Liza

Helsinki

525 viestiä aiheessa

Ainiin ja tuossa summassa on myös bändille tarjotut ruoat ja juomat sekä meidän omat ekstrajuomat sen jälkeen kun booli oli juotu :D bändin ruokailusta veloittivat vain henkilökuntahinnan (muistaakseni 12 euroa/tyyppi) ja muutenkin laskuttivat kaikessa vain menekin mukaan, ei sen mukaan miten paljon alunperin oli tilattu.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Olen ihan uusi palstalla, mutta pakko tulla heti hehkuttamaan.

 

Selailin tuossa erilaisia catering-vaihtoehtoja häitä varten ja löysin Theron Cateringin kautta tällaisen juhlapaikan kuin Villa Andania. Ihastuin saman tien. Tietääkö kukaan tästä paikasta mitään? Huomasin, että siellä on avoimet ovet tulossa maaliskuussa ja ajattelin että voisin käydä tsekkaamassa miltä se näyttää. 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä oli häät Wanhassa Bäckbyssä ja ei voi muuta kuin kehua! Ihana paikka ja kaikki sujui täysin ogelmitta :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä oli häät ravintola Kappelin kellarissa. Kotoisan tunnelmallinen paikka aivan erinomaisella sijainnilla, eikä erillistä vuokraa tarvinnut maksaa kunhan osti sapuskaa ja juomaa tonnilla tai parilla.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Voin suositella NJK:ta Koivusaaressa. Viihtyisä tila, toimiva palvelu, hyvä ruoka. Ja omat juomat saa viedä vissiin syyskuusta toukokuuhun. Me vietettiin tuolla talvihäitä helmikuussa omin juomin, ja kaikki toimi tosi hyvin, paria pikkudetskua lukuunottamatta. Paikka on varmasti hieno myös kesällä, mutta sillon siellä on A-oikeudellinen ravintola toiminnassa. 800 euron vuokrakin tuntui kohtuulliselta moneen muuhun paikkaan verrattuna :)

 

Lisäys vielä, että vieraita tuonne mahtuu enintään 120, mutta 80 on optimimäärä.

Muokattu: , käyttäjä: helmi2015

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Osaisikohan joku auttaa minua tällaisessa:

Asumme Viikissä ja suunnittelemme mökkihäitä, joiden toivoisimme olevan suht lähellä. Häät ovat melko pienet, alle 50 ihmistä (todennäköisesti 30-40), mutta toiveena on pystyä majoittamaan heidät kaikki hääpaikalla. Haluaisimme siis koko viikonlopun kestävät grillaus-/hengailuhäät, ei mitään erikoista tai juhlavaa. Olemme opiskelijoita ja suurin osa kavereistamme on opiskelukavereita, jotka asuvat Helsingissä tai yläaste-/lukioaikaisia ystävä, jotka ovat lähteneen muihin kaupunkeihin/maihin opiskelemaan. Suurimmalla osalla ei ole autoa, eli julkisilla olisi päästävä kulkemaan. Mitään sukulaisia ei ole sisaruksia ja läheisimpiä samanikäisiä serkkuja lukuunottamatta tarkoitus kutsua.

Tuntuu vaikealta löytää paikkaa, sillä mökki näin suurelle porukalle majoituksineen ei taida olla kovin mahdollista. Täytyisi vuokrata useampi mökki, mutta sitten kaikki vieraat oleskelevat eri paikoissa. Paras olisi siis tietty hengailutila + nukkumatilat joko samassa rakennuksessa tai erillisissä piharakennuksissa.

Nyt olen löytänyt Karhusaaren Kuntokeskuksen, josta ei harmikseni ole kovinkaan paljon tietoa saatavilla, sinne täytynee soittaa ja yrittää päästä käymään paikan päällä. Ei löydy edes hintaa. Kulkuyhteydetkään eivät ole kovin helpot. Paras olisi, jos pääsisi yhdellä kulkuvälineellä keskustasta ja kävelyä olisi alle kilometri. Ja mitä lähempänä Viikkiä, sen parempi. Sitä näyttää vuokraavan seurakunta. Olen joissakin seurakuntien vuokratiloissa nähnyt kieltoja alkoholin käytöstä, onkohan tämä käytäntö kaikissa seurakuntien vuokraamissa paikoissa? Emme kuulu kirkkoon, eli ilmeisesti siitä tulee vielä erillinen korotus vuokrahintaan.

Toivoisin ehdotuksia sopivista paikoista. Budjettiajatuksena on tilasta + majoituksesta max. 1000e/viikonloppu ja tosiaan mitä lähempänä Viikkiä, sitä parempi. Ja juomat pystyttävä itse viemään, koska Viron juomat sopivat paremmin budjettiin, varsinkin kun koko viikonloppu melkeinpä perustuu siihen kaljoitteluun :)

Muokattu: , käyttäjä: wepa

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Heippa!

 

Uusi morsio huiskuttaa täällä ja suunnittelee kovasti häitä kesälle 2017! :girl_dance:

 

Onko kenelläkään kokemuksia/tietoa BW Hotelli Rantapuistosta? Kävimme tätä paikkaa taannoin sulhon kanssa katsomassa ja vaikutti varteenotettavalta... Hinnatkaan eivät olleet kovin pahat, kun miettii ettei paikasta oteta tilavuokraa eikä tarvi erikseen maksaa jokaikistä haarukkaa ja veistä, tarjoilijoista puhumattakaan...

 

Meillä on siis toiveena juhlapaikka, joka olisi tunnelmallinen (voi olla myös ulkona kesäsään niin salliessa) eikä olisi mielettömän kallis...

Venlamo likes this

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Olemme alustavasti varanneet G18-salin häihimme ensi alkukesään. Viimeaikaisia kokemuksia tilasta?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hei! Meillä on ensi kesänä häät Rantapuistossa :) Kokemuksista en tiedä,mutta ihastuttiin paikkaan. Se oli sit siinä :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Onko kellään mitään viimeaikaisia kokemuksia Soutupaviljongista? Edes yhteydenottojen tiimoilta? Se olisi ykkösenä meidän listalla kesäksi 2017 ja ainoa, mistä on suostuttu antamaan edes jonkinlaista hinta-arviota tässä vaiheessa. Aiemmat kommentit täällä ovat vain olleet sen suuntaisia, etten uskalla luottaa siihen, että meidän 50 hengen juhlallemme suostuttaisiin antamaan edes tarjousta (vaikka sille määrälle ko. paikka vaikuttaakin juuri sopivalta).. Olisi mukava kuulla, onko toiminta tuolla vielä samanlaista.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Olisikohan jollain vinkata kohtuuhintaista juhlatilaa, jossa voisi järjestää rennot hääbileet kavereille? Vieraita on max 50, haluaisimme tuoda omat juomat ja jatkaa juhlia myöhään. Tuntuu, että täällä pk-seudulla on tosi vaikea löytää tilaa, jossa ei olisi tosi aikainen päättymisaika! 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä oli mansike just kuule sama ongelma kun etsittiin häille jatkopaikkaa! Sitten luovuttiin ajatuksesta tuoda omat juomat ja päädyttiin vaan varaamaan Ravintolalaiva Wäiski jatkopaikaksi. Ihmiset pääsevät nauttimaan baarimikkojen tuotoksista eikä mun turhan vahvoista booleista  :P

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hotelli Rantapuistossa olen ollut kerran sukujuhlissa vieraana ja tilat oli ainakin hulppeat. Juhlat vietettiin toisessa kerroksessa tilassa, jossa 3 seinää oli kokonaan lasia ja luonto tuli upeasti "sisään". Maisema oli merenrantaa ja metsää kesäaikaan, eli oli todella kaunista. Ruuat oli myös hyvät, joskaan ei maailmaa mullistavat. Myös ulkoterassit olivat hienot ja kävimme illemmalla kävelemässä autiolla hiekkarannalla :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Heipsan!

ihan uus morsmaikku täällä huutelee..  Haluaisin sellaisen juhlanviettopaikan, mihin saisi tuoda omat ruoat ja juomat, ja että paikka olisi sen verran rento että vois olla pihalla myös jos sää sen sallii.. Häät olis elokuun alussa 2017. vieraita +-100. Auttakee. ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
On ‎26‎.‎8‎.‎2015 at 08.16, Mimia said:

Onko kellään kokemuksia Ravintola Aliasta Mustikkamaalla?

On kokemusta Aliasta!

A-oikeuksia ei ollut vielä meidän juhlissa 21.5 toisin kuin meille oli alkukeväästä ilmoitettu. Saatiin tietää kaksi viikkoa ennen ja sitten tuli vähän kiire järjestää Viroon reissua. Kukat oli eri kukat kuin mistä sovittiin ja kaasot kommenttiin yöllä siivoamaan, vaikka tavarat piti saada jättää tiistaille. Hodareille ei ollutkaan kasvistäytevaihtoehtoa vaikka varmistettiin se kahdesti. Aamulla ei päässyt koristelemaan yhdeksältä vaan yhdeltätoista ja sitten kaasolle avauduttiin juhlan alkaessa että henkilökunnalle oli jäänyt koristeltavaa, vaikka palaverissa oli sovittu, että he voivat laittaa kaiken, mitä koristelutiimi mahdollisesti ei ehdi asettelemaan, kunhan toimitamme ohjeet, mitä mihinkin halutaan.

 Ai niin ja laskusta soitettiin häämatkalle perään kun ei oltu päivässä maksettu. Vaikka siis itse lähettivät jälkikäteen vaikka sovittiin etukäteislaskutuksesta. Omistaja selitteli puhelimessa talousvaikeuksia, jotka johtuivat talven putkirikosta, mutta olisivat sitten lähettäneet laskun aikaisemmin, niin kuin sovittiin. Myös tuntui, että syyllisti meitä siitä, ettei heti maksettu, vaikka oltiin siis häämatkalla ja lasku oli tullut sähköpostiin maanantaina ja maksettiin lopulta keskiviikkoaamuna.
 
Suosittelen ottamaan ihan kaiken suullisesti sovitun ylös ja nimet alle, jos päädytte Aliassa juhlimaan. Ja olemaan maksamatta laskua ennen kuin mahdolliset reklamaatioaiheet on huomioitu, koska nythän siellä ei sitten ketään enää kiinnostanut mikään hyvitys. Yhteydenpito oli muutenkin aika nihkeää ja asiat joita edellinen ravintolapäällikkö lupasi eivät pitäneet myöskään täysin paikkaansa :(
 
Ruoka oli kuitenkin hyvää ja paikka kaunis, vieraille päin kaikki näytti sujuvan moitteetta ja meillä oli tosi onnistunut päivä, jälkeenpäin sitten kaasoilta kuulin näistä ongelmista lähinnä. Eli kannattaa tiedottaa avustajia, että pitävät puolensa ja että hoitavat parin puolesta kaiken kommunikoinnin Alian väen kanssa hääpäivänä, niin itse juhla on varmasti ihana. Ja kannattaa valita sellaiset kaasot/bestmanit, jotka osaavat pitää puolensa.
 
 
 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Heippa! Aivan ihana ja tyylikäs juhlapaikka Vantaan Tikkurilassa: Wanha Bäckby. Tila on sopiva juuri noin sadalle henkilölle ja piha on kaunis ja vehreä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kävimme tutustumassa Aliaan ja ihan siitä syystä, että kaunis paikka, hyvän kuuloiset ruoat ja saa viedä omat juomat. KUNNES. Henkilö joka meille paikkaa esitteli tuntui olevan hyvin ärsyyntynyt (huokaili minkä ehti ja töksäytteli vastauksia), että kehtasimme nyt tulla paikkaan tutustumaan. Kyselin häneltä tietoja (jotka tiesin heidän sivuilta), mutta tuntui ettei tämä myyntihenkilö edes tiennyt näistä asioista. Kyselimme mahdollisista pöytäjärjestyksistä, että kuinka on toteutettu ja kuinka olisi fiksuinta laittaa, mutta tähänkin henkilö totesi ettei ole salissa töissä ei tiedä (ymmärrän tämänkin, mutta minusta tilaa ja palveluja myyvän henkilön pitäisi edes hiukan osata ideoida ja heittää ajatuksia ilmoille ts. myydä ajatuksia. Heillä piti olla se, että saa tuoda omat juomat, mutta KAPPAS heille haetaan anniskeluoikeuksia ja turha enää haaveilla omien juomien viennistä. Tästä he olisivat voineet laittaa vaikkapa infoa sivuilleen. Mietin vain että kuinka kiva yllätys tulee niille, jotka ovat paikan varanneet omilla juomilla, mutta ei saakkaan niitä viedä. Myöskin se oli ehdoton turn-off, että tilaisuuden aikana siellä voi olla myös ulkopuolisia asiakkaita syömässä. No onneksi tiloja on muitakin, mutta itselleni jäi huono maku koko hommasta.

Muokattu: , käyttäjä: amarjaanar
Lisää kommentointia

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hei @bride/to/be! Päädyittekö Hotelli Rantapuistoon? Me olemme varanneet sen hääpaikaksi kesäksi 2018 ja olisi kiva kuulla kokemuksia järjestelyistä yms. :) Paikka on kyllä ihana ja alustavaa varausta tehdessä on palvelukin vaikuttanut oikein ystävälliseltä ja asiantuntevalta.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
4 tuntia sitten, la chica said:

Hei @bride/to/be! Päädyittekö Hotelli Rantapuistoon? Me olemme varanneet sen hääpaikaksi kesäksi 2018 ja olisi kiva kuulla kokemuksia järjestelyistä yms. :) Paikka on kyllä ihana ja alustavaa varausta tehdessä on palvelukin vaikuttanut oikein ystävälliseltä ja asiantuntevalta.

Kokousjärjestäjän näkökulmasta ystävällinen palvelu pelasi oikein hyvin, mutta monet vieraat pitivät sijaintia hieman syrjäisenä ja parkkipaikat olivat aivan täynnä. Kesähäiden näkökulmasta se on tuskin ongelma :) Ohjelmaa suunnitellessa kannattaa kuitenkin tarkistaa hotellin ovelle ajavan bussin 816 aikataulu, mikäli sitä liikennöidään sinä kesänä. 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
On 7.9.2015 at 08.10, wend said:

Onko kellään mitään viimeaikaisia kokemuksia Soutupaviljongista? Edes yhteydenottojen tiimoilta? Se olisi ykkösenä meidän listalla kesäksi 2017 ja ainoa, mistä on suostuttu antamaan edes jonkinlaista hinta-arviota tässä vaiheessa. Aiemmat kommentit täällä ovat vain olleet sen suuntaisia, etten uskalla luottaa siihen, että meidän 50 hengen juhlallemme suostuttaisiin antamaan edes tarjousta (vaikka sille määrälle ko. paikka vaikuttaakin juuri sopivalta).. Olisi mukava kuulla, onko toiminta tuolla vielä samanlaista.

Oliko teidän juhlat jo ja päädyittekö Soutupaviljonkiin? Meillä on tulossa juhlat sinne elokuussa ja tähän asti kaikki sujunut hienosti. Itse päivän kokemuksista olisi kuitenkin apua :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

@Mirmuliini Juhlimmekin jo viime vuonna, ja Soutupaviljonki oli kiinni heinäkuun, niin emme voineet siellä juhlia pitää. Toivottavasti teille tulee upea päivä siellä! :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
16 tuntia sitten, wend said:

@Mirmuliini Juhlimmekin jo viime vuonna, ja Soutupaviljonki oli kiinni heinäkuun, niin emme voineet siellä juhlia pitää. Toivottavasti teille tulee upea päivä siellä! :)

Kiitos, eiköhän tule :) onnea teille! 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meille on Soutupaviljonki varattu ensi kesäksi. Mukavaa, että sekä Soutupaviljongilla että pitopalvelu Sweet Pepper Cateringilla on instagram-tilit, jotta tämän kesän häiden tunnelmia voi jo vähän seurailla ja ottaa mahdollisesti vaikutteita. 

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään