Turun seutu


jkp84

Recommended Posts

Meillä on varattuna Kavalton tilan päärakennus päivälle 7.7.2007 ja emäntä kertoi että tuona samana päivänä tulisi tilalla olemaan kolmet eri hääkutsut  ::) navetan vintti sekä toinen isompi rakennus oli jo varattu, mutta meidän pieni porukka mahtuu loistavasti päärakennuksen ruokasaliin.

Kun kävin paikanpäällä juttelemassa emännän kanssa ja katsastamassa paikkoja, näin omin silmin että vaikka Kavaltossa olisikin kolmet eri hääjuhlat samaan aikaan, olivat rakennukset sen verran erillään toisistaan ettei se varmasti häiritsisi mitenkään omia juhlia   :)

Ihan mielenkiinnosta kyselisin että löytyykö naikkareista noiden muiden tilojen varaajia päivälle 070707? Olisi mukavaa vaihtaa ajatuksia paikasta  :)

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Me juhlimme häitämme tänä kesänä Ilmaristen matkailutilalla Turun ja Liedon rajalla. Ihana maalaismaisema ja vanhanaikaiset puitteet. Kesähäihin ihanteellinen. Ruoka aivan ihanaa. Vieraita meillä oli melkein 150, joka on ihan maksimi ko. tiloihin. Mistään halvimmasta päästä ei kyllä ollut, mutta palvelu pelasi hyvin ja olimme enemmän kuin tyytyväisiä.

Link to comment
Share on other sites

Me juhlimme häitämme tänä kesänä Ilmaristen matkailutilalla Turun ja Liedon rajalla. Ihana maalaismaisema ja vanhanaikaiset puitteet. Kesähäihin ihanteellinen. Ruoka aivan ihanaa. Vieraita meillä oli melkein 150, joka on ihan maksimi ko. tiloihin. Mistään halvimmasta päästä ei kyllä ollut, mutta palvelu pelasi hyvin ja olimme enemmän kuin tyytyväisiä.

Osaisitko kertoa jotain lisää vielä Ilmarisista?

Link to comment
Share on other sites

Hei,

Ajattelin jakaa kokemukseni kaikkien kanssa. Meillä häät syyskuussa 2007 noin 100 hengelle. Halusimme paikan minne saa tuoda omat juomat.

Kavalton tila:

Tilavuokra 250 € (sis. siivous, koristelut...). Ruoka pakko ottaa sieltä n. 25-33 €/henk (ruoka, kakku, kahvi). Omat juomat, mutta juomatarjoilu 1-3 €/henk. Hintaan sisältyy 9 tuntia vihkimisestä, ylimääräiset tunnit 50 €/h. www.kavaltontila.com

Friskalan kartano:

Ei tilavuokra. Ruoka pakko ottaa sieltä 39 €/henk (sis ruoka, kahvi, kakku, siivous). Tarjoilijoita jos tarvii (lisähinta). Omat juomat. Klo. 00.00 asti, ylimääräiset tunnit 100 €/h. Mahtuu 120 henk. www.friskalankartano.com

Turun upseerikerho:

Ei tilavuokra. Ruoka sieltä. A-oikeudet, joten ei omia juomia. www.turunupseerikerho.fi

Ilmaristen matkailutila:

Tilavuokra n. 400 €. Ruoka sieltä n. 25-40 €/henk (kakku, pikkuleivät saa itse tuoda). A-oikeudet, joten ei omia juomia. n.120 henk. www.ilmaristenmatkailutila.com

Ruissalon tanssipavaljonki:

Varattu syyskuussa 2007 (1.9 ja 8.9), joten en kysynyt enempää. www.ruissalonkansanpuisto.fi

Turun VPK-talo:

Tilavuokra 1440 € (sis. juhlasalin, ravintolasali, astiat, vahtimestari 8h, ravintolamestari 8h, siivous... ylityöt: vahtimestari 34 €/h). Sieltä saa ruokaa n. 30 €/henk, mutta myös oma pitopalvelu saa tuoda. Omat juomat. Klo. 01 asti, etukäteen ilmoitetut ylimääräiset tunnit 100 €/h. Jos ruoka sieltä niin pöytäliinat kuuluu hintaan, jos oma pitopalvelu 5 €/kpl. www.turunvpk.fi (-> palvelut).

Ruskotalo:

Tilavuokra 385 € klo. 0.30 asti, ylimääräinen tunti 50 € (01.30 asti). N. 250 henk. (?). Oma pitopalvelu saa ottaa, heiltä sai myös tarjouksen. Astiat (50 cent/henk), samppanjalasit (20 cent/henk), pöytäliinat (2 €/kpl) sieltä... www.rusko.fi/ruskotalo

Urheilutalo rientola:

Tilavuokra 320 € (sis juhlasali, 2 kpl järjestysmiehiä). Astiat + pöytäliinat 100 €. Oma pitopalvelu ja omat juomat. www.turunkisaveikot.fi/_rientola

Akatemiatalo:

Tilavuorkra 1305,40 € (sis. kalustomuutostyöt, valmisteluajat, siivouksen, vahtimestarin). Oma pitopalvelu ja omat juomat saa tuoda. Pöytäliinat pitopalvelusta. www.utu.fi/henkilokunta/tilatekninen/akatemiatalo.html

Urheilutalo rientolan juhlasali on jumppasali. En missään nimessä viettäisi omat hääni siellä.

Ruskotalo oli ihan ok, mutta ulkona haisi lehmänkakalle (peltoja ympäri jotka oli lannoitettu...). Keittiö iso ja kylmätiloihin mahtuu varmasti juomat ym. Nettisivujen "10 min matka turun keskustasta" ei mielestäni oikein täsmää, oli pidempi matka.

Päädyimme VPK-taloon. Se on kallis, mutta aivan ihana. Koristella ei tarvi oikestaan ollenkaan, tila on itsessään aivan ihana. Se sijaitsee aivan keskustassa, joten vieraat pääsevät helposti kotiin/hotelliin/taksijonoon... Vietämme hääjuhlamme siellä 1.9.2007.

Link to comment
Share on other sites

Meillä oli elokuun alussa Friskalan kartanossa. Voin suositella lämpimästi paikkaa jos on pienet häät. meillä vieraita n.50. enemmänkin olisi mahtunut istumapaikkojen suhteen, mutta tuo määrä oli mielestäni juuri simppeli tuohon tilaan. Tila on koristeellinen, joten ei emme koristelleet siellä yhtään. Paikkaan ihastuimme ensi silmäyksellä.

Link to comment
Share on other sites

Onko kukaan viettänyt häitään Samppalinnassa? Olen just varannut sen.

Meillä oli häät 9.9. Samppalinnassa ja oltiin todella tyytyväisiä koko päivään. Toki aina jotain pientä huomautettavaa kuten että vessoja ei siistitty illan aikana ja yöpalasalaatti oli mauton ja kuiva. Mutta paikkana on ihana  :-X ja ruoka tuota yhtä lukuunottamatta oli todella hyvää.  Ruuaksi saa tarvittaessa ihan mitä itse haluaa ja heidän menu-ehdotelmiaan pystyi myös muokkaamaan oman maun mukaisiksi. Meiltä tuli hääkakku eripaikasta sekä itse ostettiin kakun kanssa tarjolla olleet keksit tms. Nämä eivät ollet lainkaan ongelmia. Hieman liian lämmintä siellä oli illemmalla sisällä eli kesähelteillä saattaa olla liian kuumaa koko ajan. Talvella taas paukkupakkasilla siellä on lisälämmittimet käytössä, mutta varsinkin ikkunapaikoilla vetää hieman, vanha talo kun on (ollaan oltu siellä juhlimassa yhtenä uutena vuotena)

Kysele lisää, mitä haluat tietää  :)

Link to comment
Share on other sites

Olin siskoni häissä kaasona 04` meri-karinassa. Vieraita siellä oli n. 140 ja mahtui aivan hyvin saliin! En muista, että siskollani olisi ollut mitään valittamista paikasta! Paikka on aika suuri ja hallimainen, mutta koristelemalla saa varmaan ihan kivan..  :) Toivottavasti auttoi jotain!

Link to comment
Share on other sites

Etsitään tilaa Turusta noin 30 hengelle. Vanhalinna on käynyt mielessä mutta kiireiden takia ei olla vielä ehditty käydä tutustumassa paikan päällä. Meille ne tarjosi päärakennuksen juhlasalia. Onko tila liian suuri/pieni?

Etsitään paikka mistä saisi ihan täysin vegaaninen buffet. Ja Vanhalinassa se olisi mahdollista. Hinta olisi suunnilleen 35-40 e/henkilö. Hintaan sisältyy juhlatila, ruokatarjoilut, kakkukahvit, tarjoiluhenkilökunta kello 24 asti, pöytäliinat ja servetit. Mutta unohdin kysyä A-oikeudista, mutta niitä taitaa olla? Eli omia juomia ei saa tuoda? Buffet hinta on kuitenkin niin kova että ei näin opiskelija-budjetilla olisi varaa maksaa kaikki juomatkin. Mutta se vaikuttaa niin ihanalta paikalta...onko tyhmä idea että vieraat itse maksavat omat juomansa?

Vai onko kellään joku muu ehdotus juhlatilaksi? Miellellään saa olla todella erikoinenkin. Tavallaan tuntuu että se Vanhalinna saattaa olla liian perinteinen meille...

Link to comment
Share on other sites

Etsitään tilaa Turusta noin 30 hengelle.

Vanhan suurtorin vieressä raatihuoneella on mukavia pieniä juhlatiloja, joista saa taatusti tehtyä persoonallisen. Kaasoilin keväällä häitä vihreässä salissa ja paikka toimi loistavasti juuri tuon kokoisissa häissä. Jos haluaa jotain vähemmän perinteistä niin kassaholvista saa taatusti tehtyä mielikuvitusta käyttämällä persoonallisen paikan. Kellarikin on ihan hauska tila vaikkakaan ei sovi liikuntavaikeuksisille.

http://www05.turku.fi/kulttuurikeskus/vuokra.html

Link to comment
Share on other sites

Meillä häät vanhalinnan kartanoravintolassa ensi keväänä. Paikka on ainakin tosi idyllinen ja kaunis! Mikäli häät ovat kesä- heinä- tai elokuussa tulee ruokien päälle vielä tilavuokra: 675euroa... (luulisin, että se koskee myös päärakennusta, mutta varmaksi eos). Siellä tosiaan on A-oikeudet, eli juomat tulisi hankkia sieltä.

Link to comment
Share on other sites

Hei te jotka järkkäätte häät Kavalton Tilalla!!

Siellähän on kuulemma se alkoholin "tarjoilumaksu" tms. tarviiko sitä maksaa jos juomat otetaan itsepalveluna, eli he eivät sitä tarjoile? Ja lasketaanko se maksu koko vierasmäärästä vai niistä jotka alkoholia juovat, eli esim. lapset jäävät pois laskuista. Meillä sulhon sukulaiset eivät juo alkoholia ja tuntuisi turhalta maksaa heistä jotain tarjoilumaksua kun eivät kuitenkaan alkoholia käytä.

Link to comment
Share on other sites

Käytiin tossa viikonloppuna katsomassa Meri-Karinaa. Mites te jotka aiotte siellä häänne viettää tai olette jo viettäneet, niin miten oletta salia koristelleet?  Meille jäi siitä hyvin salimainen vaikutelma, johtui ehkä siitä että pöydät ja tuolit olivat "luentosalimaisesti" aseteltuna. Tietysti tila muuttuu kun siellä on kattaukset ja ihmiset ym. Mutta meille jäi varsin tympeä kuva siitä. Paikassa on kuitenkin hyvät puolet, se on edullinen, lähellä taidekappelia ja aika lähellä keskustaa, joten en kuitenkaan haluaisi sitä suoralta kädeltä tyrmätä, mutta saako siitä tunnelmallista häänviettopaikkaa?Meillä häät on tammikuussa 2008.

Link to comment
Share on other sites

me käytiin vaan katsomassa paikkaa, ei sen enempää hinnoista kyselty. Mutta mun käsittääkseni paikassa ei ole erikseen tilavuokraa, joten voisi kuvitella että pitopalvelu täytyy ottaa paikan päältä, netissä on menuehdotuksia hintoineen. Omia juomia ei voi viedä.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.