko pöydät kattaa myös ulos ja/tai ylös? Entä onko kukaan sateen sattuessa vuokrannut juhlatelttaa ja tällännyt sitä pihalle? Entä miten olette hääohjelman järjestäneet? Ulkonako?

Olisin TOSI kiitollinen, jos Villa Salmenrannassa juhlia viettäneet voisivat kertoa kokemuksistaan! Haluaisimme rennot, luonnonläheiset häät, mutta tuntuu kovin vaikealta löytää sopivaa paikkaa! Kävimme katsomassa myös Oulunsuun pirttiä, mutta se tuntui turhan hallimaiselta eikä uloskaan juuri pääsisi nautiskelemaan kesäillasta.

Toinen vaihtoehto olisi Varjakan kartano, mutta sitä emme ole vielä käyneet katsomassa. Onko siellä kaunista luontoa ympärillä ja muutenkin mukavat puitteet?

Kiitos! Tällä alkaa olla jo tosi kiire!  :)

Link to comment
Share on other sites

Valitsimme omaksi hääpaikaksemme Oulunsuun pirtin. Syinä:

- paikkana erittäin toimiva jo häävieraitten määrän mukaan

- "oma pitopalvelu"

- varausajan pituus

- kaunis paikka muutoinkin kesällä/syksyllä

Paikka vaatinee vaan hieman ideointia sisustuksen ja laittamisen puoleen. Käynyt parissa häissä ko. paikassa ja niissä paikka on toiminut ainakin meistä todella hyvin

Link to comment
Share on other sites

Hei!

Onkos joku juhlinut/vieraillut tuolla upseerikerholla? Olis kiva tietää siitä enemmän, kun se vaikuttaa aika kivalle paikalle. Pitääköhän siellä ottaa ruuat "talon" puolesta kun siellä näyttää ravintola toimivan. Entäs juomat? Tuo saunatila myös kiinnostaisi. Kaikki tämä tietysti selviäisi soittamalla, mutta en ihan vielä uskalla sitä tehdä, koska me ei olla vielä lyöty ajankohtaa, edes vuotta lukkoon.  ::)

Muutenkin jos jollakulla on ideoita missä järjestää juhlat, kun olis tarkoituksena ensin ruokailla suvun ja lähimpien ystävien kanssa ehkäpä ravintolassa ja sen jälkeen viettää lähinnä kavereiden ja kynnellekykenevien sukulaisten kanssa rennompia jatkoja omien eväiden kera.

Niin ja jos kuvia löytyy, niin nehän tunnetusti kertovat enemmän kuin tuhat sanaa.

Link to comment
Share on other sites

tsiu,

Meillä oli juhlapaikkana Raatin nuorisotalo, joka se toimi loistavasti! Vuokra-aika on pe klo 16 - su klo 22, hinta 650€. Sunnuntaina sai siis aivan rauhassa mennä vasta illalla siivoilemaan. Ja puolitaloa kiertävä katettu terassi oli aivan mahtava! Vesisade ei olisi haitannut juhlintaa (mutta onneksi ei satanut ) ja ulos pääsi näin hyvin vilvoittelemaan. Terassi olikin meillä kovassa käytössä.

Me käytettiin osaksi talon astiastoa ja osa astioista tuli pitopalvelulta. Siellähän on toki se harmillinen asia, ettei kaikki astiat ole samanlaisia, mutta ei se meitä haitannu. Harva vieras sitä astioita vertaili.

Meillä oli tarjoilu, lahjapöytä ja lastennurkkaus siellä kahvion puolella ja pöydät ja ohjelmat salin puolella.

Paikka saatiin tosi kauniiksi ilman suurempia koristeluja. Meillä oli pöydissä vain valkoiset liinat (Oulun keskuspesulasta vuokrattu), punaiset kaitaliinat, punaiset servetit, viinipullot ja menu- j

a ohjelmakortit. Seinillä ei ollu mitään.

Puisia, fiksumman näköisiä tuoleja ja pöytiä siellä on alle 100 hlölle. Lisäks on muovituoleja ja pikkupöytiä, jotka meillä oli siellä terassilla.

Sieltä saa kyllä hakea sellaisen listan, missä näkyy kaikki talon varustus huonekaluista astioihin.

Kysele ihmeessä lisää, vaikka privana, jos kiinnostaa!!

Moi Neito!

 En ole käynyt tällä sivustolla pitkään aikaan kun olen lueskellut sitä Ouluttaret-sivustoa. Olihan mulle joku vastannut!

Olin itsekin ajatellut punaisia kaitaliinoja valkoisten pöytäliinojen kanssa, kun siellä salissa on muistaakseni aika hienot punaiset verhot. mistä sinä hommasit ne kaitaliinat? ei sulla sattuis olemaan niitä vielä itsellä; voisin olla kiinnostunut ostamaan tai vuokraamaan niitä.

paikka on siis jo varattu meille ja varausmaksukin on jo suoritettu. talo vaikuttaakin meistä just niin toimivalta ja kivalta kuin kerroit! mukava päästä järkkäilemään pileitä sinne. haiseehan siellä vähän, mutta ei se meitä haittaa; kai se vähän niin kuin kuuluu asiaan kun on yli 100 vuotta vanhasta talosta kyse.

jään odottelemaan lisäpostia, toivottavasti vielä käyt täällä!  :-*

Link to comment
Share on other sites

Fiore, paljonko vieraita olitte suunnitelleet kutsuvanne kun sanoit, että upseerikerho tuntui siihen määrään suhteutettuna liian isolta?

Alunperin kun Upseerikerhoa katselimme olimme kutsumassa 50-70 henkilöä. Yhteen tilaan mahtuu muistaakseni max noin 70 henkilöä ja viereiseen huoneeseen lisää. Kolmaskin huone on, mutta vähän sivummassa. Kannattaa olla yhteydessä [email protected], hyvin ystävällistä palvelua. Vaihdoimme juhlapaikkaa, koska päädyimme pieniin noin 20 hengen häihin.  :)

Link to comment
Share on other sites

Guest Jewel(Guest)

En jaksanut lukea koko ketjua läpi, mutta onkos kukaan juhlinut lääkiksen kiltatalo Walhallassa? Meidän hääjuhla vietetään siellä. Paikassa on dj-vehkeet (savukone!  ;D), tanssilattia, baaritiski, takkahuone, iso sauna yms. ja pihaa yllin kyllin kesähäiden viettoon. Häävieraita tulee n. 100. Talo sijaitsee Hietasaaressa. Saa viedä omat eväkset ja joustavat vuokraehdot! Ohessa linkki, jossa mielestäni aika huonot kuvat...

http://130.231.241.44/~olk/kotisivu/walhalla/walhalla.htm

Link to comment
Share on other sites

Kun mietimme juhlapaikkaa, yhtenä vaihtoehtona oli lääkiksen kiltatalo. Kävimme jopa paikkaa katsomassa, mutta luovuimme ideasta suosiolla, koska vuokra-aika oli mielestämme surkea. Joustavuudesta ei ollut tietoakaan... Paikan avaimet olisi saanut vasta lauantai aamuna, joten hieman kiire olisi tullut koristelemisessa. Avaimet olisi voinut saada jo perjantaina, jos pe illalle ei tulisi vuokrausta, mutta sen varaan en uskaltaisi asiaa jättää, koska koristelut vievät varmasti monta tuntia aikaa ja hääpäivän aamuna on varmasti muutakin tekemistä kuin koristella paniikissa juhlapaikkaa. Niin ja paikka olisi pitänyt siivota muistaakseni jo su aamuksi (tästä en ole ihan varma ku aikaa on sen verran paljon)

Lopuksi vielä täytyy muistaa mainita, että ihminen, joka näitä Lääkiksen kiltatalon varauksia hoiti/hoitaa, oli todella mukava.

Omaksi juhlapaikaksi valitsimme Raatin nuorisotalon.  

Link to comment
Share on other sites

Guest Jewel(Guest)

:o

No joka tapauksessa meille luvattiin avaimet pe iltapäivällä ja avaimet ehtii palauttaa maanantaina, siivouksen ehtii siis tehdä aivan rauhassa sunnuntaina. Akita81:n tapauksessa en olisi itsekään sopimusta tehnyt! Asioita hoitava henkilö on aivan ihana ihminen.  :)

Link to comment
Share on other sites

Olisivatko sitten muuttaneet vuokrausaikaa Lääkiksen kiltatalolla... Paikkana se on kyllä aivan mahtava ja mietittiin pitkään varataanko kiltatalo vai ei. Onpahan yksi stressin aihe vähemmän hääpäivän aamuna, kun ei tarvi enää koristeluista huolehtia.  ;D

Mukavia juhlia teille lääkiksen kiltatalolle!!!

Link to comment
Share on other sites

Hei kaikille!

Vihdoin budjetit laskettu eli säästösuunnitelman myötä vuosi ja kuukausi päätetty. MUTTA: milloin pitäisi alkaa TOIMIA paikkojen varausten suhteen, jos menee naimisiin elokuussa 2008? Riittääkö vuosi ennen? Ruukaatteko jopa 1-2 v ennen varailla paikkoja? Miten muuten kirkkojen kanssa, eivätkö ne ota varauksia vastaan aina vasta joskus ed-vuoden lopussa tai ko.vuoden alussa? Auttakee pientä noviisi-parkaa  :-?

Link to comment
Share on other sites

Tuoleista en tiedä, mutta kannattaa varmaan kouluilta just kysellä. Toivottavasti jostain löytyy, meillä on sama etsintä vielä edessä :).

En mäkään kyllä homeen hajua Laitasaaressa huomannut, kun siellä viime kesänä käytiin katsastamassa tiloja. Ja uskoisin kyllä hajun tunnistavani, sen verran moneen kertaan oon home ongelmaan törmännyt. Eilen siellä käytiin myös ottamassa mittoja, enkä edelleenkään hometta haistanut, käyttämättömät vessat kylläkin pikkasen haiskahti ;D Ja toisaalta, onko sillä sitten loppujen lopuksi niin väliä, vaikka siellä hometta olisikin? Eihän siellä kuitenkaan vietetä kuin jokunen tunti, ja jos ei paikka haise homeelle... No, tää on vaan mun mielipide :)

Hometta siellä on, sillä tilan vuokrausta hoitava mies itsekin sen myönsi, kun asiasta kysyimme :P Ei se home lyhyessä ajassa välttämättä mitään aiheuta terveille ihmisille, mutta esimerkiksi astmaatikoille ja allergikoille voi aiheuttaa pahempaakin oireilua. Jos häät ovat kesällä, home ei välttämättä haittaa niin paljoa, sillä silloin myös ulkotilat voivat olla käytössä. Toivotaan, ettei home kuitenkaan  kenenkään häitä pilaa :)

Link to comment
Share on other sites

Walo juhlapaikkana toimi paremmin kuin hyvin! Suosittelemme lämpimästi :)

Perjantaina avaimet sai klo 12 ja iltapäivän ja illan aikana ehti hienosti koristelemaan ja järjestelemään pöydät + pitopalvelu ja bändi saivat tavaransa hyvissä ajoin paikan päälle ja kattaukset valmiiksi.

Salin puolelle mahtui 120 hengelle pöydät paremmin kuin hyvin; kulkuväylät jäivät tilaviksi ja lisäksi meillä oli lisäksi lahjapöytä, juomapöytä ja lasten puuhanurkkaus salissa. Tanssilattiaa varten pikkasen jouduttiin pöytiä siirtelemään tuolla väkimäärällä. Lasten puuhanurkkaus samassa tilassa sai muuten paljon kiitosta - olimme sijoittaneet lapsiperheet lähelle puuhanurkkausta ja näin vanhempien oli helppo valvoa omalta paikaltaan pikkuväkeä ja toisaalta myös nurkkauksesta pystyi seuraamaan hyvin ohjelmaa ja seurustelemaan muitten vieraitten kanssa.

Kahviossa oli noutopöytä niin ruokailun, kahvin kuin iltapalankin aikana. Kierto oli helppo järjestää, koska sinne on kaksi ovea - toisesta sisään ja toisesta eväitten kanssa ulos.

Aulatila toimi hyvin rauhallisempana juttelualueena bändin pistäessä salin puolella parastaan...  Aulan pöydille olimme laittaneet lisäksi vieraskirjan ja polttarikansiot. Naulakotkin riittivät hyvin ja vieraiden saapuessakaan ei tullut ilmeisesti hirveätä ahdinkoa. Kesällähän niitä ei juuri tarvitakaan, mutta talvella hyvä huomioida.

Vessoja oli riittävästi, ja invavessakin löytyi yläkerrasta. Invavessaan teimme lisäksi lastenhoitopisteen kiikuttamalla sinne potan ja pienen pöydän, jossa vaihdella vaippoja.

Sunnuntain aikainen klo 11 mennessä tehtävä siivous/avainten luovutus oli ainoa, mikä vähän harmitti. Loppujen lopuksi siitä ei kuitenkaan kovin suurta ongelmaa tullut, kun yöllä olivat reippaat apurit jo isoimmat roskat siivonneet. Pöytien ja tuolien nostelu ja omien tavaroitten keräily ja autoihin pakkaus ei loppujen lopuksi kauaa vienyt.

Tässä vielä yksi kuva salista. Pikkasen oli koristelut vielä tässä vaiheessa kesken:

[img width=400 height=300]http://album.fotosafe.com/altiapp/isc/isc.fcg?p0=uiMxUuCS4uNNncuuUxuTiBIliBAuFy1GkWISUvzNFM1UMMNwHw@ixxlmMOJABQ5UW@J63S&p1=2TqgwzuGLw2mtA&p2=50&p5=IJG5NnoE6n&r=1142234723

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.



×
×
  • Create New...