jkp84

Turun seutu

1338 viestiä aiheessa

Ruissalon Kansanpuiston tanssipaviljonki.  :-X

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meidän häitä juhlittiin Maskussa Kiisan-Pirtissä, suosittelen lämpimästi!

+ Iso yhtenäinen tila

+ Ei erillistä tilavuokraa

+ Edullinen menu, muokataan omien toiveiden mukaan

+ Ruoka oli loistavaa ja sitä oli paljon (valittu muuten Suomen toiseksi parhaaksi pitopalveluksi v 2004 tai jotain)

+ Talon puolesta tuli liinat, pöytäkukat ja kynttilät omien toiveiden mukaan sekä siivous

+ Kaikki sujui kuin tanssi, emäntä todella tietää mitä tekee!

- Ympäristö ei ole kesähäihin paras mahdollinen jos haluaa olla ulkona

- Ravintola, eli ei omia viinoja tarjottavaksi (Onneksi talolla edulliset hinnat)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hirvilammesta vielä:

meillä kaikki sujui loistavasti kesällä 2004 ja Nicin kohdalle sattuneita ikäviä kömmähdyksiä :( ei tapahtunut.

Tarjoilu oli hyvää ja sujui jouhevasti, kattaukset olivat kunnossa. Kaiken kaikkiaan en valittamista löytänyt. Ja päällimmäinen kakkukin löytyi seuravana aamuna jääkaapista, kun unohdimme sen illalla ottaa mukaamme. :)

Tämä siis meidän kokemuksemme.

Ihana paikka ja kaunis!

Takasi meille elämämme ihanimman päivän! :-X

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä oli häät Paimion Kaimalan Karhulammella. Voin suositella paikkaa lämpimästi. Kaikki oli järjestetty todella hyvin ja ruuat olivat erinomaisia. Kukkakoristeet tulivat paikan puolesta, ja olivat todella kauniit. Olimme sopineet niistä etukäteen, että millaiset tulee, mutta minun mielestäni olivat vielä hienommat kuin kuvittelin.

Vieraat kehuivat myös paikkaa ja ruokaa kovin. Eli tuota paikkaa voin suositella kaikille.

Veimme eitse kahvipöytää kakun lisäksi briejuustokiekon ja karkkeja "lapsille". Mitään ongelmaa ei tullut omista viemisistä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Tuo on todella loistava listaus juhlapaikoista. Olisipa ollut tuollainen olemassa jo silloin, kun itse etsimme juhlapaikka.

arvatkaa kuka kokosi listaa ja mailaili sinne... ::)

siel ei kuukausi takaerin ollut kuin kymmenkunta paikkaa.

kiva on et ovat eritelleet seurakunnan tilat ja muut juhlapaikat

MAARIAN PAPPILAAN saa viedä oman pitopalvelun, mutta alkoholia ei saa tarjota lainkaan koska on seurakunnan tiloja.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Maarien pappilaan päärakennukseen saa kyllä tuoda omat viinat. Kyselin asiasta ennen tilan varausta emännältä, jolla ei ollut mitään poikkipuolista sanottavaa tarjoilusta :) Pappilaan taitaa kuulua myös ns. talli (remontoitu iso sali joka on sisältä tosi nykyaikaisen oloinen), johon ei välttämättä saa tuoda juomia. Tästä en ole kyllä ihan varma.

Vietimme pappilassa viikko sitten oikein tunnelmalliset ja railakkaat häät, josta juotavaa ei puuttunut. Muutenkin miljöö on näin kesällä aivan ihana! Paikka ei tarvitse välttämättä mitään koristeita, mutta me somistimme pöydät häiden teemaan sopivilla väreillä. Monet vieraamme kiittelivät tunnelmallista paikkaa. Meidät vihittiin pappilan sisäpihalla ulkosalla, mutta sateen sattuessa olisimme voineet siirtyä pappilan yläkerran saliin. Vieraita oli noin 70 (lapset mukaan luettuna) ja mahduimme hyvin alakerran kolmeen vierekkäiseen saliin. Myös yläkerrassa on muutama huone, jotka meillä jäi käytämättä. Pappilassa on kaiutinjärjestelmä (samanlainen kuin kouluissa), jolla puheet saatiin kuulumaan kaikille. Tanssipaikkana oli samaan pihapiiriin kuuluva Pakaritupa, johon toimme vahvistimet ja kaiuttimet sekä diskovalon. Samassa tilassa oli myös siideri- ja kalja-hanat sekä Pappilan emännän näkemisen arvoinen booliastia! Menkää ihmeessä katsomaan paikkaa!

Ainoa miinuspuoli tilassa oli se että bilehenkisten vieraiden täytyi lähteä kahden aikaan jatkoille kaupungille. Morsiuspari oli kyllä siinä vaiheessa ihan kuitti ja valmis hotelliin...

Meidät myös kuvattiin pappilan suljetulla sisäpihalla ja puutarhassa sekä Maarian kirkon lähistöllä... hyvät kuvat luonnonläheisissä tunnelmissa.

Vuokra paikasta oli meille 420 euroa (siihen sisältyy seurakunnan pöytäliinat sekä emännän tuntiveloitus noin kymmeneltä tunnilta).

Pappilaan voi myös tuoda oman pitopalvelun, mutta Maarian pappilan emännällä on myös oma palvelu, Pitopalvelu Siru-Maaria. Siru-Maarialta onnistui kyllä ihan perusruoka ja omien toiveiden esittäminen, ruoka oli tosi hyvää. Mutta jos haluatte jotain todella erikoista kulinaarista tai visuaalista elämystä, on ehkä paras tuoda se oma luottopitopalvelu paikalle. Siru-Maarian hinnat oli minusta tosi kilpailukykyiset verrattuna muihin mitä kävimme katsomassa (vrt. vähän päälle kaksikymmentä euroa Siru-Maarialla ja 30-40 euroa muilla lähiseudun samantapaisilla yrittäjillä, joiden tiloihin sai tuoda omat juomat).

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Joku tuossa jo kyselikin, mutta yritän uudelleen: eli onko jollain kokemuksia Rymättylän Päiväkulman kartanosta? Olisin kiinnostunut kuulemaan kartanosta häänviettopaikkana ja muutenkin siitä, miten häät siellä ovat sujuneet  :)

Meillä on hääpaikka hakusessa elokuulle 2007 ja tuntuu, että helppoa se ei ole! Kaikki ne, mitä on jo nähty, olivat jollain tavalla ongelmallisia - pieni, kallis, ei saa viedä omia juomia, ei tunnelmallinen jne jne... Miten voi olla niin vaikeeta?! Oon vissiin vaan nirso tai jotain.. Ja lisäksi myöhään liikkeellä! Monet paikat on elokuussa jo ihan buukattuja.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tulkaahan hiljattain häitänne Turussa juhlineet jakamaan kokemuksianne!  Erityisesti kiinnostaa kuulla kokemuksia paikoista, joihin mahtuu 150 hlö ja jonne saa viedä omat juomat, kuten Vanha raatihuone.

Onko tietoa, mahtuuko Maskutaloon, Seuratalo Lujalaan, Kakskerran Seuraintaloon tai Meri-Karinaan noin paljon väkeä yhtenäiseen tilaan?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Vastailenpa, paljonkon noihin jezzan mainitsemiin tiloihin mahtuu ihmisiä:

Vanha raatihuone n. 40/150 hlöä

Maskutalo n.25-200 hlöä?

Seuratalo Lujala 10-300 hlöä

Kakskerran Seuraintalo ?

Meri-Karina n. 200 hlöä

Muita paikkoja:

Turun upseerikerhon. 10-120 hlöä

VPK-talo 1000 hlölle

Brinkkalan talo n. 7-100 hlöä

Akatemiatalo n. 200 hlöä

Liedon vanhalinna n. 60/180 hlöä

Ruissalon Kansanpuiston Aurinkoravintola yläkerta: 100 hlöä, alakerta: 70 hlöä

Ruissalon kansanpuiston tanssipaviljonki max. 300 hlöä

Turun Rientävän urheilutalo n. 120 hlöä

Hirvilampi max. 150 hlöä

Kupittaan paviljonki 130 hlöä

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
kokemuksia paikoista, joihin mahtuu 150 hlö ja jonne saa viedä omat juomat.

Onko tietoa, mahtuuko Maskutaloon noin paljon väkeä yhtenäiseen tilaan?

Meidän häät juhlitaan maskutalolla. Meillä kutsuttu 120 ihmistä ja se on musta maksimi siihen tilaan, jos haluaa jättää tilan tanssilattialle, niin ettei pöytiä tarvi myöhemmin siirtää. Ja jos haluaa että ihmiset eivät istu ihan kiinni toisissaan. Jos tuon tanssitilan ei tarvi olla noin suuri tai ei välitä hiukan ahtaammista tiloista, niin kyllä sinne yhteen tilaan sitten menee 150 ihmistä. Se on kooltaan ehkä hiukan tota vanhan raatihuoneen luokkaa. Mutta tila on tavallaan vielä yhtenäisempi.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

jos turun seudulta haluatte paikan niin kannattaa ehdottomasti harkita piikkiössä olevaa ravintola matinmäkeä!! upea paikka keskellä maaseutua!! sinne mahtuu n.120henkee ja hintaa oli jotain 2000e mut siihen kuulus jo sitten ruuat ja kaikki..  ;D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kiitoksia vastauksista! Soittelen nuo paikat läpi, voin sitten tulla kertomaan päivitettyjä hintatietoja muillekin.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hei!

Uutena tulevana morsiamena kävin läpi tätä ketjua...ensimmäiset 5 sivua. Kamalasti valinnanvaraa, oikeastaan vähän liikaakin....alkaa mennä ihan sekaisin.

Me etsitään hääjuhlapaikkaa joko Kaarinan/Kuusiston/Paraisten/saariston suunnalta tai sitten Ruissalosta.

Ruissalossa on 100 huvilaa, osaatteko suositella että olisiko niistä joku erityisen sopiva häiden viettoon. Meille vieraita tulee vain nelisenkymmentä maksimissaan joten mitään erityisen suurta tilaa ei tarvita.

Hääjuhlapaikka pitäisi olla ehdottomasti semmoinen, että alkot saa tuoda itse. Pitopalvelu voi olla tai voidaan järjestää se itse. Ja hääjuhlapaikka pitäisi olla meren rannalla, tai ainakin niin että laiturilta olisi lyhyt matka koska hääpari (ainakin) tulee veneellä. Autotiekin pitäisi olla, voi olla kyl lauttayhteyden päässä.

Toi ranta varmaan rajottaa aika paljon, ei Ala-Lemut tai muut hienommat sovi...emme oikeastaan mitään uutta ja hienoa haekaan, vaan enemmän semmoista historian siipien havinaa, vanhoja rakennuksia jne.

Jos kenelläkään kokemusta vastaavista häistä/tapahtumista, otan mielelläni vinkkejä vastaan. Aika stressaavaa jos pitää kaikki hääpaikat käydä läpi.

Karunan Kallionranta vaikuttaa kiinnostavalta, onko kenelläkään kokemusta häiden järjestämisestä siellä? Kuinka pitkä matka sinne on Turusta?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

No niin, tässä päivitettyä hinta ja ihmismäärätietoutta hieman suurempia häitä suunnitteleville. Näissä paikoissa siis omat Tallinnan tuomiset sallittuja. Raatihuoneelta en saanut ketään kiinni, kaikki aiheesta tietävät olivat vielä lomalla.

Kavalton tila: navetan vinttiin mahtuu 200 hlö, hinta 250e, sis pöytäliinat, siivous, kukkia ja koristelua, ruoan hinta alkaa noin 26 eurosta/hlö

Kakskerran hirvilampi: Mahtuu 180, hinta 600e (talvihinta jäi epäselväksi), joka myös sis siivous, liinat, koristelua, ruoan hinta alk. 37e/hlö, iltapala 5-7e/hlö

Maskutalo: heidän mukaansa mahtuu 150 (huomioikaa myös Agathan kommentti pari viestiä aiemmin), hinta koko viikonlopuksi n. 345e, sis siivous.

Rautilakeskus: mahtuu 200, hinta noin 300-350e (riippuu ilmeisesti vierasmäärästä), sis siivous, ruoan hinta n. 20e

Akatemiatalo: mahtuu 200, tanssitilan kanssa mukavasti 160, hinta 1305,40e sis siivouksen ja vahtimestarin 02 asti

Wpk-talo: mahtuu 300-1000, hinta kesällä 1200e, talvella 1985e (nämä hinnat siis jos varaa tämän vuoden puolella, talvihintaan ainakin on kuulema tulossa 200-300e:n korotus), sis siivouksen, vahtimestarin ja emännän 8 tunniksi, astiat ja pöytäliinat. Ruoan hinta n. 30e, saa tuoda myös oman pitopalvelun, tuolloin ainakaan pöytäliinat eivät kuulu hintaan.

Meillä kävi ainakin niin, että kun vieraita kutsutaan yli 150, niin kallis onkin halpa. Hirvilammella juhlien olisi pelkästään ruoka tullut maksamaan iltapalan kanssa vähintään 42/hlö eli n. 6000e yhteensä. Nyt kun löydettiin paljon edullisempi pitopalvelu tutun kautta, niin korkeasta vuokrasta huolimatta kustannukset jäävät paljon alhaisemmiksi. Meille siis varattuna Akatemiantalo. Mikäli joku on paikasta kiinnostunut, niin kannattaa huomioida, ettei siellä ole kunnon keittiötiloja, vaan pitopalvelun täytyy lämpöpakata ruoka sen tekopaikassa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Lisko Neito, oliko teillä niin että pääsitte juhlimaan Ars Novaan vasta klo 7 illalla, miten tämä oli järjestetty, eli tuliko museon asiakkaita vielä ulos kun te olitte menossa juhlimaan häitä..? Tämä mua hieman arvellutti. Blancon menu taasen kuulostaa tosi herkulliselta, siinä oli valtavasti hyviä vaihtoehtoja!!

Onko joku juhlinut häitä (tai muita juhlia) Ravintola Suomalaisessa Pohjassa, paikka vaikuttaa hirmu kivalta ja tyylikkäältä. Onko millaisia kokemuksia menusta ja ruoan ja muun tarjoilun laadusta?

Ja jos jollain ois kuvia Turun VPKlla järjestetyistä ( tai muista yllä olevista) ottaisin ilomielin vastaan! :-*

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

TURUN AKATEMIANTALOLLA  :-X Aivan mieletön paikka!!!!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hauska huomata Jezza että sulla ollut samoja mietteitä.. me myös ajattelimme hirvilampea mutta totesimme että menee paljon rahaa ruoka kustannuksiin ja en maksa oikeasti rosollista jota hirvilammen nainen kehui (meidän häissä ei mitään rosolleja syödä!!! piste.) ja päädyimme myös akatemiantaloon, vaikka hinta onkin päätä huimaava.. niin pitopalvelu jonka valitsimme ja paikan vuokra on suunnilleen sama yhteensä ku hirvilammella.. ehkä jopa alle.. ja akatemiantalo on kuitenkin lähellä hotelleja, vieraita ajatellen, sekä sinne on helppo tulla.. + että se on niin mielettömän kaunis ja tyylikäs paikka  :-X

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Siispä, olisiko jollakin kokemuksia Ravintola Turun kasarmista hääjuhlapaikkana tai muuten vaan juhlapaikkana? Kaikki info tervetullutta: tilat, hinnat, sisustus, palvelu jne. Kuvia olisi myös kiva nähdä! Sopisi sijaintinsa perusteella meidän hääjuhlapaikaksi, mutta saa nyt katsoa...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hei Jezza & jansku!

Meillä myös Akatemiatalo suunnitelmissa ensi keväälle, päivää ei vielä päätetty. Jos saan udella niin mitä pitopalvelua olette kaavailleet? Siellähän ei vissiin keittiötä ole, joten ruoat pitäisi olla valmiina, vai muistankohan ihan väärin..?

Tossa Akatemiantalossa on toi sijainti ihan ehdoton juttu mutta toisaalta sitten luonnollisesti tulisi vihkiminen Tuomiokirkkoon, joka on kuitenkin iso ja kolkko kun vieraitakin on vain satakunta. Etupenkistä alttarillekin on varmaan viiskyt metriä... Onko teillä tulossa Tuomiokirkko vai joku muu?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä oli vihkiminen tuomiokirkossa ja vieraita oli n. 130. Ei se minusta tuntunut mitenkään valtavan isolta ja kolkolta. Päinvastoin, tuntui mahtavalta kävellä sitä pitkää käytävää pisin ja vieraat (varsinkin muualta kuin Turusta) jälkeenpäin kehuivat hienoja puitteita.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Moi vaan hääpaikkakaimat ja muut!

Me Jansku ajateltiin kans just tuota kuin ihana on ku juhlapaikka on keskustassa, suurin osa vieraista ulkopaikkakuntalaisia, niin heillä lyhyt matka hotelleihin ja muutenkin, kenenkään ei tarvi tulla autolla.

Emmis Akatemiatalossa ei ole kunnon keittiötä, joten ruoka on tuotava lämpöpakattuna. Meillä pitopalvelu ei ole vielä ihan varmistunut, kerron sitten tarkemmin kun sovittu kunnolla. Vinkkinä sanon kuitenkin, että kannattaa soitella myös lähikuntien pitopalveluihin, tekevät pääsääntöisesti mielellään keikkaa Turkuun ja ovat useimmiten sangen edullisia, muistat vaan kysyä tuon, että lämpimänä kuljetus onnistuu. Mutta tämä onkin kai jo sitten eri ketjun asioita... Mutta soita ja sovi aika tuonne Akatemiatalolle. sinne pääsee virka-aikaan tutustumaan kun etukäteen sopii, niin näet ne "keittiö-"  ;D ynnä muut tilat. Kaunis se on kuin mikä ja meille juuri hyvän kokoinen.

Meidät varmaankin vihitään Tuomiokirkossa, kun se on niin sopivasti siinä aivan vieressä. Onhan se iso mutta on se myös kaunis.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

meillä oli häät 12.9. Liedossa, Nautelan kartanossa.

Kaikki sujui hienosti, ruoka oli hyvää, kaikki hoidettiin niin kuin oli sovittu ja vielä kohtuuhinnalla (mielestämme).

Eli voimme suositella paikkaa lämmöllä hääpaikaksi tm. vastaaviin tilaisuuksiin!!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.