860 viestiä aiheessa

Mie oon v.2002 elokuussa ollut vieraana Rauhalahden kartanossa järjestetyissä häissä  :-X Paikka on kiva ja tilava, pihalla on pieni tanssilava, vieraille oli varattu leirintäalueen mökkejä, jotka oli kävelymatkan päässä eli tosi lähellä. Vihreätä nurmikkoa pihalla ympärillä. Sisätilat viihtyisät. Ja jos sattuu satamaan, silti ei tarvi koko aika olla sisällä, talossa on terassi pöytineen. Me ainakin tykättiin paikasta, mutta kun itse hääpaikkaa varasimme, oli jo kaikki seuraavan kesän vapaat viikonloput myyty jo. Eli kannattaa olla ajoissa liikkeellä ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hortensia: mietit liinojen väriä ym. jos vuokraisit jostain muualta? minkäväriset liinat siellä sitten on, Punttisilimässä nimittäin..? lautasista ymmärsin löytyvän jonkun logon? luulen, että mä oon ainakin sellanen ihminen,että mua häiritsee just tollaset asiat, ku väärän väriset liinat ja astiat  :D mut jos meinaat vuokrata noita em. juttuja, kertoiletko mistä sait ja mihin hintaan? millon teidän häät on?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Adia:ne liinat on sellaset hailakkaan vaalean vihreät,mielestäni ei oikein minkään väriset..ja varsinkin kun itse haaveilen viininpunaisista niin sitä niistä ei saa edes hyvällä mielikuvituksella ;D Tosin tarjoilupöytään oli hankittu uusi komia valkea liina,että se nyt passaa mainiosti!Jep,lautasissa oli ainakin sinisellä se paikan koiralogo,muita astioita ei tullut kovin tarkkaan vielä syynättyä.Minusta myös astioilla ja liinojen väreillä on merkitystä kokonaisilmeeseen,varsinkin jos haluaa tiettyä väriä/teemaa noudattaa...Meinasinkin tässä mennä lähiaikoina sinne katsastamaan vielä kaiken tarkemmin,ottamaan kuvia paikasta ja samalla näytän paikkaa meidän "kukkavastaavalle",sillä meille tulee kyllä pääosa koristeluista kukilla sun muilla rehuilla :) Tietty niihin kävisi se vihreä.. ;)

Tod.näk. siis vuokraan astioita ja liinoja,ilmottelen kunhan tarkemmin tiedän!Meidän tärkeä päivä on 22.7 :-X :-X :-X

Joko teillä on päivä tiedossa?Joko olette paikkaa varailleet?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hortensia: onko teidän hääpäivänne siis vuonna 2006? kun me mietitään näitä juttuja vasta vuodelle 2007, niin olen tässä vaan pikkuhiljaa miettinyt milloin varata.. me haluttaisiin elokuun 18. tai 25. ja siis vuonna 2005 olevan hääpäivä. jos onnistuu, niin varmaan mieluummin tuo 25.8. kun silloin on illat jo pimeämmät ja voi laittaa kynttilöitä ym.. ja myös olen miettinyt juuri tuota viininpunaista yhtenä värinä.. eli se siitä liinojen sopivuudesta :-/  kansalaisopistolla ainakin on astioita vuokrattavana ja varmaan talouskoululla, kuulin nyt. liinoista en tiedä.. kerrothan jos sä löydät jonkun hyvän paikan mistä vuokrata.. olen samaa mieltä tuosta yleisilmeestä, kyllä väärät värit liinoissa on jo tosi paljon..

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Sansuli.

Kysy vaan mitä haluat kartanosta tietää... ;) Asun nimittäin tässä yläkerrassa ja alakerta on siis juhlakäytössä. Alakerrassa on kaksi salia, isosali n.80m2 ja pikkusali oisko jotain 30m2  :-?sitten on tuo baariosa vielä lisäksi. Ruuat on hyviä, ainakin useamman kerran jämiä syöneenä voin niin sanoa. Lisää tilaa saa vielä pihalle, sateen varalle kannattaa vuokrata vaikka teltta.

Viime kesänä oli muutamat isommat häät n.120hlölle ja muutamia pienempiä häitä. Isoimmassa oli teltta vuokrattu pihalle.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Adia:niin siis 22.7.2006 :-X Meille päivämäärä muotoutui aika helposti sillä kesäkuulle en häitä missään nimessä halunnut ja heinäkuusta löytyi tasan yksi viikonloppu joka meille muuten kävi(on yhdet kaverin häät ja haluttiin kahden viikon häämatkalle heti häiden jälkeen),elokuussa taas alkaa jo arki töiden/koulun parissa.Tosin enemmän olisin ehkä talvelle häitä halunnut,mutta sekin tökkäsi paikkaan :( Mutta hyvä näin!!!

Niin ja tosiaan vuosi ennen varattiin paikka,mutta jos jo tiedät haluamasi päivän niin ei kai sitä mikään estä varaamasta jo nyt-saapahan ainakin haluamansa päivän varmasti!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me vietimme häitämme Koivumäen Kartanolla ja paikka oli aivan ihana, kaikki järjestelyt toimivat loistavasti ja henkilökunta on aivan ihania. Paikka on todella tunnelmallinen ja upealla paikalla!!! Suosittelen lämpimästi!!! Ja tuo majoituksen puuttuminen ei haitannut ainakaan meidän juhlaväkeä, vaikka vieraita oli myös pidemmältä matkalta.

Paikan varaaminen kannattaa hoitaa todella hyvissä ajoin, koska kesäviikonloput menevät nopeasti! Tämä siis vain vinkiksi...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Varasimme Koivumäen Kartanon - loppujen lopuksi se tuntui ainoalta oikealta vaihtoehdolta! Mikä parasta siellä henkilökuntakin tuntui olevan todella innoissaan juhlistamme ( siis verrattuna siihen, että joihinkin paikkoihin soittaessani tunsin mahdollisena asiakkaana olevani enemmänkin riesa...) On mukavaa jatkaa juhlien suunnittelua, kun tietää, että juhlapaikassakin ollaan halukkaita tekemään juhlistamme näköisemme ja onnistuneet.

Jaana P: Miten teillä hoituivat nuo kyyditykset käytännössä? Itse ajattelimme pitää vihkimisenkin paikan päällä - miten teillä oli? Muutenkin olisin kiinnostunut lukemaan yksityiskohtaisemmin juhlienne kulusta, siis että jos saisin vaikka vähän vinkkejä... Meidän juhliin on tulossa noin 40-50 vierasta ja päivä on syyskuussa 2006.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Olisiko kellään kuvia Punttisilimästä? Sisältä, ulkoa ym. Kun ne nettisivujen kuvat on melko vähäiset ja muiden kuvien kautta saisi hieman ajatusta ennen kuin sinne pääsee käymään..

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Mulla on kuvia Punttisilimästä, mutta ei netissä. Eli jos laitat sähköpostiosoitetta niin voin laittaa kuvia tulemaan. Jonkunnäköinen pohjapiirrustuskin löytyy, jos siitä ois hyötyä...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Vietimme häitämme Kuopion keskustassa kiven heiton päässä Tuomikirkosta Glorian Delissä. Suosittelen paikkaa muillekin, meidän n.150 vieraalle tilat olivat sopivat ja väljät. Lisäksi alakerran yökerho oli käytössämme yksityistilaisuutena klo 23 saakka. Mukavasti väki viihtyi talvellakin sisätiloissa, kun pääsivät tuonne alakertaan välillä käppäilemään. Paikan henkilökunta oli asiantuntevaa ja erittäin asiakaspalvelutaitoisia, kaikilla oli hymy huulilla koko illan. Ruoka oli hyvää ja sitä oli varattu riittävästi.

Tässä noin suurinpiirtein meidän menu, lisänä oli vielä mustaherukkahyytelöä, tartarkastike, perunat, smetanaa (siis tuossa alkuruuissa)

Alkuruoat

-      maustesilli

-      savumuikku

-      lämmin savulohi

-      sienisalaattia

-      Maalaisleipä-salaattia

-      lihaleikkele; kalkkuna ja paahtopaisti

-      jäävuorisalaattia, tomaattia, kurkkua, paprikaa, fetaa, oliiveja, mozzarellaa ja punasipulia

Leivät

-      karjalanpiirakat

-      tummaa leipää

-      vaaleaa leipää, patonkia

-      voi, kevytlevite, munavoi

Pääruoka

-      häränfilee tai possufilee

-      tumma kastike

-      uunilohi

-      kermaperunat (riisi)

-      uunivihanneksia

Suklaakakku vadelmatäytteellä, kahvi/tee/mehu

menu 25 euroa / hlö

Hintaan sisältyy ruokajuomaksi vesi, maito ja mehu.

Alle 12-vuotiaat 7 € ja lapset alle 2 vuotta ilmaiseksi.

Iltapala

- kasvispiirakkaa, lihapullia ja salaattia 2,20 e/ hlö

Juomatarjoilu

-      Alkumaljaksi kuivaa kuohuviiniä lasilliset à 3,50 €/hlö

Me ainakin tykättiin paikasta ja kaikki hommat hoitui siellä mallikkaasti. http://www.gloriaravintolat.fi/

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Viime perjantaina 3.2.2006 varasin Punttisilimän lauantaille 28.7.2007 (ja siis koko viikonlopulle samalla) ja elokuusta 2007 oli menneet jo päivät/viikonloput la 4.8., la 11.8. ja la 18.8.  :o Olisimme halunneet elokuun puolivälin tienoille itse varata paikkaa, mutta tosiaan.. hämmästyin hieman, että näinkin aikaisessa vaiheessa varauksia oli, mutta ilmeisesti kaikki eivät olleet häävarauksia.. että ajoissa pitää tosiaankin olla

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Punttisilimä on tosiaan aika suosittu ja se on varattu pitkälle eteenpäin. Käytiin viime viikolla laskeen niitten astiat ja saatiin juhlapaikan pohjapiirustus, joten jos joku tarttee sellaisia tietoja niin voin jotain laittaa sähköpostin liitetiedostona.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

KRYSANTEEMI:

Mekin kävimme katsastamassa pari viikkoa sitten Punttisilimässä astiat ja liinat uudelleen,ja saimme myös kotiin sen pohjapiirustuksen.Nyt sitten olemme yrittäneet miettiä kuinka järkkäilemme pöydät niin että kaikki mahtuisi reilusti istumaan ja jäisi tilaa vielä ohjelmille,bändille jne.Tanssien ajaksi on vissiin pakko roudata osa pöydistä pois.Paljonko teille tulee vieraita?Lähinnä siis että miten asettelette pöydät? :-?Meille tulee noin 150 vierasta ja tuntuu että se on todellakin maksimi....Kun en millään haluaisi koko keskilattiaa kattaa pöydillä.

ADIA:

Itse asiassa minulla on jonkin verran kuvia paikasta sisältä ja ulkoa,osa otettu viime kesänä,osa pari viikkoa sitten.Voin laitella kuvia sitten kunhan saan aikaiseksi siirtää ne koneelle..(voi hieman kestää :)) Ja sähköpostiosoitteestasi päätellen samaa opinahjoa kulutetaan ;D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hortensia, Meille tulee 120 vierasta ja sama ongelma meilläkin  :-/ Jos haluaa jättää yhtään kävelytilaa pöytien väliin, on ne melkein pakko laittaa kolmen pöydän ryhmiksi kummallekin sivuseinälle. Me oltais haluttu pöydät hieman vinoittain, mutta ne tolpat on just pahimmillaan silleen, ettei tarjoilu oikein sitten onnistu. Onkos siellä muuten pöytiä 150 hengelle vai laitatteko osan istumaan terassille? Me ei muistettu edes laskea niitä pöytiä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

krysanteemi: voisitko kiltti laittaa mullekin kuvia Punttisilimästä? meillä olisi tarkoitus juhlia siellä 7.7.2007  :-X

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Moi vaan!  :D kertoisitteko niistä astioista.. millaisia ovat ja paljonko niitä löytyy Punttisilimästä? Me käytiin tuossa helmikuun puolella katsastamassa paikkaa ulkoapäin vaan ja kivalta näyttää.. kesällä sitten katsomaan kunnolla. mulle sanottiin niistä pöytäliinoista, että ne maksaa sitten erikseen. Oliko niiissä joku kumma väri? Ja meinasitteko te ottaa ne sieltä vai vuokrata muualta?Ja jos joku vuokraa valkeita liinoja, niin mistä ja mihin hintaan?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Täällä otettaisiin jättemielellään vastaan lisäkokemuksia Ystävyyden majasta.

Eli kuinka sopiva paikka kesähäille? Sopiiko noin 100-120 vierasta ilman, että on ahtamisen makua? Tanssiloille tarvii varmaaan raivata myöhemmin lisätilaa?

Oletteko järjestäneet vieraille Kuopiosta kuljetuksen ja mihin hintaan suurinpiirtein irtoaa?

:o

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Krysanteemi:tarkkaa määrää en niistä pöydistä tiedä,mutta riittää ne ainakin sille 120 hengelle.Me on varauduttu tuomaan lisää itse pöytiä.Jos saat määrän selville niin ilmoitteletko minullekin..Ajattelin että ne terassin pöydät jäisi sitten vapaata seurustelua varten,ja kun ei säästäkään ole varmuutta niin en uskalla varata siihen että osa istuisi ulkona vaikkakin terassin suojassa.En muistanut kysyä siitä tarjoilupöydästä,eli onko siellä joku erillinen tarjoilupöytä vai oliko se koottu niistä kuuden hengen pöydistä?Nythän sinne oli tullut sellainen vaunu,johon saa laitetettua lämpimät ruoat,alla on se vesisysteemi joka pitää ruoat lämpiminä.

Adia:astiastostakaan en tarkkoja määriä ylös laittanut,mutta sen verran kylläkin katsastettiin että kaikkia on riittävästi 150 hengelle.Keittiössä oli näppärästi kaappien ovissa kaikista astioista lukumäärät.Joskus aiemmin kirjoittelinkin,että osassa lautasista oli sinisellä paikan koiralogo.Nyt sitten varmistin että logoja on vaan SYVISSÄ lautasissa,joten ainakaan meitä se ei kosketa.Matalat lautaset ovat sellaisia perus-valkoisia,ihan ok.Kahviastiat ovat myös ihan siistejä valkoisia.Aika paljon astioita löytyy ihan jälkiruokakipoista shamppanjalaseihin,ainut mitä varmaan joutuu itse tuomaan on  tarjoiluastiat.Niitä en hyvälläkään penkomisella paikastaj uuri löytänyt.No niistä liinoista sitten...ne on vaalean vihraät variltään.Niitä voi vapaasti käyttää,mutta liinat pesetetään paikan puolesta jossain pesulassa ja lasku tulee sitten vuokraajalle.Paljonko se on,siitä ei tietoa.Minä edelleen himoitsen valkeita liinoja,johon päälle tulisi viininpunaiset kaitaliinat/kulmittain tavan liinat.Kuulin,että monissa tilaisuuksissa on käytetty paperiliinoja,jotka nykyään näyttää hyvin paljon normi liinoilta.Voi olla että niihin kallistutaan...saa nähdä.Pitää varmaan käydä jossain tukussa katsastamassa moiset.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä on häät toukokuussa Ystävyyden majalla. Päädyttiin Ystävyyden majaan lähinnä juuri ympäristön takia. "Majaa" ympäröi koivikko, ja piha on kaunista nurmkenttää. Paikka sopii siis todella hyvin kesähäiden järjestämiseen.

Vieraita meille on tulossa juuri se 100 - 120. Pöytiä ollaan käyty sommittelemassa jo paikan päälle tällaiselle porukalle. Tuo 120 on kyllä jo maksimi, minkä saa saliin istumaan, jos haluaa buffetpöydän keskelle salia. Buffetpöytä tulee siis tanssilattialle, joten pöytiä ei ainakaan meidän tapauksessa tarvitse roudata tanssien alta pois.

Ystävyden majasta on ollut melko paljon keskustelua tässä ketjussa jo aiemmin, joten kannattaa kahlata koko ketju läpi. (Tosin olet varmaan sen  jo tehnyt :))

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hortensia: kiitos tiedoista.. tuo koiralogoasia on hyvä, ettei ole matalissa lautasissa, ei siis kosketa meitäkään  :) mun kaaso ehdotteli mulle niitä paperisia liinoja, heillä itsellään oli (en muista miltä näyttivät tarkalleen, vaikka olinkin silloin pari vuotta sitten kaasona), mutta olen sen verran perfektionisti, että vuokraan varmaan valkeat liinat. Tarjoiluastioitakin voi vuokrata sitten.. Mä katoin kuvista vielä niitä paikan verhoja ja ne oli aika.. hmm.. laimeat (lue:kaameat) mutta kai sitä jotain pitää sitten vaan sietää  ;) me muuten maksettiin nyt se kesän 2007 maksu, eli nyt vaan odotellaan lumien sulamista, että päästään käymään paikan päällä

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ystävyyden maja on meillä harkinnassa juhlapaikaksi lähinnä sen takia, että sinne voimme majoittaa kauempaa tulevia vieraita ja juhlatalkooporukkaa. Olisiko kenelläkään kokemuksia paikasta? Tällä hetkellä kiinnostaisi kovasti paikan pohjapiirustus sekä pöytien määrä ja koot. Nettisivuilla mainittiin paikassa olevan sänkyjä 12 kpl. Ovatko majoitustilat kahden/neljän hengen huoneita vai??

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meilläkin on häät suunnitteilla Kuopiossa kesällä 2007.  :-X Netistä olen jonkin verran paikkoja löytänyt, katsomassa ei vielä olla käyty. Uudistalosta ja Koivumäen kartanosta täällä onkin paljon infoa, hinta vaan nousee korkealle, kun vieraita meille tulossa reilut 80. Onko teillä kokemuksia Jätkänkämpästä, Alahovin viinitilasta, Peräniemen kasinosta, Viihdekartanosta... Millaisia paikkoja ovat, Jätkänkämpällä olen kerran käynyt talvella, vaikutti ainakin tosi mukavalta. Hinta vaan sielläkin kova. Tai mitenkä nuo Siilinjärven varapäre ja ystävyydenmaja, tuleeko matka liian pitkäksi jos vihkiminen Kuopiossa? Suunnitelmat meillä vielä alkutekijöissään, mutta kesällä olisi jo tiedettävä, missä häät pidetään, että saisi haluamansa paikan...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Alahovin viinitilalle ei kannata mennä muulla kuin laivalla.. Jos menette autolla niin pitää vieraiden odottaa lossia (viinitila on siis saaressa), lossiin taitaa mahtua 4-6 autoa ja matka kestää useita minutteja suunta.. Voittehan te kysellä jos vihkiminen tapahtuisi laivalla ja sitten juhlimaan viinitilalle :) En ole käynyt itse viinitilalla mutta saaressa kylläkin.. Hintatietoja en tiedä.

Me itse varattiin ensi keväälle ystävyyden maja, hinta 400e (pe klo 12-la 24) meillä on päivähäät niin sopiva tuo aikakin. Jos haluaa majoituksen 30-40 henkilölle niin sitten hinta pe-su n.620e. Todella kaunis paikka on ystävyyden maja, ja meillä vihkiminen kuopiossa, eli matkaa tulee 40min mutta kaunis paikka korvaa vaivan :)  :-X  Kevät häissä ainut miinus on huonokuntoiset tiet kun sulaa lumi loskaksi.. :(  Todella tilava keittiö, minulla on muutamia kuvia ystävyyden majasta jos haluat, niin laita privaa.

Käytiin myös katsomassa vehmasmäen nuorisoseuran talo. Hinta olisi ollut 250e, mutta siellä on esikoulu niin pitäisi siirtää pöydät pois ja julisteet yms.  Liian iso vaiva. Siellä oli ihan kaunis sali, mutta vähän liian sokkeloinen eteinen. Koulumainen rakennus. Hyvä puoli juhlaporukoilla ketkä haluaa jatkoille, niin ilveskasino on ihan vastapäätä. Pihalla on tilaa autoille erittäin runsaasti.

Uudistalo oli myös vaihtoehto, mutta olisi pitänyt ottaa ruoka tai sitten maksaa kaikkien keittiön välineiden käytöstä maksu. Sekava laskutus olisi tullut. Ilman menua tilan hinta alk. 300e.. Ja siellä on koko ajan katsomassa joku että homma toimii. Ei siis tee mitään vaan "vartioi"

Soitettiin kehvonsalon kartanolle myös, mutta jäi huono kuva sieltä. Eivät edes kuunnelleet kun sanottiin että n.40 henkilöä..

Koivurannan kurssi- ja leirikeskus (muistaakseni) olisi ollut vain menullinen vaihtoehto, meille kun ei tule ruokatarjoilua. Sanoi että ei ole meille sopiva vaihtoehto, silti jatkoi höpöttämistä 10min, eikä antanut keskeyttää. Vähän ikävä fiilis jäi.

Onnea etsintään, toivottavasti lähtee järjästelyt rullaamaan. Kannattaa olla ajoissa liikkeellä. Sanoivat ystävyyden majalta, että heinäkuu -07 on varattu jo kahta vuotta aijemmin, mutta aina kannattaa soitella.. :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

OK. Alahovi on sitten varmaan poissa laskuista... Kiitoksia infosta, tod.näk. meillä häät elokuussa tai sitten alkukesästä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään