860 viestiä aiheessa

Me itse varattiin ensi keväälle ystävyyden maja, hinta 400e (pe klo 12-la 24) meillä on päivähäät niin sopiva tuo aikakin. Jos haluaa majoituksen 30-40 henkilölle niin sitten hinta pe-su n.620e. Todella kaunis paikka on ystävyyden maja, ja meillä vihkiminen kuopiossa, eli matkaa tulee 40min mutta kaunis paikka korvaa vaivan :)  :-X  Kevät häissä ainut miinus on huonokuntoiset tiet kun sulaa lumi loskaksi.. :(  Todella tilava keittiö, minulla on muutamia kuvia ystävyyden majasta jos haluat, niin laita privaa.

Sanoivat ystävyyden majalta, että heinäkuu -07 on varattu jo kahta vuotta aijemmin, mutta aina kannattaa soitella.. :)

Hei! Minä olisin kovin kiinnostunut kaikesta lisäinfosta ja kuvista koskien ystävyyden kartanoa! Meillä häät ovat vasta vuonna 2008, jotta keretään säästämään tarvittava raha. Mutta jos todellakin on niin, että heinäkuulle varauksia tehdään jo pari vuotta aikaisemmin, niin parempi jo olla valmiina!

Voisinko saada sinulta kuvia paikasta? Minkälaisia ovat majoitustilat? Juhlatilojen yhteydessä vai kenties omalla sisäänkäynnillä? 2 hengen huoneita vai neljän hengen huoneita?

Kaikesta tiedosta superkiitollinen!!!  a070.gif

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ystävyyden maja on n.40min ajomatkan päässä Kuopista. Sijaitsee kauniilla paikalla, varsinkin kesähäitä ajatellen. Voin laittaa kuvia, salista, keittiöstä ja eteisestä sekä ulkoa, mutta majoitustiloissa emme käyneet, kun emme tarvitse niitä. Sali on todella valoisa, mikäli vaan aurinko siunautuu :) Eli Keittiö on tilava ja sisältää lähes kaikki varusteet (teemme itse ruuat). Keittiössä on myös biljardipöytä ja majoitustiloihin käynti tapahtuu keittiön kautta. Keittiössä on iso pirtin pöytä majoittuville. Majoitus on ilmeisesti kokonaan parvella, emme edes kysyneet siitä :) Salissa on lava, jossa voi bändi soittaa. Pöytiä on 7x8hlö ja 4x6hlö + erilaisia pöytiä tarjoiluun. Tuoleja myös saman verran ja muutama erilainenkin löytyy, jos tarvitsee vaikka pöydän päähän. Meillä ei tätä ongelmaa ole. Syöttötuoleja on kaksi kappaletta. Eteisessä tilava naulakko ja "baari". Jääkaappeja on 3, kylmiöitä 1 ja pakastinkin löytyy. On uuni (myös leivinuuni), astianpesukone ja kahden pannun kahvinkeitin. Viini ja shampanja laseja on jonkun verran, en katsonut tarkkaan kun meillä ei alkoholi tarjoilua.  Hmm.. Vähän vaikea löytää paikka netissä olevien ajo-ohjeiden perusteella. Ajettiin 10km risteyksen ohi kun sivuja ei oltu päivitetty (Ei ollutkaan pöljä vaan luvelahti ja me vaan ajetaan ja etsitään pöljää, kuvastaa meitä hyvin  ;D ). Ajo-ohjeita voin antaa lisää mikäli tarve. Yhdyshenkiö mukava naishenkilö. En tässä nyt enempää keksi, kysykää jos tarvii.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kiitos kovasti tiedoista, paikka vaikuttaa just passelilta! Jään odottelemaan kuvia!!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tuli tässä mielenii, että minkäslaiset varausysteemit ystävyyden majalla on? Onko jotain varausmaksua ja jos niin milloin pitää maksaa? Millon itse vuokra maksetaan? Onko jotain peruutusoikeutta?

d075.gif

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minulle sanoivat näin, että varausmaksua ei ole, mutta jos kovin lähellä hääpäivää peruu niin 30% menee paikan hinnasta. Tarkemmin ei vielä sovittu, kirjallinen sopimus tehdään myöhemmin. Olkaa hyvä kuvista  :-X

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Onko kenelläkään tietoa ystävyyden majan majoitustiloista?!

k010.gif

Sänkyjä on ilmeisesti 12 kpl ja lisäksi ylimääräisiä patjoja.

Ovatko sängyt kahden/neljän hengen huoneissaa vai???

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Vieläkö joku käy tätä keskustelua katsomassa? Taisi olla viimeisimmät merkinnät parin vuoden takaa... Olisiko jollain ideoita hääpaikaksi Kuopion seudulta yllä mainittujen paikkojen lisäksi? Kaipaisin paikkaa, jonne saa viedä omat juomat, mahtuisi n. 120 henkeä ja olisi viihtyisä (ei koulun liikuntasali-tyyppinen).. mahdoton tehtävä? Onko kellään tietoa Haminalahden metsästysmajasta tai Varapäreestä? Löytämäni nettisivut ja yhteystiedot oli vanhentuneet.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Itsekkin kovati etsin juhlapaikkaa, joten tässä tietoni käymistä paikoista!

Peräniemenkasino: Vaikutti kivalta ja yhteistyöhaluiselta.. Tulee olemaan aika kallis ku siellä pitää maksaa varausmaksu + tilamaksu sekä erikseen servetit ja muut jutut... Tilana se on oikein nätti ja kodikas=) Oltas otettu tämä paikka, mutta meidän hääpäivänä siellä on jokin yksityistilaisuus, joten ei sitten=)

Viihdekartano: Majoitus on todella hieno, mutta itse tila ei (mun mielipide) Katossa roikkuu terassien aurinkovarjoja nimimerkillä KOFF. Ei iskenyt mun syädämeen, vaan siihen viereen.. Muutenkin se vaikutti todella sekaiselta paikalta... Itse sais järjestellä kaikki paikat, joten se olis hyvä.. Omistaja oli aika rennonoloinen ehkä liian rento.. Siellä on kuulemma tehty remonttia, mutta mä en sitä muualla nähnyt kuin hotallihuoneissa...

Koivumäen kartano: Hieno talo, mutta paljon huoneita... Jos haluaa yhtenäisen tilan ni ei käy.. Aika vaikea pitää leikkejä ym muita juttuja, jos kaikki ovat eri huoneissa... Paikkana ja miljöönä erittäin ihastuttava

Jätkänkämppä: Ei käyty kattoo, mutta saatin esitteitä.. Vaikutti oikein mukavalta ja idylliseltä paikalta... Sisällä on yhteinäinen tila, jossa pitkän pirttikalustot.... Mahtuu 200 henkeä... Tuli mieleen erähenkinen paikka ja miljöö

Klubi: Pidin tosissaan tästä paikasta.. Todella mukava henkilökunta.. Todella ihanan kodikas ja vanha... Miinuksena, että se on näin keskustassa eikä olen kunnon miljöötä, mutta ei voi mitään. Alustavasti se on varattuna meille ja uskon, että se on se meidän paikka...    

Tässäpä mun tiedot... Muistakaa et nämä on vain mun mielipiteen ;D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

vasta kirjoitettuani tuon äskeisen viestin löysin nämä myöhemmät keskustelut. Aiemmin olin jostain syystä saanut auki vain ensimmäisen sivun, jossa näkyi v. 2003 kirjoitettuja viestejä. Kiva huomata, että keskustelu edelleenkin käy vilkkaana.. pitäisi juhlapaikka meillekin löytää. Ongelmana vaan tuo juomapuoli.. haluaisin tarjota itse hankittuja viinejä ja boolia (tulee niin paljon edullisemmaksi), mutta kivaa paikkaa, jossa tuo olisi sallittua, on vaikea löytää.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä on häät Ystävyyden majalla ensi kuussa. Majoitustiloina on muistaakseni kolme erillistä, pientä huonetta, joissa on kerrossänky. Nämä huoneet ovat keittiön takana alakerrassa. Lisäksi alakerrassa on saunat miehille ja naisille. Muut majoitustilat ovat parvella. Parvi on iso, joten sinne mahtuu paljon porukkaa siskonpeti-tyylillä.

KeväänMorsiamen kuvat olivat todella hyviä, niistä saa jo aika hyvän käsityksen paikasta.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Majoitustiloina on muistaakseni kolme erillistä, pientä huonetta, joissa on kerrossänky. Nämä huoneet ovat keittiön takana alakerrassa. Lisäksi alakerrassa on saunat miehille ja naisille. Muut majoitustilat ovat parvella. Parvi on iso, joten sinne mahtuu paljon porukkaa siskonpeti-tyylillä.  

Joo, tämä selventi jo jotain! Mutta kun ystävyyden majan nettisivuilla oli maininta, että majoitustilat ovat 14 hengelle ja lisävuodemahdollisuus patjoista niin onko noita sänkyjä siis se 14 kpl? Ja onko ne sängyt nyt kaikki niissä kolmessa erillisessä huoneessa?

n010.gif

Majoitustilat parvella kuulostaa hauskalta idealta kavereiden majoittamiseen!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Olisiko jollain ideoita hääpaikaksi Kuopion seudulta yllä mainittujen paikkojen lisäksi? Kaipaisin paikkaa, jonne saa viedä omat juomat, mahtuisi n. 120 henkeä ja olisi viihtyisä (ei koulun liikuntasali-tyyppinen).. mahdoton tehtävä? Onko kellään tietoa Haminalahden metsästysmajasta tai Varapäreestä? Löytämäni nettisivut ja yhteystiedot oli vanhentuneet.

Hei! Haminalahden metsästysmajasta löytyy hyvää tietoa ja loitavia kuvia amoriini.com -sivuilta Mirann kuvapankista (ja päiväkirjasta)!

Kun etsit amoriinin sivuilta henkilökohtaiset kuvapankit ja sieltä Arto&Mirka kesä 2006 sin/oranssi niin pitäisi löytyä erittäin selkeitä kuvia. Oletko tutustunut jo ystävyyden majaan ja punttisilimään? Molempiin saa viedä omat juomat ja erittäin viihtyisän oloisia. Mielestäni ainakin jälkimmäiseen mahtuu 120 henkeä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ystävyyden majalla on siis kolme pientä makuuhuonetta, joissa jokaisessa on yksi kerrossänky. En sitten tiedä/muista onko siellä parvella vielä erikseen sänkyjä ja sitten patjoja lisänä. Me ollaan kerrottu lähinnä kavereille, että juhlapaikalla on mahdollisuus yöpymiseen. Muut saavat sitten mennä hotelliin.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Onko varapäre lopettanut toimintansa ku nettisivut eivät toimi ja numerotkaan eivät toimi?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Nyt tarviin apua.. Taiteilen kahden paikan välillä Kuopion Klubin ja Kehvonsalon kartanon.... Kummassakin on hyvät ja huonot puolet.... Onko kokemuksia kyseisistä paikoista? Kävin lukemassa kaikki tiedot, mutta haluaisin päivitettyjä tietoja=) APUA!!!!!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kummastakaan minulla ei ole varsinaisia kokemuksia, mutta sellainen mielikuva minulla on, että kuopion klubi voisi  olla sopiva lämmintunnelmasiin ja persoonallisiin häihin. Kehvonsalon kartano olisi mielestäni enemmän sellainen romanttinen ja "prinsessa häihin" sopivampi. Tällaisia mielikuvia mulla.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Sen verran kokemuksia klubista (ei häistä tosin), että porsaan file oli raakaa, ja kun sanoin siitä tarjoilijalle niin hymähti vain kiukkuisesti, eikä uutta annosta koskaan saapunut, ja tuskin kokillekaan terveisiä on mennyt...että en kehuisi palvelua enkä ruokaa...mutta kyse ei ollut häistä vaan vuosikurssimme juhlista.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Aikamoista pähkäilyä on ollut juhlapaikkojen välillä ja nyt on kaikkien käänteiden jälkeen sittenkin Jätkänkämppä varattuna (mie oisin halunnut Ystävyyden Majan, mutta mies ei lämmennyt paikalleen ollenkaan. Nyt sitten täytyy iskeä vain pätäkkää pöytään "himpun" enemmän, että tarjoilupolitiikka sujuu miun mieleen mukaan  ;D).

Oisko jollain lähettää kuvia kyseisestä paikasta ns. hääiskussa (sekä sisältä että ulkoa)? Tällä hetkellä maisema oli vielä aikasta sohjoinen.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Onko kellään kokemuksia Kuopion seurakunnan tiloista: Poukaman, Hirvijärven ja Rytkyn leirikeskuksista??! Voiko viedä omavalmisteiset ruoat vai onko ruoat tilattava paikan emänniltä? Juhlatilojen hinnat? Miten suhtaudutaan juomapuoleen? Kaikista tiedoista kiitollisena!!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Aiemmin joku kyseli Kehvonsalon kartanon kokemuksia ja viime kesänä kaasona pääsin tutustumaan ko. paikkaan. Paikka on todella kaunis ja luonnonläheinen, järven rannalla. Palvelu toimi mielestäni hyvin, eikä kellään ollut valittamista. Miinuksena se, että aika ehdoton juhlien loppumisaika oli 24.00 eli silloin piti olla vieraat pois..juhlia jatkettiin sitten kaupungilla, mutta kyllähän se tunnelma hiukan ehti lässähtää...Tilana paikka toimi noin sadalle vieraalle hyvin. Ohjelmaa vetäessä ei tarvinnut käyttää mikkiä..noh, mulla on kyl varmaan aika kantava ääni..Ja tanssilattia toimi hyvin, samoin pöytäjärjestelyt. Siellä oli myös kivoja pikku seurusteluhuoneita, joita pidettiin etukäteen hyvänä juttuna, mutta sitten itse häissä mielestäni ne jäivät aika tyhjiksi..ihmiset karkasivat ennemmin ulos, kun oli niin kauhea helle. Jos haluatte häät kauniissa maalaisympäristössä, tämä on mielestäni oikein oiva valinta!

Oma juhlapaikka on vielä hakusessa..Tahkolta yritän 150 hengelle löytää kivaa paikkaa, mutta ei ole vielä parasta löytynyt..Jos jollain on kokemuksia ko. alueen tarjonnasta niin kertokaa, haluan kuulla! Kiitos!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Nyt sitten päädyttiin, että Koivuranta on meidän hääviettopaikka!!!!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään