Jump to content
Naimisiin.info

Oulun seutu


Hilla_78

Recommended Posts

  • 2 weeks later...
  • Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Guest vierailija(Guest)

orange! millaista teemaa olette ajatelleet häihinne? koristelut?

itse olemme ajatelleet tuonne passaavan parhaiten jonkinlainen maalaisteema. vähä vielä mietinnässä mitä kaikkea voisi koristeina sitten käyttää. osa saisi olla helposti siirrettäviä koska ajateltiin että viemme sieltä ruokapaikalta navettaan osan somisteista että ei tarvi kahtia koristeita tehdä. Luin jostain netistä että siellä on mahdollisuus grillata esim. illalla? ootko tietoinen?

Link to comment
Share on other sites

Paljon sinistä ja valkoista kummassakin tilassa. Vaikka itse ruokalassa on orannssi lattia ja tuolit, niin uskoisin sinisen käyvän vastavärinä ihan hyvin siihen ympäristöön. Pöydät ajattelimme järjestää niin, että sata vierasta istuu neljässä pitkässä pöydässä. Meillä ja appivanhemmilla on oma pöytä näiden pitkien pöytien päässä (elikkäs semmoinen E:n mallinen pöytä hässäkkä). Pöytiin tulee koristeeksi vesiastioita kynttilöineen peileineen ja sinisiä ruukkuja, joihin tulee kukkia. Haluaisin lisäksi pöydän keskelle sinisen kaitaliinan, mutta harkitsen vielä raskinko hommata sitä niin paljon. Meidän taakse tulee hääkaari, jossa on ruusuköynnöstä  :-X  erottuu hienosti, kun takana on valkoinen korkea seinä. Lisäksi meiltä kotoa löytyy paljon kaikke sinistä sisustuskrääsää ja ruukkua, joita voi käyttää hyväksi noutopöydän ja lahjapöydän koristelussa.

Navetan yläparruihin olen ostanut valkoisia tallilyhty valosarjoja (jouluvaloja). Pöydille aion ommella neliskanttiset siniruutuiset liinat ja liinojen päälle tulee valkoisia maitokannuja, joissa on luonnon kukkia. Heinäpaalien päälle oven molemmille puolille tulee noin 15 valkoista lyhtyä (kynttilät ovat sellaisia paristokäyttöisiä, ettei tule vahinkoa). Navettaan tulee aika vähän luonnon valoa, joten tuommoset valohässäkät tuo omaa tunnelmaa.. Harmittaa vaan kun sinne ei saa viedä oikeita kynttilöitä.

Grillaamisesta en ole kuullut mitään, mutta paljon mahdollista, että onnistuu. Tässähän pääsee ihan innostumaan, kun pääsee kertomaan omista suunnitelmista  ::)

Link to comment
Share on other sites

Guest vierailija(Guest)

siniset häät oli meilläki ajatuksena ensin mutta ehkä olen sittenkin päätymässä punaiseen ja luonnonvalkoiseen. se nyt tietty kerkee muuttua vielä tässä moneen kertaan. ;D

Oliko siellä oranssilattia?? muistelin että valkoinen laattalattia. olin kyllä niin päästä pökkyrällä innosta ku käytiin että en huomioinnu tuollaista seikkaa...se oli vaan niin valkoinen koko tila. no ollaan menossa kaason kanssa kattoo sitä paikkaa tällä viikolla tai ens viikolla niin pitää kattoa vähä tarkemmin nyt kaikkee.

Noita valojuttuja ajateltiin ittekki että ostetaan jouluna niitä kasapäin jolla saadaan sinne sitte tunnelmaa. Aidot kynttilät olisi ollu ihanat mutta siinä on vaaransa siinä tilassa niittenki kanssa. meillä on vielä paljon lapsia vieraina. Me ajateltiin että tehdään tai ostetaan sellasia puulyhtyjä ja sinne sisälle mies aiko nikkaroija jotaki ledivalo juttuja.

Tuosta kaitaliinasta vielä. Itsellä kans suunnitelmissa että pöytiin tulisi vähä väriä valkoisten liinojen kanssa. Ajattelin ostaa esim. anttilasta sitä peruslakanaa joita monesti saa 10e/4kpl ja siitä leikkellä ja ommella kaitaliinat pöytiin. ei tulis niin kalliiksi kun ehkä jostain kangaskaupasta ostettaessa. ja helpot tehdä.

Toisena oli jos on mahdolilsta esim. työpaikan kautta päästä käymään kuivakukka tukussa josta voi ostaa sellaista paperiliinaa jota myydään isossa rullassa n.17e/rll josta voi leikellä sopivan mittasia pätkiä. itse käytetään sellaisia näyteikkunoissa töissä. mutta onhan se kangas aina kangas.

Olis kiva jos voisit laittaa häiden jälkeen kuvia millaisia juttuja saitte laitettua.  :)

Link to comment
Share on other sites

Hihii! Vihdoinkin hääjärjestelyt on saatu käyntiin ja nyt etsitään kuumeisesti juhlapaikkaa Oulun keskustan läheisyydestä.  :D

Joku tässä ketjussa kyseli aikaisemminkin kokemuksia Uudesta Seurahuoneesta häidenviettopaikkana. Vastauksia ei juurikaan kuulunut, joten jatketaan kyselyä.

Sulhon kanssa ollaan mietitty kyseistä paikkaa talvihäihimme, vieraita on tulossa n. 60-70.  Paikka on upea ainakin kuvista päätellen, mutta hintaa olemme vasta arvailleet  (pyysin tarjouksen eilen). Osaako kukaan sanoa, minkälaisista summista/henkilö on kyse? Tarkoituksena on tarjota hyvää ruokaa ja todennäköisesti myös jonkin verran alkoholia.

Siis, jos joku osaa kertoa edes jotain, olisin kovasti kiitollinen tiedosta.

Link to comment
Share on other sites

Terva-Toppilan kartano ei siis ole enää vuokrattavissa 1.10.2006 alkaen. Sain tänään sähköpostin jossa meidänkin tammikuulle -07 tehty varaus peruttiin.

Ollaan siis nyt suuntautumassa uudelle seurahuoneelle. SABA THA ZEBRA: olet varmaan saanutkin jo seurahuoneelta vastauksen tarjouspyyntöösi, eli seurahuone on ravintolla jossa alkoholi ostetaan paikan päältä ravintola hinnoilla. Käytiin sulhon kanssa tuolla paikan päällä katsomassa marraskuussa ja tilat ovat upeat. Soitinkin sinne jo tänään, mutta jostakin syystä heille ei voi tehdä kuin alustavia varauksia ensi vuodelle. Varmistavat varaukset sitten elokuussa. Eli toisin sanoen elämme seuraavat kuukaudet epätietoisuudessa onko meillä juhlapaikkaa...

Kannattaa myös katsoa tämä Ouluttarien ketju, siellä on kokemuksia Uudella Seurajuoneella järjestetyistä tilaisuuksista:

http://www.naimisiin.info/cgi-bin/yabb21/Y...?num=1122527854

Kävin jo sielläkin hieman jakamassa epäonneamme...

Link to comment
Share on other sites

Uusi Seurahuone on mahdollisesti menossa remonttiin, joten siksi varaukset vahvistetaan niin myöhään. Seurahuoneella mietitään myös sitä, josko koko ravintolan toiminta siirretään tykkänään toisiin tiloihin! Riskillä joutuu pelaamaan jos ravintolassa on remontti ja muutto tulossa. Ei olisi kiva juhlia rakennustelineitten keskellä...

Myös meidän hääpäivä peruuntui Terva-Toppilassa ja vähitellen alkaa suivaamaan, kun oulusta ei kertakaikkiaan tunnu löytyvän tyylikkäitä juhlapaikkoja talvihäihin!! Jos jollakin on jotakin kortteja hiassa, jota tällä keskustelupalstalla ei vielä ole noussut esiin, niin pliis, kertokaa. Epätoivohan tässä alkaa iskeä.

Link to comment
Share on other sites

Käytiin tänään seurahuoneella ja ketoivat tuosta remontista, mutta eivät muutosta mitään! Meillä kylläkin on häät tammikuussa, joten jos remontti ei ole tuolloin juhlasalissa niin tuskin ovat vielä muuttaneet. Sanoivat myös että jos remonttia silloin on, niin ne eivät miljöötö kuulemma häiritse. Tiedä sitten häntä... Ennen juhannusta pitäisi olla remonttiaikataulu tiedossa, eli ei onneksi ihan elokuulle mene...

Ollaan kuitenkin jo eilen kyselty muualtakin paikkoja. Maikkulan kartanoa ollaan vielä menossa katsomaan. Se on vaan aika kallis, mut nyt ei taida oikein voida olla nirso...

Link to comment
Share on other sites

Tervatoppilan myynti aiheuttaa nyt kyllä paljon harmia ainakin meille. Onko kellään tietoa muista Oulun juhlapaikoista? Maikkulan kartanoakin on mietitty, mutta siellä päärakennuksessakin taitaa olla niin, että vieraat istuvat kaikki eri huoneissa, mitään yhtenästä tilaahan siellä ei ole.  Siis sellaista, johon noin 80 vierasta mahtuisi. Ja hinta on kyllä aika kova. Missä oululaiset ovat talvihäitään viettäneet?

Link to comment
Share on other sites

Meillä tulee olemaan häät hannuksen piilopirtillä nyt heinäkuussa, vaikutta tosi mukavalta paikalta! on lääniä ympärillä jossa bilestää 8-)!! hää vieraat mahtuu yöpyyn, majapaikat 55 henkilölle! ruoka on edullista, boolia tarjoilemme, vaikka häihimme valmistunee baari tilat, josta saisi juotavaa oma kustannus hintaan.

piha piiri on minun makuuni sopivan maalaismainen.. ;D

Link to comment
Share on other sites

Hei hoitsu,

meitä hannuksella häitämme viettäviä on muitakin ja olemme tehneet oman ketjunkin, jossa voimme jutskailla kaikesta mahdollisesta asiaan liittyvästä - ja vähän ohi aiheenkin.  ;D

Ketju löytyy osoitteesta:

Juhlapaikat - Hannuksen piilopirtti (Oulu/Tyrnävä) ja suora osoite (jos onnistuu linkin teko)

http://www.naimisiin.info/cgi-bin/yabb21/Y...?num=1136831564

Sinne vaan keskustelemaan. :D

Link to comment
Share on other sites

Koko ketjua en jaksanut tarkistaa, mutta juhlapaikkoja on esimerkiksi:

Upseerikerho vanhalla kasarmialueella, sinne on muistaakseni tehty vasta remontti.

Arttelisali on myös vahalla kasarmialueella.

Hotelli-ravintola Lasaretissa on useita erikokoisia tiloja (sijaitsee Lasaretin saaressa, taidemuseon lähellä). Myllytullissa on Rauhala ja Kruunumakasiini.

Link to comment
Share on other sites

Guest Piparminttu(Guest)

Heipä hei!

Olen selannut nettiä ja paahdoin läpi tämän KOKO ketjun (huh, huh) ja tietyt paikat näyttävät olevan "ainoita" vaihtoehtoja, sillä vieraita tulossa n. 150 (vaikka yritetään supistaa minimiin  ;D). Olisikin mukava jos osaisitte kertoa seuraavista paikoista:

-Honkapirtti (Pateniemi)

-Toivola (Kiiminki, Alakylä): onko pianoa, äänentoistoa...?

-Laitasaaren seurojen talo (Muhos): kaverilla häät 2007, en tiedä haluaisinko samaa paikkaa...

-Huttukylän Ns (Kiiminki)

Haluaisin mielelläni paikan, joka on veden äärellä ja luonnon keskellä. Lisäksi täytyisi saada tuoda "oma" pitopalvelu, ja alkoholit. Jos on tietoa muista Oulun naapurikunnissa olevista em. kriteerit täyttävistä isoista juhlapaikohat (ns:t, seurojentalot, vanhat kyläkoulut tms.) olisin tosi kiitollinen kokemuksista ja mielipiteistä!

Link to comment
Share on other sites

Ollaan nyt luultavasti taipumassa juhlapaikan suhteen Maikkulan kartanoon ja tarkalleen heidän Liiteriinsä. Oli mukavan tunnelmallinen paikka, varsinkin talvella kynttilöiden valo tekee paikalle ihmeitä.

En kuitenkaan löytänyt tämän ketjun lähi vuosilta kommentteja paikasta. Eli niitä kaivattaisiin nyt...

Link to comment
Share on other sites

Olin viime talvena häissä juuri tuolla Maikkulan kartanon liiterissä. Paikka oli tosi tunnelmallinen, kynttilöillä oli saatu aikaan mukava valaistus. Siinä takan luona oli tosi paljon kynttilöitä, varsinkin se oli todella kaunis. Ruoka oli todella hyvää, ainut miinus siitä, että mielestäni tajoilijat keräsivät lautaset liian vauhdikkaasti pois, joten nopea pitää olla syödessä. Onko liiteristä erillistä tilavuokraa vai sisältyykö se ruuan hintaan? Missä hintaluokassa juomat ovat, lähinnä kuohuviini tervetulomaljaksi ja booli? Itsekin olen tuota Maikkulan kartanoa miettinyt nyt kun Tervatoppila myytiin.

Link to comment
Share on other sites

Mymmis: Maikkulan kartano ei peri erillistä tilavuokraa, eli hinta koostuu menusta. Kuohuviini maksaa meidän saamassamme tarjouksessa  23 €/plo (noin 6 annosta pullosta) ja boolit 240-370 €/10l.  Menujen hinnat olivat 40-60 €/hlö. Eli arvokkaitahan nuo ovat...

Link to comment
Share on other sites

Vietämme häitä elokuussa 2007. Ollaan nyt sitten päädytty Hietasaaren Johteenhoviin. On hyvänkokonen paikka, saa viedä omat sapuskat ja viinat (mikä oli ehoton edellytys), pihaa riittää ja yksityisyyttä samoin. Onhan se hieman tyyris, mut laskettiin et se tulee halvemmaks anyway ku tuo omat tarjottavat. Olinkin aatellu kohtalotovereilta kysästä neuvoa.. Josko jollain ois siellä häät pidetty tai ootta vieraina ollu. Ku se ite ruokailutilahan ei mikään järin suuri ole, et jos tanssipuolen järjestäski siinä riihes? Onko kellään kokemusta? :o

Koristelullahan siitä saa tosi kivan paikan, ite miljöö on kyllä näin kesäaikaan aivan ihana.. Voin jo kuvitella elokuun pimenevää iltaa ja kynttilämerta...

Vieraita kutsutaan 60-70, se on varmaan vielä mahdutettava määrä siihe ruokailutilaan...Vaiks tais ne siel  sanoo et jopa 120 löytyy tilat, mut epäilen et aiks ahdasta ois sillä määrällä..

Kertokaahan kokemuksia, kiitos jo etukäteen ;D

Link to comment
Share on other sites

Kiitos tiedoista JK. Nuo hinnat kyllä hirvittävät sen verran, että taitaa jäädä Maikkulan kartano pois laskuista. Voiko booli oikeasto maksaa noin paljon? AIka moni paikka on jo varattu pikkujouluille meidän alkuperäisenä hääpäivänä, joten siirrämme häät tammikuulle, sitten on ainakin joulukinkut syöty ja paikat vapaina.

Link to comment
Share on other sites

Guest Anne(Guest)

Tarkennuksia Rauhalan hääjuhlajärjestelyihin:

Rauhalan tilavuokra hääjuhlissa 500 €. Ravintolassa oma keittiö (ei voi tuoda omaa cateringpalvelua) ja A-oikeuksin varustettu ravintola (ei omia juomia). Menuhinnat yleensä noin 24-42 €/aikuinen (riippuen hääparin toiveista). Lapset -50% (6-12 v) ja alle 6 v veloituksetta. Hintaan sisältyy liinat, servetit, kaikki tarvittavat valmistelut ja siivoukset. Hääpari huolehtii vain mahdollisista erikoiskoristeluista, ei tarvitse huolehtia järjestelyistä tilan osalta ennen eikä jälkeen tilaisuuden.  Juomat laskutetaan kulutuksen mukaan normaalein ravintolahinnoin. Eikä tarjoiljoista aiheutuvia kustannuksia veloiteta erikseen missään tilanteessa!!! Hääparin lasku kertyy siis tilavuokrasta, sovitusta menuhinnasta + mahdollisista alkoholijuomista.

Budjettia laadittaessa kannattaa muistaa että kun baari on avoinna, jokainen voi ostaa omat juomasna itse omalla rahalla. Näin pysyy budjetti kurissa.

Rauhalaan mahtuu enimmillään 150 vierasta istumaan katetuille paikoille. Yhtenäistä tilaa löytyy reilulle sadalle henkilölle. Ja tila on varattu vain yhden hääparin käyttöön, ei muita vieraita yhtäaikaa. Käytössä kesäaikana myös piha-alue (johon on tulossa piharemontti elokuussa 2006)

Bändejä ja muuta ohjelmaa saa hääpari itse järjestellä.

Kannattaa pyytää tarjous ja kertoa omat toiveet :-)

Link to comment
Share on other sites

Guest Häät07(Guest)

Hei, etsiskelimme haulla tietoja Haukiputaan seudun juhlapaikoista. Varsinkaan Virpihovista ei löytynyt juurikaan tietoa. Onkohan kukaan järjestänyt siellä häitään ja jos on, millaisin kokemuksin? Odottelemme tarjouspyyntöä kyseisestä paikasta.

Vinkkejä muistakin lähiseudun vaihtoehdoista otetaan avosylin vastaan ja niitä toki haulla jo jonkin verran löytyikin. Meillä on tulossa pienet (max 50 vieraan) talvihäät, joissa vihkiminen Haukiputaan kirkossa ja sen jälkeen toiveena ystävien kesken ruokailu, kahvittelu ja lopuksi illan vietto mahdollisimman rennosti ja mielellään vain oman väen seurassa.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Häät on nyt vietetty ja rouvana on ihana olla.  8-)  :-X

Hannuksen piilopirtillä hääjuhlaamme vietimme ja ruoka oli paikassa hyvää ja luonto & maisema kaunis. Muutoin paikasta jäi kuitenkin jotain pientä (ja vähän isompaakin) hampaankoloon, josta kertoilen enemmän sitten, kun toivottavasti saamme asiat selvitettyä Hannuksen kanssa...

Ps. Häät07: Haukiputaalta löytyy ainakin Martinhovi-niminen juhlapaikka, http://www.martinhovi.com/ .

Link to comment
Share on other sites

Guest Häät07(Guest)
Ps. Häät07: Haukiputaalta löytyy ainakin Martinhovi-niminen juhlapaikka, http://www.martinhovi.com/ .

Thanks, tuolta kysyinkin kuukausi sitten sähköpostilla tarjousta, mutta eivät ole vastanneet.. Kellon nuorisoseurantalon ja Heiton talon viikonlopun vuokraushinnat olivat aika kovat (650e ja 500e), joten hieman edullisempi paikka olisi haussa. Virpihovin kokemuksista kuulisin mielelläni..

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.



×
×
  • Create New...