1873 viestiä aiheessa

Mä kaipailisin edelleen kokemuksia Limingan navetasta. Ja Kruunumakasiinista.

Käytiin katsomassa viikko sitten Jazzvinttiä ja olihan se upea! :-X Mietityttää vaan edelleen et onko portaat hankalat? Onko esim. pitopalveluilla ollut ongelmia? Entäs miten penkit? Onko niissä raskasta istua pitkiä aikoja ja onko inhottavaa sit siirtyillä kun ei ole omaa istuinta vaan penkki?

Voi olla et etsin nyt ongelmia sieltä, missä niitä ei ole, mutta minusta tällaisetkin asiat pitää ottaa huomioon :blush: Kommentit noiden suhteen siis erittäin tervetulleita, sekä hääparien että vieraiden näkökulmasta!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Moi!!

Täällä oululainen 2012 kesämorsian esittäytyy.

Onko kellään tietoa varjakankartanosta? On kuulemma edellinen yrittäjä laittanut pillit pussiin. Onkohan varaukset ensikesälle voimassa.. ?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Varmaan kannattaa soitella oulunsalon kuntaan, joko ovat saaneet siihen uuden vuokralaisen..?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Varjakan kartanolla vuokralla ollut yrittäjä vienyt firman konkurssiin, sinne meni varausmaksurahat!!! :( Saa nähdä paljonko saa pulittaa lisää jos sinne mielii... Olkaahan ihmiset varovaisia näiden yrittäjien kanssa, meiltä otettiin kylmän rauhallisesti rahat pois alle kuukautta ennen konkurssi-ilmoitusta...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Te jotka olette tutustuneet Maikkulan kartanon päärakennukseen ja Holiday inn:iin, kumpi teistä on parempi hääpaikkana? Vieraita tulee n. 50 henkilöä ja tulossa siis kesähäät. Maikkulassa on aivan ihastuttava piha, mutta tilat ovat hieman ongelmalliset, sillä kaikki eivät mahdu samaan tilaan. Holiday inn:issä kaikki pääsevät kutakuinkin näkemään hääparin ja siellä on ihanat pyöreät pöydät. Kummassa te haluaisitte olla vieraana?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Jos olet menettänyt rahasi, siis maksanut etumaksua Varjakan kartanon yrittäjälle, Senaattori Oy:lle, niin kannattaa tehdä rikosilmoitus ja ottaa myös yhteyttä Perintätoimisto Antero Kassiseen, Puhelin: 08-377 750.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Joo, on otettu yhteyttä perintätoimistoon ja rikosilmoitus tehdään myös! Jos muitakin huijattuja on, tehkää samoin! Poliisi nostaa kanteen helpommin kun on useampi kuin yksi rikosilmoituksen tekijä. Meitä selvästi huijattiin, koska maksettiin varausmaksu 6.9. ja firma meni konkkaan 29.9.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

APUA! Onko jollain tarkempaa tietoa Varjakasta??? Nyt iski paniikki :(

Niin ja varauksen voi ilmoittaa Oulunsalon kunnalle, meille lupasivat sen olevan voimassa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

APUA, paniikki iski! Meilläkin Varjakan kartano varattuna ens kesälle ja eilisen päivän olen soitellut Oulunsaloon ja tuonne asianajajalle! Onneksi kuitenkin varaukset pidetään voimassa, se on tärkeintä. Tiedä sitten, kuinka paljon hinnat nousevat kun uusi yrittäjä tulee....Saa nähdä kaatuuko budjetti siihen... :(

Mutta voi PRKL en paremmin sano, kun 407e meni sinne ja tuskinpa ikinä saadaan sitä takaisin! :(

Miten se rikosilmoituksen teko toimii? Eikö se ole tekijälle kuitenkin maksullista ja lähinnä joutuu ite vain maksumieheksi?

Onko täällä nyt monia muita, jotka ovat maksaneet? Meillä pitäis varmaan yhdessä tuumin nousta tätä vastaan? Mekin maksettiin maksu 7.9, jolloin omistaja on siis kyllä tiennyt tulevasta konkurssista...voi jestas että ketuttaa!!

Nyt sanaa kiertämään, eihän kaikki varanneet varmasti tätä palstaa lue...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Niin ja muitakin huijattuja on varmasti. Ainakin kun me varattiin kesäkuussa kartano, niin omistaja sanoi, että se oli viimeinen vapaa viikonloppu enää kesälle 2012 (vaikka mitäpä hänen sanojaan on enää uskominen, toki kartano on suosittu paikka ja uskon, että varauksia on paljon...)!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Huijattuihin kuulumme siis mekin... :( Soitin poliisilaitokselle asiasta ja sanoivat, että täytyy kirjoittaa vapaamuotoinen tutkintapyyntö tai mennä käymään poliisilaitoksella ja tehdä pyyntö siellä. Sitten joku tutkii, täyttyykö rikoksen tuntomerkit. Kuulemma vaikeinta on osoittaa, että yrittäjä olisi tiennyt maksuja ottaessaan tulevasta konkurssista. Kuulemma jos useampi laittaa samasta asiasta, saattaa mennä helpommin läpi. Minä ainakin aion tuon tutkintapyynnön kirjoitella ja toivottavasti mehdollisimman moni muukin.

Paikan me päädyimme vaihtamaan, kun emme uskaltaneet alkaa odottelemaan uuden yrittäjän löytymistä. Toivottavasti toinen kerta jo toden sanoo ettei tule uusia takaiskuja!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Joo, meitähän on siis jo monta jotka tekevät imoituksen yrittäjästä. Eivätköhän ne osaa poliisilaitoksella laittaa meidät kaikki samaan pompsiin vaikka tehtäisiin ilmoitukset erikseen. Kun nyt muutkin tekevät ilmoituksen, niin aion sitten sanoa siellä poliisilla että en ole ainoa. Toivottavasti asia menee eteenpäin!! Jos menee, niin silloinhan yrittäjä voi saada jopa syytteen petoksesta. Sen tunnusmerkit kuulemma täyttyvät kun maksu on suoritettu jopa samassa kuussa kuin konkurssi on tullut, eihän kukaan tee konkurssia viikossa!!! On täytynyt mennä huonosti jo kauan.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tietojeni mukaan konkurssia on haettu jo 16.9. eli luulisi asianosaisen tienneen jo alkukuusta vaikeuksista. Ajattelin vaan, että tämä kannattanee mainita tutkintapyynnössä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ajattelin pyytää pienen listauksen heistä, jotka ovat tuon varausmaksun suorittaneet ja aikovat ihan aikuisten oikeasti mennä sinne poliisilaitokselle tekemään tuon rikosilmoituksen. Elikkä montako meitä on tällä hetkellä? Kuulemma meitä olisi hyvä olla vähintään 3-4 jotta poliisi voi sen syytteen nostaa ja todistaa teon tahallisuuden. Minä olen siis nro 1. Menen maanantaina 17.10. käymään Oulun poliisilaitoksella. Eritoten tämän tiedon jälkeen, että konkurssihakemus on tehty jo 16.9. en todellakaan aio jättää asiaa tähän. Satuin tänään näkemään asianomaisen henkilönkin ja eipä paljon näytä menoa hidastavan. Ilmeisesti on todellakin moraalinpuutetta... Mikäli homma etenee ja tarvitsemme asianajajan apua, minulla saattaisi olla hyvä sellainenkin tiedossa, voitaisiin sitten vaikka jakaa ne kulut ja hän edustaisi meitä kaikkia yhdessä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hienoa PinkkiPrinsessa! Minä en myöskään halua jättää asiaa tähän! (Toisaalta en kyllä halua menettää yhtään enempää rahaakaan...:()

Voitaisko olla yhteydessä vaikka sähköpostitse, ettei tukita tätä foorumia? (Ja kun olen tehnyt tänne kahdesti tunnukset, mutten ole saanut vahvistusta ja en siis voi kirjautua sisään :/ !)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ikävää että näin moni on menettänyt mahdollisesti varauksen ja rahat konkurssin takia. :( Mutta kiva kuulla että ette jätä asiaa tähän, näin sen pitää ollakin!

En tiedä onko tästä varsinaisesti apua jatkoa ajatellen, mutta meillä kävi niin että varaamamme tilan omistaja vaihtui varauksenteon jälkeen ja muistaakseni varausmaksukin oli maksettu (kyse ei siis ollut käsittääkseni konkurssista vaan osto/myyntitoimesta). Otimme uuteen omistajaan yhteyttä, ja saimme lopulta sovittua että maksamme tilavuokran vanhan sopimuksen mukaan vaikka uusi omistaja oli nostanut vuokraa ja muuttanut jotain vuokraehtoja (sen suhteen saimme itse asiassa paremmat eli uudet ehdot kaupan päälle). Eli kannattaa kysyä ja olla kova neuvottelija jos haluatte ja saatte vielä pidettyä varauksen sinne Varjakkaan! Vuokraajalle on varmasti parempi antaa teille vähän parempi sopimus vaikka pienellä tappiollakin kuin että menettäisi useita maksavia asiakkaita kerralla, olettaen tietysti että sinne saadaan ensi kesäksi jo uusi omistaja. Pidetään peukkuja! :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kiitos Yvorylle neuvoista :) Mikäli joku haluaa olla minuun yhteydessä sähköpostitse, se onnistuu osoitteella [email protected]. Olen myös perustanut aiheesta oman ketjun nimellä Varjakan kartano, jos joku haluaa aiheesta yleisesti täällä keskustella. Informoin vaikka sinne teitä naiset tänään, mitä sieltä poliisilaitokselta kuuluu!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Muistuttelisin kaikkia Varjakan asiasta kiinnostuneita, että nimellä Varjakan kartano on perustettu oma viestiketju, jossa on nyt tietoa poliisilaitoksella asioinnista. Sinne kaikki asianomaiset! :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kylläpä täällä on hiljaista!

Mutta uusi morsian ilmoittautuu silti. Häät vuonna 2013.

Kokemuksia Lasaretista kaivattaisiin. Varsinkin Ravintolasali ja Yrjö-sali. Olisiko ketään kuka olisi juhlinut häitä (tmv) siellä tai on aikomassa juhlia? Myös vieraiden kokemuksia otetaan vastaan ;)

Myös Lyseosta kokemuksia kaivataan. Anyone? :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hei hääpaikkoja Oulussa miettivät!

Jos joku muukin on ihmetellyt, miksei Tervatoppilan tiloissa enää näy Oulujokisalia vuokrattavina tiloina, syy on se että ko. tilasta on tehty toimistoja eikä sitä enää voi vuokrata juhlakäyttöön.

Itse elättelin vielä haaveita että Coronaria, jonka omistuksessa tila on, vuokraisi sitä suoraan. Näin ei kuitenkaan ole, harmi kyllä. Oulujokisali oli oma haaveiden hääpaikkani, mutta nyt täytyy sitten katsella muita paikkoja... Onneksi varmaan häihin on vielä aikaa kun ei ole vielä kihlojakaan kuulunut useista hyvistä vihjauksista huolimatta ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hei oululaiset morsiamet!

Häävalmistelut alkavat täällä vähitellen hakea muotoaan (vai pitäisikö jo olla kiire, jos mielii loppukesästä 2013 saada juhlat järjestettyä??), ja juhlapaikka on kovasti mietinnässä. Kuulisin mielelläni kokemuksia Maikkulan kartanon liiteristä. En ole paikan päällä vielä käynyt, mutta kuvissa näyttää mukavalta paikalta. Ainoa mikä mietityttää on lasikatto, onko paikka siis aurinkoisella säällä kuin sauna? Lisäksi olen kuullut pari kommenttia, että erinäisissä juhlissa Maikkulan kartanossa on ruoka loppunut kesken, kellään tällaisia kokemuksia?

Kaikki vinkit otetaan ilolla vastaan :)!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hei!

Onkohan kellään kokemuksia ja ehkä mahdollisesti kuviakin Raatin NMKY:n kahvion puolelta?

Onkohan tila nykyisin minkä hintainen, siis jos ottaa vain sen kahvilan puolen? Löysin aiemmista kirjoituksista hinnan vuodelta 2009 mutta onkohan kenelläkään tuoreempaa tietoa?

Muutenkin tuoreita kokemuksia (hintatietoja, vuokra-aikoja yms.) Raatista olisi kiva kuulla!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kylläpä täällä on hiljaista!

Mutta uusi morsian ilmoittautuu silti. Häät vuonna 2013.

Kokemuksia Lasaretista kaivattaisiin. Varsinkin Ravintolasali ja Yrjö-sali. Olisiko ketään kuka olisi juhlinut häitä (tmv) siellä tai on aikomassa juhlia? Myös vieraiden kokemuksia otetaan vastaan ;)

Myös Lyseosta kokemuksia kaivataan. Anyone? :)

Moi,

me juhlimme viime kesänä Lyseolla ja tila toimi mielestäni erinomaisesti. Vieraita meillä oli n. 60 mutta paikassa on kuulemma juhlittu 100 hengen voiminkin. Mielestäni juhlasali on todella kaunis ja plussaa ovat flyygeli ja kiva esiintymiskoroke bändille. Keittiötilat eivät sisälly juhlasalin vuokraan mutta ne voi vuokrata erikseen.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.