Jump to content
Naimisiin.info

Turun seutu


jkp84

Recommended Posts

Meillä häät Saustilassa reilun viikon päästä. Olen jo lupautunut kertomaan kokemuksiani häiden jälkeen. Vielä täytyy vähän aikaa odotella. Saustilan tämä kesä on täyteen buukattu ja joka viikonloppu on häät. Luulisi, että joku muukin naikkari olisi jo häänsä siellä viettänyt.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Meilläkin ovat häät ensi kesänä 8.7 Saustilassa. Kävimme katsomassa paikkaa joka ON ihana .  Omistaja on todella innostunut ja erittäin avulias. Paikan valtti on ympäristö ja se, että oman pitopalvelun ja juomat voi ottaa mukaan. Vaikka vuokra onkin 1500 niin tulee paljon edullisemmaksi kuin ensin ajattelemamme vaihtoehto jossa A-oikeudet ja pitopalvelu talon puolesta.

Link to comment
Share on other sites

onko joku harkinnut vuolahden ''leirikeskusta''?

sinne menee n 50hlö ja vuokra sisältää saunan. rakennus on hirsimökki, jossa muistaakseni on takka myös.

sauna on rannalla, laituri, ei mitään hiekkarantaa.

kaarinan kaupunki vuokraa

tämä sijaitsee siis kuusistossa...

Link to comment
Share on other sites

Jostain syystä näin "vanhana rouvana" eksyin taas tänne naikkareihin. Meidän häitä vietettiin 12.6.2004 Saustilan kartanossa, olimme ensimmäiset joiden juhlia siellä vietettiin.

Paikka on ihana, ja vaikka silloin oli vielä hieman keskeneräinen, ei haitannut tunnelmaa pätkääkään. Vetta satoi enemmän kuin laki salli, joten se niistä tansseista pihamaalla, mutta kyllä ne hyvin sisälläkin toimi.

Saustilan emäntä on aivan ihana, toteutti asiat niin kuin halusimme. hintaanhan kuuluu pöytäliinat, kankaiset ruokaliinat ym. Ainoa, huom siis ainoa miinus oli se, että pöysissä kukkakoristeina oli ainoastaan yksi syreenin oksa, vaikka piti olla kukka-asetelmat. Se ei tosin menoa haitannut tippaakaan.

Vieraita oli hieman yli100, ja hyvin mahduimme.

Pitopalvelu oli helena Kanerva, ja ruoka oli TAIVAALLISTA!!! Ruokaa jäi niin paljon yli, että siitä söi 3 perhettä lähes viikon! Kaikki kehuivat ruokaa niin mausta kuin esillepanostakin.

Saustila on täysin hintansa arvoinen paikka! Suosittelen erittäin lämpimästi!

Muokkaus: Haimme lahjat ja ylimenneet ruuat vasta seuraavana päivänä, ja Helena oli pakannut kaikki ylimääräiset ruuat todella hyvin.

Link to comment
Share on other sites

Onko kellään kokemusta / tietoa Huhkon Kartanosta Raisiossa? Vuokra, millaiset tilat, saako viedä omat juomat / oman pitopalvelun?

Link to comment
Share on other sites

Moi Meba, mun siskon häät oli siellä. Sai viedä omat "eväät". Ihan tyylikkäät tilat muttei kovin isot.

Käykää ihmeessä katsomassa. Vuokraa en nyt muista.

Link to comment
Share on other sites

LAITILA: Louhenlinna

Olin viime viikonloppuna kaverini häissä, jotka pidettiin tuolla Louhenlinnassa. Oli aivan mahtavan tunnelmallinen paikka, ja ainakin vieraan näkökulmasta kaikki sujui aivan loistavasti. :D

Sopii varmasti täydellisesti myös talvihäille, ja kaikille, jotka haluavat jotain tavallisuudesta poikkeavaa!

Link to comment
Share on other sites

No niin, Nyt on häät vietetty Saustilassa. En voi muuta kuin kehua paikkaa. Kaikki toimi täydellisesti. Kukkakoristeet, alttarin koristelu yms. olivat todella kauniita.

Mielellämme maksoimme paikasta, jossa palvelu pelasi ja kaikki toimi :D. Meitä vielä säätkin suosi. Ilma oli mitä kaunein ja ulkovihkiminenkin onnistui hyvin. Vieraita meillä oli paljon, n. 140 ja kaikki mahtuivat paikalle hyvin.  Suurin osa vieraistamme oli Helsingistä. Vieraamme olivat haltioissaan paikasta ja monet sanoivat, ettei näin upeaa paikkaa löydy mistään Helsingistä!! Itsekkin asun nykyään Helsingissä ja monia Helsingin häitä kiertäneenä täytyy kyllä myöntää vieraiden olevan aika oikeassa ;D. Jossain vaiheessa voin laittaa paikasta kuviakin, jos onnistun.

Link to comment
Share on other sites

Voipi olla etta tama on taalla jo mainittuna, mutta meilla oli just haat Ruissalon Villa Y-Hovissa, se on Hermann -ravintolan omistama paikka ja suosittelen etenkin jos on vahemman kun 50 hlo tulossa. Meilla oli 36 vierasta ja paikka oli hyvan kokonen, tosin enemmankin olis mahtunut. Hermann hoitaa juoman ja ruoan, kaikki toimi taydella ammattitaidolla enka ole aikoihin syonyt niin hyvaa ruokaa!

Meilla oli myos 5 hengen bandi joka mahtui hyvin soittamaan ja siella sai meuhkata yohon asti taydessa rauhassa. Vuokraa paikasta ei tartte maksaa, tietty sitten kun on rafla-hintaiset juomat niin hinta nousee, mutta minusta se oli kaiken arvoista! Suosittelen!!

Link to comment
Share on other sites

Onkos täällä ketään, joka olisi juhlinut häitään Järvelän vapaa-ajankeskuksessa Liedossa? Meille olisi sieltä päivä varattu ensi kesäksi, mutta muiden kokemukset kiinnostaisivat!

Link to comment
Share on other sites

Meille on varattu juhlapaikaksi Manillan Vanha viinatehdas ja Danasali. Vallan maniolta paikalta vaikuttaa  :D

Link to comment
Share on other sites

Ala-lemun kartano Piispanristillä. Aivan hurmaava kartano joka sopi meille ja vieraillemme (n. 55 hlö )kuin nakutettu. Asiantunteva henkilökunta ja viehättävät puitteet.

Link to comment
Share on other sites

mekin juhlitaan manillassa! :D vanha viinatehdas ja danasali varattu elokuulle 06.

valintaan vaikutti ennen kaikkea sen sijainti ja paikan persoonallisuus ja erilaisuus. omat juomat saa myöskin tuoda, eikä ole pitopalveluihin sidottu. alku näyttää varsin lupaavalta!

Link to comment
Share on other sites

indira ja marimari,

miten paljon teille on tulossa vieraita?

me ollaan menossa ensi viikolla katsomaan vanhaa viinatehdasta ja danasalia ensi vuoden syksyä silmälläpitäen.. toivottavasti vuokra ei ole ihan hirmuisa.

Link to comment
Share on other sites

Heissan (eka viesti tänne)

Onko kellään kokemuksia Tammiston tilasta? Tänään pitäisi mennä paikka tarkastamaan. Silloin näkee tilat, mutta miten muu toiminta on hoidettu?

Link to comment
Share on other sites

Ei ole kokemuksia Tammiston Tilasta, mutta kyselin paikan pitäjältä tietoja. Omat alkoholijuomat saa viedä eikä heillä ole erillistä tilavuokraa,se sisältyy kokonaihintaan,joka on 32-35€/henkilö.Siihen sisältyy myös noutopöytä,kahvi hääkakku,kukat

kynttilät,pöytäliinat sekä tarjoilu,sekä alv.22%

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.



×
×
  • Create New...