Kuopio


Lisbet

Recommended Posts

Guest Hattis(Guest)

Eikö kukaan ole kuullutkaan ktv:n(?)Neulaniemen majoista?! Ystäväni vietti siellä häät. Todella kaunis paikka! Luonnon helmassa, kallaveden rannalla. Itse tosin täytyy tilata ruuat/pitopalvelu paikan päälle, neulaniemi käsittää yhden ison päärakennuksen ja seitsemän pikku mökkiä(4hlöä), jossa voi sitten vaikka vieraat yöpyä! Päärakennus ei tosin ole kovin iso, mahtuisiko n. 60 syömään kerralla sisätiloissa. Lisäksi tämä on melko halpa juhlan vietto paikka!

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 859
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Mietityttää tuo Kuopion Klubin parkkipaikka tilanne. Onko parkkipaikkoja vain kadunvarressa?

Käsittääkseni paikkoja on vain kadun varressa - meillä tämä ei ole onneksi ongelma, sillä suurin osa vieraista jättänee autonsa hotelliensa parkkipaikoille.

Link to comment
Share on other sites

Onko kenelläkään kokemusta Hotelli Atlaksesta häiden vietto paikkana? Miten hoidetaan koristelu yms.(kuuluuko esim servetit, kynttilät mahd. kukat hintaan vai viedäänkö omat ja milloin ne voi viedä? Olen varannut paikan ja lähettänyt tiedustelun tarkemmista yksityiskohdista markkinointia hoitavalle henkilölle, mutta vastaukset uupuu (4vko) ja stressi pukkaa  :-/ Häät tosin on vasta heinäkuussa 2008, mutta haluan olla hyvissa ajoin valmistautunut kaikkeen

Atlaksen entinen työntekijä sanoi että on aika lattea tunnelma ollut niissä häissä joissa hän on ollut kyseisessä paikassa töissä, mutta en halua uskoa häntä. Ravintolasalihan sinäänsä on mielestäni todella kaunis ja sijainti mainio.... Auttakkee, auttakkee..

Link to comment
Share on other sites

Guest elliina(Guest)

Kuopion klubin lähelle saa erittäin hyvon auton parkkiin kadulle. Pysäköiminen on ilmaista eikä aikaa ole rajoitettu ja tilaa lähikaduilla on kyllä aina. Ja onhan esimerkikisi musiikkikeskuksen iso parkkipaikka 3-4 korttelin päässä. Vaikka kyllä kadulla tilaa riittää!

Link to comment
Share on other sites

Juu nyt Kuopion jo rouviintuneet kertomaan kokemuksia paikoista! Kaikista paikoista kuvia ei ole juurikaan saatavilla, eikä muuta infoa...itseäni kiinnostaisivat lähellä keskustaa olevat paikat, Pirttiniemi, Neulaniemen majat, Jätkänkämppä...Noissa en ole itse vieraillut joten kokemukset otetaan ilomielin vastaan!:)

Link to comment
Share on other sites

Meillä on häät Pirttiniemessä hmm... aika pian. Kuvia on, mutta huonoja ja remontin keskeltä. Voin lähettää jotain kuvia sitten meidän juhlien jälkeen. Hinnoista en tiedä, kun aikoivat nostaa niitä remontin jälkeen. Itse sain vielä vanhalla hinnalla kun ennen remppaa varasin.

Link to comment
Share on other sites

Minä ainakin otan tosi mielelläni kuvia Pirttiniemestä!

Meidän häät on suunnitteilla vasta ensi kesälle/syksylle. Pikkuhijaa tässä vasta paikkaa ruvennut etsimään. Halutaan siis paikka mihin saa itse viedä/tehdä tarjottavat.

Ystävyyden maja kuulostaa myös kivalle, mutta on vähän kaukana. Tuon Pirttiniemen sijainti olisi taas loistava. JA jos kerran remppaakin tekevät niin ei varmasti ole ainakaan kovin nuhjuinen paikka ;D

Minkälainen oli tuo Pirttiniemen vanha hinta sitten oli? Mitenkähän paljon korotusta lie tulossa?

Link to comment
Share on other sites

Judette!

Minäkin katselisin mielellään kuvia Pirttiniemestä :) Harvasta juhlapaikasta on hyviä kuvia (eikä huonojakaan, varsinkaan sisätiloista), eikä kaikkia ole mahdollista kierrellä katsomassa paikan päällä! Hmmm....olisikohan mahdollista tehdä kuvaketjua Kuopion seudun juhlapaikoista...?

Link to comment
Share on other sites

Minuakin kiinnostaisi kuvat pirttiniemestä.. kuin myös muistakin Kuopion seudun juhlapaikoista. Oma hääpaikka on vielä hakusessa, mutta häihin on vielä 2 vuotta joten aikaa on, olisi vaan kiva löytää ajoissa mieleinen paikka, jotta saa varmasti haluamansa päivän..

Link to comment
Share on other sites

Hei,

onko kenelläkään kokemuksia Uudistalosta, Rissalan Kievarista, Hussolasta, Väliharjusta tai Honkalan tilasta hääpaikkana? Meillä olisi tarkoituksena saada suurin osa häävieraista majoitettua yöksikin paikanpäälle. Ja luonnonläheisyys on tärkeää. Myös Eevantaloa ollaan katseltu sekä Kivennapaa. Olisi vaan tosi hienoa saada buffet-tarjoilu..

Niin monia asioita joista ei suostu tinkimään ja tuntuu ihan loputtomalta suolta tonkia noita kaikkia paikkoja läpi.  :-?

Link to comment
Share on other sites

Me vietimme häitämme Jännenvirralla Uudistalolla, jota suosittelen lämpimästi! Kaikki järjestelyt ja suunnitelmat menivät todella nappiin. Lisäksi ruoka siellä oli aivan mahtavan hyvää. Myös vieraat kehuivat ruokaa kovasti.

Uudistalo on todella kauniilla paikalla järven rannalla. Myös sen rakennukset ovat kauniit ja tunnelmalliset  :-X Uudistalon Mansikki rakennus on vanha talli, johon on tehty tanssitilat ja baari. Ja tässä rakennuksessa on todella tunnelmaa  :-X Oli todella kauniin näköistä, kun tanssitilan seinät oli koristeltu koivunoksin.

Jos pitää häitään Uudistalolla kannattaa käyttää heidän hääyönviettomahdollisuuttaan eli vastapäisessä saaressa olevaa hirsimökkiä. Ihanampaa ja romanttisempaa hääyönviettopaikkaa emme olisi mieheni kanssa voineet toivoa  :-X  :-X Oli uskomaton näky tulla elokuun yössä pimeältä ulapalta (uudistalon isäntä vei meidät saareen veneellä) pimeään saareen, jota valaisi laiturilta lähtien laitetut ulkotulet ja hirsimökin ikkunasta kajastava valo. Sitä näkyä ja tunnelmaa en unohda koskaan  :-X Mökki on ihanan viihtyisä ja takassa paloi tuli. Lisäksi isäntäväki oli lämmittänyt saaren rannassa olevan savusaunan, johon pääsimme saunomaan hääyömme alkajaisiksi. Savusaunaa valaisi sisälllä vain yksi pitkä kynttilä  :-X Saunan eteen oli laitettu kaksi tuolia vierekkäin siten, että näkymä oli järvelle päin. Saareen mukaan saimme korin, jossa oli naposteltavaa, mansikkakuoharia ja muuta juomaa. Kuoharia nautimme vilvoitellessamme saunan edessä tuoleilla istuen. Aivan mahtava paikka!!!!

Uudistalon päärakennukseen mahtuu noin 100 ihmistä. Meillä vieraita oli reilu 120 ja osa söi Mansikissa. Tämä ei vieraita kuitenkaan haitannut ja he eivät siitä pahastuneet. Mutta jos on yli 100 hengen häät ja haluaa kaikki samaan tilaan, ei Uudistalo ole sitten oikea paikka.

Uudistalon emäntä Eeva on melko räväkkä persoona. Eli hän sanoo asiat suoraan ja sitä ei kannata säikähtää. Ainakin meidän kohdalla hän hoiti kaikki toiveemme ja kaikki järjestelyt, laskujutut ym. sujui todella hyvin.

Eli minä suosittelen Uudistaloa kaikille, jotka haluaa viettää häitään kauniissa ja idyllisessä maalaismaisemassa hyvällä ruualla ja romanttisella hääyönviettopaikalla maustettuna  :)

Tuossa hieman aikaisempia kokemuksia Jossu@:lta Uudistalosta. Omat kokemukset heidän kanssaan ovat olleet myös erittäin positiiviset. Järjestelyt ovat sujuneet nyt häiden kynnyksellä todella sujuvasti (meillä ei stressata juhlapaikan suhteen mistään, vaan tiedetään, että muut huolehtivat siellä päässä  ;D) ja keväällä pidetyssä suunnittelupalaverissa saatiin sovittua juhlan kulku, bändin varaus yms.. Ruoka tunnetusti tuolla on hyvää ja meidän häissä syödäänkin lähi- ja luomuruokaa, jonka nimeen Uudistalon Eeva liputtaa. Meidän vieraat majoittuvat aittoihin, mutta mökkimajoituskin (saaressa) on mahdollista. Kertoilen lisää häiden jälkeen, kun ennätän. Paikan päällä ainakin kannattaa käydä tutustumassa, jos kiinnostaa. Uudistalon kesälauantait menevät aika nopeasti eli ei kannata jäädä odottamaan, jos paikka miellyttää :D.

Link to comment
Share on other sites

Tuolla Hussolassa oli meidänkin häät ja täytyy sanoa, että kaikki meni todella hyvin isäntäparin kanssa! Heti alusta lähtien oli hyvä fiilis paikasta ja homma toimi koko häävalmistelujen ja häiden ajan. Plus tietty häiden jälkeen. Paikka on todella kaunis, ruoka oli todella hyvää (kaikki vieraat, joiden kanssa juttelin, olivat samaa mieltä), emäntä oli aina tavoitettavissa ja oli mitä oli, homma sujui. Voin lämpimästi suositella juhlapaikkaa kenelle tahansa, joka etsii "maalaisromantiikkaa" ja hyvää palvelua.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...