860 viestiä aiheessa

Kaikki ehdotukset otetaan vastaan! ;) Nyt vaan kävi semmonen kiva mäihä, että se prkleen Vesannon kirkko on remontissa vuoden, että vihkiminen pitäis suorittaa ulkona.  ??? Se nyt ei periaatteessa haittaa mitään, mutta tympii vaan kun joutuu miettimään nyt miljoonaa muutakin asiaa... :-/

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Suonejoella on Vanhamäen toimintakeskus, tosin matkaa taitaa kertyä hieman liikaa :(. Kyseisessä paikassa olen kerran käynyt ja muistaakseni siellä on vanhan navetan yläkertaan tehty iso sali ja majoitustilaakin löytyy. Tarkemmin en valitettavasti tiedä. Piha oli kesäaikaan kaunis; koivuja ja nurmikkoa. Kävisikö vihkimiseen?  :-X

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Nyt vaan kävi semmonen kiva mäihä, että se prkleen Vesannon kirkko on remontissa vuoden, että vihkiminen pitäis suorittaa ulkona.  

Noh eikö sit jo tuossa tilanteessa olisi parempi miettiä jotain muuta paikkakuntaa häitä varten. Varsinkin jos juhlapaikkakaan ei löydy vesannolta??

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tervossa, siinä Vesannon naapurissa, on ihan nätti 20-luvun kirkko järven rannassa. Sisältä vaalea ja restauroitu alkuperäiseen asuunsa joskus 90-luvulla. Esim. kunnan sivuilta löytyy kuva. Juhlapaikkoja siellä on ainakin Lohimaa ja Tervonsalmen leirikeskus. Edellisestä löytyy varmaan rahalla mitä vain, "paikallisena" miehesi varmaan tietää ko. yrityksen. Jälkimmäinen on aika pieni (50 henkeä), Raamattuseuran ylläpitämä ja naapurina on mökkikylä, pitopalvelua ei vissiin ole pakko ottaa. Vesannolta on Tervoon n. 25 km.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minä olen Kipinkapin kanssa samaa mieltä  :) Eli kaikista paikoista on varmasti pahaa ja hyvää sanottavaa. Kaikille paikoille varmasti sattuu mokia ja erittäin hyviä onnistumisia. Ja totta on se, että täältä voi ottaa opikseen esim. kirjallisten sopimusten teossa (mitkä on kyllä varmaan järkevä tehdä joka juhla paikassa).

Mutta Uudistalosta olen minä kuullut hyvää. Eli ystäväni on siellä ollut yksissä häissä ja hän kehui paikkaa ja häitä erittäin onnistuneeksi (myös ruoka oli ollut hyvää  ;)). Hääparikin oli ollut tyytyväinen. Toiselta suunnalta olen sitten kuullut myös siitä, että ruoka kyseisessä paikassa on ollut hyvää. Meillä itsellämme Uudistalo on häidemme juhlapaikkana. Olemme käyneet katsomassa paikkaa pariin otteeseen ja ihastuimme siihen. Sen olen tällä foorumilla kuitenkin oppinut, että olen sopimusten kanssa tarkkana, kun alamme nyt keväällä enemmän touhuamaan yhteistyötä kyseisen paikan kassa  :).

Hyvänä esimerkkinä sekä hyvistä että hunoista sanottavista on myös Peräniemen kasino. Olen kuullut paikasta paljon hyvää ja kehuja onnistuneista häistä. Mutta olen kuullut myös muuta: esim. äitini työkaverin tytön (siskon, kaiman, kummin-juttuja  ;)) häissä ruoka oli loppunut kesken. Samoissa häissä henkilökunta oli myös tiuskinut, kun vessaan oli pyydetty lisää paperia. Kuopiolais-ketjussa kertoi yksi henkilö syksyllä, että heidän häissään juhlat oli henkilökunnan toimesta lopetettu klo yhdentoista maissa, vaikka sopimus oli paljon myöhempään. Ja tältäkin paikalta ei asiakkaat varmasti lopu, vaikka kaikilla juhlat siellä ei ole mennyt täysin putkeen. Ja paikka on varmasti (ainakin minun mielestäni) oiva valinta häiden juhlapaikaksi.

Eli joka paikasta on varmasti kaikenlaisia kokemuksia ja ne on hyvä jakaa täällä!  

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

uski, ei voi olla totta  ;D! No veikkaan kyllä, että todellakin ollaan samalla alalla ja arvaat työpaikankin oikein. Mikä yhteensattuma! Alkaako sinun tutkinto F:llä? Mulla P:llä  ;). HIH! Missä muuten Uksi teidän häitä juhlitaan (jos saa udella)?

Ai niin ja lisään vielä, että aikaisemmin tässä ketjussa Julie-nimimerkillä ollut henkilö puhui, että heillä on juhlat Uudistalolla (oli viime heinäkuussa). Seurasin kyseisen henkilön päikkyä silloin, koska kyseessä sama juhlapaikka kuin meillä. Hän kertoi häiden jälkeen päikyssään myös juhlan olleen onnistunut.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Juu, taskussa on melkein F:n tutkinto ::). Ranta-Toivalan Varapäreessä juhlitaan  :-X.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me juhlimme 30.7. 2005 Koivumäen kartanossa!  :-Xhttp://www.vanuvuori.fi

Pikkasen oion erästä tietoa tässä ketjussa eli tilavuokra on todellakin 320€, mutta SUMMA HYVITETÄÄN loppulaskussa (summa siis varauspantti). :) Häämenujen hinnat ovat 26,5€, 30€ tai 34€. Koivumäen plussia ja miinuksia mielestäni:

+ erittäin mukavan oloinen omistajapariskunta

+ kaunis idyllinen kartano

+ ihana puutarha takana, tärkeää meille koska vihkiminen paikan päällä ja ulkona jos nätti sää

+ lähellä (pellon yli kartanolta, n. 200m) majoitusmahdollisuus vieraille: Pohjois-Savon opisto. Siellä yöpyminen per hlö 20€ kahden hengen huoneessa, jossa wc, suihku sekä vuodevaatteet sekä pyyhkeet. Jatkot voi pitää täällä.

+ kuitenkin suhteellisen lähellä Kuopion keskustaa, n. 15 min.

+ tunnelmallinen saunaosasto

+ sähköpostitse ovat auliisti vastailleet hössöttäjämorsiamen kaikkiin kysymyksiin ja nopeasti, ymmärtäväisiä

+ tilavuokraan sisältyy 1,5 h suunnittelukokous häiden alla kartanon henkilökunnan kanssa

+ juomat ruoan jälkeen vieraat saavat itse ostaa kartanon baarista, säästämme hieman kustannuksissa ja eikä juoma varmasti lopu kesken

+ takapihalla mukavan kokoinen tanssilava ja näkymä Vanuvuorille

- ainoa miinus on se, että kaikki häävieraat eivät mahdu syömään samaan huoneeseen...mutta saleja kartanossa onkin sitten monta joten aiomme jakaa vieraat kahteen saliin syömään (40 + 40 hlöä) ja järjestää ohjelmaa kolmannessa. Molemmista syömissaleista on kuitenkin näköyhteys toisiinsa ja oikealla sijoittelulla morsiuspari näkyy lähes kaikille.

Olen toistaiseksi ollut erittäin tyytyväinen Koivumäen kartanoon, palaan kertomaan tunnelmia häiden jälkeen. ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Jossulle: Voit olla varma että ei Uudistalolla kuin muissakaan ammattimaisesti toimivissa paikoissa suostuta järjestämään häitäsi ilman kirjallista suunnittelua ja sopimusta. Sopimus on nimittäin dokumentti molemmille osapuolille siitä mitä laitetaan ja mihinkä hintaan. Sopimus myöskin sitoo molempia osapuolija.

Ja tärkein neuvo hääpareille: Muistakaa että juhlapaikan kanssa tekemänne sopimus sitoo myös TEITÄ!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Epäilevälle: Ammattilaisen näkökulmasta antamasi kommentit ovat varmasti hyvin paikallaan olevia muistutuksia ja ohjeita meille kaikille häitään suunnitteleville täällä foorumilla  :). Ehkä mekin nyt osaamma ajatella asioita juhlapaikan pitäjien kannalta. Haluan kuitenkin vielä oikoa sitä, että en missään nimessä ole olettanutkaan, että saisin hääni järjestettyä jossakin paikassa ilman mitään sopimuksia. Ja tuskin näin kuvittelee muutkaan. Enkä missään nimessä niin haluakaan! Tottakai ymmärrän, että sopimus on sitova molemmille osapuolille. Siksi aion sopimusteni kanssa ollakin tarkkana, jotta olen perillä siitä, mitä ollaan sovittu ja mitä me molemmat noudatetaan. Sopimusta kirjoitettaessa, voi inhimillisen virheenkin mahdollisuus olla olemassa, esimerkiksi summien kanssa. Siksi minusta on hyvä, että myös me katsomme/tarkistamme sopimuksen kunnolla, jotta myöhemmiltä riidoilta inhimillisen erehdyksen vuoksi voitaisiin välttyä.

Sopimukset eivät ole tulleet esille pelkästään tässä keskusteluketjussa vaan muuallakin tällä foorumilla. Myös niissä keskusteluissa on korostettu sopimusten teon tärkeyttä. Erittäin asiallinen kommentti sinulta oli myös se, että eri juhlapaikoissa tapahtuneet mokat ovat historiaa ja niiden taustat voi olla jotain sellaista, mitä tällä foorumilla ei kerrota. Minä olen omissa viesteissäni yrittänyt sitä tuoda esille, että kaikissa paikoissa on varmasti sekä hyvää ja jotain huonoa. Eli huonojen kokemusten valossa, ei kannata ajatella, etteikö paikassa olisi hyvää ja etteikö siellä olisi todella onnistuneita juhlia. Itse uskon, että niitä onistuneita juhlia on yleensä enemmän. Ehkä ne negatiiviset kokemukset vain korostuvat täällä liikaa. Minusta niistä kaikista kokemuksista täällä on kuitenkin hyvä kertoa. Uskon myös sen, että suurinosa meistä osaa suhtautua juttuihin kriittisemmin. Esimerkiksi, kyllä minua ensin kylmäsi, kun luin täältä kommentteja juhlapaikastamme. Kuitenkin olen muodostanut paikasta aivan omat kuvani sen perusteella, kun olen tutustunut paikkaan useampaan otteeseen ja ollut yhteydessä paikan omistajien kanssa. Näiden kuvien perusteella minä lähdenkin erittäin luottavaisin mielin järjestämään hääjuhlaamme kyseisessä paikassa yhdessä paikan omistajien kanssa:).

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Palatakseni alkuperäiseen aiheeseen eli eri juhlapaikkoihin, löytyykö ketään, jolla olisi juhlakokemuksia Kuopion lähistöllä olevista seurakunnan leirikeskuksista? Tai metsästysmajoista, niistä kyselin jo tuossa aiemminkin...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kipinkapin: Kokeile soittaa Pohjois-Savon riistanhoitopiirin riistapäällikkö Jouni Tanskaselle. Hänellä on luultavasti kattava tieto niistä metsästysseuroista joilla voisi olla majoja vuokrattavana. Nykyisen EU-rahoituksen aikana

nimittäin monet seurat ovat rakentaneet hyvinkin laadukkaita metsästysmajoja, joita ne myöskin vuokraavat ulkopuolisillekin.

Muita paikkoja jotka voisivat sopia juhliisi ovat esim. Siilin ladun Ystävyyden Maja, Kuopion Pursiseuran Pirttiniemi, Raittiusseura ry Kuopion Kumpulinna jne.

Puhelinnumerot kaikkiin edellämainittuihin paikkoihin löydät luettelosta. En viitsi niitä tähän laittaa sillä admin varmaankin ne poistaisi.

Tämä oli sitten viimeinen viestini tälle foorumille, sillä en alkuunkaan ymmärrä adminin kommentteja juhlapaikkojen oikeuksista puolustautua perättömiä väitteitä vastaan. Jos hyväksytään valehtelu niin keskustelun taso tulee romahtamaan, eikä kukaan pysty sen jälkeen luottamaan tiedon oikeellisuuteen.

Omalta osaltani nostan keskustelun tasoa ja vaikenen... Hetki vielä! Toivottavasti kaikien hääjuhlat tulevat onnistumaan loistavasti ja jokainen viettää onnellisen ja pitkän loppuelämän!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Tämä oli sitten viimeinen viestini tälle foorumille, sillä en alkuunkaan ymmärrä adminin kommentteja juhlapaikkojen oikeuksista puolustautua perättömiä väitteitä vastaan.

Mikäli kuka tahansa yrittäjä kokee, että hänen olisi syytä oikaista joitakin foorumille lähetettyjä viestejä, niin he voivat aina lähettää vastineensa minulle ja minä sitten normaalin journalistisen käytännön mukaan päätän, onko vastineen julkaisu aiheellista. Kirjoittajien henkilökohtaisia mielipiteitä tai kokemuksia ei kuitenkaan ole koskaan syytä lähteä 'oikomaan'. Virheellisten faktatietojen oikomiseen lupa heltiää luonnollisesti lähes aina.

Muutoin yrittäjien tai heidän lähipiirinsä kommentointi näillä yleisillä alueilla on pääsääntöisesti aina kiellettyä.

Jos hyväksytään valehtelu niin keskustelun taso tulee romahtamaan, eikä kukaan pysty sen jälkeen luottamaan tiedon oikeellisuuteen.

Käytäntö on ollut sama koko sivuston perustamisesta lähtien ja tulee pysymäänkin.

Tämä on yksityisten ihmisten välinen keskustelupalsta, missä oikeastaan kuka tahansa voi olla kuka tahansa. Täti voikin olla setä ja sitä rataa. Ihmisillä on oikeus kirjoittaa omista kokemuksistaan ja tuntemuksistaan.

Jos joku kokee tietävänsä "totuuden" kaikista asioista täällä, niin ilmoittautuu minulle ja minä annan heti hänelle totuuspoliisin tittelin  ;)

Keskustelufoorumien ymmärtäminen vaatii hiukan toisenlaista medialukutaitoa kun ennen on vaadittu.

Jatkan erittäin mielelläni aiheesta, mutta en tässä ketjussa, mihin tällainen keskustelu ei kuulu.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Pirttiniemi ei muuten ole pöllömpi idea! Tiedot: Sijaitsee 3 km Kuopion keskustasta. Päärakennus on tummahirsinen mökki, saunatilat ovat sivurakennuksessa. Sinne ajetaan venelaitureitten ohi, ja minun suosikkini siinä ajoreitillä on hieno portti, joka on tehty kuuleman mukaan kanavaporteista.  Olen itse asiassa ollut joskus siellä juhlissa (kesällä), mutta en katsellut sitä silloin sillä silmällä. Yläkertaan oli järjestetty baaritiski ja tanssilattia, noutopöytä ja ruokailutilat olivat alakerrassa. Juhlijoita taisi olla silloin joku 40 henkeä. Pitäis varmaan käydä vilkaisemassa!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hei!

Emme halua järjestää häitämme (tilaus)ravintolassa vaan niin, että voimme itse valita pitopalvelun ja tehdä jotain ruokia itsekin. Ja lisäksi haluamme tarjota viiniä ja boolia enkä maksaa niistä ravintolahintaa.

Kertokaa siis kaikki tietämänne hyvät juhlapaikat Kuopion alueella, ottaen huomioon edellä mainitut seikat sekä se, että vihkiminen tapahtuu Siilinjärven kirkossa. Häihin tulee  50-60 vierasta ja tarkoitus on myös tanssia. (Paikan tanssilattia? Bändille esiintymistila?)

Millainen on vaikkapa Punttisilimä? Entä mikä paikka tämä Pirttiniemi on?

Joo ja Ystävyydenmajalle emme lähde, sitä ei siis kannata suositella  ;)

Samaan syssyyn jos osaatte suositella pitopalveluja (hinta-laatu? Astiat? Tarjoiluhenkilökuntaa?) sekä bändejä. Bändi saisi olla nuorekas, kykeneväinen soittamaan sekä perinteistä tanssimusiikkia että finnhits-tyylistä menomusaa.

KIITOS kaekille jotka kehtoovat vastaella!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Avalia, Kuopion bändeihin löytyy oma ketju tässä  :):

http://www.naimisiin.info/cgi-bin/yabb/YaB...381;start=15#15

Itse voin ainakin suositella bändiä R-kone & Tositarkoitus.

Noista pitopalveluista, ainakin tuolla Kuopio ketjussa on kehuttu sellaista paikkaa kuin Remar. Käyppä lukemassa lisää ja siellä taitaa löytyä henkilöitä, joilta voit varmaan myös kysellä privana lisää.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mies tyrmäsi Pirttiniemen, kun se on hänen makuunsa liian "synkkä". Onhan se aika tummahirsinen sisältä. Kyseessä on Kuopion Pursiseuran tukikohta. Viime kesäkuussa vuokra oli maksanut n. 250 euroa päivältä, mutta en tiedä oliko siinä ollut joku sisäpiirin alennus vai onko se tosiaan tuo hinta muutenkin. Kuva löytyy: http://www.travel.fi/kuops/seura/index2.html

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Näistä juhlapaikoista, joihin voi tuoda omat ruoat ja pitopalvelun. Etelä-kuopiossa on nuorisoseurantaloja, jotka varmaan sopivat juhlapaikoiksi. http://www.etelakuopio.fi/. Tuosta Vanulasta ja Valoharjusta taisikin olla puhetta täällä aiemminkin. Sitten joku puhui Riistaveden Mantusta (monitoimitalo) ja puhetta on ollut myös Pikku-Tarinasta.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kipinkapin:

Tämä Pirttiniemi on alkanut kiinnostaa minua yhä enemmän. Oliko se pursiseuran etusivulla oleva pieni kuva puisesta rakennuksesta juuri Pirttiniemestä?

Millainen se Pirttiniemi sitten on sisältä? Miten tumma ja synkkä? Tällaisena historia- & perinneihmisenä pidän kaikesta vanhastavasta eli onko tämä tummuus ja "synkkyys" sellaista vai ihan oikeasti synkkää? Entä ympäristö?

Tiedätkö millaiset tilat siellä on? Keittiö? Paljonko mahtuu ihmisiä? Onko tanssilattia ja tilaa bändille?

Kiittää taas kaikista tiedoista!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Pirttiniemestä: Juu, se on just se rakennus siinä pikkukuvassa. Sivun vasemmassa laidassa on linkki "tukikohdat", siellä on lisätietoja. Seinät ovat sisältä ihan tummanruskeaa (valokuvissa lähes mustaa) hirttä. Katto on alakerrassa yhtä tumma., mutta yläkerrassa taitaa olla valkoinen paneelikatto. Yritän tässä tihrustaa kuvista kun en itse enää muista ;)

Ikkunanpuitteet ovat näköjään valkoiset. Minusta se on oikein viehättävä, mutta ehkä meidän talvihäihin liian synkkä. Kesällä sen sijaan voi ulkona kävellä laiturillekin katselemaan järvelle... Yläkerrassa on ikään kuin pieni aula ja sitten oviaukko sellaiseen huoneeseen, jossa meillä soitti 3-henkinen bändi ja jossa porukka tanssi. Niihin bileisiin missä olin, oli tilattu pitopalvelusta ruoka-aineet silleen, että me paistettiin muurikkapannussa sitten ulkona ne kypsiksi. Eli keittiötiloista en tiedä ollenkaan.

Porukkaa oli niissä bileissä varmaan sellaiset 40 henkeä, enempää sinne ei taida missään nimessä mahtua. En tiedä onko siellä edes tuoleja niin paljon, kun meillä oli seisova pöytä ja minä taisin istua lautasen kanssa terassilla. Järvinäkymät sieltä on kahteen suuntaan. Kannattaa vaikka soittaa sinne ja kysyä saako sitä miten vuokrattua, ja käydä sitten katsomassa. Koko voi nimittäin ola pettymys, jos on ajatellut kymmeniä vieraita ja kaikille istumapaikkoja pöydän ääreen.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Vietimme häämme Ranta-Toivalan Varapäreessä, jota voin nyt lämpimästi suositella. Vieraita häissämme oli noin 80, mikä oli mielestäni aika sopivasti tilan kokoon nähden. Ruoka oli todella hyvää samoin kakku. Tarjoilu toimi ja ympäristö oli kaunis. Useat vieraatkin kehuivat maittavaa ruokaa sekä juhlapaikkaa. Kaikkiaan en keksi paikasta mitään moitittavaa.

Kuvia voin laittaa sähköpostilla, mutta paikkaan kannattaa tutustua myös vierailemalla  :D. Paikan nettisivut löytyvät osoitteesta www.varapare.com.

Ihania hääsuunniteluhetkiä kaikille tuleville morsiamille  :-X.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Nostan tätä ketjua hieman ylöspäin, olisi kiva kuulla lisää kommentteja jo häitään viettäneiltä kuopiolaisilta eri paikoista :-X

Meillä on varattuna Scandic ja nyt kuitenkin vielä pähkäillään Kuopion Klubia. Menut vaikuttivat tosi herkullisille ja edullisille, joten haluaisinkin vielä kommentteja ainakin tästä paikasta lisää. Eli veloittavatko esim. koristelusta/liinoituksesta/tarjoilijoista jne. vielä erikseen? Ollaan kyllä juu menossa katsomaan paikkaa ja kyselemään vielä, mutta jos olisi ihmisillä käytännön kokemuksia ko. paikasta (ja muistakin paikoista tottakai ;)) mieluusti kuulisin lisää. Tämä on nyt vähän kuollut ketju, joten toivon lisää kommentteja ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Jos harkitsee hääjuhlan viettämistä Rautavaaran Metsäkartanolla suosittelen kyllä vihkimistä Nurmekseen kuin Rautavaaralle. Ihan siis jo kirkon perusteella. Rautavaaran kirkko on, noh tuota miten sen sanoisi, hieman ankea ::)

;) Makuja on monia, minusta taas Rautavaaran kirkko on ihan jees ja kivannäköinen, eikä lainkaan ankea ;). Nurmeksen kirkko on tietenkin vanhempi ja sinällään kaunis, mutta ei tuo Rautavaaran kirkko minusta niin kamalan ankea ole ;). Tila on mielestäni ihanan avara ja valoisa.

Mutta asiaan ;D. Kysyimme siis itse tarjouksia ainakin Peräniemen Kasinolta, Scandicista, Rauhalahdesta, Kunnonpaikasta, Savoniasta ja Kuopion Klubilta. Muistattehan, että nämä olivat siis meille tehtyjä tarjouksia ja tiedot voivat vanhentua ja uutta tulla tilalle :). Kannattaa tietenkin pyytää tarjous itsekin ja kysellä paikasta lisää. Lisäksi meillä paikan valintaan vaikuttaa suuresti ajankohta, eli tammikuu, jolloin monet paikat ovat täynnä venäläisiä turisteja. Kunnonpaikasta emme saaneet ollenkaan tarjousta, koska kysymämme päivä oli siellä täynnä. Samoin Rauhalahteen ei onnistunut sitten kysymällemme päivälle.

Nämä paikat kaikki sanoivat, että 176 juhlavierastamme mahtuvat hyvin heille. Peräniemen Kasinon menut olivat 24e ylöspäin, siihen lisäksi kakku 3e/hlö, liinoitusmaksu 3,5e/pöytä ja tilavuokra 250e. Lisäksi veloittavat tietyn tuntimäärän jälkeen lisämaksua tarjoilijoista (jos juhlan aika ylittää sen). Iltapalat olivat 8e ylöspäin. Kuohuviini (Törley Talisman Demi Sec) oli 3,2e/lasi ja alkoholiton 1,7e/lasi.  Periaatteessa hinnat eivät siis olleet ihan 'hirveitä', mutta olisimme toivoneet yhdenmukaisempaa hinnoittelua (siis menun hintaan kuuluisi sitten kaikki). Paikkana varmaan ihan viihtyisä ja kiva, ei käyty sitten katsomassa ollenkaan.

Scandicissa buffet maksoi 24/hlö, lisäksi kahvi ja hääkakku 6e/hlö. Yöpalat lähtivät 10e ylöspäin. Hintaan sisältyi liinoitus, servetit ja kynttilät. Hääsuiten saa veloituksetta käyttöönsä vuorokaudeksi, jos vieraita on yli 50hlöä. Kuoviini laskutetaan pullottain 24,4e/pullo. Tykkäsin itse Scandicista, koska se on tarpeeksi suuri isollekin porukalle. Tilat olivat siistit (joskin kokolattiamatto ei omaan silmääni ollut paras väritykseltään, mutta se onkin täysin makuasia ;D) ja kattokruunut yms. näyttivät kivoille. Tanssilattia tosin oli aikasta pieni :-/. Scandicia pääsee koristelemaan vasta hotellin aamupalan jälkeen/kun henkilökunta on saanut pöydät laitettua.

Rauhalahden ravintola Iltalintuun olisi mahtunut porukkamme helposti. Paikka oli hieman ehkä tummempi kuin Scandic, mutta täällä oli ainakin tarpeeksi iso tanssilattia. Menun hinnat lähtivät myös 24e ylöspäin, ja siihen sisältyi myös kakkukahvit, pöytäliinat, lautasliinat ja seisovan pöydän kukka-asetelmat. Kouhuviini alkaen 22e/pullo. Iltapaloista emme kysyneet tarjousta, koska juhla ei olisi tuolla onnistunut päivämäärän vuoksi. Rauhalahdessa juhlaa järjestettäessä saa morsiuspari huoneen hääyöksi veloituksetta. Rauhalahti vaikutti meistä ainakin ihan mukavan oloiselta paikalta.

Savoniassa menun hinnat lähtivät 27e ylöspäin. Edellä mainittujen menun hintoihin kuuluvien juttujen lisäksi täällä kuuluu hintaan myös pöydissä olevat silkkikukat. Iltapala oli tarjouksessamme 9,5e/hlö. Emme käyneet katsomassa Savoniaa ollenkaan.

Kuopion Klubista menutiedot löytyvät netistä. Kirjoittelinkin tuonne Kuopio Klubi ketjuun tietoja siitä paikasta.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

lueskelin sivustot läpi ja kaipaisin tietoa Peräniemen kasinosta? jotain siitä mainittiin, mutta kaipaan lisää kommetteja.. hinnoista jne..

samalla kysyisin tietoa Varapäreestä? Kävin tsekkaa netistä, mutta sieltä ei hirveesti tietoa löytyny. Mitä kokemuksia kyseisestä paikasta on?

Kaikki mahdollinen tieto niin risut kuin ruusutkin on tervetulleita..

Muitakin tietoja  eri paikoista otetaan vastaan...   :)

Syysmorsian-07 kiittää :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Laitan tähän infoksi meidän juhlapaikan eli Alapitkän nuorisoseuran talon (n. 38 km Kuopiosta ja n. 15 Siilinjärveltä). Taloon mahtuu paljon porukkaa, mutta se ei ole ulkoa ja varsinkaan pihaltaan kovin kaunis. Meidän häät oli talvella.

Linkitän tähän muutaman kuvan ja selostan niitä.

Tässä rakennus ulkoa, pääovi noiden valojen luona

talo4.jpg

Isompi sali, vasemmalla sisääntulo -vasemmalla kulkee koko talon mittainen käytävä, jossa vessoja ja naulakot jne. Taustalla on pienempi sali, jossa meillä oli noutopöytä, keittiö on tämän tilan jatkeena.

tasali2.jpg

Pienempi sali. Taustalla näkyy isomman salin peräseinä ja edellisessä kuvassa näkymättömissä olleet ikkunat, jotka on siis "ei-liikuntasalimaiset". Isossa salissa on myös näyttämö. Meille riitti noita puutuoleja kaikille vieraille (tosin vieraitakin oli vain n. 60) -tuoleja on kyllä jonkun verran enemmän. Pöytiä on noita mitkä kuvassa ja sitten semmoisia isompia kasattavia (tukevia kylläkin, tarvitsevat pöytäliinat).

takahvsali.jpg

Keittiö on pitopalvelulle helmi (oman pitopalvelun saa tuoda mukanaan). Talolla tehdään juuri nyt jonkunlaista remppaa, toivottavasti uusivat huonompia vessoja, ne oli aika rumia, mutta talolla on kyllä uudetkin hienot vessat, pitää vaan osata mennä oikeasta ovesta.  ;)

-katossa on tosiaan nuo ilmastointiputket, mutta meillä oli hämyvalaistus eli noiden matalalla olevien (isossa salissa) ikkunoiden yläpuolella katonrajassa on jonkunlaiset loisteputkilamput, jotka sai yksinään päälle ja noita varsinaisia "liikuntasali" kattovaloja ei käytetty (tosin illalla kuvista oli osa aika pimeitä, muttei se niin haitannutkaan, tunnelma oli mukava). Ison salin lattia on hiukan kulunut, joten Pitkien Laahusten kanssa voi olla vaara, että helma jää johonkin tikkuun kiinni. Mulla oli normaali helma, eikä ongelmia.

Muuten talo on tuota puuta, puuta ja puuta. Ison salin yhdellä seinällä on ISO kalevala-henkinen taulu tyyliin "neidot niemellä", minusta se oli kaunis, maalaisromanttinen.

Meillä vihkiminen oli Siilinjärvellä, josta oli juuri sopiva ajomatka tuonne talolle.

Tässä vielä linkki nuorisoseuran sivuille, en tiedä pitävätkö  tiedot paikkansa, päivityksen kanssa voi olla niin ja näin.

http://www.alapitkanns.iwn.fi/talokuvasivu.htm

Jos on kysymistä, niin privalla tavoittaa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään