Jump to content
Naimisiin.info

Turun seutu


jkp84

Recommended Posts

Minä voin suositella Aurakadulla sijaitsevaa Ravintola Svenska Klubbenia (5th Floor Restaurant) talvihäihin.

Juhlasaliin mahtuu 90-100 henkilöä vaikka ravintolan verkkosivuilla www.svenskaklubben.net sanotaan 60-80. Tilavuokraa ei ollut ja tarjoilijat sisältyivät menuhintaan jos oikein muistan. Saimme erilaisia menuehdotelmia (huomattavasti halvempia kuin esim Amican), joista sitten yhdessä ravintolan kanssa muokkasimme meille ja meidän budjetille sopivan. Henkilökunta oli loistava, ruoka todella hyvää ja hääkakku ihan mieletön luomus :-X.

Juomat tulevat tietenkin talon puolesta, mutta se onkin ainoa miinus.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Villa Roma on todellakin hieno mutta kallis  :-/  Mun mielestä keskimääränen vuokra (mitä naikkareissa olen lukenut) on jotain 300-600e.

Upseerikerhoa kävimme katsomassa mutta en oikein tykkänyt paikasta, toimii ihan hyvin pienemmälle porukalle (ehkä jotain 70 hlöä?) mutta sieltä saa pelkän ruuankin tilattua! Se on nyt sitten meillä harkinnassa koska se on KILOHINTA ja oli tosi edullinen ja valikoima oli hyvä. En nyt muista mitä se oli mutta netistä taitaa löytyä... *googlettaa*   eli http://www.turunupseerikerho.fi/page1743.phtml <-- tuolta löytyy vaihtoehdot, olkaas hyvä! Paikka oli siis tosi kiva, mua lähinnä häiritsi pylväät ja tuntui että moni olis niiden takana eikä näkis mitään  :-/

Link to comment
Share on other sites

Kiitoksia kommenteista- ei tainnut arvioni "keskihinnasta" osua aivan kohdilleen!

Itse asiassa olen nyt viikon verran vertaillut paikkoja tarkemmin ja todennut tarjouksen Villa Roman paketista olevan melkoisen arvokas... Tosin -kuten sulhoni jatkuvasti muistuttaa- pitää ottaa huomioon se mitä rahalla saa! Tottahan on, että Villa Roma on täydellinen paikka ja suoraan unelmistani, mutta entäs sadepäivä sitten?

Muutoin voisin lyödä kaupat lukkoon, mutta näiden sadepäivien keskellä olen alkanut suunnilleen näkemään painajaisia kaatosateesta hääpäivänä  :'(

Näen sieluni silmin ihanan puutarhavihkimisen ja kauniin, aurinkoisen päivän, mutta entä jos se ei toteudukaan... Plus fakta on, että koko 12 tuntia samassa, kosteassa paviljongissa ei loisi onnistuneita raameja suurelle päivällemme.

Tästä sadepäiväfobiasta johtuen olen menossa katsomaan Saustilan iki-ihanaa kartanoa, jossa löytyy sama (tosin huomattavasti isompi, 3ha:n) upea ranskalainen puutarha ja myös paljon tilaa kartanosta sisältä, jos sade yllättää. Saustilassa tilavuokra taasen on tähtitieteellinen, 1.500€, mutta se pitää sisällään pöytäliinat, servetit, kukkakoristelut ja siivouksen. Kun sitten ottaa n.20€/hlö menuun pitopalvelusta, tarjoilijat n.25€/h+astiat ja edelleen saa tuoda omat juomat- jäisimme 600€:a plussalle!

Link to comment
Share on other sites

Jomppe! Tilavuokraan kuuluu käsittääkseni koristelut, mutta jollakin foorumin palstalla annettiin niistä negatiivista palautetta... Tosin; nämähän ovat makuasioita ja yksi pettynyt asiakas tuskin sääntöä muodostaa!

Voin kertoa paikasta tarkemmin/omia kokemuksiani-mielipiteitäni kunhan olen siellä vkonloppuna käynyt! Odotukset ainakin ovat kovat  ;)

Link to comment
Share on other sites

Kiitos Alya_C! Mielenkiinnolla odotan mielipiteitäsi. Koristelut kiinnostaa sen takia, että noin huimaan tilavuokraan toivoisi kuuluvan tosiaan "ihan oikeat" koristelut. Jos 1500 euron tilavuokran lisäksi kovasti joutuu itse panostamaan koristeluun, syö se miestä...

Link to comment
Share on other sites

Minusta on vähintäänkin kohtuullista, että 1.500€:n tilavuokraan kuuluu koristelut, pöytäliinat, servetiti, kynttilät ja loppusiivous! Ja kuten sanoit; kukkiin saa kyllä uppoamaan sievoisen summan, jos ei käytä esim.samoja kuin kirkossa.

Link to comment
Share on other sites

Meillä häät 3 viikon kuluttua Saustilassa. Hintaan todellakin kuuluu kaikki Alya- C:n mainitsemat, koristelut, pöytäliinat, servetit ja loppusiivous. Me olemme käyneet paikanpitäjän kanssa keskusteluja koristeluista ja teemaväristämme. Hän otti toiveita vastaan kukkakoristelujen suhteen. Näin saamme mitä haluamme. Mielestäni kartano on jo sinällään niin upea paikka, ettei sitä pahemmin tarvitse muuten koristella. Paikanpäällä saa juhlia myös 06:00 asti.

Meille hinta tuli 1000-2000 euroa halvemmaksi, kuin jos olisimme pitäneet häät ravintolassa :o. Juomathan sinne saa tuoda itse. Loistava pitopalvelu (jota olen kovasti täällä hehkuttanut) ottaa vain 20e/hlö ja hintaan kuuluu jo tarjoilut yms.

Suosittelen kyllä paikkaa kovasti. Omistaja on myös todella ystävällinen. Me nyt hänet etukäteen tunsimmekin, mutta eiköhän hän ole kaikille yhtä mukava. Vieraita meille tulee n. 130. Hyvin mahdutaan. Kaikissa huoneissa on äänentoisto laitteet, että esim. puheiden ajaksi vieraiden ei tarvitse siirtyä pääsaliin, vaan kuulevat puheet omalta paikaltaan. Lisää kysymyksiä saa esittää ;).

Link to comment
Share on other sites

sasa!

Uskallatko kertoa käyttämänne pitopalvelun nimen? Olen neuvotellut Maija Laineen (Turku) pitopalvelun kanssa, jossa hintaa olisi 24€/hlö. Tuon 4€:akin mieluusti säästäisin kerrottuna 80:llä!  ;)

Muutoinkin olisin kovin kiitollinen, jos osaisit suositella jotakuta hyvää; itse kun en ole löytänyt Maija Lainetta lukuunottamatta oikein ketään sopivantuntuista... Sellainen nimi kuin Kanervo Helena vilkkui jollakin ketjulla- ja häntä kehuttiin kovasti! Plus oli toimittanut nimenomaan Saustilaan ihanat tarjoilut!

Kuuluuko tuohon 20€/hlö myös astiat? Entä mitä kustansi tarjoilijat?

Olisin hyvin kiitollinen tiedoistasi!

Link to comment
Share on other sites

sasa!

Sen verran vielä kommentoin viestiäsi, että pelkästään jo puhelinkeskusteluiden perusteella voin sanoa rouvan olevan Saustilassa aivan ihana! Niin ystävällinen ja palvelualtis! Varasi jopa kartanon meille alustavasti puhelimitse, koska ulkopaikkakuntalaisena pitää reissu sovittaa kiireiseen työelämään.

Ihana myös kuulla, että ottavat siellä huomioon juhlien tyylin kukkia valitessaan! Samoin meille tuli iso säästö nimenomaan juomapuolella, kun saa tuoda omat viinakset- meidän häissä kun sitä puolta taitaa kulua runsaasti ja sinne aamu-kuuteen saakka!  ;)

Jo tässä vaiheessa oikein ihanaa hääpäivää teille!

Link to comment
Share on other sites

Alya_C!

Meille tulee tuon paljon kehutun Helena Kanervan pitopalvelu. Tuohon 20 euroon kuuluu jo tarjoilijoiden palkat. Eli siis tarjoilijoista emme maksa extraa. Lautaset kuuluvat myöskin tuohon hintaan. Helenan ruokia ovat monet kehuneet, myös vanhempani, joten siksi voin suositella häntä lämpimästi. Hän on todella joustava. Itse saimme menuehdotuksien ulkopuoleltakin ruokia häämenuumme.  Helena on ollut aiemminkin Saustilassa, joten tuntee paikat.  Tyylikkään paikan olette varanneet  ;). Meillä vielä h-hetkeen 3 viikkoa! Toivottavasti vastauksestani oli hyötyä. Lisää saa kysellä ;D.

Link to comment
Share on other sites

Amanta kyseli Uittamon pavilijongista. Siellä voi varmaankin sanoa olevan Turun kauneimmat maisemat. Meri levittyy alapuolella ja näköalat ovat huimat!  :-X

Olin siellä tänä kesänä häissä. Tanssilavalla (jonka yhteydessä pavilijonki on) ei ko. iltana ollut tansseja, vaan sekin oli meidän käytössä. Vieraita oli vain n. 60 ja me mahduttiin hyvin siihen pavilijongin siipeen eli kaikki samassa tilassa. Päivä oli lämmin, niin myös sisällä oli melkoisen kuuma. Onneksi ulos pääsi helposti vilvoittelemaan.  8)

Alkupalapöytä oli loistava! Pääruuan liha hieman kuivahkoa ja sitkeää, kana taas oli oikein hyvää. Hääkakku oli kaunis ja maistuva. :)

Ohjelmat ja keittiö eivät ihan täysin pelanneet yhteen, mutta organisoinnilla tämä ei todellakaan ole ongelma.

Noin pienellä porukalla tanssilava oli pikkasen suuri. Koko porukka siirrettiin sille puolelle, kun ruuat oli syöty. Ihmiset hajosivat niin laajaan tilaan ja tanssilattialla oli liikaakin tilaa.

Lisää saa kysellä!

Link to comment
Share on other sites

sasa!

Kävin lauantaina Saustilassa ja varasin paikan siltä istumalta!! Aivan upea paikka!  :) Olen aivan onnessani, kun "prinsessahääni" onnistuvat ja vieläpä aidossa kreivinkartanossa. Omistajat olivat ihania ja ystävällisiä- eivät menettäneet hermojaan vaikka melkein kaksi tuntia siellä kyselin ja kuvailin paikkoja  :) Ihania antiikkihuonekaluja ja kaunis piha.... En malttaisi odottaa ensi kesään!

Samoin olen myöskin varannut Kanervan pitopalveluksemme, sillä olen kuullut hänestä pelkkää hyvää, hinnat ovat varsin mukavat ja palvelu ainakin puhelimitse loistavaa. Joten kaikki on sujunut paremmin kuin hyvin! En olisi uskonut, että kaikki menee näin putkeen, kun kauhutarinoita kuulee miten ihmiset eivät millään löydä sopivaa paikkaa ja joutuvat vaihtamaan ja vekslaamaan suunnitelmia edestakaisin.

Paljonko muuten teille tulee vieraita? Meille tämänhetkisen suunnitelman mukaan n.80 ja se lienee aika sopiva Saustilaan... En ainakaan nä siinä mitään ongelmaa, että vieraat joutuu jakamaan pikkuhuoneeseen, peilisaliin ja ruskeaan saliin. Moni kun tuntuu etsivän yhtenäistä tilaa- vaan mistä sellasenkin löytää (paitsi jumppasali ehkä  ;) )

Kiitos sinulle tuhannesti tiedoistasi ja sylikaupalla onnea suureen päivääsi!  ;) Muistathan sitten kertoa miten meni  :D

Link to comment
Share on other sites

Alya_C, Hyvän valinnan teitte ;D. Paikka on niin kaunis. Meidät vihitään kartanon pihalla, jos ilmat sallivat. Pidetään peukkuja. Tuo 80 vierasta on todella hyvä määrä kartanoon. Meillä vieraita n. 130 ja joudutaan sijoittamaan ihmisiä eri huoneisiin. En pidä sitä kuitenkaan haittana, sillä jokaisessa huoneessa on änentoistolaitteet. Elikäs puheet yms. kuuluvat kaikille. Huoneistahan on myös jonkinlainen näköyhteys pääsaliin. Ohjelmat piti kyllä miettiä tarkasti, kun tuo näköyhteys ei kuitenkaan kaikkialle. Millonka teillä on muuten hääpäivä? Ilmoittelen kokemuksiani sitten häiden jälkeen.

Link to comment
Share on other sites

Meillä häitä juhlitaan 22.7.06  :) En vain millään malttaisi odottaa, kun valmistelut ovat näin hyvässä vauhdissa (olen maksanut jo puvustakin käsirahan!).

Meilläkin vihkiminen olisi myös siinä ulkona; en vain vielä ole miettinyt olisiko se puutarhassa vaiko siinä pihalla (hiekoituksen puolella). Sadepäivän varalta pitää suunnitella b-vaihtoehto sisätilavihkimisestä, jolloin mainitsemasi äänestoistolaite on paikallaan. Tosin meillä kun vierasmäärä pysynee siinä 80-90 paikkeilla niin pikkuhuone+peilisali+ruskea huone riittänee eikä mikkiäkään tarvittane...

Minkälaiset kukat muuten toivoitte buffet-pöytään ja takkakoristeeksi? Itse ajattelin käyttää samaa kukkatoimittajaa kuin he ruokapöytäkoristeluiden kanssa, jotta sama linja säilyisi. Nyt lauantaina kun kävin oli kukka-asetelmat mielettömiä oranssinvärisiä ruusuja ja murattia!

Link to comment
Share on other sites

Olin viime viikonloppuna häissä Tarvasjoella Juvan kartanossa. Vihkiminen oli Turussa ja ajomatka kesti puolisen tuntia. Paikka oli tosi hieno, kartano sisältä tosi kaunis ja pihapiiri kesähäille aivan upea! Ruuat oli myös hyvät ja kakut erityisesti suussasulavia. Häissä oli noin 100 vierasta ja pöydissä oli hieman ahdasta. Muutoin paikka oli upea mutta ainoana miinuksena paikan henkilökunta, joka isäntää lukuunottamatta oli pukeutunut arkivaatteisiin.

Link to comment
Share on other sites

Uittamon Pavilijongissa eli siellä raflassa siellä "huipulla" on a-oikeudet tai ainakin drinkkilistassa oli sellasia juomia  ;D

Mutta kyselepä Amantalta lisää mikä on sen tanssilavan tilanne, jos olet vain siitä kiinnostunut. Siihen en osaa sanoa mitään. Sinne ilmeisesti ehkä saa myös omat juomat ja ruuat...

Link to comment
Share on other sites

Muumimaailmassa sijaitseva ravintola kiinnostaisi minua. Erilainen, mukava ja siisti paikka, hyvä sijainti, iso terassi...  

Tiedättekö onko paikassa mahdollista järjestää juhlia tai vuokrata tilaa?

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.



×
×
  • Create New...