1873 viestiä aiheessa

Hei vaan!

Sain selviteltyä Oulunsalon Peuhun vuokraamista. Sen omistaa OYS ja ne vuokraavat sitä. Tällä hetkellä vuokravat vain aina muutamiksi kuukausiksi eteenpäin, en tiedä miksi. Vuokra oli 170E/vrk. Paikkaa voi tiedustella 08-315 4193

Tilaa siellä oli yli 200 henkilölle ja astioita, sauna ja parvi löytyy. Yöpymis mahdollisuutta ei ole ja paikalta tuli poistua tiettyyn kello aikaan. Ellen väärin muista niin jopa 24.00 jälkeen.... Siellä taisi olla kaksi eri rakennusta, isompi ja pienempi...

-mkp-

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Kruunumakasiinista sen verran, että kävin siellä kysymässä hintoja ja tutustumassa paikkaan nyt alkuvuodesta.

Tilavuokra tuntui ensin kovalta, mutta kun minulle selvitettiin mitä siihen kuuluu, sehän onkin halpa, onko kukaan käynyt siellä??

Tilavuokra veloitetaan kuulemma vaan siitä ajasta, kun itse juhlaväki on paikalla. Siis jos juhlat alkavat kello 17 ja kestävät puoleenyöhän ja tarvitsee vain yhden kerroksen, niin vuokraa maksetaan vaan jotain 160 euroa. Ja hintaan kuuluu astiat, tarjoilijat, somistus, siivoukset ja muut. Olin kyllä yllättynyt positiivisesti!

Mun kaverit on olleet siellä häissä ja kertoivat että talo on upea, ja kaikki oli pelannut kivasti, joten siksi mekin menimme käymään! Taloon mahtuu reilusti yli 200 juhlijaa, sika iso!

Talo on sisältä aivan makee, pihasta viis kun käytiin katsomassa sisäpuoli!

Johanna & Kalle  

Olimme perjantaina työpaikan kautta juhlissa Kruunumakasiinilla. Tilana kynttilöiden palaessa oikein tunnelmallinen ja viihtyisä. Tanssilattiakin siihen ulko-oven läheisyyteen saatiin ja ainakin Lauantain Toivotut (useampia poikiä bändissä) mahtui hyvin soittamaan - bändillekin siis periaatteessa valmis tila. Ruoka oli hyvää ja tarjoilu pelasi hyvin.

Miinusta rumasti näkösällä olevista kylmäkaapeista ja siitä että osa vieraista joutuu isommissa häissä varmaankin istumaan kakkoskerroksessa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meidän hääjuhlaa vietettiin siis Hilikussa ja ainakin nyt voin kehua paikkaa estoitta. Toivomuksiamme kuunneltiin ja ne myös täytettiin. Paikka oli siisti ja tilana noin 70 vieraalla sopiva, jousikvartetti ja bändi mahtuivat hyvin esiintymään. Ruoka sai kehuja ja sitä oli riittävästi. Voin siis suositella lämpimästi.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä Maikkulan kartano hoitanut häiden järjestelyt upeasti. Liiteri oli todella tunnelmallinen talvihäissä ja koristelut olivat todella yksin kertaisia koska paikka oli sinällänsä jo kokemus. Ruoka ei ollut vain hyvää vaan todella kulinaristinen nautinto. Harvemmin kokki itse leikkaa sisäfilettä suoraan lautaselle. Täytyy myöntää etten ole parempaa ennen syönyt.. Myös tämä perfektionisti on täydellisen tyytyväinen :) Meillä kokonasi henkilömäärä oli 60 ja mahduttiin tilavasti syömään. Kun bänsi aloitti laitettiin pöytiä reilusti pienemmille väleille ja saatiin hyvin tilaa tanssille...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Oulun FinFunin toimisto on lopettanut toimintansa, jota kuitenkin jatkaa OuluTours. Tämä liittyen joihinkin juhlapaikkoihin.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Löysin meidän hääkuvien joukosta muutaman kuvan Maikkulan kartanon liiteristä.

img02336cs.jpg

img02940di.jpg

Toinen kuva on siis otettu sisääntuloon päin josta tuo eka kuva on otettu. Lisäksi siis kaksi parvea, molemmissa päissä liiteriä. Vähän ovat tärähtäneet, mutta onneksi virallisen kuvaajan kuvat on vielä tulossa

Ja tämä ulkoa

liiteri_ulkoa.jpg

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mielelläni luen edelleenkin kokemuksia Kruunukamarista ja Upseerikerhosta  :)

Elokuussa 2009 on tosin vasta se päivä, mutta äkkiäkös tämä aika tässä menee stressatessa  ;)

Vieraita on tulossa varmaankin max. 60-70kpl ja haluan itse huolehtia mahdollisimman vähästä, ennemmin tingin budjetista kuin alan väkrätä mitään yksityiskohtaisia koristeita.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Onko kenellekään kokemusta hakamaan viinitilasta? Meillä juhlittais pieniä häitä kesällä2008. Mutta puoliksi suunniteltu on jo melkeestä tehty ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hei, onko kellään kertoa kokemuksia turkansaaresta ja etenkin ylikärpän talosta?

Miinuksia ja plussia, kiitos...

Meillä häät siellä ensi kesänä ja itselleni paikka on aivan vieras.

Olen käynyt siellä tasan kerran viime syksynä kun tuleva mieheni halusi esitellä sen minulle mahdollisena hääjuhla paikkana.

Asumme itse 500 kilometrin päässä oulusta ja ollaan huhkittu hullunlailla että ollaan saatu selvitettyä kaikkea mahdollista. Tämä netti on ollut siinä verraton apu :)

Meille tulee ruoka väänäsen pitopalvelulta joten jos jollain siitä myös tietoa niin kertokaa minullekkin, olisin tiedoista kovin kiitollinen.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Erika, olen käynyt Hakamaan viinituvalla työpaikan riennoissa. Ihana, tunnelmallinen paikka ja miljöö. Emäntä on oikein sydämellinen, mahtava persoona ja tekee loistavaa ruokaa. Mitään negatiivista en voi paikasta sanoa. Sopii hyvin pieniin intiimeihin häihin, kun paikkahan ei ole mikään iso. Jos meillä olisi ollut reilusti vähemmän vieraita olisin ilmanmuuta valinnut tuon paikan.   :-X:)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ainiin... ja sitten jos haluaa pitää TOSI pienet häät, niin Koivurannan kahvilaakin saa vuokrata! Sieltäkin hoituu kaikki tarjoilut, niin ruuat kuin juomatkin. Me oltiin siellä häissä vieraana, max. kahdeksan pariskuntaa ja hääpari... tilaa ei siis ole paljon, mutta tosi tunnelmallinen ja kaunis paikka niille jotka haluavat juhlia intiimisti pienellä porukalla. Kesällähän on mahdollisuus yhdistää häihin vaikkapa jokiristeilyä, sillä se laivahan lähtee ihan tuosta kahvilan vierestä. Katsokaapas sivuja: http://www.koivurannankahvila.com/index.php

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Erika me oltiin pari viikonloppua sitten ko. paikassa ja suosittelen lämpimästi kaikille. Aivan uskomaton paikka. Ajattelimme heti mieheni kanssa että omat hääjuhlat vietetään siellä myös.  :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Rouvaksiko! Meillä on häät kesällä tuolla liminigan joutsenkartanossa ja jos oikein ymmärsin niin sitä "pääruokaa" ja kahveja ei saa sinne navetan vinttiin vaan ne täytyy järjestää siinä päärakennuksessa. mutta sitten iltapalan saa laittaa sinne vinttiin ja se laitetaan omin voimin joten talon puolesta ei tule sinne apuja. Aluksi oudoksuin kans tuota kahden paikan juhlintaa mutta siirtyminen on kuiten helppoa koska on samassa pihapiirissä tuo vintti. pitää keksiä vaan joku hauska juttu miten saa sinne porukan siirtymään helposti ja vaivattomasti.

Joutsenkartanossa jo häitään viettäneet tai siellä juhlissa olleet! Tarviiko navetanvinttiin lisävaloa heinäkuun iltana? Onko kellään ollut grilliä siinä edessä? tai tupakointi paikkaa? siinähän on se iso sementtialue mutta saakohan siihenkää laittaa kun on museoaluetta?  

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Olin juuri ystävälleni kaasona ja häät järjestettiin kruunumakasiineilla. Voin vain kehua paikkaa :) Todella tunnelmallinen ja kaunis paikka sisältä ja hyvin sinne mahtui lähes 120 ihmistä. Ruoat olivat myös todella hyviä :)  Suosittelen paikkaa etenkin talvihäihin, ulkoympäristö kun ei järin kaunis ole.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Onko kellään kokemusta Merilän kartanosta Utajärvellä? Ollaan suunniteltu häitä vuodelle 2008 ja tuollainen maalaismaisema olisi just sopiva meille.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Harkitsen Oulun keskustassa sijaitsevaa Kruunumakasiinia paikaksi hääjuhlallemme. Olisiko kellään kokemuksia kyseisessä paikassa juhlimisesta, järjestelyistä, hintatasosta tms? Paikan nettisivut ainakin näyttävät houkuttelevilta.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Merilän kartano on tosi kaunis paikka pienehköille häille. Olen ollut paikalla talvella, jolloin tietenkin oltiin vain sisällä. Itse pääsali ei siis ole hurjan iso mutta päärakennuksessa oli muitakin huoneita, esim. se missä kakkukahvit haettiin. Ruoka oli hyvää, ja paikanpäällä on kivaa se, että siellä on pikku aittoja, joihin voi osa porukkaa jäädä yöpymäänkin.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hei !!  tiesitkö muuten että pitojenhelmessä on paikkoja nyt 150 hlö.lle. ja palvelu pelaa !!!  :-X

Pidimme juhlamme siellä .

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Nyt ollaan sulhaseni kanssa miettimässä päivää kesälle 2008. Päivä määräytyy sen mukaan, miten löydämme vapaan ja parhaimman juhlapaikan, eli niitä pitäis täältä Oulun seudulta alkaa katsastamaan :) Kriteereinä meillä on mm. yhtenäinen iso tila (vieraita 100-130, toivottavasti ei kovin paljoa enempää ::)), piano/ flyygeli ja lisäksi paikassa ei sais olla omaa pitopalvelua valmiina. Saapa nähdä, löydetäänkö sellaista paikkaa, joka täyttäis nuo kriteerit :-/  

Jos joku teistä osais antaa hyviä neuvoja :-?  Olisin hyvin kiitollinen :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Onko kellään kokemuksia Kempeleessä sijaitsevasta Vihiluoto hotellista? Se kuulosti noin niinku puitteiltaan olevan ok, eikä tilavuokraa tule kun ottaa sieltä pitopalvelun. Siellä oli myös katettu terassi ja puhelimessa sanottiin, että jopa häävalssin voi valssata ulkona jos sää suosii :) Huomenissa mennään katsomaan paikkaa mutta jos jollakin tietoa niin ois tervetullutta.

Toisena vaihtoehtona meillä on Oulun eden. Onko siitä kenelläkään kokemuksia? Siellä tosin tilavuokra 450egee ja menukin kalliimpi kun tuolla vihiluodossa.

Kiitollinen vastauksista jo etukäteen :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Kriteereinä meillä on mm. yhtenäinen iso tila (vieraita 100-130, toivottavasti ei kovin paljoa enempää ::)), piano/ flyygeli ja lisäksi paikassa ei sais olla omaa pitopalvelua valmiina.

Jos joku teistä osais antaa hyviä neuvoja :-?  Olisin hyvin kiitollinen :)

Jossain tässä tai Ouluttarien ketjussa oli puhe, että TervaToppilan kartanon päärakennusta vuokrattaisiin taas? Sinne kyllä tuo 100-130 on mielestäni melko paljon kun yhtenäinen sali on niin ahdas. Me juhlimme ensi syyskuussa Rauhalassa, jossa on yhtenäinen tila 120 henkilölle ja ihana vanha piano, mutta ruuat täytyy tietenkin ottaa heiltä. Tuo on kyllä minun mielestäni vaan plussaa, ettei tarvitse huolehtia mistään.

Onko kellään kokemuksia Kempeleessä sijaitsevasta Vihiluoto hotellista?

filia84: Gerda taisi aikoinaan juhlia tuolla, laitapa hänelle privaa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Maikkulan kartanossa häänsä pitäneet... Paljonko arvioisitte Liiteriin enimmillään vieraita mahtuvan? Olen kiinnostunut ko. paikasta, mutta arvioisin, että vieraita tulee olemaan n.120 + bändi.. Tuo taitaa kuitenkin olla suurin tila siellä? Entäpäs tuollainen vierasmäärä siellä Toppilan kartanossa, jazzvintissä? :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Olin juuri ystävälleni kaasona ja häät järjestettiin kruunumakasiineilla. Voin vain kehua paikkaa :) Todella tunnelmallinen ja kaunis paikka sisältä ja hyvin sinne mahtui lähes 120 ihmistä. Ruoat olivat myös todella hyviä :)  Suosittelen paikkaa etenkin talvihäihin, ulkoympäristö kun ei järin kaunis ole.

Mekin olimme ystäviemme häissä Kruunumakasiinilla.

Suunnittelemme omia häitämme ja voi olla että tulemme valitsemaan Kruunumakasiinin juhlapaikaksemme kokemuksemme perusteella. Kuulin, että siellä on ollut melkein 240 hengen häätkin? Varmaan totta, koska yhteen kerrokseen mahtuu yli 100 vierasta, me emme ole vielä päättäneet hääpäivää, meillä olisi joka tapauksessa yli 200 vierasta...

Pitää kysyä koska siellä olisi vapaata, aika paljon siellä taitaa hääjuhlia olla, on niin tunnelmallinen paikka. Tietäisikö joku niitten varaustilanteesta...

Ps. Ruoka oli aivan taivaallista!!!

Nuuskamuikkunen

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hieman alakanttiin arvioin... Mahtuu siis reilusti enemmänkin ihmisiä ;) Alustavasti varattu sieltä siis liiteri (elokuun alkupuolelle). :) Jos olet häitäsi sinne miettinyt kesälle 2008, niin kannattaa alkaa soitella.. Alustavia varauksia on ymmärtääkseni tehty jo melkoisen paljon!

Miten muuten Tervatoppilan jazzvintin "kylmyys"..? Onko edelleen viileä paikka vai rempattu? Itse en ole siellä käynyt, mutta muutama vuosi takaperin ollut kuulemma melkoisen viileä... Onkohan elokuun häihin ok? :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tiuhtinen: Me ollaan lähinnä kyselty Kruunumakaasiinilta lauantaipäiviä elo-syyskuulla ja vapaana taisi olla parisen viikkoa sitten elokuulla 11.8.07 ja syyskuulla ainakin 15.9.07. Etsimme tiloja sitten muualta kun kirkko on nyt kuitenkin varattu 25.8.07, jolloin muutamaan paikkaan oli vapaata...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.