Kontula, Sahalahti, Kangasala


Guest mari-emilia

Recommended Posts

Hips

Toi Kontula on niin :-X

Onkos teillä mitään tietoa niistä saunatiloista, että jos haluaa yöllä mennä saunaan? Tai kuinka iso tai tilava se saunaosasto on? En mistään löytänyt ketjua tai kuvia aiheesta. Meillä aina kaveriporukalla saunotellaan paljonkin illanvietoissa. Luulisin, että meidän häissä heitetään korkkarit ja kireät vaatteet nurkkaan jossain välissä, niin olis mukava päästä saunaan pitkän päivän jälkeen ja höpistä vielä kuulumisia siin ja aamulla kömpiä nukkumaan onnellisena kotiin :gpari:

1.9. Soitin sinne ja varasin paikan meidän hääjuhliin :-X

Asointi oli mutkatonta ja TODELLA ystävällistä!

Saunatilat on ihan viihtyisät, saunomaan mahtuu n.6-7 kerrallaan ja kaksi suihkua kylppärin puolella.. Mennään katsomaan sitä tässä jossain välissä kun ehtisi..

Muokattu: , käyttäjä: Kultamuiru
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • Replies 93
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Tosi kiva Mimmuli kun laitoit kuvia :girl_smile: Kivalta näyttää! Laittakaa nyt ihmeessä muutkin! Se vähän ärsyttää kun kovinkaan moni ei tule häiden jälkeen kertomaan asioita ja laittamaan kuvia yms. vaan palstat on täynnä suuria kysymyksiä ja arvailuja! Koskee siis tosi montaa topicia. Mä ainakin lupaan tulla kertomaan häiden jälkeen faktoja. Tähän voisin nyt sen verran Kontulasta laittaa, että on kyllä tämä Jouko Henttonen joka Kontulan vuokrausta hoitaa, niin ylimukava mies. Asiat sujuu hänen kanssaan loistavasti. Meillä on siis Kontula varattu 6.2.2010. Mua kiinnostaa miten muut naikkarit on asetellu pöydät ja missä hääpari on istunut ja missä on ollu ohjelmat. Mä vähän suunnittelin et laittaisin pöytiä kahdet vierekkäin niin tulis tilavammat kun ne on melkoisen kapeet. Meille on tulossa vieraita alle 90 niin pöydät riittäis. Kuvia pliis!!!

Niinpä niin, oskuliinkin kovasti moralisoi muita, mutta missä omat LUVATUT kommentit ja kuvat häiden jälkeen... ;) Häistä kuitenkin jos yli puoli vuotta aikaa, että olis varmaan jo ehtinyt..l

Link to comment
Share on other sites

hips.

Kuljetukset on aina hankala asia mietittäväksi... Sinne ei julkisilla pääse, ja taksimatka pelkästään on aika kallis. Sitten on autoilevat perheet, joista jompikumpi vanhemmista "joutuu" olemaan kuskina, että toinen saisi nauttia ruokajuomat. Jos porukkaa muuten tulee autoilla, niin en tiedä viihtyvätkö myöhään..

Mulla on ollut vähän mietinnässä yhteiskuljetus Tampereelta juhlapaikalle ja sitten paluukuljetus yöllä takaisin, ja vierailta ehkä pieni kyytimaksu siitä kuljetuksesta. Mielestäni aika toimiva vaihtoehto ja kohtuullinen korvaus kuljetuksesta, että vieraat saavat nauttia illasta ilman ihmettelyjä kuinka pääsee kotiin yöllä.

ps. Kontulassa juhlineet, voisitteko ystävällisesti laittaa hieman ideakuvia koristeluista ja muita tärkeiksi katsomianne asioita, joita tulisi huomioida juhlien järjestämisestä...?

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Niinpä niin. Lupasin tulla kirjoittelemaan, mutta nyt ymmärrän miksi se jää. Sitä saa niin tarpeekseen häiden järjestelystä ettei energiaa ja mielenkiintoa enää riitä naikkarointiin häiden jälkeen. Tosin se on tylsää, koska parhaiten asioista pystyy kertomaan sitten kun on kokemusta.

Meillä kaikki sujui hienosti ja voin suositella Kontulaa lämpimästi. Me emme järjestäneet yhteiskuljetusta vaan jokainen sai huolehtia itse itsensä kotiin. Meidän mielestä paras oli näin, niin jokainen sai lähteä silloin kun halusi. Taksi sieltä maksoi keskustaan 40e, eli ei mun mielestä paha kun sen jakaa useammalle.

Meillä laitettiin sittenkin vain yhdet pöydät vaikka aluksi ajattelin kaksia. Ei ne kuitenkaan olleet yhtään liian kapeat. Pöydät oli pitkittäin kun katsoi eteisen ovista sisään.

Ainoa negatiivinen puoli Kontulassa on musiikkivehkeet. Ne on huonot. Onneks meillä oli tietotekniikan ja musiikin ihmemies mukana joka sai viriteltyä vehkeet niin että musiikki kuulosti ihan hyvältä. Enkä mä siellä saunaa lämmittäisi, aika karut on tilat.

En osaa enempää kertoa, tuossa yläpuolella olenkin jo kertonut faktoja jonkin verran, eli kannattaa lukaista myös ne. Kysymyksiä voi toki esittää, käyn joskus kurkkaamassa.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 2 months later...

Päivitystä tänne tietoihin myös niitä kaipaavalle. Eli varattiin Kontula tällä viikolla omiin häihimme ja hinta syyskaudelle (meni siis juuri ja juuri rajan yli sille puolelle :grin: ) on 550€ +23% veroja eli käytännössä 676,5€ tulee maksamaan. Hitusen kallis, mutta ainakin meidän ymmärryksen mukaan ainoa sopivan kokoinen paikka Kangasalta n.100 hlö. Tai no Pirtti ja Lepokoti jätettiin alusta pois laskuista, kun niistä on jänniä muistoja muuten...

Niin ja siis SannaRS: Kontulassa ei ole sänkypaikkoja, mutta ylhäällä on tila, jossa on pari sohvaa ja ainakin vielä tällä hetkellä vanhoja patjoja (ovat heittämässä pois, kun eivät houkuttele kyllä ketään..). Eli retkimajoituksella voi yöpyä. Myös hella ja jääkaappi tais löytyä ylhäältäkin.

Edenpridal: Olen ollut Kontulassa tarjoilemassa kesähäissä, joissa vieraat pysyivät aika tiiviisti sisällä ja voin kertoa, että tilanpuute ei kyllä iske vielä 100 hengellä vastaan :)

Muokattu: , käyttäjä: Eleanoorah
Link to comment
Share on other sites

  • 8 months later...
  • 4 weeks later...

Te, jotka olette juhlineet häitä Kontulassa, niin mitä teemavärejä siellä on käytetty? Siellä on tosi hallitsevana värinä vihreä; seinät sekä verhot. Olemme miettineet laventelia ja valkoista / hopeaa meidän häihimme teemaväreiksi. Sopiikohan? Olis mukava nähdä kuvia kontulasta, minkälaisia koristeluita ja värejä siellä on käytetty. Laittakaa pliis kuvia :) Lisäksi olisi kiva nähdä, miten pöydät on siellä järjestelty.

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Päivitystä tänne tietoihin myös niitä kaipaavalle. Eli varattiin Kontula tällä viikolla omiin häihimme ja hinta syyskaudelle (meni siis juuri ja juuri rajan yli sille puolelle :grin: ) on 550€ +23% veroja eli käytännössä 676,5€ tulee maksamaan. Hitusen kallis, mutta ainakin meidän ymmärryksen mukaan ainoa sopivan kokoinen paikka Kangasalta n.100 hlö. Tai no Pirtti ja Lepokoti jätettiin alusta pois laskuista, kun niistä on jänniä muistoja muuten... smile.gif

Ja Pirtille ei saa kyllä sataa henkeä kuin sulloen. Meillä oli himpun päälle 80 vierasta ja se oli hyvä määrä Pirtille.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 9 months later...

Meillä on häät lokakuussa Kangasalan Pirtillä! ^_^ Noin 80 vierasta tulossa, ja paikkahan on vallan ihana sekä noin ulkomuodoltaan (vanha hirsiseinäinen rakennus) että sijainniltaan (kirkko on tien toisella puolella). Ihan täydellinen meille! Hintakin on varsin kohtuullinen, eivätkä sisätilojen värit voisi olla paremmat - lava, esirippu ja tuolit ovat viininpunaisia, mikä on yksi teemaväreistämme. Varmasti vieraatkin tykkää, kun ei tarvitse ajella kirkosta hääpaikalle, vaan voi kävellen siirtyä rakennuksesta toiseen ^_^

 

/ Muoks. Tässä vielä linkki Youtubeen Pirtin esittelyvideoon:

 

Muokattu: , käyttäjä: weeper
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 1 month later...

Me varattiin Kontula häidemme juhlapaikaksi viime syyskuussa ja häät ovat ensi kesäkuussa. Vuokra on tällä hetkellä 750 e. + alv. joten yhteensä 922,50 e. Huomattavasti alempi kuitenkin kuin moni muu paikka, jota kyselimme. Ja vuokra alkaa perjantaina ja loppuu sunnuntaina, joten on hyvin aikaa laittaa paikat kuntoon ja siivota. :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Kontulan pöytien koosta on ollut paljon puhetta, mutta montako henkee ootte yhden pöydän ääreen istuttanut? Pöydän pituuden perusteella epäilisin, että on kahdeksan hengen pöytiä, mutta varmistelenpa vielä, kun pohdin montako pöytää omiin juhliin tulis tarvitsemaan? Entä minkä kokonen on ollut hääparin pöytä?

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...
  • 2 years later...

Voisin yrittää herätellä tätä keskustelua eloon, jos joku muukin on lähivuosina juhlimassa Kontulassa :) Me oltiin  varattu Kontula kesäkuulle 2017, vaikka mulla oli ollut toinenkin vaihtoehto mielessä, mutta toisen paikan varaussysteemi on aika arveluttava (kesäkuun viikonloppuvuorot jaetaan arpomalla). Kävin katsomassa Kontulaa toukokuussa ja se oli mun mielestä todella toimiva ja siisti paikka. Iso sali on plussaa - omalta paikkakunnaltani on ollut vaikea löytää paikkaa, johon mahtuisi yhteen saliin 70-80 ihmistä ja jossa jäisi vielä reilusta tanssimistilaa. Hyvä puoli on myös se, että tilan saa kokonaan käyttöönsä viikonlopuksi, ja juhlia saa niin pitkälle yöhön kuin haluaa. Vihreä väri ei ole minusta niin hallitseva kuin jotkut ovat sanoneet, ja mulle ei tullut yhtään jumppasalimainen fiilis. Lattiassa olevat vihreät teippaukset toki ärsyttää, mutta täytyy pitää niin hyvä tunnelma yllä hääpäivänä, ettei kukaan huomaa niitä :P Asiointi Kangasalan vapaa-aikaohjaajan kanssa on sujunut todella hyvin! Myös se, että joudumme siirtämään hääjuhlapäivää vuodella, onnistui s-postin välityksellä. Onneksi tieto siitä, että alkuperäinen hääsuunnitelma ei onnistu, tuli ennen kuin olisin joutunut maksamaan varausmaksua. 

Muokattu: , käyttäjä: Aleze
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...