860 viestiä aiheessa

-siivotaan-

Muokattu: , käyttäjä: xehha

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Kellään kokemuksia Syvänniemen Hermannitalosta? Ajattelin mennä katsomaan paikkaa ensi kuussa, mutta olis ihan kiva kuulla kokemuksiakin, jos sellasia kenelläkään on...

Kiitoksiva! :)

Vieraana olen ollut kesällä 2007. Minä ainakin tykkäsin paikasta, mielestäni siinä on kivasti maalaisromantiikkaa ja historiaa. Mutta materiaalina kivi tuo vaihtelua navetan ylisille.

Vieraita oli 80-100. Kaikki mahtuivat istumaan samaan tilaan. Tanssin aikaan pitkät pöydät raivattiin sivuun. Pitopöytä tuli toiseen tilaan. Hermannitalolla on iso piha-alue ja hyvin parkkipaikkoja. Tosin nurmikon ja puiden lisäksi ei ole juuri kukkia tms. Syväniemen kaunis kirkko on siinä ihan lähellä (en tosi sisällä ole käynyt.)

Omat alkoholitarjoilut saa tuoda. Ruoka puolen voi tilata läheiseltä Eevantalolta tai muuta kautta. (Vannomaan en mene, mutta tuolloin ruoat olivat Eevan talolta. Mielestäni eivät kovin onnistuneita olleet, pääruokana oli keitettyjä perunoita ja karjalanpaistia. Hieman mautoman makuista eivätkä lisukkeetkaan tuoneet pöytään sitä juhlan tuntua.)

Miinuksena paikassa on rumat oranssin väriset muovituolit (sellaiset kuppimalliset jotka ovat useimmille tuttuja -80l. kouluruokaloista).

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Uusi morsmaikku ilmoittautuu :) Meillä häät kiikarissa ensi kesänä, tai no, loppukesästä... Vihkiminen todennäkösesti Siilinjärvellä (toinen vaihtoehto Männistön vanha puukirkko {vieläköhän siellä ees järjestetään häitä, kyllä se pystyssä oli :) }, mutta miehen mielestä kirkossa pitää olla torni :P ) ja jatkopaikkaa tästä jostain lähistöltä kuumeisesti etsitään. Tässä foorumia lukiessani pari paikkaa on kuulostanut sen verran kiinnostavilta, että nyt kyselisin lisätietoja. Eli häistä tulossa suhteellisen pienet 70-80 vierasta. Tarkoitus olisi kirkon jälkeen mennä jatkopaikkaan jossa ihmiset syötettäisiin (ja juotettaisiin, paikassa pitäs mielellään olla A-oikeudet, boolia ei rueta värkkäilemään) ja sitten olisi bändi soittamassa, eli tanssimaankin pitäisi mahtua. Plussana tietysti tulis jos ois joku majapaikka lähellä minne sais vieraita sitten yönkähmässä nukkumaan. Mitä sanottavaa (tai lisättävää tämän foorumin keskusteluihin) olisi seuraavista paikoista:

- Koivumäen kartano

- Kehvonsalon kartano

- Pikku Tarina

- Neulaniemen maja

- Ravintola & Baari Vintti

Minä ainakin voin laittaa kokemuksia ja kuvia Vintistä tänne kun saadaan häät tanssittua reilun kuukauden kuluttua. Toistaiseksi yhteistyö Vintin kanssa on sujunut hyvin.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kiitos. :)

Noitten paikkojen hinnoista haluisin myös tietää... Mitä kustantaa ja mitä siihen sisältyy...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Männistön vanhassa kirkossa eli Hannukselan rukoushuoneella on ainakin tähän asti voinut pitää häät. En ole varma ottaako Kehvonsalon kartano häitä järjestettäväksi noin "pienelle" porukalle, muistaakseni ei, mutta kannattaa tarkistaa. Tilaa kun on kahdellesadalle. Kyseltiin sitä meidän hääpaikaksi, mutta heillä ei ollut mitään arviota sanoa hinnoista, joten eipä sitä sellaista paikkaa uskalla varata... Mä soittelin btw joskus touko-kesäkuun vaihteessa niitä paikkoja ja suuri osa oli jo varattu. Meillä häät siis elokuussa -09.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

-siivotaan-

Muokattu: , käyttäjä: xehha

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Voi itku! Nuo pahuksen muovituolit... Mulla olis toinenkin paikka mielessä, missä juurikin nuo tuolit aiheuttaa päänvaivaa. Nooh, täytynee ainakin käydä vilkaisemassa.

Kiitos paljon näistä tiedoista!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Kiitos. :)

Noitten paikkojen hinnoista haluisin myös tietää... Mitä kustantaa ja mitä siihen sisältyy...

Vinttin tarjous meille oli mielestäni kohtuullinen. Todella hyvin ottivat meidän toiveet huomioon kun menuta suunnitelivat. Toteutusta en vielä voi arvioida. Käytiin koemaistamassa tuo pääruoka ja oli todella hyvää. Eli odotukset ovat ainakin suuret!

Noutopöytä + kakku ja kahvi 26€/aikuinen, lasten noutopöytä 6€/hlö. Iltapala 3€/lapset ilmaiseksi. Vesi ruokajuomana, muut laskutetaan erikseen. Esim. viinit n. 22€/plo. ja alkumaljat 19€/plo.

Paikka on varattu meille koko päivän (koristelemaan saa tulla edellisenä iltana klo. 23 jälkeen.) Tarjoiluista tai siivouksesta ei erillistä maksua (en tiedä sitten jos on tosi sotku, no ei kai...) Kattaukseen kuuluu kuituservietit. Valkoiset liinat tulee vuokralle niistä maksua 60€. Tuikkukippoja kuulemma löytyy talonpuolesta.

Jos ei tule bändiä, niin lupasivat soittaa musiikkia meidän soittolista toiveiden mukaisesti. No bändi tulee joten tähän ei ilmeisesti tarvitse turvauta (paitsi jos vieraat viihtyvät myöhään yöhön.)

Muistaakseni juhlia sai klo. 01.30 tai bändin ollessa paikalla klo. 02.30 (tätä en nyt muista ihan tarkasti.)

Muokattu: , käyttäjä: Basilica

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

-siivotaan-

Muokattu: , käyttäjä: xehha

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Mitenkäs se tilavuokra, ei kai ne pelkästä ruuasta/juomasta laskuta? En oo ite vielä kerinny paikkaa käydä kattomassa, vissiin pitäs, alkaa kuulostaa aika hyvälle... Onko se tila miten yhtenäinen vai joutuuko porukka kovinkin hajalleen ja nurkkien taa? Meille on kanssa bändi tulossa, 6 soittajaa vissiin, mahtaneeko miten mahtua...

Niistä muistakin paikoista kaipailisin edelleen tietoja... *kiits* :)

Vintissä ei ole tilavuokraa (aika harvoin ravintoloissa on tälläistä käytäntöä.) Vintissä suurin osa on yhtenäistä tilaa. Ravintolan perällä on kabinetti, joka on pariovien takana. (Muttei sekään missään eristyksissä ole.) Meillä tähän tilaan on suunnitteilla ns. seurustelu alue. Eli sinne voi vetäytyä "rauhassa keskustelemaan" ja istumaan mukaviin nojatuoleihin. Ravintolan baari ja tanssilattia (pitopöytä on tanssilattialla mutta voidaan sijoittaa myös baarin viereen.) ovat muutamaa porrasta alempana. Pöydät tulevat ikkunaseinustalle hieman ylemmäs. Vierasmäärästä ja pöytäjärjestyksestä riippuu tuon bändin sijoittaminen tilaan. Meille tulee 5 hlö.n bändi ja 94 vierasta on kutsuttu. Pitäisi mahtua. Kerron sitten miten kävi.

Jos haluat nähdä kuvia Vintistä niin käy niiden kotisivuilla. Siellä on hyvät kuvat. Kuvia klikkaamalla saat niistä suurempia.

Noista juhlapaikoista vielä, että suosittelen tutustumaan myös Kuopio Klubiin. Se olisi ollut mun ihanne paikka, mutta kun siirrettiin häitä emme enää saaneetkaan sitä.

Muokattu: , käyttäjä: Basilica

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Jipi jipi jipi :D

Käytiin vintti katsastamassa ja nyt se on sitten meille varattu... :) Kuulen kyllä silti mielelläni kuinka teillä ne juhlat onnistu ja miten asettelitte pöydät yms. Vähän helpotti ku sai ton jatkopaikan nyt varattua ja varmaks...! =)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ihanan näköinen paikka tuo vintti! En ollut koskaan kuullutkaan ja ilmeisesti olisi meidän häihin ollut pieni, vai kuinka paljon sinne mahtuu porukkaa? Sivuilla kun ei ollut siitä mitään infoa...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä tulossa vieraita semmonen 60-70 ja sanovat, että aika passeli määrä. Sain kuitenkin sen käsityksen, että joku 100 hengen porukkakin pitäisi mahtua...

Ite tykästyin siihen kyllä ihan totaalisesti. Syksyhäät tulossa ja sinne saa semmosen mukavan tunnelmallisen hämärän, eikä haittaa vaikka tulee vettä taivaan täydeltä. Kynttilöitä mahtuu ripustelemaan semmosissa näteissä tuikkukipoissa vaikka kuin paljon ilman semmosta vaaraa, että kaatus tms. Myös ruokapuoli kuulostaa ihan älyttömän hyvältä, ja lapsille on oma menu (tyyliin nakkeja, lihapullia, ranskalaisia) mikä on musta ihan mahtijuttu!!!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä kanssa tunnelman luomiseen tulee kynttilöitä, paljon. Olen ostanut tuonne Vintin tuikkukippojen lisäksi korkeita lasisia kynttilän jalkoja joihin saa kruunukynttilät. (Psst! Tulevat sitten myyntiin syyskuussa ;) ) Kuvia ja kokemuksia tulee sitten syyskuun puolella.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

No mä oon kyllä meille pöytiin ajatellu ihan semmoset isot, paksut pöytäkynttilät, ei kaadu niin helposti :)

Kuinkas teidän hääyö? Missä sitä näillä seuduilla vietetään?? Pitäis varmaan sekin jo varata jonnekin...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

ääh... en siis tarkottanu udella sitä sinulta basilica... vaan ihan noin yleisesti kaikilta... :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kerron teille omakohtaisen kokemuksen Honkalan tilasta (Blue mariasta).

Meillä piti olla häät 9.8.08 ko. paikassa, mutta toisin kävi.

Menimme juhlapaikalle 8.8. klo 12 jolloin vuokra-aikamme oli alkanut, mutta paikan omistaja päättikin olla antamatta meille juhlapaikan ja majapaikkojen avaimia...

Hän oli ilmoittanut muutamaa päivää aiemmin, että kylmässa tarjoilutilassa on homevaurio, ja ennen kuin saamme sen käyttöömme, meidän pitää allerkirjoittaa sopimus, jossa lukee, että olemme tietoisia homevauriosta ja kannamme itse vastuun mahdollisesta homeen aiheuttamista haitoista. Tilanne kuitenkin muuttui, kun olimme saapuneet juhlapaikalle. Omistaja ilmoitti sulkevansa meiltä kokonaan kylmän tarjoilutilan saastunumisen takia. Emme suostuneet siihen, koska emme olleet nähneet tilaa, eikä hän suostunut sitä meille näyttämään (emme voineet siis todeta mahdollista homevauriota ja sen laajuutta) joten siitä suuret ongelmat alkoivatkin!

Seisoimme kaksi tuntia vesisateessa odottaen että omistaja suostuisi antamaan avaimet jotta pääsisimme koristelemaan juhlapaikkaa.

Sen sijaan omistaja antoi kaikenlaisia lappuja joihin meidän olisi pitänyt laittaa nimiä ja luopua kaikista korvausvaatimuksista ja luopua upeasta tarjoilutilasta joka oli tärkeä osa hääjuhlaa.

Kutsuimme paikalle myös poliisit koska omistaja ei suostunut keskustelemaan kanssamme vaan sulkeutui kotiinsa.

No loppujen lopuksi meidän oli pakko lähteä juhlatilalta pois ja ruveta etsimään uutta juhlapaikkaa, ja ihan järkyttävän suuren onnen kautta saimme uuden tilan jonne saimme mahtumaan kaikki meidän vieraamme, mutta shokki on aivan järkyttävä, emme pysty uskomaan että tälläistä edes pystyy tapahtumaan..

Tämä on varoittava esimerkki niille jotka meinaavat pitää häänsä Honkalan tilalla!!

Se mukava ja puhelias omistaja, joka lupaa maat ja mannut, katoaa kokonaan kun häät lähestyvät ja rahat on tilillä. Toivomme todella sydämestämme, että kenellekkään ei käy vastaavaa, meitä on monta jotka ovat saaneet kärsiä tälläisestä toiminnasta.

Samalla pyydämme niitä joilla on ollut ongelmia ko. paikan kanssa ottamaan yhteyttä sähkopostitse.

Te, joilla on negatiivisia kokemuksia Honkalan tilasta, voitte vapaasti kirjoittaa tänne omakohtaisia kokemuksia joko kirjautumalla foorumille tai omalla nimellä, se on täysin sallittua (ylläpitäjän ohjeiden mukaan).

Postia voitte laitaa minulle [email protected]

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Pettynyt morsian, kamalaa mitä olette joutuneet kokemaan!! Olin ihan järkyttynyt kun luin viestisi.

Onko joku pitänyt hääjuhliaan missään Kuopion hotellissa, esim. Scandic tms.?? Olisi kiva kuulla kokemuksia ja paljonko on tullut maksamaan.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Viesti poistettu foorumin sääntöjen vastaisena, koska kirjoitettu vieraan statuksella eikä siinä ole näkyvillä kirjoittajan yhteystietoja eikä nimeä.

Yo. jäsenen 'Pettynyt morisian' kirjoittama viesti sen sijaan saa jäädä näkyville, koska kirjoittaja on ilmoittanut minulle oikean nimensä sekä yhteystietonsa.

T: Admin

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Meidän häitä vietettiin Punttisilmässä ja voin suositella paikkaa.

Itse joutuu paljon tekemään mutta saapahan olla omassa rauhassa.

Siivousvehkeet kannattaa ottaa mukaan. Me siivottiin paikka ennen juhlia kun oli aika likaista

Meillä on häät punttisilimässä 14.2.2009 ja mietin että onkohan jollakin paikasta pohjakuvaa ja laskelmat astioista. Itse ne unohdin tehdä kun käytiin paikkaa katsomassa. Minkä kokoiset pöydät ja kuinka monta siellä oli? Kuka teillä järjesti ruoat ja tarjoilijat? Olisin kiitollinen kaikista tiedoista kun asun kaukana joten ei ole mahdollista käydä niitä katsomassa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Savon morsmaikuille voin suositella Tervon Lohimaata!

Omia häitä juhlittiin siellä heinäkuussa ja puitteet ovat mahtavat! Kuten myös ruoka maistui ja hlökunta mukavaa. Vieraat mahtuu majoittumaan huoneisiin tai mökkeihin.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ystävyyden majasta kyselisin, että mikä on maksimimäärä ihmisiä minkä sinne voi kutsua? Lisäksi omia mielipiteitä siitä mikä on ideaalinen määrä vieraita ettei paikka mene liian ahtaaksi? Muutenkin kuulisin paikasta hieman kommetteja/mielipiteitä. Olen etsimässä juhlapaikkaa ystäväni juhliin ja en itse ole Kuopiosta/Siilinjärveltä, joten en tiedä paikasta kovinkaan paljon.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Onko kellään kokemuksia häistä Tahkolla Nilsiässä? Millaisia juhlapaikkoja sieltä mahdollisesti löytyisi?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Savon morsmaikuille voin suositella Tervon Lohimaata!

Omia häitä juhlittiin siellä heinäkuussa ja puitteet ovat mahtavat! Kuten myös ruoka maistui ja hlökunta mukavaa. Vieraat mahtuu majoittumaan huoneisiin tai mökkeihin.

Kävin katselemassa Lohimaan nettisivuja ja paikka näytti tosi hyvältä! Minkä verran teillä oli vieraita ja oliko kovin kallis paikka? Ja voinko vielä udella missä teillä oli vihkiminen? Nettisivuilta ei kuitenkan liikaa irtoa tietoa ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Kävin katselemassa Lohimaan nettisivuja ja paikka näytti tosi hyvältä! Minkä verran teillä oli vieraita ja oliko kovin kallis paikka? Ja voinko vielä udella missä teillä oli vihkiminen? Nettisivuilta ei kuitenkan liikaa irtoa tietoa ;)

Vieraita oli semmonen vajaa 90. Muistaakseni saliin mahtuu 120 hlöä, mukaan luettuna kabinetti siinä vieressä. Meillä oli siinä tilassa lasten leikkipaikka ja osa vieraista (kun sössin ihan täydellisesti plaseerauksen). Ruokailun jälkeen siirryttiin terassille (missä oli myös alkumalja), sää onneksi oli aurinkoinen. bändi soitti pihalla.

Meille riitti edullisin menu vaihtoehto 25e/hlö (löytyy sivuilta) ja hintaan sisältyy paikan vuokra. Lisänä oli iltapala 6,5e/hlö.

Avioliiton siunaus oli Tervon Kirkossa, ihanan pieni. Tosin ulkoremontissa silloin. Pääoven edusta oli onneksi suht siisti.

Katselin tosin ympärilleni, vähän sillä silmällä että sielläkin olisi siunaus onnistunut.

Voin lämpimästi suositella.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään