Jump to content
Naimisiin.info

Turun seutu


jkp84

Recommended Posts

Monet täällä ilmoitetut paikat tuntuvat olevan vähän suuremmille häille. Meille kun tulee pienet häät (n. 17 hlöä). Onko kokemuksia pienistä häistä? Missä hyvä tarjoilu, mukava ympäristö? Ohjelmaa kun ei pahemmin tule, vain leppoisaa rupattelua ja ruokailua, joten tähän vois panostaa vähän enemmän. Voi tietenkin olla sellainenkin, josta illan tullen olis helppo siirtyä ns. yleisiin tiloihin.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

mirkkuli, suosittelen Vanhaa Raatihuonetta. Keskeinen sijainti ja pari aikas pientä huonetta. Vihreä sali max. 40 hlölle, mutta kun käytiin katsomassa, niin itse sijoittaisin parikymmentä tuohon tilaan...

Link to comment
Share on other sites

Ravintola Suomalainen Pohja :) En voi kuin kehua: ruoka todella hyvää ja kaikki koristelusta alkaen tehtiin toiveidemme mukaan. Todella ammattitaitoista. Vieraita meillä oli 135, kaikki samassa tilassa ja hyvin mahduttiin tanssimaankin.

Link to comment
Share on other sites

onko kellään kokemuksia liedon lujalast?lujalan seuraintalo?kiitos etukäteen!!!!varattu on,mutta vähän epäilyttää...

::)

Kaipaisin myös tietoa Lujalasta!! Millainen vuokra ja millaiselle ihmismäärälle sopii? Kiitos vastauksista  :)

Link to comment
Share on other sites

zande.on tosi hyvä 80 vieraalle,100 on jo liikaa,vuokra halpa155e!uusittu kiva/iso keittiö pitopalvelulle tai...tuolit kamalat,joka toinen pun,ja osa valkoisia muovituoleja,itse aijomme varata toiset tuolit...

Link to comment
Share on other sites

Hei Mirkkuli!

Enkeliravintolassa on ihana tunnelma ja kaunista ja ruoka todella hyvää  :). Tietenkin siellä on ravintolan hinnat. Ideaksi vain.

Link to comment
Share on other sites

Marimari, yli 200 henkilöä mahtuu ainakin Ruissalon tanssipaviljonkiin. Vietämme itse siellä häitä tulevana kesänä.  :) Luonto kaunista ja paikassa paljon yhtenäistä tilaa ja tiettyä maalaismaista "herkkyyttä"..

Link to comment
Share on other sites

Jee, Vihdoinkin joku, jolla samanlainen maku kuin minulla ja miehelläni. Meilläkin hääpaikkana Saustilan kartano.

Link to comment
Share on other sites

Pakko tulla hehkuttamaan, kun täällä ei aiemmin ole paljon mainostettu, mutta Samppalinnan Ravintola on TODELLA kaunis ja viihtyisä paikka! Talvella tulee erillinen tilavuokra (200e), muuten ruoat 30e/hlö eteenpäin.

Valkea sisältä, ihanat isot puiset ikkunat, ja kaikki ikäänkuin u:n muotoisessa yhtenäsiessä tilassa... U:n "keskellä" on sitten tilaa ohjelmille, tanssille ja bändille. Rakastuin itse ainakin ensisilmäyksellä!

ja talvi häät siis myös onnistuu!!! :-X

Ja paikka muuten kustantaa leikkokukat pöytiin... joko ruusuja tai gerbeeroita, mutta kun mekin kerroimme orkideat olevan teemamme, lupasivat he koristella tilan orkideoilla!!!!

Link to comment
Share on other sites

Jeukka onneksi olkoon, ihan aiheesta sä hehkutat  :D

Samppalinna on tosiaan aivan ihana ja romanttinen paikka häiden viettoon.

Meillekkin on tulossa talvijuhlat, mutta paikka vielä hakusessa.

Onnea suunnitteluun ja järjestelyihin.

Link to comment
Share on other sites

Samaa mieltä jeukka Samppalinnasta. Kun menimme katsomaan paikkaa tiesimme heti, että haluamme sen. Se on niin kaunis ja koristetelevatkin valmiiksi. Kuulemma laittavat paikkakortit ja karkitkin paikalleen ohjeiden mukaan. Juhlia saa yömyöhään. Sijainti on loistava, voi kavellä hääyötä viettämään hotelliin, eikä kenenkään tarvitse illalla enää olla kuskina. S-etukortilla saa alennusta viinipulloista mielestäni kohtuullisen paljon ja buffetistakin jonkin verran. Jos olet nähnyt buffetin listaa, se on maukkaan kuuloinen ja alkupaloja ja saalaatteja useita lajeja, ruokalajeja varmasti yli 20. Paikka on loistava! Ihanaa juhlia siellä häitä!

Link to comment
Share on other sites

Me vietämme häitämme ensi kesänä Merimaskussa Taattisten tilalla  :D, noin 10 minuuttia Naantalista. Kotisivut eivät ole parhaimmat http://www.kolumbus.fi/taattistentila/  mutta käymällä paikan päällä saa parhaimman kuvan, emäntä on todella osaavan tuntuinen ja olenkin kuullut häiden järjestelystä tilalla ainoastaan hyvää! Heillä on oma keittiö  :) joten pitopalvelustressin voi unohtaa, omat juomat saa viedä ja vieraita voi myös majoittua samaan pihapiiriin muistaakseni noin 60 henkeä!! Lisäksi parin sadan metrin säteellä on myös mökkejä, joista yhdessä me vietämme hääyömme   :-X. Juhlatila on vanhasta navetasta kunnostettu tunnelmallinen juhlavintti, alakerrasta löytyy myös toinen juhlatila mutta se oli hieman liian seurankuntakotimainen meille. Uskoisin tilaan menevän helposti 150 hlöä, meille tulee noin 100. Tanssilattia, siis parkettiosa, on aika pieni mutta sen ympärille mahtuu myös tanssimaan hyvin. Tila on aika tunnettu jo nyt Naantalilaisten keskuudessa joten emme saaneet sitä viikonloppua elokuusta jonka olisimme halunneet koska tila oli jo varattu.

Link to comment
Share on other sites

Onko kellään tietoa/kokemuksia Airistosta hääpaikkana? Paikka on tällä hetkellä Strandbogroupin omistuksessa, joten kertokaa myös, jos joku on ollut ko. järjestäjän järjestämissä häissä!

Link to comment
Share on other sites

Kysymys Samppalinnassa juhliville.

Onko teille varattuna seka sisa-tila etta ulkotila, siis se terassi alue? Jos on vain sisa-tila niin haittako jos ihmisia siella terassilla on. Vaikkapa talvella ei taida ihmisia ulkona juuri olla....

Mutta miten estatte terassilta tulevine ihmisten tulon juhlaan? Itse muistan, vuosia sitten, paasseeni pienessa sievassa sinne sisalle ja katselleeni muiden juhlia. Mutta sehan tapahtui siis vuosia sitten. En ole paikassa kaynyt vuosiin, mutta ulkoa pain on yksi Turun kauneimmista rakennuksista.

Link to comment
Share on other sites

Samppalinnan koko alue on hääjuhlaavarten varattu. Sinne ei siis sen puolesta pitäisi ulkopuolisten tulla.

Link to comment
Share on other sites

Oliko Samppalinna kalliskin? Onko se tila yhtenainen siella sisalla? Ja vieraat siis saavat olla myos ulkona.

Link to comment
Share on other sites

Piikkiön Kehityksen kerhotalo (ainakin näillä näkymin) on meidän paikkamme. Hyvä kysely tämä muuten!! Jos joku on viettänyt siellä häitään tms, olisin kiinnostunut kuulemaan KAIKESTA :)

Lujalaa olen käynyt katsomassa, oli kiva paikka. Kiva esittelijä, kivat tilat, kiva keittiö. Punaiset muovituolit tosin....

Link to comment
Share on other sites

Samppalinnaan mahtuu n 100 ihmistä, ilmeisesti hieman enemmänkin. 70 on täysin yhteneväisessä tilassa u-kirjaimen muotoisesti ja 30 samaan tilaan jatkuvissa lisäsiivekkeissä, jotka ovat  lähes samaa tilaa. Keskelle jää lattia, jossa voi tanssia, nurkkaan mahtuu bändi. Koko ravintola piha-alueineen on varattu hääjuhlaa varten. Valomerkki on kait puoli kahdelta, mutta tiedän että tuttuni häitä juhlittiin siellä puoli neljään yöhön ilman mitään ongelmaa ja lisämaksua. Varsinaista vuokraa ei ole, tarjoiliat, kattaukset ja leikkokukat pöytiin tulee paikan puolesta ja tietysti siivous. Ruoka on se mikä siellä maksaa ja siitä se hinta tuleekin. Kallista se on n. 31 euroa/hlö, mutta menu on mahtava ja siinä on hurjasti ruokalajeja. Tietenkin kun se on ravintola, niin viiniä jos tarjoaa niin sekin on sitten ravintolahintaista, viinipullo s-etukortilla 16,30 euroa. Jos siellä juhlii talviaikana, niin  pitää maksaa  200euroa starttimaksua.

Mutta paika on hurjan kaunis ja ihana. Sinne on helppo mennä valmiiseen pöytää. Tuttuni häät olivat sujuneet oikein hienosti. He olivat todella tyytyväisiä. Vieraat olivat kehuneet, varsinkin ruokaa. :)

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.



×
×
  • Create New...