Kuopio


Lisbet

Recommended Posts

Raitaa: Voinko kysyä, mihin aikaan vuodesta pidätte juhlat Pilotissa? Aiotteko hankkia tlaan bändin ja moneenko asti siellä saa juhlia? Entä alkoholi, onko ravintolassa a-oikeudet? Vähän kauhistuttaa tuo, että tarjoilijat eivät kuulu hintaan, sillä ne nostavat aika nopeasti paikan hinnan pilviin, sillä juhlat kestävät yleensä melko kauan.

 

Elokuussa pidetään. Meille tulee DJ. Siellä saa kuulema juhlia ihan niin pitkään, kuin haluaa (yksi tarjoilija pitää olla mukana koko ajan eli siitä tulee sit se tuntihinta). Ei ole A-oikeuksia mikä vaikutti merkittävänä tekijänä paikan valintaan, eli omat juomat \o/

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • Replies 859
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Pidimme omat häät Leppävirran Mansikkaharjulla (50 km Kuopiosta, viitostien varrella, Unnukan rannalla) ja voin kyllä suositella paikkaa muillekin. Yhteistyö isäntäpariskunnan kanssa sujui vaivattomasti, juhlatila oli hieno ja tunnelmallinen ja paikan emännän valmistama ruoka herkullista. Vieraita meillä oli 100, mikä on mielestäni maksimimäärä, joka tiloihin mahtuu. Juhlapaikalle sai tuoda omat juomat, mikä on iso plussa. Tilavuokra oli kohtuullinen (450 e) sisältäen pöytäliinat, pöytien laiton, servetit ja loppusiivouksen. Ainoa miinus oli se, ettei juhlapaikalla ollut erillistä tanssilattiaa, mutta sekin asia järjestyi siten, että ennen häävalssin alkamista paikan henkilökunta raivasi kaksi keskimmäistä pöytää pois tanssilattian tieltä. Hyvä asia oli myös se, että vieraamme pystyivät yöpymään juhlapaikan mökeissä, joiden koot vaihtelivat 10-hengen mökistä 2-hengen mökkeihin. Lisäksi Leppävirran kirkko on varmasti yksi Suomen kauneimmista kirkoista. :)

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Tässäpä tuleva morsamaikku, päivä ei kylläkään vielä ihan lukossa...Mutta, mietin tässä että kun näitä juhlapaikkoja kun suunnittelee, ja kun joissakin paikoissa kalenteritkin netissä näkyvillä ja täytettykin pitkälle,niin voiko/saako/kannattaako kysellä jo valmiiks joku pvä ikäänkuin ennakkoon/alustavasti. Paikka, jota mietin on Punttisilimä ja on buukattu ensi vuodelle jo melko täyteen, sitten siirtyy vuodella häät...

Kertoisitteko kaiken mahdollisen Punttisilimässä häiden järkkämisestä? ;)

Link to comment
Share on other sites

Tänään tuli lasku Pilotista ja voin kyllä edelleen olla vain tyytyväinen! Eli hinta tarjoilijoineen, baarimestareineen, liinoituksin, ruokineen, juomineen jäi ihan kohtuulliseksi, juhlat sujuivat jouhevasti ja palvelu sekä ruoka oli erinomaista. Isona plussana oli, että Pilottiin saa viedä paitsi omat juomat, myös siis omaa ruokaa (meillä esim kakut tuli omalta tekijältä ja sitten tietyt ruuat ostettiin muualta), mutta ne ruuat, mitä ostettiin Remarilta eli Pilotin cateringiltä, oli tosi herkullisia.

Link to comment
Share on other sites

  • 6 months later...

Hei, suunnitelmissa olisi häät syksylle 2017. Emme kuulu kumpikaan kirkkoon, mutta mies haikaili kirkkohäistä, koska ne olisivat juhlallisemmat. Ja onhan se totta, että olisi juhlallista kävellä häämarssin soidessa kirkon käytävää, mutta ei oikein ole riittävä syy kirkkoon kuulumiselle :) Onko kokemuksia siviilivihkimisestä juhlapaikalla? Kaavailin, että juhlapaikalle voisi järjestää käytävän, jota pitkin astella "alttarille" tai muuten luoda juhlavaa vihkimistä ilman, että sotkee siihen uskontoa. Mikä juhlapaikka sopisi tähän? Löytyykö keneltäkään esim. kuvia toteutuksesta? Moni varmaan on toteuttanut ihan papinkin vihkimänä tilaisuuden juhlapaikalla. 

Link to comment
Share on other sites

  • 9 months later...

Nostellaanpas tätä Kuopijota. Mitä ravintoloita suosittelisitte täällä hääpaikoiksi? Meillä on alle 40 hengen häät suunnitteilla vajaan vuoden päähän, ja haluaisimme pitää juhlat vihkimisineen päivinee jossain vähän paremmassa ravintolassa. Miten Musta lammas? Isä Camillo? Puijo? Saako ravintolamestareilla edes järkätä häitä muualle kuin casinolle tai klubille... Kaikki kokemukset tervetulleita :) 

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...
  • 1 month later...

Meillä häät pidetään Rytkyn nuorisoseurantalolla. Itselläni kalskahti seurantalo nimenä hieman korvaan, mutta kun kävimme katsomassa paikan olin aivan myyty. :) Vanha tunnelmallinen hirsirakennus puulattioineen, jonka seiniä ei ole täytetty puolapuilla tai vanhoilla maalauksilla. Netistä löytyneet kuvat eivät antaneet todellakaan paikalle oikeutta, sillä tila ei ole todellisuudessa niin öh, keltainen. :D Kannattaa käydä kurkkaamassa! Hinta on viikonlopulta 480 euroa.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Heippa! Olisko kenelläkään kuvia Siilinjärvellä sijaitsevasta Punttisilimästä hääkoristeluissaan? Vaikea hahmottaa nettisivun kuvista minkä näköiseksi se olisi mahdollista saada koristeltua. ;)

Jos jollain olisi kuvia omista häistään Punttisilimässä ja viitsisi laittaa yksitysviestillä kuvia tulemaan niin olisin enemmän kuin kiitollinen <3

- Morsian vm.2020

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Itseä kiinnostaisi myös n. hinnasto Punttisilimälle pe-su kesävklp ja miten paljon majoitus 20-30hlö tekee lisää hintaan?

Miehen kanssa käytiin katsomassa Ystävyyden Maja ja paikka oli ihana! 920€ maksoi meidän haluama viikonloppu (pe n. klo 12-su iltapäivä) sisältäen tilat, astiat, laitteet ja perusteellisen siivouksen. 80€ jos pulittaa lisää saa pöytäliinat ja petivaatteet yöpyjille on 3€/setti.

-Kesähäät-23

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...