860 viestiä aiheessa

Järviterminaali on suht moderni - mutta ehket vähän silleen kylmän kolkolla tavalla :/ Tyylikkyyskin riippuu tyylistä :D Viimeksi kun siellä kävin, niin siellä oli kalaverkkoja seinillä ja muukin rekvisiitta oli vesille viittaavaa. Nettisivuilla näyttääkin lukevan "Katosta roikkuva vanha, tumma kalaverkko ja seiniltä löytyvät kalastustarvikkeet luovat saliin tunnelmallisen miljöön. "  Jos oikein kuvista katsoin, niin joihinkin juhliin nämä koristeet on ilmeisesti otetettu kuitenkin pois ja tunnelmaa luotu toisella tapaa :)

 

Ruuat olivat kyllä hyviä, sen muistan :)

Muokattu: , käyttäjä: Amidala

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minkähän hintainen Tiukanlinna about on tilavuokrauksen suhteen?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minkähän hintainen Tiukanlinna about on tilavuokrauksen suhteen?

Tilavuokra on hiukan edullisempi, kuin mitä niiden sivuilla oleva laskuri antaa ymmärtää. Meidän vuokra (koko tilasta) on muistaakseni noin 700€. Ruuat ovat mielestäni kohtuuhintaisia. 35€ -40€ /nuppi  saa jo todella herkullisen kuuloiset sapuskat :) Kannattaa kysäistä heiltä tarjous, Tilan hintaan saattaa vaikuttaa tilattujen ruokien määrä. 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ihana juhlapaikka pienelle juhlaporukalle (20-30 henkilöä) on Päivärannassa Hietarannan Huvila. Paikka on työterapisen yhdistyksen ylläpitämä, vanha komea huvila Kallaveden rannassa. 

Työterapisen yhdistyksen nimellä löytyy paikasta tarkempia tietoja. 

Vietimme Hietarannassa ikimuistoiset häät, miljöö siellä on todella upea. Lounashuone Voltista otimme pitopalvelun, jota voimme erittäin lämpimästi suositella! Ruuat olivat todella loistavia, ruokien esillepano upea ja tarjoilu ensiluokkaista.

Maistelumenu antoikin jo odottaa parastaan ja kaikki onnistui juhlapäivänä täydellisesti. 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Olisiko kellään mitään lisäinfoa tuosta Herralan kartanosta Sonkajärven Jyrkältä? Ihanan näköinen paikka, maksimissaan 80 ihmistä mahtuu. Jotain puhetta täällä olikin vuodelta 2011, mutta nykyään kartanossa on tilavuokrat erikseen ja menun hintoja ei osattu vielä tarkkaan sanoa.... Olisiko kellään mitään tietoa onko paikka älyttömän kallis ja miten järjestelyt pelasi ja onko ruoka hyvää? :D

Muokattu: , käyttäjä: Peikk0

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Onko kellään kokemusta tai muuta kautta saatua tietoa Kuopion alueella toimivista henkilöistä, joilla on lupa suorittaa siviilivihkiminen? Vihkijä täytyisi varailla muutaman viikon sisällä ja mietin tässä, että ottaisinko yhteyttä maistraattiin vai käräjäoikeuteen. Kummassakohan on paremmat tyypit?  Olisi mukavaa, jos puhe olisi henkilökohtainen ja seremonia mahdollisimman rento. Huumoriakin saisi olla :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä tuli vihkijä käräjäoikeudessa. Siellä ilmeisesti vuorottelevat noiden vihkimisten kanssa, joten tiettyä ihmistä ei varmaan pysty pyytämään. Mukavaa palvelua sain joka tapauksessa, huomattavasti parempaa kuin maistraatissa, ja vihkijäkin oli mukava ja avoin kaikelle ehdottamalleni, vaikka en paljoa pyytänytkään (runon lukeminen ennen peruskaavaa). Vähän virallinen oli tämä meidät vihkinyt täti, mutta mukava silti, otti oikein sellaisen vihkikaavunkin mukaan toimitukseen itselleen kun kuulemma harvoin saa pitää :lol:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Onkohan kohtuu tuoreita kokemuksia Vanulasta? Ihana olisi nähdä myös kuvia siitä miten olette ko. paikkaa saaneet koristeltua.

Joku mainitsi tässä ketjussa aiemmin Haminalahden Hovin, onko sellainen edelleen olemassa ja vuokrataanko sitä juhlakäyttöön? Mikäli vuokrataan niin osaako joku kertoa hintoja?

Meillä on tarkoitus pitää häät syksyllä 2015 ~90hlölle, joten mikäli tulee hyviä paikkoja mieleen otetaan ehdotuksia mielellään vastaan. :) Tilan tulisi olla yhtenäinen, omat tarjoilut salliva ja kohtuu lähellä Kuopion keskustaa (max. ~15km).

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Syysmorsmaikku15: Me käytiin katsomassa puolison kanssa Vanulaa viime viikolla juhlapaikaksi meille. Ulkoa hyvännäköinen rakennus, vehreyttä löytyy ja omaa rauhaa kun ei tielle näy. Myös paljon paikoutustilaa ja mahdollisuus pystyttää esim. iso teltta ulos iltaa varten. Sisältäkin paikka oli ihan ok, vähän liian koulumainen meidän makuun. Myös värit tökkäs ja salin puolapuut sekä seinäpaneloinnit. Sävyinä on sellaista oudon väristä haaleaa vaaleanpunaista ja astiastoissa vaaleansinistä. Myös wc-tilojen huono kunto tökkäs, vaikka plussaa että vessoja tais olla 4 tai jopa 5. Keittiötilat vaikutti hyvälle ja astiastomäärät runsaat. Hieman meidän silmää häiritsi salin vieressä olevan ruokasalin/tarjoilupuolen useat jääkaapit ja hyllyt (päiväkoti käyttää niitä, ei ole vuokraajan käytössä). Tila oli jotenkin täyteen ahdetun näköinen. Vanulasta tuli fiilis, että paljon pitäisi koristella ja laittaa että miellyttäisi meidän väriteemaa ja ajatusta juhlapaikasta. Sääli, koska sijainti ja ulkopuitteet oli hyvä. Kooltaan olisi myös ollut meille sopiva. Remontteja ei ole kuulemma tulossa, mutta ensi kesänä tehdään uusi tie Vanulan pihaan, että en tiedä miten paljon se vaikuttaa sitten ympäristön esteettisyyteen. Haku jatkuu siis ... :) Kysy jotain jos haluat tietää lisää minun kokemuksesta Vanulasta :) Käytiin katsomassa myös Valoharjua Vehmasmäessä, siitäkin voin kertoo fiilikset jos haluat :)

Muokattu: , käyttäjä: anni91

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kerettiinkin itse jo Vanula käydä katsomassa ja alustavasti on se juhlapaikaksi varattu. Kieltämättä pinkit seinät oli aika silmiinpistävät, mutta koskapa me juhlitaan syksyn pimeiden aikaan niin täytynee laittaa paljon kynttilöitä ja vähän valoja niin seinät ei pistä silmään. :D Puolapuita ei onneksi ollut kuin kapealla alalla, jospa niihin jotain keksittäisiin. Paljon varmasti vaatii koristelua, mutta paikan koko oli meille juuri sopiva eikä hintakaan päätä huimannut. :)

Valoharjussa olen joskus aiemmin käynyt ja muistelen sen olleen hieman pienempi kuin Vanula, olikohan näin?

Toivottavasti löytyy teillekkin mieleinen juhlapaikka. :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Huippua että Vanula oli teille sopiva, ja ihanasti se varmasti syyshäissä toimiikin! :) Just paljon kynttilöitä ym.. :) Joo, on se Valoharju vähän pienempi mutta kyllä kai nekin mainostaa sitä 100hengen juhlatilana :) Eiköhän mekin löydetä, onneks ei oo viel kauhee kiire kun vasta -16 kesällä juhlat :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä on alustava varaus IsoValkeiseen. Huomaa, miten paljon vaikuttaa se, kuinka asiakas otetaan vastaan.. Meille oltiin todella ystävällisiä, tiloja esiteltiin kiireettä ja kahvitkin kaupan päälle. Meille varattiin myös kaksi salia, vaikka virallista varausta ei vielä edes tehty. Rumahan paikka on ulkoa, mutta tarjous oli todella hyvä pienen budjetin häille! Ja sisältä paikka on ihan ok! Varsinkin isossa salissa todella kaunis järvinäkymä ikkunasta.

 

Vanulaakin kävimme katsomassa, mutta ei paikka sytyttänyt millään tavalla.. Loppuja tarjouksia odotellessa, mutta tällä hetkellä Iso Valkeinen vahvin ehdokas ensi kesän häillemme!!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Itse pidimme häät Järviterminaalissa, voin suositella. Paikka ei maksanut mitään, ainoastaan makoisat ruoat. :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Pystytkö Fallow kertomaan hieman lisää tuosta Järviterminaalista. Minkä hintaisia ruuat olivat? Saiko viedä omat juomat? Millaiset "poistumisehdot" olivat, eli pitikö luovuttaa monelta ja missä kunnossa? Niin ja oliko joku tietty aika mihin asti sai esim. soittaa musiikkia? Kiitos jo etukäteen.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Löytyihän se meillekkin hääpaikka Kuopin kupeesta! Varattiin Siilinjärveltä Punttisilmä heinäkuulle 2016. Paikka vastaa kaikkia meidän toiveita, iso juhlatila, itse voi valita pitopalvelun ja tuoda juomat, iltaa voidaan jatkaa paikan päällä saunoen ja yömyöhään juhlien ja kaikki halukkaan pystyy majoittumaan juhlapaikalla. Lisäks lähellä meidän kotia ja mun vanhempia, joten järjestelyt helppo toteuttaa. Oon kyllä niin onnellinen että saatiin meille sopiva juhlapaikka <3

Muokattu: , käyttäjä: anni91

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Onko kukaan törmännyt Marjakartano Hussolan riihilavaa vastaavaan vuokrattavaan tilaan? He eivät kerkeä töiltään vuokraamaan tilojaan ensi kesänä. Etsinnässä siis latomainen rakennus ja maalaismaisema :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ravintola Lakeford on todella kaunis juhlapaikka! Se sijaitsee Nilsiässä Tahkolla. Käytiin itse katsomassa kyseistä paikkaa ja ihastuin heti! Yrittäjä on muuten sama kuin tuolla aiemmissa viesteissä esiintynneessä Järviterminaalissa.. Nettisivuilla oli jotain kuvia tuosta Lakefordista, mutta paikanpäällä oli kyllä upea. Ja sen tilan vuokra kuuluu hintaan, eli menun hinnalla saa periaatteessa juhlapaikan ilmaiseksi.  Myös henkilökunta kuului hintaan. Menut eivät olleet edes kalliita, samaa luokkaa kuin muuallakin.

 

Ainut vaan että ei voi viedä omia juomia kun on ravintola anniskeluoikeuksilla. Mutta laskeskeltiin, että jos tarjoaa vieraille viiniä ruuan kanssa ja sitten boolit, niin tulee jokatapauksessa edullisemmaksi kuin maksaa erikseen vuokraa jostakin tilasta :) Ja vieraat saavat sitten ostaa baarista mitä muuta juovatkaan... Ja muita hyviä puolia vielä häiden pitämisessä ravintolassa, niin ei tarvii itse siivota jälkiä :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hei! Olemme etsimässä hääpaikkaa Kuopion seudulta ja kyselisin millaisia tilavuokria/hintoja teillä on juhlapaikasta tullut, esim. tilavuokra + ruoka tai pelkkä tilavuokra.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Täälläkin kaivataan hintatietoja Kuopiosta! Ja etenkin, jos jollain olisi vinkata hyväksi havaittu paikka talvihäille.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

No tässäpä muutamia, vähän muistinvaraisesti: Fagernäsin kartano oli muistaakseni jtn 1600e, Hermannintalo eli Syvänniemen navetta oisko ollu 250e kun vuosi sitten kyselin, mutta silloin oli kaupungilla hinnankorotuspaineita, eli tämän vuoden hitatasoa en tiedä. Nää on molemmat siitä hyviä, että saa omat cateringit ja juomat viedä. Koska mä halusin cateringiksi Kuopion parhaan eli Remarin, eikä Hermannintalo sitten loppujen lopuksi tuntunut oikein istuvan meidän swägään, otettiin Remarin oma ravintola Pilotti 300e tilavuokra, menuehdotelman hinta on tällä hetkellä 38e/henk ja iltapala 5e/henk ja lisäks maksetaan tarjoilijat, liinat yms. ja tiedän, että monelle muulle tää viimeksi mainittu ei sovi, koska on tosi ankee lasinen ja teräksinen toimistorakennus ulospäin, mutta me ollaan tyytyväisiä.

 

Hermannintalo ei kai ole mikään optimi talvihäille, varmaan aika kylmä? Fagernäsistä en tiedä, jos on rahaa ja tarjotaan vuokralle talvisaikaan niin tod. näk. on paremmin vapaata kun kesäisin, on varmaan yks Kuopion buukatuimmista paikoista. Lisäksi haluan nostaa esille Kuopio Klubin, jonne catering (ja myös juomat) pitää ostaa Ravintolamestareilta, mutta olin kerran siellä viettämässä kaverini häitä ja tykkäsin todella! Hyvä ruoka, tyylikäs miljöö ja ilmeisesti menuhinnat ei olleet mitenkään pilvissä (Kuopio Klubilla saattaa selvitä pelkillä ruokien maksulla, mutta 100% varma en oo). Ja toimii varmasti ihanasti myös talvella!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kuopio Klubi olisi varmasti upea paikka, mutta minulle on tullut siitä kallis mielikuva, enkä ole siksi pyytänyt sieltä edes tarjousta. Onko jollain viimeaikaista hintatietoa? Olettaisin, että juomat ainakin ovat kohtuullisen arvokkaita. Kuulukohan klubilla hintaan mitään koristeluja?

 

Tuo Pilotti oli aivan uusi tuttavuus, täytyypäs tutustua.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

^ kantsii varmaan rohkeesti kysäistä tarjous Kuopio Klubilta, tosiaan oma muistikuva oli, että menut oli ihan kohtuuhintaisia, ja ne oli tosi hyviä. Juomat kyl epäilemättä sit nostaa hintaa... Toisin kuin kuvittelin, niin näköjään ottavat pienistä häistä tilavuokraa, tästä voi kurkkia aiheesta (mikäli et oo vielä itse löytänyt samaa linkkia) http://klubi.ravintolamestarit.net/fi/etusivu/klubi.ravintolamestarit.net/fi/juhlat/

 

Mä voin kyllä suositella jo näin ennen häitä Pilottia lämpimästi (tuun sit huutelemaan häiden jälkeen, jos mieli muuttuu), mut tiedän, että lasinen ja teräksinen toimistorakennus ei sovi ihan jokaiselle.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Entäs onko kenelläkään kokemusta ravintola Vintistä Siilinjärvellä? Ainakin pitopalveluna moni tainnut käyttää, mutta entä ihan häiden juhlapaikkana?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Raitaa: Voinko kysyä, mihin aikaan vuodesta pidätte juhlat Pilotissa? Aiotteko hankkia tlaan bändin ja moneenko asti siellä saa juhlia? Entä alkoholi, onko ravintolassa a-oikeudet? Vähän kauhistuttaa tuo, että tarjoilijat eivät kuulu hintaan, sillä ne nostavat aika nopeasti paikan hinnan pilviin, sillä juhlat kestävät yleensä melko kauan.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Entäs onko kenelläkään kokemusta ravintola Vintistä Siilinjärvellä? Ainakin pitopalveluna moni tainnut käyttää, mutta entä ihan häiden juhlapaikkana?

 

Meillä oli häät lokakuussa 2013 siellä. Aivan mainio paikka vähän pienemmille häille, meillä muistaakseni 56 vierasta. Palvelu pelasi koko illan ja kaikkiin meidän toiveisiin suhtauduttiin oikein suopeasti. Ruokakin oli taivaallisen hyvää. Voin suositella.

 

Muoks. tässä oma lainaus tästä ketjusta just häiden jälkeen, ku vielä muistikin jotain illasta:

 

Nyt kun on omat häät juhlittu, niin ei voi kuin kehua ravintola&baari Vinttiä Siilinjärvellä! Ensinnäkin yhteys omistajaan toimi todella hyvin, suurimmaksi osaksi sähköpostitse mutta saimme myös käydä paikan päällä keskustelemassa. Saimme koristella paikan haluamallamme tavalla, ja ravintolan puolesta tulivat kaitaliinat ja servetit toivomillamme väreillä. Koko ravintola oli varattu pelkästään meille aamusta iltaan, mutta erillistä paikkavuokraa ei meidän tarvinnut maksaa. Ruoka oli aivan taivaallisen hyvää, ja henkilökunta ystävällistä ja avuliasta, he kiertelivät ja toivat juomiakin pöytään, mitä emme edes olleet arvanneet heidän tekevän. Myös kakku oli ihanan makuista.

 

Koristeemme poistettiin henkilökunnan puolesta, ja saimme hakea ne seuraavana aukiolopäivänä. Ihan mahtava palvelu ja paikkahan on todella kaunis sisältä, moni vieraista sanoikin, ettei arvaisi, minkälainen helmi löytyy tuosta rakennuksesta, missä Vintti on.

Muokattu: , käyttäjä: aivansama

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään