Turun seutu


jkp84

Recommended Posts

  • Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Meille tulee Kössin pitopalvelu. On Oripäästä ja tulee ilman matkakuluja Maskuun! Meilläkin maksaa vain tuon 20€/henk. ja lapset 4-10v 10€/henk. Pitopalvelun tarjoilijat tulevat samaan hintaan!

Tässä meidän menu:

Lämminsavustettua lohta

Silliä

Tuoresalaatti

Broileririisisalaatti

Kinkkumakaronisalaatti

Rosolli

Coctailkurkkuja

Katkarapuja

Kananmunia

Piimäjuustoa

Lihapullia

Perunoita

***

Kasvisgratiini

Kermaperunat

Porsaan ulkofilee kastikeella

Broilerinfilee kastikeella

***

Maito / Vesi / Kotikalja

***

Mansikkakakku

Sydänpipareita

Kahvi / Tee

***

Yöpala:

Karjalanpiirakat

Munavoi

Nakit

+tähteitä

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
Onko kukaan viettänyt omia häitään tai ollut muiden häissä Rymättylän Vpk talossa? Netistä tietoa hyvin löysin ja hintatiedotkin on jo tiedossa, mutta kokemuksia silti kaipailisin. :)

Oletko Miisu80 käynyt katsastamassa tämän paikan?

Ihastuin kuvien perusteella, etenkin merellinen sijainti on plussaa :-X :-X

Mulle sais laittaa vaikka yksäriä :)

Link to comment
Share on other sites

heissan,

onko kellaan kokemuksia paikoista:

Harjattulan kartano

Ilmaristen matkailukeskus

Ruissalon kansanpuisto

Kakskerran Hirvilampi

Olen menossa belgialaisen miehen kanssa naimisiin kesalla 2009 ja asumme Belgiassa eli meilla on aika rajoitetut mahdollisuudet paasta paikan paalle katsastamaan..

Olisin erittain kiitollinen jos voitte jakaa kokemuksianne, hyvia ja huonoja ylla mainituista paikoista!

Olen koittanut etsia kaikkia juhlapaikkoja Turuna alueelta ja haluaisin viela katsastaa, josko siella olisi mitaan hyvaa tyovaentaloa taikka seurataloa, mutta naista loytyy niin huonosti infoa.. Onko kellaan tietoa, kokemuksia, kuvia?

Meilla on tarkoituksena jarjestaa kahdet haat, molemmissa maissa yhdet ja budjettiasiat alkaa tulla vastaan, eli jos jollain vaan on tietoa hyvasta yhdistelmasta kelpo budjetilla, antakaapa kuulua, kaikki otetaan ilolla vastaan!

Link to comment
Share on other sites

Peppi80, meillä juhlat kesäkuussa 2009 Littoisten työväentalolla. Hintaa sillä 150€ pvä, 280€ 2pvä ja 350€ 3pvä.. Käytiin katsastamassakin jo.. Kaunis paikka, ja tilava. Paikkoja riittää kuulemma jopa 140 henkilölle.. Tarvittaessa menee enemmänkin..

Hei Peppi80, onko sulla enemman infoa antaa Littoisten tyovaentalosta? Kuvia, infoa, kaikki kay!

Olen koittanut katsastaa jotain seurataloa, tyovaentaloa juhlapaikaksi, mutta kun en paase paikan paalle katsastamaan ja netissa on huonosti infoa...

Olisin erittain kiitollinen!!!!

Link to comment
Share on other sites

Lotta, olin tammikuussa vieraana häissä Ilmaristen matkailutilalla ja mä kyllä tykkäsin paikasta. Niillä on aika hyvät nettisivut www.ilmaristenmatkailutila.com. Kannattaa käydä kattomassa kuvia. Hinnoista en valitettavasti osaa sanoa mitään, mutta ruoka oli kyllä hyvää. :D

Link to comment
Share on other sites

Guest Vieras_Merityttö_*

Merellinen hääpaikka Kemiössä, Turunmaan saaristossa

Suosittelen lämpimästi kartanohotelli Strandvikia hääjuhlan viettopaikaksi. Paikka on ihan uusi ja sijaitsee meren rannalla. Vietimme siellä omat häämme viime kesänä ja kaikki sujui täydellisesti. Meidät vihittiin hotellin terassilla upeassa merimaisemassa.

Tosi ihana paikka, ruoka hyvää ja palvelu pelaa!

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Iltapäivää!

Kirjottelen tänne ekaa kertaa, katotaan nyt millanen on ulosanti.

Kyselisin vaan tosta Maarian Mahdin majasta, ollaan menossa tiistaina sinne kattomaan. Että millanen paikka se on? Meillä on noin 60 vieraan lista ja sinne kai mahtuu joku 100 henkeä. Mutta noilla 60 vieraalla, jääkö sinne yhtään tanssitilaa? Itse en tanssi ja ajatus häävalssistakin ahdistaa, mut oma äiti ja sulhasen vanhemmat ja tuttavat tanssii, niin kai se on vähän pakkorako järjestää tanssia.

Lisäks yritin soitella tosta Littoisten työväentalosta siihen nettisivulla olevaan numeroon, mutta ei vastata. Että joku kuka sen paikan on varannut, niin saako siitä numerosta jonkun oikeesti kiinni vai sattuko mulle vaan huono päivä?

Vähän on hiljaselta täällä vaikuttanut, mut toivottavasti joku jossain vaihees vastaa... :)

Link to comment
Share on other sites

Heips. Ensimmäistä kertaa tänne nyt kirjoittelen, suunnitteilla (mahd noin 120-150 hengen) häät kesällä 2009 ja valmistelut vasta aika alussa. Oisko jakaa kokemuksia Kakskerran Hirvilammesta ja Villa Romasta?

Olin viime kesänän Kakskerran Hirvilammella häissä. Paikka on kyllä erittäin kaunis, sehän on vähän hirsimajatyylinen, ulkona ihana lampi (nimensä mukaisesti) ja kiva terassi. Häät olivat oikein onnistuneet. Ruoat olivat perinteiset, mutta maistuvat ja palvelukin pelasi hyvin. Ainoa ongelma tämänkin kokoisissa häissä on, että osa vieraista joutuu yläkertaan istumaan. Jos on 150 vierasta, niin kaikki vieraat eivät kyllä käsittääkseni silloin näe hääparia, vaan joutuvat istumaan aika syrjässä. Häissä, joissa itse olin, oli satakunta vierasta, ja osa joutui yläkertaan parvelle. Sieltä kyllä näki hyvin alas. Mutta tätä kannattaa kysellä paikasta. Minä osaan sanoa vain vaatimattomasta vieraan näkökulmasta. Bändille paikassa on hyvät tilat ja iso tanssilattia oli keskellä lattiaa.

Link to comment
Share on other sites

Lotta, Ruissalon kansanpuistossa sijaitsevasta aurinkoravintolasta tiedän sen verran että A-oikeudet paikalla on ja pitopalveluna toimii Maija Laine (en ole hirveästi hyvää kuullut toimintatavoista, ruuasta kylläkin).. Samaisessa kansanpuistossa aurinkoravintolan vieressä on tanssipaviljonki, jonne saa omat ruuat ja juomat viedä. Ulkoapäin hieman ränsistynyt, sisällä en ole käynyt. Kesän 2009 vuokra lauantailta on muistaakseni 695€.

Jos joku tietää lisää ruissalon kansanpuiston tanssipaviljongista, olisin myöskin kiinnostunut kuulemaan!! Kiitos!!

Link to comment
Share on other sites

Samaisessa kansanpuistossa aurinkoravintolan vieressä on tanssipaviljonki, jonne saa omat ruuat ja juomat viedä. Ulkoapäin hieman ränsistynyt, sisällä en ole käynyt. Kesän 2009 vuokra lauantailta on muistaakseni 695€.

Jos joku tietää lisää ruissalon kansanpuiston tanssipaviljongista, olisin myöskin kiinnostunut kuulemaan!! Kiitos!!

Me käytiin helmikuussa katsomassa Tanssipaviljonkia sisältäkin. Sinne voi mennä Aurinkoravintolan aukioloaikoina ja pyytää tiskiltä avaimen, pääsee siis itsekin katsomaan. Paikkahan on todella kivalla paikalla, kesällä oikein kaunis. Rakennus on kyllä sisältäkin hieman ränsistynyt. Keittiössä on kylmätilaa ym. tosin aika vanhaa. Käsittääkseni kuitenkin laitteet toimivia. Pöydät ja tuolit kuuluvat tilavuokraan. Mahtuu kyllä järjestämään isotkin juhlat ja tanssitilaa on hyvin. Lapsillekin mahtuu järjestämään oman tilan. Jonkin verran paikkaa kyllä pitää koristella, koska tiloja ei ole pidetty kovinkaan hyvässä kunnossa. Sehän on alunperin tarkoitettukin kesäteatteriksi ja sellainen fiilis on kyllä edelleen. Mutta jos tykkää sellaisesta meiningistä, niin kesähäille oiva paikka. Kovin myöhään syksyllä en häitä pitäisi, koska siellähän ei ole mitään lämmitystä. Kannattaa varailla ajoissa, koska helmikuussa oli jo varauksia kesälle 2009.

Muokattu: , käyttäjä: Rog3r
Link to comment
Share on other sites

Heips kaikille!

Onko ketään liedon nuorisoseurantalolla juhlineita??

Käytiin katsastamassa paikka ja varattuna on ensi elokuulle.. Lähinnä pöytien kokoja kaipailen jos jollain olisi muistissa..? Oikein mukavan näköinen paikka, ja halpakin vielä! :)

Juuri meidän näköinen kun ei turhan fiinejä olla.. :)

Link to comment
Share on other sites

Merellinen hääpaikka Kemiössä, Turunmaan saaristossa

Suosittelen lämpimästi kartanohotelli Strandvikia hääjuhlan viettopaikaksi. Paikka on ihan uusi ja sijaitsee meren rannalla. Vietimme siellä omat häämme viime kesänä ja kaikki sujui täydellisesti. Meidät vihittiin hotellin terassilla upeassa merimaisemassa.

Tosi ihana paikka, ruoka hyvää ja palvelu pelaa!

Googlettamalla paikka löytyi ja kuvissa vaikutti upealta... Osaatko kertoa tarkemmin hintatasosta, vieraiden määrästä jne. Kaikki mahdollinen mitä tiedät kiinnostaa...

Link to comment
Share on other sites

Meillä häät 2009 Hirvilammella. Itse ihastuttiin paikkaan ja erityisesti terassiin... Vieraita on tulossa n. 100. Käytiin paikan päällä yhtenä lauantaina, kun siellä oli hääjärjestelyt meneillään. Juhlat oli kans noin sadalle. Oli tosi hyvä, niin nähtiin miten pöydät on ja todettiin, et tämän kokoisissa häissä vieraat mahtuu siten, että kaikki näkee (osa parvella). Paikan emäntä oli myös tosi mukava ja mukavaa oli, että hänellä on valmiita menuja, joita saa muunnella jos haluaa.

Link to comment
Share on other sites

Hei Lotta!

Minullakaan ei valitettavasti ole sen enempää tietoa tuosta Littoisten työväentalosta. Olen itsekin yrittänyt kysellä kokemuksia yms. mutta vähänlaisesti tietoa on tihkunut. En ole itse käynyt paikan päällä katsastamassa tiloja, kun häät ovat olleet pitkän aikaa haaveiluasteella. :) Tänä kesänä olisi kuitenkin tarkoitus paikkoja alkaa tutkiskelemaan. Eräs tuttavamme kyllä vietti 30-v. juhlansa siellä (emme päässeet mukaan), ja muutamien satunnaisten kuvien perusteella paikka näytti ihan varteenotettavalta. Kuvissa ei kyllä näkynyt juurikaan tiloja..mitä nyt ihmisten taustalla..

Link to comment
Share on other sites

Ja kansanpuiston tanssipaviljongista vielä.. Oltiin siellä ystäviemme häissä keväällä 2007. Paikka oli todella kiva ja varteenotettavakin. Kylmä siellä kyllä oli, koska elettiin toukokuun alkua.. jonkinlaisia lämmittimiä olisi syytä olla, jos ei juhli kesäaikana. Tanssipaviljonkiin ei tarvitse ottaa Maija Laineen pitopalvelua (ei ainakaan viime vuonna), vaan saa tuoda haluamansa/itse ja juomat tietysti myös. Paikan vuokra oli kyllä muistaakseni melko huima siihen nähden, että kyseessä oli pelkkä juhlatila. Vahtimestari-setä kävi siellä vähänväliä jos jonkinlaisen asian takia pällistelemässä. Ja sit oli muistaakseni vielä joku sääntö kuinka kauan paikalla sai olla ja mihin mennessä paikka piti olla siivottuna.. Kertokaahan muut, jos tiedätte enemmän. :)

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.