Jump to content
Naimisiin.info

Helsinki


Liza

Recommended Posts

Villa Achille Vuosaaressa meren rannalla vaikuttaa kohtuu hintaiselle. Voi viedä omat tarjoilut. Ei tosin ole mikään kovin iso. Taisi olla max 50 ihmistä.

Pitopalvelu Huplin nettisivuilla on muuten monista Helsingin seudun juhlapaikoista kuvia sisältä. Kannattaa katsoa sieltä tunnelmia.. :)

Link to comment
Share on other sites

APUAAAA Veljelläni ois häät ja itse vastaan järjestelyistä ja mun o ihan pakko saada jostain joku iso sali

Helsingistä/vantaalta!! Tarttis noin 150-200 hengelle juhlatilat sun muuta häitä varten!!! Ne ois tosssa joskus syyskuun 10-15

pv. Paikassa/Salissa pitäis kyl olla reilusti tanssi tilaa sit ja bändille lavaaaa!!!  tiedossa ulkomaalaiset häät turkkilaiset...

Vietäis omat ruuat juomat jne eli pitopalvelu omasta takaa.. Pelkät tilat tarttis.. salin pitäis olla aika tilava :( tiedän et

mahdoton juttu mut plz auttakaa.  ja salin hinta pitäis olla mielellään halpaa  :D  kiitokset etukäteen

heippa!! ei mikään mahdoton juttu ollenkaan jos vaan vapaata vielä löytyy!  :) itellelni tulee mieleen elannon sali ja svenska gården... (molemmat hakaniemi-sörnäinen alueella) valitettavasti en tiedä yhteystietoja..

muoks. svenka gårdensita löyty nopean googlettamisen jälkeen tämä http://www.hel2.fi/convention/FI/lisatiedo...=1064&id=3#

Link to comment
Share on other sites

Onko kukaan viettänyt häitään Viikin kartanossa? Kaipaisin siitä kokemuksia  :)
Olimme siellä hääkeikalla Heinäkuussa.Paikka

ei ole kovin suuri.Huone,jossa tanssittiin,oli tosi pieni.Jouduimme ahtautumaan yhteen nurkkaan ja tansijoille jäi niin vähän tilaa,että tuppasivat välillä meidän syliin kaatumaan.

Link to comment
Share on other sites

Entäs onko kellään kokemuksia Helsingissä Stadionin lähellä sijaitsevasta Villa Jyrängöstä? Toimiiko/onko kallis?

Palmian kautta vuokrattava, mutta googlellakaan ei oikein löydy mitään henk. koht. kokemuksia...

Entäs Hgin talvipuutarha, oletteko olleet tyytyväisiä? Foorumin haulla löytyikin joku yksittäinen kommentti.

Link to comment
Share on other sites

Pepe Laine; Kiitos vastauksesta. Kävin paikkaa katsomassa ja totesin juuri saman eli liian pienet tilat. Tai siis monta pientä huonetta ja vaikeaa järjestää tilaa tanssille. Päädyin sitten lopulta Kulosaaren Casinoon  :)

Link to comment
Share on other sites

Onko kenelläkään mitään kokemusta Messin juhlapalvelusta. Löysin pitopalvelun Helsingin kaupungin sivuilta ja heillä pitäisi olla juhlahuoneisto Pursimiehenkadulla. Heidän kotisivuillaan ei kuitenkaan mainita tilasta mitään, eikä yhteydenottoihini ole vastattu.

Kiitos paljon tiedoista, jos jollakin on kokemusta tästä yrityksestä :)

Link to comment
Share on other sites

Hei,

Täällä kyseltiin aikaisemmin Ravintola Sipulista. Vietimme siellä viime syksynä noin 60 hengen voimin häitä Ravintolasalissa. Kaikki meni todella hyvin, palvelu oli ystävällistä ja sopivan huomaamatonta, ruoka erinomaista ja paikka todellla tunnelmallinen (takassa räiskyi tuli ja kattoikkunasta näkyi tähtitaivas..). Ravintolan henkilökunta hoiti pöytien koristelun ja kattaukset sekä siivoukset. Veimme koristeet edellisenä iltana ja haimme pari päivää häiden jälkeen lahjat ja säilytettävät koristeet.

Häävieraat kiittelivät paikkaa, koska se on yhtenäinen ja sopivan intiimi eikä porukka hajoa vaan morsiuspari on muiden joukossa. Itse maksoimme ruoan, kaksi viinilasia/ vieras, alku kuoharin ja avecin kakkukahvien kera. Häävieraat saivat itse ostaa baarista illan mittaan muita juomia halutessaan. Uskon, että kaikki ymmärsivät tämän järjestelyn ja tiedotimme siitä ennen ruokailun alkua. Kokonaiskustannus oli muistaakseni noin 3000e ja se sisälsi siis kaiken.

Meillä oli jonkin verran ohjelmaa ja musiikkiesityksiä sekä musiikkia cd-levyiltä. Emme tanssineet, mutta pienen valssin olisi kyllä mahtunut pyöräyttämään halutessaan..

Voin todella suositella paikkaa, varsinkin jos vieraita on n.50-60!

Link to comment
Share on other sites

Onko kukaan viettänyt häitään Viikin kartanossa? Kaipaisin siitä kokemuksia  :)

Meidän häät vietettiin Viikin kartanossa viime syksynä ja hienosti meni. Ravintolapäällikkö oli heti meidän kanssa samalla aaltopituudella, ymmärsi että halusimme mukavan mutkattoman simppelin juhlan ilman turhia tilbehöörejä tai muodollisuuksia. :) Tuollaisiin tilaisuuksiin Viikin kartano sopii mielestäni erittäin hyvin.

Meillä oli vieraita hippasen alle 50 ja tuolle määrälle päärakennuksen tila oli juuri sopiva, emme edes käyttäneet kaikkia huoneita. Meillä ei tosin ollut bändiä soittamassa. Viikin kartanossa oli ollut vähän ennen meidän juhlaa sellaiset häät jossa oli ollut enemmän vieraita ja juhlaa oli vietetty myös pihan "aittarakennuksissa" joten sellaisiinkin tilaisuuksiin siellä on mahdollisuus.

Ruoka oli kertakaikkiaan herkullista. Menun kokosimme ravintolapäällikön kanssa valmiita menuehdotelmia yhdistelemällä ja lisäilin omia ehdotuksiani sinne tänne. Lopputulos sai paljon kehuja vierailta ja toteutus oli juuri sellainen kun olin ajatellutkin.

Henkilökunta oli ystävällistä ja mukavaa ja ravintolapäällikkö Heiskanen ansaitsee vielä kerran erityismaininnan, sen verran rempseä ja ammattitaitoinen hän oli.

Kaikenkaikkiaan Viikin kartanosta jäi lämminhenkinen ja mutkaton kuva ja meidän juhlaan se oli ainakin ihan passeli. Voin siis suositella lämpimästi. :)

Link to comment
Share on other sites

Ollaan menossa naimisiin lokakuun 27. päivä ja paikka joka oltiin varattu juhlallisuuksille ei olekkaan käytössä silloin. Näin sitten paniikissa etsimään uutta paikkaa n.75 hengelle Helsingin alueelta. Olen erittäin kiitollinen kaikesta mahdollisesta avusta tämän asian kanssa. Paniikki iskee ihan pian.  ::)

me ollaan menossa naimisiin helmikuussa ja paikaksi on varattu Helsingissä Ravintola Pörssi Fabianinkadulta. Sinne sopii oikein mainiosta tuo noin 75 hlöä ja ainakin kaikki ne henkilöt joiden kanssa olen asioinut, ovat olleet mukavia. Paikasta ei myöskään peritä vuokraa jos osallistujia on 80, muistaakseni. Kannattaa ottaa yhteyttä jos siellä vielä tilaa sattuisi olemaan...

Link to comment
Share on other sites

Me ollaan myös menossa Pörssin juhlimaan häitämme tänä syksynä. Meille kerrottiin, että minimilaskutus on 60 henkee. Kaikki on toiminu aivan buenosti, uskon että itse päiväkin menee mallikkaasti. Ammattilaisia asialla ja se näkyy.

Link to comment
Share on other sites

Jos edullista juhlimispaikkaa Helsingin keskustasta kaipailee niin voisin suositella Hotelli Arthuria. Paikka näyttää ulkoapäin aika ankealta mutta Juhlasali on tosi upea. Paikassa onnistuu lisäksi sekä sakraali (kirkollinen) että siviilivihkiminen.

Omia juomia tai ruokia sinne ei valitettavasti hääkakkua lukuunottamatta voi viedä mutta ainakaan 2 vuotta sitten menu-hinnat eivät oleet kovin kalliita. Niin ja se tilavuokra on 170e ja siihen kuuluu sviitti hääparille. Tuo sviitti pitää sitten erikseen muistaa vielä varata,sitä ei varata automaattisesti

Hotellinsivuilta löytyy lisätietoa ja mulle voi laittaa meiliä ( [email protected]) jos haluaa kuulla käytännönkokemuksia. Myös Helsingin juhlapaikat-foorumista löytyy mun kommentteja

Link to comment
Share on other sites

Onko kellään tuoreita kokemuksia Agroksenmäen holvikellarista? Me varattiin se ensi kesän häihimme. Olen siellä ollut työkeikalla -05 ja silloin se oli vielä vähän keskeneräinen..

Link to comment
Share on other sites

Meillä on häät maaliskuussa Agroksenmäellä. Sinne saa viedä oman pitopalvelun ja omat juomat.

Tuolla Agroksenmäen omassa ketjussa on tuoreempia kokemuksia paikasta. Aika positiivisen oloista palautetta ja ihania kuvia muiden häistä.  

Link to comment
Share on other sites

Onko kellään ollu pirskeitä Puotilan Kartanolla??? Miten toimii :-? Reilu vuos vielä aikaa mutta on kuulemma suosittu paikka. Ois kiva kuulla kokemuksia

Link to comment
Share on other sites

Tosta hotelli Arthurista vielä...Me varattiin se ens kesän häiden juhlapaikaks ja meille ainakin sanottiin ettei se sviitti kuulu hintaan vaan siitä pitää erikseen maksaa.Kyllä siitä pikkuisen sai alennusta normaalihinnasta, mutta ei siis ollut ilmainen. Ilmeisesti heillä toi käytäntö on siis muuttunut aikaisemmista vuosista. Jos joku muu on juhlimassa hotelli Arthurissa ens kesänä niin olis kiva tietää miten teillä on ton sviitin hinnan kanssa jos ootte sellaisen ottamassa?

Link to comment
Share on other sites

Voi olla, että täällä on jo kysytty, mutta onko kenelläkään kokemuksia Söderkullasta Nygårdsin kartanosta? Heidän sivuillaan ei ollut tietoa esim. kuinka paljon sinne mahtuu ihmisiä tai missä hintaluokassa paikka on...  :-/

Link to comment
Share on other sites

Mä sain tänään kahdesta paikasta tarjouksen tänään. Nyt en vain osaa päättää että kumpi olisi parempi. Toinen on selvästi kalliimpi kuin toinen, mutta sitten taas kesähäitä ajatellen kauniimpi paikka. Ja ulkoilma mahdollisuus. Molemmat ovat siis ravintoloita, joten ei voi omia juomia tai ruokia tuoda. Kunpa vain tietäisin mitä tehdä...

Link to comment
Share on other sites

En jaksa lukea ihan koko ketjua läpi, mutta kaipailen kommentteja ja kokemuksia häiden vietosta Ravintola Linnassa. En ainakaan äkkiseltään löytänyt mitään tietoa täältä. Erityisesti kiinnostaa Linnan kellari? Minkälaisia kokemuksia ja vinkkejä löytyy?

Onko hinnat aivan kamalan kalliit? Siis lähinnä juomapuolta ajatellen. Olisi mukava tarjota vieraille mahdollisimman paljon, mutta joku raja täytynee vetää. Onko siellä mahdollisuutta, että vieraat ostavat juomansa itse lopuillasta?

Entä miten tila noin yleensä toimi? Meille on tulossa 60-70 vierasta.

Tarkoituksenamme on viettää tunnelmalliset alkusyksyn häät   :-X

Link to comment
Share on other sites

Hei,

Täällä kyseltiin aikaisemmin Ravintola Sipulista. Vietimme siellä viime syksynä noin 60 hengen voimin häitä Ravintolasalissa. Kaikki meni todella hyvin, palvelu oli ystävällistä ja sopivan huomaamatonta, ruoka erinomaista ja paikka todellla tunnelmallinen (takassa räiskyi tuli ja kattoikkunasta näkyi tähtitaivas..). Ravintolan henkilökunta hoiti pöytien koristelun ja kattaukset sekä siivoukset. Veimme koristeet edellisenä iltana ja haimme pari päivää häiden jälkeen lahjat ja säilytettävät koristeet.

Häävieraat kiittelivät paikkaa, koska se on yhtenäinen ja sopivan intiimi eikä porukka hajoa vaan morsiuspari on muiden joukossa. Itse maksoimme ruoan, kaksi viinilasia/ vieras, alku kuoharin ja avecin kakkukahvien kera. Häävieraat saivat itse ostaa baarista illan mittaan muita juomia halutessaan. Uskon, että kaikki ymmärsivät tämän järjestelyn ja tiedotimme siitä ennen ruokailun alkua. Kokonaiskustannus oli muistaakseni noin 3000e ja se sisälsi siis kaiken.

Meillä oli jonkin verran ohjelmaa ja musiikkiesityksiä sekä musiikkia cd-levyiltä. Emme tanssineet, mutta pienen valssin olisi kyllä mahtunut pyöräyttämään halutessaan..

Voin todella suositella paikkaa, varsinkin jos vieraita on n.50-60!

Kävin eilen katsastamassa paikan ja oli ihanan tunnelmallinen.

Meille on varattuna passat- ja pamir kabinetit. On mukavaa kun niistä saa väliseinän pois niin tila on silloin yhtenäinen. Ja takkakin löytyy mikä on iso plussa, koska häämme on talvella.

Kukat ja kynttilät saa talon puolesta ja siivouksen jne.. Eivätkä peri lainkaan minkäänlaista tilavuokraa yli 20 hengen tilaisuuksista. Ainut mitä pitää erikseen maksaa on eteispalvelu ja se on 2 euroa per henkilö.

Meillä tulee vieraita noin 30 ja laskin kustannusten olevan n. 1900 euroa juomineen. Eli 2 kaatoa viiniä ja alkukuoharit ja kahvi avecit. Häämenu oli vain 38 euroa! Mielestäni täydellinen paikka. :)

Siitä sitten lähdemme sulhon kanssa hotelli palaceen hääyötä viettämään ja toisistamme nauttimaan aviopuolisoina =) Matkaa palacehotellille on n. 1 kilsa.

Täydellistä, en malttaisi odottaa enään! =)

Link to comment
Share on other sites

Tosta hotelli Arthurista vielä...Me varattiin se ens kesän häiden juhlapaikaks ja meille ainakin sanottiin ettei se sviitti kuulu hintaan vaan siitä pitää erikseen maksaa.Kyllä siitä pikkuisen sai alennusta normaalihinnasta, mutta ei siis ollut ilmainen. Ilmeisesti heillä toi käytäntö on siis muuttunut aikaisemmista vuosista. Jos joku muu on juhlimassa hotelli Arthurissa ens kesänä niin olis kiva tietää miten teillä on ton sviitin hinnan kanssa jos ootte sellaisen ottamassa?

Meillä juhlat siellä tiedossa ensi talvella,  varattu viime keväällä. En tiedä, josko käytäntö muuttunut jo sen jälkeen, mutta siis meillä ainakin tuo huone kuuluu hintaan. Käsittääkseni heillä on siellä kaksi erilaista huonetta, joista tuo vanhyempi ja edullisempi kuuluu hääpaketin hintaan, mutta jos sen uudemman, vasta vähän aikaa sitten valmistuneen sviitin haluaa, piti siitä maksaa joku tietty alennettu hinta. Toivottavasti tästä on apua :) Itse varmistettiin vielä jälkikäteen sähköpostitse onko huone varattu meille, ja vastaus tuli hyvin nopeasti. Erinomaista palvelua muutenkin.

Link to comment
Share on other sites

Kiitos Ronja kun selvensit asiaa! Meille puhuttiin vain tosta uudesta sviitistä ja sen siis saa hääpari alennettuun hintaan.Ilmeisesti eivät enää ensisijaisesti kauppaa tuota vanhempaa huonetta...

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Apua!

Olisko kellään ideaa mistä löytäisi kivan (ja ei niin uskomattoman kalliin) juhlapaikan Helsingistä elokuulle 2008? Tarkoitus oli varata merimelojien maja, mutta 40 minuutin puhelimessa jonottamisen jälkeen kaikki kesän lauantait oli mennyt  :'(  Nyt oon soittanut ihan kaikki mieleen tulleet paikat läpi ja kaikkialla on täyttä. Kirkko olis varattu 2.8. joten sille päivälle pitäis juhlapaikka mielellään löytyä kun kirkon varauksen siirtäminen voi olla kans aika mahdotonta. Vieraita olis tulossa 70-80, eli sen kokoista paikkaa etsitään. Ja vihkiminen on temppeliaukion kirkossa.

Mielessä alkaa pikkuhiljaa olla häiden peruminen...

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...
×
×
  • Create New...