1873 viestiä aiheessa

Suunnitteluhommat vasta ihan aluillaan mutta mutta.. Onko kenelläkään kokemuksia lääkiksen kiltatalo Walhallasta? Kuvat sivuilla on hiukka epäselviä, mutta kuvissa joissa näkyy katetut pöydät kynttilöineen paikka näyttää ihan kivalta. En lämpene yhtään tyypillisille nuorisoseurantaloille ja kartanoille.. haluaisin "hämyisen" paikan joista saa kivan juhlavan, mutta joka toimii myös loppuillasta bilepaikkana. Walhallassa viehättää se tanssilattia dj-koppeineen. Saako siitä siis koristelemalla ihan kivan näköisen paikan?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

huntu: Meidän häitä juhlitaan Maikkulan Kartanon Liiterissä tänä kesänä. Raportoin juhlapaikkakokemuksesta sitten tännekkin. Ootteko vielä käyneet paikan päällä katsomassa Liiteriä? Siinähän on kaksi eri puolta ja sisällä mahtuu kyllä juhlimaan, jos huono ilma sattuu :girl_smile:

Muokattu: , käyttäjä: tinkerbell4x

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Heippa! Oululainen morsian ilmoittautuu! :) Onko kellään tietoa Hietasaaren veljeskodista? Aika heikosti on siitä ollut keskustelua. Onko antaa vinkkejä muista Hietasaaren paikoista tai vastaavista, joissa olisi kiva piha? Häihin olisi tulossa n. 50 vierasta eli pienetkin paikat sopivat meille.

Heips! Ookko kuullu Johteenpookista? Meillä siellä juhlat ja paikka on kyllä mielestäni kiva. Se on joku entinen ravintola merenrannassa (kansankentäntie 1). Oikein sopiva paikka noin pienelle määrälle... :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Heippa Kaikille! Meillä meni kaikki suunnitelmat mönkään kun olimme jo varanneet kastellin kirkon ja oulunsuun pirtin mutta pirtitä peruivat varauksemme koska tämä rouva joka tilaa vuokraa oli laskenut päivät väärin ja heillä olikin tanssit siihen samaan aikaan. Nyt olen miettinyt Hannuksen piilopirttiä mutta en löytänyt mistään hintoja, eli oisko jollain tietoja piilopirtin hinnoista ja ruokailuista yms. täytyykö ottaa talon puolesta ja omat juomat ilmeisesti sais viedä?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

emci: Hannuksella ruuat tulevat talon puolesta ja sen mukaan määräytyy kokonaishinta koko illalle. Eli jos otatte menun joka maksaisi vaikkapa 45 euroa ja vieraita tulisi esim. sata, niin hinta olisi silloin 4500. Siihen sisältyy ainakin tilavuokra, siivous ja alkoholittomat ruokajuomat. Lisäksi siellä on jotain palveluja, jotka maksavat extraa, esim. saunojen lämmitys. Omat juomat saa viedä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

-papu- : Kiitos tiedoista :) otin itsekin yhteyttä heille eikä ole kesä-elokuulle 2012 enää vapaata ollenkaan.. :( joten täytyy kehitellä jotain muuta sitten :/

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hei!

Yritin selailla viestiketjua mutta en löytänyt vastausta. Eli tietääkö joku vuokrataanko Waloa enää yksityistilaisuuksiin? Täällä on ollut paljon mainintaa että monet siellä ovat häitään juhlineet, mutta Walon kotisivuilla lukee ettei tiloja enää vuokrattaisi yksityistilaisuuksiin eli häihin??

Kesäkuulle 2012 pitäisi hääjuhlapaikka Oulusta tai Kiimingin läheisyydestä löytää. Vihkiminen kun on varattu jo Kiimingin kirkkoon. Juhlijoita tulossa 100-120, ja oma pitopalvelu (anoppi haluaisi laittaa ruuat, eli keittiö tulisi olla suht hyvä) ja myös omat alkot pitäis pystyä paikalle tuomaan.

Varattiin alustavasti Raatin nuorisotalo, mutta he eivät vielä osanneet sanoa onko siellä piharemontti (asvaltointi?) niin kesken että eivät pysty tiloja meidän toivomanamme viikonloppuna vuokraamaan. Lupasivat ilmoittaa syksyllä, mutta sitä ennen pitäis saada joku toinen paikka varalle.

Ehdotuksia otetaan mielellään vastaan. Alakylän nuorisoseuran talosta kuulisin mielelläni esimerkiksi tämän kesän morsiamilta tietoa, onko huonossa kunnossa, kuten olen joistain tämän ketjun viesteistä saanut ymmärtää.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me kans yritettiin Waloon olla yhteydessä Talvihäät tulossa. Ainakin meille sanoivat ettei enää yksityisille vuokrata. Oulunsuun pirtissä on tietääkseni keittiö käytössä kans, eikä hinta oo paha. En tosin teidä onkohan siä enää vapaata... Kuulemma kesäksi menee tosi nopsaa nuo tilat.

Meillä on Lyseon juhlasali varattuna. Siellä on se keittiö vähän ongelma... Sijaitsee alakerrassa aika kaukana salista ja jos sitä haluaa käyttää niin tulee tuntimaksut vielä salivuokran ja vahtimestarin palkan päälle.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mistä löytyy Oulusta tai sen läheltä juhlapaikkaa noin 120-130 hengelle? Tilan tulisi olla yhtenäinen ja tarpeeksi iso! Näin saataisiin kaikki samaan tilaan istumaan ja lisäksi vielä tanssitila ilman, että pöytiä tarvisi illan päälle siirtää. Myös omat juomat tulisi saada tuoda ja mielellään ruuatkin.

Ainakin tuo lyseon sali missä meillä on soveltuu ton kokoiselle porukalle. Keväällä olin siellä 200-250hlö juhlissa ja aika hyvin sekin määrä mahtui. Ruoat ja juomat saa tuoda itse. Muita paikkoja mihin saa viedä omat ruoat ja juomat on ainakin nmky:n sali raatissa, aleksin kulma ja oulunsuun pirtti. Eikä oo ihan mahdottoman hintaisia mikään näistä. Tai ollu ainakaan kun itse kyselin (:

Oulunsuun pirtissä oon ollu 120hlö häissä ja silloin piti vähän siirrellä pöytiä että mahtui tanssahtaan. Aleksin kulmassa taidettiin kans siirrellä vähän pöytiä kun oli n 100hlö juhlat...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Sen huutaisin täältä väliin, että Oulunsuun pirtin keittiö on aika säälittävä suurkeittiöolosuhteisiin tottuneelle. Pari hellanlevyä, yks tai kaks normaalia jääkaappia sekä siellä on huono pestä astioita, koska kone jättää ne aika märiksi eikä laskutilaa ole (kestää siis kauan). Mikäli pystyy ne safkat tekee muualla ja kuumentamaan valmiiksi, niin hyvä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

jooo ja oulunsuunpirtillä tosiaan siis vain YKSI uuni! jos tilaa pitopalvelun jostain tai saa valmistettua ruuat muualla nii onnistuu mut ei välttämättä isolle porukalle saa laitettua ruokia siellä paikanpäällä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Onpas vähän kumma juttu tuo Walo... :huh: Mä nimittäin kävin talvella siellä katsomassa tiloja ja kyllä ne oli sitä yksityisille vuokraamassa. Me emme kuitenkaan ko. paikkaa halua, yhtenä syynä se, että musiikki pitäisi loppua klo.23 viereisen asutuksen vuoksi.

Mä haluaisin lukea kokemuksia Tervatoppilan Jazzvintistä. :)

Muokattu: , käyttäjä: Terei

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

^

Pakko edelleen hehkuttaa että kyllä se (Tervatoppilan Jazzvintti) on hintansa arvoinen (tosin meillä oli vähän edullisempi). Todella tunnelmallinen, tarpeeksi tilava, keittiössä käsittääkseni paljon tilaa ja lähellä keskustaa mutta silti omassa rauhassa. Ja jos saa vielä sen alakerran Meripirtin samaan hintaan niin meillä se toimi päivällä lasten leikkipaikkana ja illalla bändin ruokailutilana, ja siellähän on myös av-laitteet eli pikkudiscoakin sinne voi halutessaan väsätä. :)

En olisi vaihtanut paikkaa mistään hinnasta pois. Ja jos teillä on mahdollisuus saada se pe-aamusta saakka niin aina vaan parempi, sunnuntaista ei niin kovasti väliä varmaankaan jos siivous edelleen kuuluu hintaan? Meillä kaasot ja pitopalvelu ehti aivan mainiosti käydä hakemassa viimeiset tavarat aamulla.

Tuo on parin sivun takaa jossa oli mukana lainaus. Olen varmaan jonnekin aiemminkin kirjoitellut mutta en nyt jaksanut kaivella ketjua enempää taaksepäin. Paikka sai vierailta kehuja eikä koristeluun tarvinnut tehdä yhtään mitään. (Meillä nyt sattui olemaan siskon kaverin jotkut askarrellut kukkaköynnökset joita ei viitsinyt olla käyttämättä mutta ilmankin olisimme pärjänneet.) Pöytiin tuli vain pienet itsetehdyt kukka-asetelmat. Tiedän että paikka on nykyään kalliimpi mutta tosiaan jos sen alakerran saa myös siihen hintaan (ja perjantaille ja sunnuntaille ei tule mitään juhlia) niin mitä todennäköisimmin varaisin sen uudelleen. Meillä ei ollut mitään ongelmia sen jälkeen kun omistajanvaihdoksen yhteydessä saatiin sovittua asiat, eikä niitäkään voinut oikeastaan ongelmiksi sanoa. Uusi vuokraaja ehdotti uusia omia vuokraehtojaan mutta suostui kompromissiin.

Edit. Esiintymislavahan ei järin iso ole, mutta meillä oli 6-henkinen bändi ja he mahtuivat sinne kuitenkin melko hyvin. Ainoa hässäkkä oli kun sulakkeet paloivat pari kertaa bändin äänentoiston+valojen kanssa :grin: mutta nekin toimivat katkaisijalla joten ei tarvinnut alkaa niitä edes vaihtamaan. Mutta huom, meille sattui viime kesän viimeinen hellepäivä, lämmintä oli lähes +30C joten kaikki kylmälaitteet olivat maksimikäytössä samaan aikaan. Uskoisin että ne kestävät normaalina kesäpäivänä ja 5-hengen bändillä. ;)

Muokattu: , käyttäjä: Yvory

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kiitos tiedoista Yvory :) Meidän täytynee käydä katsomassa paikka vielä, kuvissa vaikuttaa hyvältä, mutta portaat mietityttää. Meillä kun on lapsia ja huonojalkaisia tulossa vieraaksi...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

^Ne portaat ei mun mielestä ole ihan hirmu pitkät (no, suhteellistahan se tietysti on) ja askelmat on muistaakseni melko matalat ja kaiteet on tosiaan reunoilla ja keskellä. Meilläkin oli muutama vähän vanhempi ihminen mukana sekä muutama napero, tosin siitä en tiedä oliko heillä ongelmia.

Mutta jos tosiaan käytte vielä katsomassa paikkaa niin siinähän ne näkee. Se pitää vielä sanoa, että siellä yläkerrassa on pari ei-niin-esteettistä juomakaappia (olikohan joku Jaffa-kylkinen tms.). Muistan että huomasin ne kunnolla vasta häitä edeltävänä päivänä ja mietin että nytkö minusta kuoriutuu bridezilla kun olisin ne halunnut pois näkyviltä eikä niitä saanut. :D Mutta suoraan sanottuna mä en niitä juhlissa edes huomannut, ja ne oli tosiaan kätevät kun sinne sai juomia jäähtymään hellepäivänä eikä pitopalvelun tarjoilijoiden tarvinnut ihan niin hemmetisti juosta kantamassa niitä pitkin päivää alakerrasta. Joten jos katsoessa tuntuu että ne lyö silmille sieltä niin huoli pois, ei niihin kiinnitä huomiota kyllä sitten hääpäivänä tippaakaan, on siinä muutakin katseltavaa sen verran. :grin:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kiitos vielä tästä tarkennuksesta! Ihan tuli varmasti tarpeeseen, tästä morsiamesta kun saattaa kuoriutua pilkutarkka bridezilla :girl_haha:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tuosta Oulunsuun pirtistä sen verran, että kun kyselin sitä maaliskuussa, niin se oli jo varattu koko kesälle 2012. Huh.

Minä haluaisin lukea kokemuksia tämän kesän morsiamilta (ja toki muiltakin) VARJAKAN KARTANOSTA ja erityisesti jos olette pitäneet häänne siellä PALVILJONGISSA. Meillä olisi se ensi kesälle varattuna. <3

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Onko kukaan sattunut viettämään hääjuhlia (tai muitakaan juhlia) Hotelli Vihiluodossa (nyk. Airport Hotel) Kempeleessä? Kävimme katsomassa tiloja ja näytti mukavalta, mutta onko kellään kokemuksia paikasta?

Häät olisi tarkoitus viettää syksyllä 2012 ja vieraita tulee korkeintaan 50.

Tulee vähän myöhään, mutta vastaanpas silti.

Olin serkkuni häissä kyseisessä paikassa jokunen vuosi takaperin ja itse en ainakaan tykännyt paikasta. Hääparin pöytä oli kulmassa, mistä heidät kyllä näki, mutta kaikki tapahtuma olikin sitten kulman toisella puolella ja me ei ainakaan nähty tai kuultu mitään mitä siellä tapahtui. Aika menikin sitten alakerrassa baarin puolella, kun istuttiin muutenkin aivan ventovieraiden vanhusten keskellä. Tosin en muista yhtään kuinka suuret häät heillä oli, voihan paikka toimia loistavasti pienellä porukalla.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minä kaipaisin taas lisätietoja ja kokemuksia muutamasta paikasta.

Lyseon juhlasali

-kuvia missään?

-miten onnistuu pitopalvelulta ruokien laitto jos keittiö ei ole käytössä?

-hinta nykyään?

Aleksinkulma

-vuokrataanko enää yksityisille?

-hinta?

Kiimingin Toivola, (Alakylän nuorisoseura)

-onko toimiva?

-vaatiikoo paljon koristelua?

Laitasaaren seurojentalo

-haiseeko siellä vielä pahalle? Joskus haisi tosi tunkkaiselle.

Oulunsalon nuorisoseurantalo

-toimivuus?

-vaatiiko paljon koristelua?

Kruunumakasiini

-minkä kokoiset tilat? Kuinka isot häät mahtuu jos haluaa kaikki vieraat syömään yhteen tilaan?

-saako viedät oman pitopalvelun ja juomat?

-hinta ja mitä siihen kuuluu?

Kävimme jo katsomassa mm. Haukiputan Heiton taloa, jos siellä on joku viettänyt häänsä/ollut vieraana niin olisi kiva kuulla, että miten koristelut on toteutettu? Siellä kun oli niitä valokuvia seinillä aika runsaasti.

Muokattu: , käyttäjä: Terei

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Lyseon sivuilta löytyi juhlasalista kuvia, hintaa en tällä hetkellä tiedä mut todella todella halpahan se silloin ainakin oli kun me verrailtiin hintoja.

Pitopalvelun täytyy tuoda valmiina ruoat mukanaan koska ei ole mitään keittiötä käytössä. Esim meillä oli pitopalveluna Bisketti ja kaikki meni ok kun pääsivät läheltä tulemaan

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me juhlittiin haitämme aika tarkkaan kaks vuotta sitten tuolla Laitasaaressa, eikä siellä haissut miltään sillon :girl_smile: Oli kyllä ihana paikka, mahtava pihapiiri ja uudestaan jos saisin häät järjestää niin samaan paikkaan kyllä päätyisin!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me juhlittiin Laitasaaressa vuosi sitten. Ei siellä haissut miltään ja niinkuin Vaimontekele sanoikin - varaisin saman paikan uudestaan :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Taustalla foorumia lueskellut morsmaikku liittyy joukkoon kirjavaan ;)

Avioliittoon astelen syyskesällä 2012 ja kokemukset seuraavista paikoista kiinnostaisivat:

Varjakan kartano

Hilikku (Markan sali)

Lasaretti

Millaisia paketteja/hintoja em. paikoilla on tarjota? Asiakaspalvelun laatu, tilat yms.? Vieraana olleilta olisi myös kiva kuulla kokemuksia :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Laitanpas minäkin lusikkani soppaan, eli syksyn 2012 morsmaikku liittyy jengiin. Häät siis syyskuussa 2012 ja jo nyt tuntuu pukkaavan ressiä tuo juhlapaikan valinta. Valinnanvaraa kyllä löytyy mutta aina on joku "mutta"...yleensä hinta. Tarkoituksena viettää n. 60 hengen häät, joista kolmasosa lapsia, mitään hirveitä summia emme halua häihin laittaa mutta ei toisaalta haluta tinkiä laadustakaan. Mahdoton yhtälö?

Hannuksen piilopirtti on tällä hetkellä ykkönen, mutta kun tältäkin palstalta olemme lukeneet arvosteluja ja palautetta kyseisestä paikasta niin pikkasen pistää mietityttämään. Positiivisia kokemuksia piilopirtistä kaivataan! Maikkulan kartanoa menemme ensi viikolla katsomaan mutta se nyt tuntuu olevan ihan ylilyönti budjettiin nähden. Käydään kuitenkin katsomassa ja ihailemassa :D Varjakan kartanossa kävimme ihan vasta mutta ei ollut meidän makuun. Emme halua sijoittaa vieraita eri huoneisiin ja muutenkin paikka tuntui hieman hankalalta. Hinta kuitenkin olisi miellyttänyt sillä menujen hinnat 25-65€, jotka sisältävät tilavuokran sekä tarvittavat astiat ja liinat. Paikalla ei ole A-oikeuksia joten omat juomat sallittuja, sekin siis plussaa. Hietasaaressa tutustuimme Johteenpookiin mutta se puolestaan tuntui liian pieneltä ja kaipaisi raikastusta. Sinänsä kuitenkin ihan kiva kun sijainti meren rannalla. Vuokra n. 500€ ja siivous 100€. Kesähäillä voisi toimia tosi hyvin sillä lasitettu terassisysteemi oli ihan nätti.

Allin matala olisi ihan huippu paikka, mutta pelkkä tilan vuokraaminen maksaa lähes 1500€. Parin viikon kuluttua menemme katsomaan millainen paikka olisi Martinhovi. Onko kellään kokemuksia paikasta?? Lisäksi kiinnostaisi kuulla kokemuksia Limingassa vietetyissä häistä (vanhan emäntäkoulun yhteydessä oleva navetta).

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Heips!

Täällä tuleva morsian vuosimallia 2013.

Olisiko kellään tietoa MAIKKULAN KARTANON LIITERISTÄ että onko tosiaan niin ettei saa viedä omia juomia??? Hakusessa olisi joku liiterin tyylinen paikka tai navetta Oulun seudulta n. 70:lle hengelle..

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.