Turun seutu


jkp84

Recommended Posts

  • 1 month later...
  • Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Guest Hääintoa puhkuen...

Meillä juhlapikkana toimii kavalton tila piikkiössä. Emäntä on ihana ja auttaa järjestelyissä. Ruokailu, kukat, koristeet, siivous ynnä muu tulevat  talon puolesta joten sopiva paikka sellaiselle joka haluaa välttää välttää turhaa stressiä...eli meille  ;D

Link to comment
Share on other sites

Madde: onkohan tuo akatemiatalo sama asia kuin tuo akatemian sali? Jos oli niin on kyllä todella mahtava paikka ruokakakin oli todella hyvää ja omia alkoholi juomia sai tarjoilla. Olimme siis vieraina niissä häissä ja todella upea paikka. Ainut miinus tulee kylläkalliista hinnasta...  ::) Ainakin omasta mielestäni oli hintava.

Onkos muilla millaisia kokemuksia Villa Romasta? Ruissalossa muitakin ihania huviloita, mutta tuota Villa Romaa menemme lauantaina katsomaan. Ons e vaan jotenkin vaikeaa päättää...  ::)

:)

Link to comment
Share on other sites

Ohoh, ankkataitelija Stenvall osti Villa Roman! Eli se on ensi kesästä (04) lähtien poissuljettu vaihtoehto! (ellei ole Kajn kaveri ;D). Ollapa ankkataitelija ja tienata niin paljon rahaa että olis varaa ostaa oma bilehuvila Ruissalosta! :D

Huomasitko tämän viestin? Onkohan vanha tieto, vai voiko Villa Roman siis vielä vuokrata omia juhlia varten?

Link to comment
Share on other sites

Kiitos Cessy kommentista. Minulle on joku joskus sanonut, ettei Akatemialato olisi oikein kesähäiden viettopaikka. Minusta se on kuitenkin nimenomaan juhlava ja hieno tila häiden kaltaisille juhlille.

Kävimme myös katsomassa Villa Romaa. Siellä on jatkettu Stenvallin kanssa 2 vuotta sopimusta ja häitä voi järjestää jatkossakin. Paikka on yhtä kallis kuin Akatemiatalo (itse tein sattumalta vertailua juuri Akatemiataloon), pitopalvelu pitää ottaa sieltä (hinta/hlö kovimmasta päästä), hinta ei sisällä mitään koristelua (kukkiin uppoaa paljon)... Lisäksi paviljonki on ikkunaton, joten sadesäällä ei valoa tulvi tilaan.... Tietysti silloin kynttilät esiin! Varmasti sen saa todella hienoksikin, mutta itse en ajatellut olla perjantaina koristelemassa koko paikkaa, vaan paikan tarvitsee olla itsessään juhlava ja koristelun tulla pitopalvelun kautta.

Nyt meillä on kiikarissa vielä yksi paikka, jossa olisi vähän kumpaakin, juhlavuutta ja maalaistunnelmaa. Kerron lisää kun olemme käyneet katsomassa!

Link to comment
Share on other sites

Juu todellakin. Villa Romaa saa vuokrata. Nykyisin sitä tosin hoitaa pitopalvelu nimeltään juhlamestarit. (www.juhlamestarit.fi)

Tässä itseasiassa just äsken miehen kanssa puhuttiin sen huimasta hinnasta! Luulempa, että perutaan se tapaaminen... Ei millään pystytä noin suuria summia maksamaan. Paikka kyllä on tosi kaunis, sitä ei voi kiistää. Nyt tuossa saatiin juuri tarjous toisesta paikkaa, joka on vain 7 kilsan päästä vihkikirkostamme. :) Koitamme nyt päästä sinne katsomaan ja ihmettelemään. Ainut on, että alkoholit tulis sitten talolta.  ::) Mutta mies kun tuossa laskeskeli, että juomiin saisi yhteensä mennä 2.000 euroa että olisi samanhintainen kuin tuo Villa Roma. Mahtoikohan se nyt mennä noin.. No mutta kuitenkin siis on huomattavasti halvempi :)

Madde: minun mielestä oli todella upea paikka se akatemiantalo! Nimenomaan juhlava ja oikein sopivä häille :)

    Tulehan vain kertomaan sitten lisää paikasta. Milloinkas olette menossa sitä katsomaan? Tiedän sitten vaan tulal utelemaan infoa ;)  ;D

Link to comment
Share on other sites

Shammy:  :o Nyt mä olen pahasti missannu tän, tai sit en vaan muista.  ::)  :)

lisi tosi ihanaa, jos kevät olisi jo edennyt toukokuun ekana viikonloppuna niin pitkälle, että olisi puissa ainakin hiirenkorvat ja mutuen edes vähän vihreää.  ::)  :D

Saapi nähdä miten käy...  ::)

Link to comment
Share on other sites

Tilda_Tee:Kiva kun kävit moikkaamassa!  :D Kiva kun tulit kertomaan. Itse tosiaan ihastuin tuohon kun kuulin Shammyltä, että siellä on lampi. Yritetään mahdollisimman pian päästä sulkin kanssa paikanpäälle sitä katsomaan. Mutta kuulostaa todella ihanalta paikalta  :-X

Link to comment
Share on other sites

Olemme varanneet hääjuhlallemme Liedon Vanhalinnan. Paikka on hyvin viehättävä upeine piha-alueineen. Palvelu on ollut hyvää ja asiantuntevaa ja olen kuullut ystäviltäni tutuiltamme pelkkää hyvää paikasta. Itse asiassa ystäväni järjesti lapsensa ristiäisjuhlat Vanhalinnassa kartanon Juhlasalissa, joka soveltuisi erinomaisesti myös hääjuhlalle. Aluksi suunnittelimmekin tilaa hääjuhlallemme, mutta vierasjoukollemme (n.80) soveltuu paremmin Vanhalinnan Kartanoravintola. käykää katsomassa Vanhalinnan www-sivuja: www.liedonvanhalinna.fi

Link to comment
Share on other sites

Liedossa on ilmaristen lava, joka ei ole kovin kaunis, mutta halpa. Sinne saa viedä omat juomat ja pitopalvelun. Lisäksi paikka on suuri mahtuu n. 200 ihmistä max. On mukavan mallinen pyöreä tanssilava johon voi laittaa tanssilavan ympärille pöydät ja tanssia keskellä. Jää hyvät tilat tanssiin ja leikkeihin. Orkesterille oma lava.

Link to comment
Share on other sites

hmph, ollaan koitetu etsiä keskustasta sopivaa juhlapaikkaa, mutta onko ihan oikeasti totta, ettei sellasita ole. Vieraita pitäis mahtua noin sata.Akatemia talo on todella kaunis, mutta aivan liian kallis meille.  :-/ Kellään ideoita?

Käytiin tuossa sunnuntaina katsastamassa Vanhalinna, eikä se ollut ollenkaan huono vaihtoehto.  ::)

Link to comment
Share on other sites

Heips!!!!En muista tässä ketjussa olleen puhetta, että Turun Kaupungin sivuilta löytyy lista pienillä kuvilla ja yhteystiedoilla Turun seudun

Kartanoista ja huviloista:

http://www.turkuconventionbureau.fi/kartanot.html

Juhlatiloista:

http://www.turkuconventionbureau.fi/juhlatilat.html

Maatiloista:

http://www.turkuconventionbureau.fi/maatilat.html

Toivottavasti jollekkin on apua!!! :-X Saa kivan yleiskatsauksen Turun paikoista! :D

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

No heippa, hei! Ollaan menossa sulkin kanssa huomenna katsastamaan Pohjakulma niminen ravintola (10min Naantalin kirkolta)... Tähän mennessä kuulostaa hyvältä :-X : paikka on auki myös talvella, vieraita mahtuu 200 (eli 140 hengen häillä mahtuu hyvin tanssimaan) ja nainen puhelimessa oli hyvin herttainen ja ystävällinen ja huomautti pariin otteeseen, että heille on tärkeä tarjota mahdollisimman halvalla, eikä rahastaa turhasta... Paikassa ei myöskään ole tilavuokraa.. nyt vain jännittää miltä paikka todellisuudessa näytää!!

Nyt siis kokemuksia muilta !? Onko risuja vai ruusuja? Tähän mennessä olen kuullut yhden luotettavan henkilön taholta kehuja! :)

Link to comment
Share on other sites

Me käytiin katsastamassa Pohjakulmaa kesällä! Nätti oli ja omiaan kesähäihin (katettu puutarha), mutta varmasti tunnelmallinen talvihäillekin. :-X Emäntä oli tosi ystävällinen ja menuhinnat oli varsin kohtuullisia. Paikassa on tietysti a-oikeudet, ravintola kun on. Pohjakulmalla oli muistaakseni kolme erillistä huonetta joihin vieraat sijoitetaan. Kesähäissä käytössä on myös erillinen tanssilato, ihana! Välimatkan vuoksi päädyttiin lähempänä turkua sijaitsevaan juhlapaikkaan, mutten ainakaan keksi mitään negatiivista sanottavaa Pohjakulmasta! :)

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.