Jump to content
Naimisiin.info

Wanha Bäckby (Vantaa)


sts

Recommended Posts

Upeita kuvia Wanhasta Bäckbystä Antti!

Me varattiin 2013 vuoden häihin Wanha Bäckby ja ollaan valintaan tyytyväisiä. Todella kauniit vaaleat tilat jotka ovat kauniita sen kummoisitta koristeluitta. Ystävällistä asiakaspalvelua. Varmasti kirjoitan kokemuksia jatkossa lisää niitä kertyessä, mutta jo nyt on positiivinen olo :)

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 247
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted Images

Meilläkin hääpaikkana Wanha Bäckby ja naimisiin menemme 2013 :)) Onhan paikassa joitakin miinuksia esim juuri tuo lasikäytäntö ja se ettei takapihalla saa olla klo.23 jälkeen ja suurimpana miinuksena se, että juhlijoiden täytyy poistua tiloista viim. klo.1 yöllä! MUTTA sulhon kanssa halusimme kuitenkin ehdottomasti juhlapaikan minne saa viedä omat juomat ja tämä toi oman rajoituksensa tilojen valintaan.. tilan piti olla myös meidän silmiimme kaunis sisältä eli paikaksi ei käynyt mikään missä olisi esim. puiset paneloidut seinät tms :P Toistaiseksi ollaan siis erittäin tyytyväisiä valintaamme ja odotellaan jo innolla tunnelmallisia syyshäitä! <3

Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...

Meillä juhlat Bäckbyssä 1.9.2012. Paikkana aivan uskomattoman kaunis ja uskon, että häistä tulee hienot. Valitettavasti täytyy silti sanoa, että muutamat seikat ovat harmittaneet

- tapaamisen sopimiseksi jouduimme käymään ison sähköpostikeskustelun (tapaamisaikaa ei meinannut löytyä kesä-, heinä- tai elokuulta ei sitten millään - lopulta saimme torstai-aamun klo 8.00)

- tarjoilijakustannukset aika ylimitoitetut (70 hengen tarjoukseen laskettu 3,5 tarjoilijaa) - tuolla tarjoilija- ja tuntimäärällä pitäisi saada jo paljon puhuttu viinin kaato :) Tässä perustan mielipiteeni omaan työkokemukseen tilausravintoloista

Odotan silti innolla huomista palaveria paikan päällä! Saadaan käytyä läpi vähän päivän ohjelmaa :)

Mielestäni siis upea paikka ja ruoka on ainakin tällä palstalla kehuttua.

Edit. Palaveri meni aivan mainiosti ja jäi todella hyvä kuva!!! Suosittelen paikkaa ainakin aamuisen palaverin perusteella lämpimästi - juhlathan ovat vielä tuloillaan. Aivan ymmärrettävää, että paikan vetäjällä on tiukahko suhtautuminen tiettyihin asioihin, jotta homma toimii kunnolla ja molemmilla osapuolilla on sama käsitys asioista :)

Muokattu: , käyttäjä: mehukannu
Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 3 weeks later...

Te jotka olette viettäneet häitänne wanhassa bäckbyssä, onko teillä ollu vielä erikseen joku jatkopaikka, kun tästä tilasta pitää ilmeisesti olla ulkona klo 01 jo?

Tämä olisi ihan ykkösvaihtoehto häillemme, mutta tuo aikarajoitus tuntuu että juhlat loppuisivat sitten kesken..

Link to comment
Share on other sites

^Meillä on juhlat ensi maaliskuussa Wanhassa Bäckbyssä ja jatkoja minäkin pohdin. Välillä olen sitä mieltä että yhteen asti juhliminen on riittävästi. Toisena päivänä tuntuu klo 01 olevan aivan liian aikaisin :D Olen pohtinut josko neuvottelisi jonkun diilin esim. Vantaan hotellin kanssa tai sitten Flamingon Onnelaan. Tuntuu ettei Helsingin keskustaan enää tähän aikaan kannata lähteä.

Link to comment
Share on other sites

Meillä on juhlat Bäckbyssä huhtikuussa, ja ollaan mietitty jatkoja Sokos hotel Vantaaseen (mietittiin myös Flamingoa, mutta sh Vantaasta on paremmat kulkuyhteydet pois). Ja onhan Tikkurilassa toki muitakin paikkoja, jos haluaa siihen lähelle jatkopaikan...

Link to comment
Share on other sites

Voiskohan tän kesän morsiamet laittaa vähän tuoreita kuvia Wanhasta Bäckbystä, lähinnä kiinnostaisi pöytäjärjestelyt n. 80 henkilölle. Ja muutenkin olisi kiva nähdä kattauskuvia!

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Hei, kyselisin tuosta ohjelmapuolesta siinä mielessä, että jos päädymme palkkaamaan bändin sijasta DJ:n vieraita liikuttelemaan, onko tilassa esimerkiksi piano tms, jos saisimme sukulaistytöt laulamaan yhtenä ohjelmanumerona, vai onko tuo soitinpuoli sitten järjestettävä jotenkin itse?

Link to comment
Share on other sites

  • 4 months later...

Täällä ilmoittautuu kanssa yksi paikkaan ihastunut. Kävimme paikan esittelytilaisuudessa ja paikka vaikutti paikan päällä, jos vain mahdollista, niin vielä paremmalta kuin kuvissa. 

 

Olen netistä googlannut kuvia paikasta, mutta näkisin mieluusti lisää kuvia erityisesti kattauksista ja kukista, jos joku paikassa juhlinut haluaisi niitä jakaa :) 

 

 

Missä kirkossa teillä on ollut/tulee olemaan vihkiminen, jos juhlat ovat Wanhassa Bäckbyssä? Itse toivoisin vihkikirkoksi Pyhän Laurin kirkkoa, mutta näin ei-vantaalaisena saa nähdä miten käy.. 

 

Cecce olet varmaan jo saanut muualta vastauksen kysymykseesi, mutta paikassa on piano, jota kuulemma saa vapaasti käyttää. 

Link to comment
Share on other sites

Ride: Meillä tulee olemaan vihkiminen Helsingin keskustassa. Pyhän Laurin kirkko olisi ollut mahtava vaihtoehto, ei menisi siirtymiseen niin paljoa aikaa.

 

Itseä kiinnostaisi tuleeko muille Bäckbyssä juhlijoille karkkibuffet ja jos, niin mihin sen sijoitatte? Meille tulee eteisen syvennykseen photobooth. Karkkibuffetin haluaisin esille jo juhlan alussa. Muutoin kahvipöytä olisi ollut hyvä vaihtoehto, mutta sitten buffet pitäisi laittaa vasta illalla paikalleen.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...

Napsuu, Meille on tulossa karkkibuffa ja haluaisin sen kyllä ehkä vasta iltaa varten, ettei lapset vedä sokeriövereitä ihan heti  :girl_haha: Toisaalta olisi kyllä kiva, että pöytä olisi valmiiksi koristeltu ja valmiina.. Hmm.. Photobooth tulee meilläkin samaan paikkaan kuin teillä.

 

Pakko kyllä kehua, että Selenan kanssa sähköpostien vaihto on sujunut tosi nopeaan tahtiin ja saatiin lyhyellä varoitusajalla sovittua hääpalaverikin. Tosin tähän auttoi se, että meille sopi virka-aika, muuten olisi mennyt elokuulle.. 

Link to comment
Share on other sites

Meillä oli häät WB:ssä, ja en voi muuta kun kehua kaikkea. Yhteydenpito sujui hyvin & suunnittelupalaveri oli todella hyvä, sillä Selena antoi kokemuksensa mukaan vinkkejä, jotka sitten pitivät paikkansa (esim. juomamäärät & aikataulutus, pöytäjärjestys etc). Ruoka oli erinomaista & katettu kauniisti, henkilökunta oli todella ystävällistä & avuliasta & ammattitaitoista (esim. viinipulloja ei avattu turhaan). Merkkasivat jopa jo avatut pullot erivärisillä korkeilla kun juhlat päättyivät, joten ne oli helppo tunnistaa. Juhlatilana paikka on todella tunnelmallinen & ihana, suosittelen spottivalojen vuokrausta, sillä iltavalaistuksessa paikka saa taas ihan eri ulottuvuuksia :tender: Lisäksi tilasin kimppuni Selenan kautta & se oli ihana (eikä pahanhintainen).

Muokattu: , käyttäjä: Rouva-13
Link to comment
Share on other sites

Kuvassa on hieno tunnelma :)

Eipä tuonne kovin paljoa koristuksia tarvita, itse paikka on jo juhlallisen näköinen.

Häitä odotellessa

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

WB vaikuttaa kyllä kuvien perusteella tosi kivalta, ainakin sisäpuolelta. Me olemme käyneet pihalla pyörähtämässä ja todenneet, että meidän kesähäihin ei ulkotilojensa puolesta kuitenkaan sovi, koska haluamme paljon pihatilaa. WBn naapurusto on täynnä kerrostaloja ja sieltä sitten asukkaat pääsevät partsilta seuraamaan juhlia :). Muuten kyllä loistava sijainti ainakin Pyhän Laurin kirkossa vihittäville.

 

Jos meillä olisi esim. talvihäät, niin tämä olisi täydellinen!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Voisitteko te jo WB:ssä juhlineet auttaa minua?

 

Minulla on niinkin suuri ongelma kuin kynttiläkipot :) Millaisia kippoja WB:ssä on kynttilöille? Olisiko teillä jopa kuvia laittaa? Olen ajatellut hääkattaukseemme PartyLiten votiivikynttilöiden kaltaisia kynttilöitä (siis sellaisia jotka sulavat palaessaan kokonaan). Onko WB:ssä tällaisille kynttilöille sopivia kippoja?

 

Toinen mieltä kaihertanut asia on lautasliinat. Onko hintaan kuuluvat paperisetlautasliinat millaisia? Onko ne sellaista paksumpaa paperia (siistimmät)? Oletteko käyttäneet niitä vai hommanneet omat?

 

 

Omat häät tulossa vasta kesällä 2014, mutta olen päättänyt hoitaa kaikkia asiat ajoissa :D

 

Laittakaa ihmeessä lisää kuvia häistänne Wanhassa Bäckbyssä! Niitä kiva katsella omia häitä odotellessa.

Link to comment
Share on other sites

^ mun mielestä WB:n vuokrattavissa olevat tuikkukipot ovat näitä Ikeasta ostettuja (arvelisin):

29990_PE117777_S3.jpg mutta saatan olla väärässä (me ei vuokrattu niitä).

Me vietiin myös omat lautasliinat, joten en osaa siihenkään vastata, sorry! 

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Olisi kiva saada nähtäväksi erilaisia kattauskuvia ja muutenkin kuulla lisää kokemuksista. Jos ei halua kaikkien nähtäväksi ja luettavaksi, niin tämä ensi talven morsian olisi kiitollinen yksityisviesteistä :)

Link to comment
Share on other sites

Samoin minä olen kiinnostunut kattauskuvista. Maaliskuun morsian, onko teillä mikä päivä häät WBssä? Meillä ...... maaliskuuta  :)

 

muoks! Otin päivämäärän pois  :ph34r:

Muokattu: , käyttäjä: annelii
Link to comment
Share on other sites

Annelii, maaliskuun lopulla. Tarkasta päivämäärästä liian moni tuttu voisi tunnistaa ja yritän saada pidettyä edes jotain suunnitelmistamme salassa vierailta :)

Lisäys: Tuntuu, että monella ystävä- ja tuttavapiirissä hääsuunnitelmat käynnissä ja useamman tutun olen palstalta jo itse bongannut.

Muokattu: , käyttäjä: Maaliskuun morsian -14
Link to comment
Share on other sites

No siinä tapauksessa kannattaa ehdottomasti olla HYS HYS :ph34r: !  Muokkaan nyt samalla tuon oman päivämäärän pois, mutta eipä tietääkseni ole tuttuja täällä 

 

muoks.Nyt vasta tajusin!!! turha tuota päivämäärä poistin, kun selviäähän se tuosta get married kohdasta.  :wacko: noooh....

Muokattu: , käyttäjä: annelii
Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Minä pohdin aikaisemmin noita Wanhan Bäckbyn kynttiläkippoja, joten otin pari kuvaa niistä kun kävin juhlapaikassa vierailulla. Laitan ne tähän, jos niistä olisi muillekin häitään suunniteleville morsiammille hyötyä.

 

Kuva

Tein ihan listaa mitä minun pitää kysyä vierailulla, mutta silti pääsi (ainakin) yksi asia unohtumaan. Kysynpä sitä siis teiltä, jos joku vaikka tietäisi :give_rose:  Mten Wanhassa bäckbyssä laitetaan istumajärjestys näytille? Saako seiniin kiinnittää mitään? Onko siellä joku taiteilijantelineen tapainen teline tai onko taululle jokin paikka vai miten? Miten te jo häitänne viettäneet olette laittaneet istumäjärjestyksen esille(kuviakin saa laittaa :) )? Missä se on teillä ollut esillä (eteisessä vai juhlasalissa, millä kohdalla)? Kiitos, jos joku osaa autta!

 

 

Muokattu: , käyttäjä: Rosalind
Link to comment
Share on other sites

Siellä on taiteilijanteline siinä ovensuussa kun tullaan sisään. Valmiina siinä on sellainen "taulu" johon voi nastoilla/sinitarralla/younameit kiinnittää oman kartongin. Selena neuvoi laittamaan istumajärjestyksen esille vieraat aakkosjärjestyksessä ja nimen perässä pöytänumero. Nimilistan viereen sitten pöytäkartta jos niin haluaa. Kuulema menee tuolla tavalla jouhevimmin sisääntulo ja näin mekin aiomme istumajärjestyksen esillepanon toteuttaa.

 

Ainiin, ne lautasliinat on sellaista paksumpaa "parempaa" laatua. Me otettiin ne, olivat ihan kauniit ja simppelit.

Link to comment
Share on other sites

Kiitos vastauksesta minga! Vielä tarkennan, että kannattaako olla nimenomaan kartonki vai käykö myös paperi?

 

Mä ne servetit näinkin viime käynnillä ja kyllä mekin päätettiin pitää ne, koska oltaisiin valkoiset servetit laitettu jokatapauksessa. Sitä paitsi musta ne WB:n omat servetit oli ihan siistit. Kelpaa meille :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...