Helsinki


Liza

Recommended Posts

Meille varattuna Salmi sali ja tulossa 125 vierasta ja kaikki mahtuu samaan tilaan.

Salmi 1 ja Salmi 2 mahtuu n. 80 henkeä , mutta Salmi saliin mahtuu jopa 200 henkeä samaan tilaan.

Aivan, juurikin näin! Luin juuri tarkemmin heidän sivujaan ja aloin tosiaan myös kiinnostua ko. paikasta. Vielä kun saisivat valokuvia valmiista paikasta niin a'vot :girl_blum:

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
Guest marraskuu 2010
Salmi-sali?

Meillä sama kirkko ja juhlapaikkana Salmi-sali. Eli siis tuo sali kuuluu Annin Juhla-pitopalvelulle. Löytyy tietoa noiden nettisivuilta: Annin Juhla ja Salmi-sali. Paikka on siis Ruoholahdessa.

Marenki ja Anqu , sama kirkko on myös meillä valittu ja taidetaan ottaa myös tuo Salmi sali. :-X

Nyt näyttäisi 130 vierasta olevan tulossa.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Kannattaa tutustua eri VPK-taloihin ja työväentaloihin. Ne ovat usein huomattavasti halvempia vaihtoehtoja. Esim. Käpylän työväentalo on mielestäni mukava (kaunis juhlasali) ja sinne mahtuu jopa 120 ihmistä. Paikan hinta on tuntiperusteinen, eli siitä saa niin kalliin/edullisen kuin itse haluaa. :girl_smile: Musitaakseni jotain 55-60e/h... Toinen tuntihintainen paikka on Pakintalo Pakilassa noin 50 hengelle, lämminhenkinen paikka. Halpoja ovat myös Haagan VPK ja esim Malmin työväentalo. Kummassakaan en ole itse käynyt, joten tiloja en voi pahemmin kommentoida. Eli löytyyhän noita! Siitä vaan googlailemaan, noita VPK:ita ja työväentaloja löytyy paljon! :girl_smile: Toivottavasti auttoi edes vähän!

Link to comment
Share on other sites

Moikkis!

Hei mä kahlasin Helsingin seudun juhlapaikkoja mm. seuraavassa osoitteessa http://www.visithelsinki.fi/Suomeksi/Matkailija.iw3. Sitten sinulle --> juhlajärjestäjille. Siitä pääse juhlapaikkojen listaukseen.

Hintoja noista ei välttis kaikista löydy, mutta ainakin pystyy vähän hahmottelemaan että minkälaista paikkaa alkaa tutkailemaan tarkemmin

Muokattu: , käyttäjä: Marenki
Link to comment
Share on other sites

Hei vaan, Käpylän työväentalo vaikuttaa tosiaan viihtyisältä ja tunnelmalliselta paikalta. Se on meillä vielä mietinnässä ensi vuoden lopun talvihäitä varten. Paikalta pitää lähteä viimeistään puolilta öin pois, muta ilmeisesti siivouksesta voi sopia melko joustavasti. Pitopalveluilta olen kuullut hyvää palautetta paikan keittiöstä. Hinta on tuntivelotteinen, joten nousee melko helposti yli 500 euron. Hieman mietityttää, kuinka paljon tilaan mahtuu ihmisiä istumaan mukavasti. 120 henkilöä olisi kuulemma ideaali ja maksimi, enemmänkin mahtuu jos tunkee, mutta onkohan sitten liian tiivistä. Tällaisia mietinnässä siis, meillä kun vieraita saattaa tulla reilusti yli 120.

Link to comment
Share on other sites

Meillä olisi toiveissa tällaista: joulukuu, korkeintaan n. 45 vierasta ja pieni budjetti.

Selasin koko ketjun läpi, mutten löytänyt vielä mitään meille sopivaa. Paitsi nämä pari viestiä, joissa oltiin samoilla jäljillä (mutta vastausta vailla):

Olen ettinyt ja ettinyt, ja nyt käännyn teidän puoleenne...

Missä pääkaupunkiseudulla voi pitää EDULLISET häät?

Moi! Me tässä etsitään paikkan n.40 hlö. Toivossa olis ei koviin kallista kun budjetti on aika pieni
Link to comment
Share on other sites

Meillä olisi toiveissa tällaista: joulukuu, korkeintaan n. 45 vierasta ja pieni budjetti.

Selasin koko ketjun läpi, mutten löytänyt vielä mitään meille sopivaa. Paitsi nämä pari viestiä, joissa oltiin samoilla jäljillä (mutta vastausta vailla):

Olen ettinyt ja ettinyt, ja nyt käännyn teidän puoleenne...

Missä pääkaupunkiseudulla voi pitää EDULLISET häät?

Moi! Me tässä etsitään paikkan n.40 hlö. Toivossa olis ei koviin kallista kun budjetti on aika pieni

Keskusta alueelta tuskin löytyy kovin pienen budjetin juhlapaikkoja (tai mä en ainakaan ole löytänyt), mutta kun menee noin 7-10 km keskustasta pois päin niin niitä kyllä alkaa löytymään.. :girl_smile: Esimerkiksi Pakilassa oleva pakin tupa on mielestäni tunnelmallinen paikka (maalaistunnelmaa noin 60 hengelle), hinta 50 per tunti. Sitten on esim. pukinmäen VPK, jossa remontoidut tilat ja viikonloppu vain 350e. Siellä en ole itse paikan päällä käynyt, mutta kuvista näyttää ihan mukavalta paikalta. Toivottavasti on edes jotain apua jollekin! :girl_smile:

Link to comment
Share on other sites

"Edulliset ravintolahäät" kuulostaa jo sinänsä paradoksaaliselta, mutta etsinnässä minulla (niinkuin varmaan monella muullakin) olisi kuitenkin pääkaupunkiseudun yleiseen tasoon verrattuna suhteellisen edullinen paikka. Hintaesimerkkejä olisi myös kiva kuulla, esim. buffet-menun hinta saisi olla mieluiten lähempänä kolmea- kuin neljääkymppiä (sisältäen kakun).

Link to comment
Share on other sites

Meillä oli alussa myös haaveissa ravintolahäät Helsingin keskustan tuntumassa. Hotel Arthur on kyllä edullinen ja kuulosti/ näytti hyvältä kuvien perusteella, mutta käynti paikan päällä pudotti maan pinnalle: juhlasali on aikasta pieni ja ainakin meille ehdoton "nou nou" olivat kaikenmaailman uskontohenkiset ikkunamaalaukset ja tekstit katossa/seinissä :ph34r:

Vaihtoehtona pitkään pyöriteltiin myös Hima & Salia Kaapelitehtaalla, mutta tässäkin tapauksessa käynti paikan päällä kannatti. Paikka on muistaakseni (nettisivuilla siitä mainittiin?) vanhaan tehdasrakennukseen rempattu ja oli meidän mielestä vähän kolkko. Varmaan siitä sais ihan mukavan koristelemalla yms, mutta luovuttiin sitten siitäkin paikasta.

Päädyttiin monenmoisten vertailujen ja pyörittelyjen kautta varamaan Salmi-sali ja vaikka se ei vielä valmis olekaan, olen hyvin tyytyväinen valintaan :)

Vieras: kuinka monta vierasta tuohon Meri-saliin mahtuu?

Ja ihan sivuhuomautuksena: Helsingin kokoisesta kaupungista oli VAIKEATA löytää mieleistään juhlapaikkaa jonka hinta ei olisi ihan pilvissä... :girl_impossible:

Muokattu: , käyttäjä: Marenki
Link to comment
Share on other sites

Meille "uskontohenkisyys" ei olisi ongelma, vaihtoehtona on myös seurakunnan tilat jos budjetti ei anna myöten :)

Milloin tuo Salmi-sali valmistuu niin, että sitä pääsisi paikan päälle katsomaan/näkisi oikeita kuvia?

Mikään kamala kiire tässä ei sinänsä ole kun häitä suunnitellaan vasta vuodelle 2011, mutta jos paikan löytäminen on meidän hintavaatimuksilla näin hankalaa niin hyvä olla hyvissä ajoin liikkeellä. :girl_mad:

Link to comment
Share on other sites

Nettisivujen mukaan Salmi-sali valmistuu ensi vuoden maaliskuussa. Käytiin kerran paikan päällä rakennustyömaalla katselemassa ja eiköhän se siitä valmistu. Ja meidän häät ovat myös vasta talvella 2011, mutta tosiaan alkoi tuskahikeä pukata kun ei meinattu millään löytää mieleistä sopivan budjetin sallimissa rajoissa :girl_impossible:

Mutta nyt on tuo "ongelma" ratkaistu :)

Link to comment
Share on other sites

No tuo ei kyllä kuulosta pahalta...Tuleeko lisäkuluja tarjoilijoista tms.?

Tulee, hinnat pyörivät muistaakseni noin 30 euroa/tunti/tarjoilija (tällainen hinta ainakin tänä vuonna, kannattaa kysyä Annin juhlapalvelusta tuleeko hintoihin muutosta vuodelle 2010/2011), ja yksi tarjoilija tarvitaan 25 henkeä kohden. Ja tähän vielä alkujärjestelykulut + loppusiivoukset (myös tuntiperusteinen hinnoittelu). Jos juhlat jatkuvat pikkutunneille asti, niin tähän aikaan muistaakseni 1-2 tarjoilijaa/henkilökuntalaista riittää hyvin (sulkevat ovet ja tekevät siivousket yms.)

Link to comment
Share on other sites

Juurikin näin. Mepsu ja Ginamaria ehtivätkin jo vastata :)

Menuvaihtoehtoja on tosiaan monta ja niitäkin saa räätälöidä mieleisekseen, hinta saattaa toki muuttua jos vaihtaa esim. halvemman kalan kalliimpaan tai toisinpäin. Myös kakkukahvit kuuluvat menuun hintaan. Ja ne kakkujen kuvat siellä nettisivuilla, slurps! :)

Muutenhan tuo paikka on kohtuuhintainen, mutta eniten meitä harmittaa tuo tarjoilijoiden laskutus: laskettiin että sadan hengen häissä (joissa siis 4 tarjoilijaa) jotka kestävät n. klo 16-24 (laskutus alkaa 4h ennen juhlan alkua) maksaa pyöreästi 950e. Ja jos haluaisi juhlia aamuyöhön niin silloin pitäis maksaa siitä yhdestä tarjoilijasta siihen asti kuin viimeinen vieras häippäsee ja se saavat paikan lukittua :ph34r:

Link to comment
Share on other sites

Oivoi, tuo on aina pitopalveluissa kun kaikesta laskutetaan erikseen! :girl_mad:

Halvemmaksi tulee varmaan jossain suht edullisessa ravintolassa kun ei tarvitse maksaa muusta kuin ruuasta ja juomista. Ravintolahintaiset alkoholijuomat tuntuu olevan monelle kynnyskysymys, mutta meidän häissä ei ole tarkoitus kovin läträillä sen alkoholin kanssa niin siitäkin voisi ehkä selvitä. Äh...

Link to comment
Share on other sites

Me pyydettiin paikkaa etsiessämme tarjouspyyntöjä useista paikoista, enimmäkseen ravintoloista mutta myös pitopalvelupaikoista (ts. pitopalvelu ja paikka samaa kautta) ja täytyy sanoa että ei ne hinnat niin hirveästi eroa. Ravintolat ottavat yleensä vain ruoasta ja juomista, mutta eivät muista kuluista kuten tarjoilijoista, tilasta tai siivouksesta. Valkoiset pöytäliinat ja äänentoisto yms. saattavat maksaa erikseen, mutta eivät kaikissa paikoissa. Lisäksi ravintoloilla voi olla minimimyyntitakuu, mutta häät menevät yleensä aina sen yli.

Pitopalvelut taas tosiaan laskuttavat kaikesta erikseen ja lisäksi juomat pitää hankkia itse. Laskeskeltiin että jos otetaan pitopalvelu (eli ruoka, astiat, liinat, tarjoilijat, siivous yms.)+tilavuokra+haetaan juomat Tallinasta, ollaan ihan samoissa hinnoissa kuin että mennään ravintolaan. Tottakai oli ravintoloita, jotka menivät reippaasti yli pitopalveluhintojen ja meidän budjetin, mutta loppujen lopuksi meillä oli useita vaihtoehtoja, joista valita. Pitää vaan etsiä ja jaksaa pyytää tajouspyyntöjä.

Ainoa merkittävä ero on toki alkoholin määrä. Eli tarjoamme alkumaljan, viinit/oluet ruoan kanssa ja avecin, loput saavat vieraat ostaa itse. Itse hakemalla viinaksia saa tietty enemmän, mutta koska emme halua örvellysjuhlaa, vaan päästä mahdollisimman helpolla järjestelyissä niin ravintola oli meidän valinta.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...