860 viestiä aiheessa

Hei wedding_25!!!

En ole ollut häissä Ruokoniemessä,mutta olen siellä muuten käynyt.Siellä on uusitut paikat ja todella siistiä.Vaaleaa panelia muistaakseni.Tosi kivalla paikalla järven rannalla.Kaunis paikka,mutta aika pieni.  :)

Kyseinen paikka on seurakunnan leirikeskus,joten juomia siis ei sinne saa viedä,eikä siellä tarjoilla.En sitten tiedä onko mahdollista ottaa ulkona.

Hintaa en muista,mutta siilinjärveläisille se oli edullisempi,eikä hinta ollut edes paljoa (ehkä jotain 80 euroa).   ;)

Jos aikoo pitää häät tavallaan yhdessä rakennuksessa (,sillä siellä on useampikin tai ainakin kaksi), niin paikka on tarkoitettu pienelle määrälle vieraita.Mahtuu ehkä noin 40 eli ehkä 10 neljän hengen pöytää. Siinä tilassa ehkä nippa nappa mahtuu tanssimaan,mutta tiukkaa tekee. Eikä kovin paljon isompi ole se toinenkaan rakennus...  :-/

Kannatta käydä netissä etsimässä esim seurakunnan sivuilta yhteystietoja,ja soittaa vaikka jos haluaa käydä katsomassa paikkaa..  ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Heissan kaikki!

Suunnitellaan hääjuhlaamme Rauhalahden Jätkänkämpälle!

Hei Vesikirppu!!

Olin siellä nyt kesällä vieraana ystäväni häissä. Sattui todella kuuma kesäpäivä,joten kaikilla hiki virtasi. Häät olivat kauniit ja porukkaa oli noin 120. Eli tiivis tunnelma. Tanssimaankin mahtui. Jos pitää pienemmät häät,saa isomman tanssilattian ja pöydät väljemmin.Enempää tilaan ei olisi mahtunut. Ruoka ja kakku olivat mahtavaa.  :P Jätkänkämppä oli tosi tunnelmallinen ja siellä saa upeat häät järjestettyä,kuten olivat nämäkin.  ;)

Omia juomia siellä ei voi juoda,koska siellä on baari,tosin ihmiset kävivät omilla takakonteillaan.  ::) Koristeluja voi toki laittaa,mutta ainakin näissä häissä koristeet kerättiin pois juuri ennen lähtöä. Koristeita oli vain pöydillä. Käsittääkseni vuokraa siellä ei ole,vaan hinta tulee ruuassa..

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

kiitos prins :)

...noh jos ei juomia saa ottaa, niin eipä se sitten onnaa

Kyllähän perinteiseen hääjuhlaan booli kuuluu! :P

Ystävyydenmaja taitaa olla sitten se meidän juttu, tai joku muu kiva intiimi maalaistunnelmainen paikka.

Vieraita tulee 50 ja teemana wanha-aika, itse tehdyt tarjoilut :P

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meidän häät oli Ruokoniemessä kesällä -03. Omat juomat (kuoharia ja boolia) oli tarjolla eikä kukaan kieltänyt niitä tuomasta. Ei tosin kysyttykään onko alkoholin tarjoilu kiellettyä. Ei siellä kukaan ole vahtimassa juodaanko vai ei. Me varattiin paikka kahdeksi päiväksi ja hinta oli tosiaan tuo 80 euroa/vuorokausi siilinjärveläisille. Paikka on todella siisti ja päärakennuksessa muutama makuuhuonekin jonne voi vieraita yövyttää. Me jäätiin itsekin juhlapaikalle yöksi. Astiat kuuluvat hintaan, mutta valkoisista liinoista tuli pieni lisämaksu. Vieraita meillä oli noin 50. Kovin paljon enempää tuohon tilaan ei mahdu ruokailemaan.

Suosittelen lämpimästi Ruokoniemeä juhlapaikkana  :)!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Moikka taas!!

Niin joo,se voi olla,että eivät anna siunausta seurakunnan leirikeskuksessa juomisesta,mutta tosiaan kukapa sitä vahtii..  ;)

Ystävyydenmajalla olin tänä kesänä vieraana,ja se oli kyllä tosi kiva paikka. Puolet isommat tilat eli just passelit 40-60 hengelle ja mahtuu tanssimaan,mutta tosi paljon kalliimpi.Muistaakseni 600 euroa yö yli tai viikonloppu..

Kysyisin Millalta: Miten ihmiset mahtuivat tanssimaan tilassa? Milloin piti avaimet palauttaa takaisin? Sunnuntai-ilta vai aamu? Ajattelin vaan koristeluja,että milloin ne kerkeää siivoomaan pois..

Se on nimittäin todella kaunis paikka..  :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Prins:

Kyllä meitäkin mietitytti tuo alkoholitarjoilu, mutta koska kukaan ei varausta tehdessä kieltänyt, niin ajateltiin olla hiljaa asiasta. Meille kyllä kävi niin, että juomat loppui aika aikaisessa vaiheessa kesken. Ihan hyvä niin ;).  

Hyvin mahduttiin tanssimaan kun ruokailun ja kakun leikkaamisen jälkeen siirrettiin muutamia pöytiä seinää vasten. Paikan emäntä tuli hakemaan avaimet sunnuntaina neljän aikaan. Perjantaina aloitettiin koristelut samaan aikaan. Tuo kahden päivän vuokra-aika on melkein välttämätön jos on paljon koristeluja tehtävänä ja tietenkin omat tavaratkin pitäis jossain vaiheessa siivota pois. Ei kyllä hirveesti houkutellut seuraavana aamuna aloittaa siivousurakkaa  ;D, mutta toisaalta ei viitsitty pistää muitakaan hommiin.

Jos tulee lisää kysymyksiä mieleen, niin vastaan mielelläni  :).

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

...ilmeisesti varaamme kuitenkin nyt tuon ystävyyden majan, että saapi sitten hyvällä omallatunnolla pistää baarin pystyyn ;)

onko kenelläkään tietoa punttisilmästä (vai mikäs se nyt olikaan ::)) toimiiko samalla periaatteella ja

onko parempi kuin ystävyyden maja?

Juhlat talvella, roihujen loisteessa...

Niin ja olisiko maastot kummmassakaan sellaista että vihkimisen voisi järjestää vaikka  paikanpäällä lumialttarilla :o

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

varasin ystävyyden majan :)

jos vielä samassa paikassa juhlineita löytyy, niin kyselisin tällaisia.

-petivaatteet omat vai talonpuolesta?

-millaiset astiat? (ulkonäkö)

-sopisiko takan edessä vihkimään, vieraita 50?

Ja kaikkea muutakin saapi kertoilla, olisin siitä kiitollinen :-*

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Heippa sulle Wedding_25!!!

Petivaatteet on talonpuolesta ja käsittääkseni ne myös laitetaan valmiiksi sänkyihin.

Astiat on ihan perinteisesti valkoiset ja shampanja- ja viinilaseja löytyy.Liinat on valkoiset ja ruskeatkin löytyy.

Takka on keittiössä eli missä pitovalvelunväki ahertaa ja takanedessä on mielestäni aika vähän tilaa.Iso pöytä ja biljardipöytä pitäisi siirtää,jolloin ehkä sitten kaikki mahtuisi samaan tilaan,mutta tiiviisti.Kannattaa käydä katsomassa,niin saa paremmin hahmotettua..

Mielestäni paikka on todella kiva,ja saahan siellä talvella,jos haluaa pitää vihkimisen ulkona.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Onkos kellään kokemuksia Kuopio Klubista? Ottaisin mielelläni tietoa sekä kuvia paikasta. Voi olla että juhlapaikkamme muuttuu vielä ennen Helmikuuta  ::)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me varattiin juhlapaikka viihdekartanosta (ent. savokartano) n. 6 km kuopiosta etelään. Kun kyselin elokuun alussa paikkoja ensivuoden heinäkuuksi tuntui olevan tiukkaa löytää tiloja 120-130 hengelle. Onneksi täältä löytyi vapaata tilaa ja paikkakin vaikutti ihan mukavalta. Meitä viehätti se, että siellä voi myös yöpyä kohtuuhintaan ja että piha on ns suljettu sisäpiha (vieraina paljon lapsia). Omia juomia ei valitettavasti voi viedä kun kyseessä on ravintola, mutta miettikööt sulhonen takakonttibaaria  :D  Hinta on 27,50/hlö, 4-12 v. puoleen hintaan ja alle 4 vee ilmaiseksi. Hinta voi kuulostaa kalliilta, mutta siihen sitten sisältyy kaikki: ruuat, juomat (alkumalja + holittomat), kukat, kynttilät jne elikä tarvitsee vain vaivautua paikalle  ;D  Meille ei tule bändiä koska minusta sali on sen verta täys vieraita ettei parketille bändille jää tilaa, hyvä että tanssijoille, joten talon cd-soitin saa kelvata. Kaaso ja bestman saavat hoitaa musiikkipuolen  :)  Niin, ja tilavuokraa ei sitten ollut.

Koivumäen kartanoakin kysyttiin mutta oli onneksi varattu sillä aivan sairaan kallis paikka! Ei riitä että halvin menu oli 30 egee/hlö, sen lisäksi olisi pitänyt maksaa tilavuokraa 320 euroa!!! Vielä heillä oli otsaa tarjota meille vapaata päivää 11.6., ihankuin me vaihdettaisiin hääpäivä sen mukaisesti et sinne päästään... Joten unohdettiin se paikka samantien.

Vielä tuli mieleen se Länsrannantien varrella oleva kartano missä von Wrightit aikoinaan asustivat. Vaan kun ei tule nimi nyt mieleen...  :-/

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Metsäkartano on kyllä viihtyisä paikka, ruoka oli ihan ok ja tilat olivat sopivat ainakin meidän perheen suvulle (synttäreitä vietettiin), toinen puoli salista jäi täysin tyhjäksi (meitä oli n.50-60). Rautavaaran kirkkokin on ihan kaunis, penkit on ainakin tavallisiin kirkonpenkkeihin verrattuna luksusta!!!

Onko kellään kokemusta Scandicista??? Meillä on tulossa talvihäät, ja tarvittaisiin mahdollisimman iso tila (vieraita n.200), jotta välillä pystyisi jaloittelemaan. Joku oli tässä ketjussa sieltä kysellyt tarjousta, kiinnostaisi paljonko siellä maksoi ja mitä kaikkea siihen kuului?  Ja tietenkin noin juhlan onnistumisen kannalta haluaisin kommentteja toimivuudesta, henkilökunnasta ja ruuasta? Tarjouksia tietenkin kyselemme jossakin vaiheessa itsekin ;D. Onko Kuopiossa muita tuollaisia suuria paikkoja? Ainoa ongelma tuossa Scandicissa ulkoisesti näytti olevan onnettoman pieni tanssilattia (suurin osa vieraista on intohimoisia tanssijoita)... Kiitollisena kuulisin kommentteja  :-X

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Jos harkitsee hääjuhlan viettämistä Rautavaaran Metsäkartanolla suosittelen kyllä vihkimistä Nurmekseen kuin Rautavaaralle. Ihan siis jo kirkon perusteella. Rautavaaran kirkko on, noh tuota miten sen sanoisi, hieman ankea ::)

Niin ja jos pieniä häitä suunnittelee Rautavaaralle, niin kannattaa kysellä Metsäkartanolta myös niiden metsä- ja eräkämppiä.

Mutta jos haluaa tietää jotain Rauhalahden Jätkänkämpältä tai nähdä joitain kuvia sieltä, niin privaa tulemaan, häät vietettiin siellä kesällä 2004.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Pilpero, Rauhalahdessahan voi myös häitä järjestää ja siellä on iso tanssilattia. Siitä en sitten osaa sanoa, monellekko hengelle yhteiset ruokatilat järjestyy.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Jossu@ Kiitoksia, pitää vilkaista sitäkin paikkaa. Sulholla oli joku juttu, minkä vuoksi Rauhalahti ei sytyttänyt, mutta en enää muista mikä :-/ Myös Kunnonpaikkaa ja Iso Valkeista on hieman mietitty. Noissa isoissa tiloissa on vaan se "ongelma", että ne ovat aika kolkkoja ja vähän tylsiä paikkoja. Kunnonpaikkaa muistelen, että siellä ei saanut varsinaisesti varattua koko tilaa yksityistilaisuuteen (siellähän on kuntoutuksessa olijoita yms.), joten illan mittaan hääväen sekaan tulisi sitten muutakin porukkaa. Scandic vaikutti ihan ok paikalta, maisema ainakin on kaunis :-X

Lisää vinkkejä isoista tiloista, joissa on iso tanssilattia kuulen mielelläni!!!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Pilpero, Iso Valkeinen on minusta vähän sokkeloinen paikka. Ainakin silloin, kun minä kävin siellä (n. 4 vuotta sitten). En tiedä sitten, onko sinne esim. tehty remonttia. Maisemat taitaa tosiaan scandicilla olla myös paremmat valkeiseen verrattuna. valkeinen tulee esim. lähelle moottoritietä. Scandicilla ruokailutilasta on ikkunat suoraan kallavedelle  :-X. Sitten on tietysti myös Puijon maja. En sitten kyllä tiedä, miten paljon sen ruokatila vetää ihmisiä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Jossu@ Puijon Majaan ei mahdu meidän porukka millään. Oltiin tuttujen häissä siellä (heillä vieraita n.70) ja paikka oli aika täysi jo siinä vaiheessa :o. Se on kyllä tunnelmallinen paikka, kuten Jätkänkämppäkin. Kunhan nyt saisi tuolle sulhon ymmärrykseen, että olisi jo korkea aika katsastaa noita paikkoja, niin kävisimme Scandicista kysymästä saisiko sinne millään edes jonkun väliaikaisen isomman tanssilattian. Paikan hyvä puoli kun on se, että kaikki mahtuvat samaan tilaan. En ole itse koskaan käynyt valkeisella, mutta sen sijainti ei ole kyllä mikään paras mahdollinen :( ja jos se on sokkeloinen, niin ei kiitos. Mutta pitää käydä vielä katsastamassa.

Kuopiossa on kyllä aika vähän noita tarpeeksi isoja tiloja :'(

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Pilpero, mietinkin, että Puijon maja ei taida olla kovin iso. Nätti paikka se tosiaan on. Ja erikoisella paikalla. Kannattaa tosiaan käydä katsomassa paikkoja etukäteen. On teillä vielä vuosi hääpäivään, joten ei vielä hirveä kiire. Ehditte varmaan hyvin  :). Scandicin tilat on kyllä kivat! Mukavia suunnitteluhetkiä ja onnea paikan etsintään! Löydätte varmasti sopivan ja kivan paikan.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kiitoksia Jossu@, ja samoin sinnekinpäin antoisaa suunnittelua ;) ja rauhaisaa joulunaikaa!!!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Onko kukaan pitänyt häitään tai ollut vieraana jossain Kuopion alueen metsästysmajoilla? Meidän pienille talvihäille (30 henkeä) jokin sellainen olisi ihan loistava, mutta en ole löytänyt tietoa... Metsästysseurat kun eivät netissä paljon ilmoittele ja puhelinrumbaa seurojen puhiksille en ole vielä uskaltanut aloittaa... Jos jollain olisi kokemusta? Kiitos etukäteen!

Niin juu, Haminalahden metsästysmajaa täällä ei ole vielä mainittu. "Ajan patinoima, perinteikäs paikka Von Wrightien kulttuurimaisemassa mahtavalla järvinäköalalla, luonnonrauhaa, rauhallista idylliä avarassa pihapiirissä". Mahtuu 50-70 henkeä ja pitopalvelua toimittaa Leilan Pannu ja Pata. Pitääpä käydä joku päivä ajelulla siellä...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Apua! :-[ Häät ois ens elokuussa Vesannolla ja näillä näkymin Tulilaan olisi tarkoitus suunnata, mikäli he järjestävät häitä tänä kesänä... Mutta entä jos ei? Nyt kaikki päät raksuttamaan kaikkia mahdollisia paikkoja max 40 km säteellä vesannolta.. Kaikki mahdolliset linkit olen katsonut jo, mutta jos jollain sattuisi olemaan vielä joku vinkki niin ottaisin iloisena vastaan! :) Tilanne on nimittäin se, että mies on sieltä kotoisin, mutta minä en, eikä tuosta ukosta ole juurikaan apua tähän liittyen... >:(

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Morsio -05                                                   Meinasittekos pitää ravintolajuhlat vai miten? Keiteleellä on ainakin mukava ravintola nimeltä Sinikello! Kannattaa kysäistä :D Matkaa Vesannolta just se 40km.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään