Jump to content
Naimisiin.info

Kuopio


Lisbet

Recommended Posts

  • Replies 859
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Onko kellään tietoa kuinka Kuopion kaupungin leirikeskusten alkoholikieltoa vahditaan? Ja mitä sanktioita sen mahdollisesta rikkomisesta saa?

Entä onko kellään tietoa edullisesta ja saunallisesta paikasta, jonne saa viedä omat ruuat ja juomat ja jota vuokrataan myös talvella? Esim. seurantaloja tms? Pöljän ja Alapitkän jo tiedänkin.

Mites olis tuo===>

http://www.ravintolamestarit.net/makumestarit/sauna.htm

Ei kamalan halpa, mut on Kuopion keskustassa ja saa tuoda omat viinat, ja on vielä kuulemma oikein tyylikäs paikkanakin.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Guest Vieras_Jaaja_*

Minuakin kiinnostaisi tietää tosta kartanosta. En ole koskaan kuullutkaan, vaikka Kuopiossa olen ikäni asunut. Googletin, mutta ei löytynyt mitään infoo.. Kiinnostaisi kovasti jos sinne mahtuu n. 110 hlö. Tietääkö kukaan, mistä yhteystietoja sais kaivettua?

Link to comment
Share on other sites

Tuosta kartanosta kuulin kesällä eräältä ihmiseltä joka oli siellä häissä ollut vähän negatiivista palautetta. Ensinnäkin vieraita oli ollut joku sata henkeä ja vain yksi naisten vessa ja miesten vessa, joten koko ajan oli saanut jonottaa vessaan. Toisekseen tarjoilijat olivat pukeutuneet farkkuihin ja olleet kovin tuttavallisia eli hieman arkista. Ja omistaja pariskunta oli halunnut myös osallistua häihin ja seurata tilannetta koska viettivät sitten viikon päästä itse omia häitään kartanossa. En tiedä sitten miten ovat kehittäneen eteenpäin toimintaa kun en ole koskaan itse käynyt paikalla vain kuullut:)

Link to comment
Share on other sites

Mä ajattelin aluksi kans tuota Fågernäsin kartanoa, mutta kun se tila mitä ne vuokraa on siis vissiinkin se navetta tien vieressä, eikä itse kartano..Ne omistajat itse asuvat siinä päärakennuksessa mun tietääkseni. Ja se navetan ympärys on aika sotkuinen ja täynnä roinaa, plus tosiaan tie vieressä ja toisella puolella tietä sairaalan vanhat kerrostalot.

On kyllä jännä, että uudessa paikassa noin rennosti tarjoilijat ottivat..

Muokattu: , käyttäjä: Lyyli
Link to comment
Share on other sites

Kesäisin Rauhalahden leirintäalueen vieressä oleva kartanorakennus voi olla juuri leirintäalueen sekä uimarannan läheisyyden takia hieman rauhaton paikka, eli siis lähettyvillä ei juuri yksityisyyttä ole. Muuten kyllä tunnelmallinen paikka, kauniit huoneet, mukava tunnelma jne. Pienehköt tilat kylläkin, mutta n.50-80 vierasta juuri ja juuri ehkä mahtuisi.

Link to comment
Share on other sites

^ Me käytiin katsomassa tiukkista syksyllä, ja silloisen esittelijän mukaan yläkertaan ei olisi mahtunut kuin noin 40 ihmistä syömään (jos en väärin muista niin 42), ja silloinkin aika ahtaasti. Kiva muuten, mutta aika pieni, jos haluaa esim. jotakin ohjelmaa, kuten tanssia.

Link to comment
Share on other sites

Tilat siis ovat pienet, mutta me ajattelimme käyttää tiloja niin, että keittiön viereiseen huoneeseen tulee noutopöytä joka illalla siirretään mahdollisen tanssimisen/biletyksen tieltä syrjään (tai sitten tanssitaan pihalla, jos sää sallii) Ruokailua varten laitetaan toiseen isompaan huoneeseen kaksi pitkää pöytää joihin mahtuu 40 ruokailijaa, takkahuoneen puolelle katetaan pöytä noin kymmenelle. Ahdastahan siellä tulee varmaan olemaan, mutta toivomme hyvää säätä, jolloin voi seurustella myös pihan puolella ja kun on pienistä häistä kyse niin pitäisi mahtua.

Link to comment
Share on other sites

Oon ihan itku silmässä. Käytiin kaason kanssa katsomassa Tiukanlinnaa. Esittelijä ei ilmaantunut paikalle. Pyörittiin sitten omin päin se alakerta ja kellari läpi. Ihan hyvältä näytti. Mutta ei sinne millään ilveellä saa mahtumaan kaikille istumapaikkoja. Laskettiin, että siihen "pää" tilaan mahtuu n. 40 paikkaa. Ja kellarissa oli n. 10 paikkaa.

Epäselväksi nyt jäi. Mitä tiloja siellä ylimmässä kerroksessa on, kun ne olivat lukittuina. Eli onko siellä mahdollisesti lisää tilaa pöydille ja tuoleille? Tietääkö kukaan?

Nyt sitten jännätään tuleeko häitä ollenkaan, jos tätä vastaanottoa ei saada järjestymään.

Masentaa, eikö voisi mennä kuin tanssi... :huh:

Muokattu: , käyttäjä: Basilica
Link to comment
Share on other sites

Ylimässä kerroksessa on kai toimistotiloja joita ei kai saa juhlakäyttöön. Onhan se pieni paikka kieltämättä, mutta kurjaa, jos teillä jää juhlat paikan takia pitämättä. Oletko miettinyt muita paikkavaihtoehtoja, esim. Rytkyllä on nuorisoseurantalo, samoin kai Kurkimäessä ja sitten se Vanula. Siis paikkoja jonne saa tuoda omat juomat ja pitopalvelun.

Meillä oli kanssa pieniä ongelmia juhlapaikan löytämisen suhteen, mutta meille tuo Tiukanlinna oli ainut vaihtoehto, koska Puijon Konttila oli vielä pienempi, kun haluttiin hääjuhla Kuopion keskustan lähelle käytännön syistä.

Link to comment
Share on other sites

Me haluttaisiin pitää juhlat lähellä kaupunkia, niin taxilla kotiin lähtevien matkat eivät olisi kohtuuttoman kalliita. Mitä teistä kuulostaa jos: vihkiminen klo.16.00 ja sen jälkeen klo.16.40 ruokailu olisi Isä Camillossa. Miten kauan tuohon kannattaa varata aikaa (vieraita 80 hlö.)? Ja jatkoille lähtisi Tiukanlinnaan... Jossa tanssit, ohjelmaa ja iltapala. Meneekö liian vaikeaksi, onko ajankohta vain myöhäinen? Jos vihkiminen olisi aikaisemmin päivällä, tuntuisiko tuo paikan vaihto vähemmän kompastuskiveltä?

Yks vaihtoehto on jos pitää häät Syväniemen kirkossa ja jatkot Hermannitalolla. Silloin pitää kyllä miettiä, että järjestääkö bussikuljetuksen kaupungista ja kaupunkiin takaisin.. Peräniemen kasinokin on vapaa, mutta vaan aika kallis.

No käyn tänään katsastamassa ravintola Vintin. Kuulemman syyskuun 6. on peruttu häät, joten olen onnekkaasti? peruutus paikalla. Huomenna käyn myös Rauhalahden kartanossa. Pitääpä varmaan myös suunnata katseet kohti noita Rytkyn, Kurkimäen ja Hiltulanlahden kohteita...

Muokattu: , käyttäjä: Basilica
Link to comment
Share on other sites

Minusta tuollainen systeemi voi olla tosi hyväkin. Itse asiassa se oli meilläkin yhtenä vaihtoehtona, että ravontolaan syömään ja sieltä jatkoille, mutta päädyttiin sitten pienempiin häihin ja Tiukanlinnaan. Luulisin, että ruokailuun saa varata puolitoista-2 tuntia ja voisi olla toimiva, jos olisi joku yhteiskuljetus ravintolasta jatkoille.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...