Jump to content
Naimisiin.info

Turun seutu


jkp84

Recommended Posts

Puffaan Vanhan raatihuoneen kellaria. Me juhlitaan siellä 40 vieraan voimin, mutta se onkin ihan ehdoton maksimi, mitä sinne mahtuu.

Mielestäni tosi tunnelmallinen kellaritila, vuokra 200€ (kesällä muistaakseni halvempi?).

Kellari1.JPG

Kellari3.JPG

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Liisa, minkä kokoisilla kankailla peititte ni palkintokaapit? :) En ollut edes ajatellut, että nekin pitää peittää, kun en halua ihan sellaisia koristeita häihin  :P ja joku voisi ihan oikeasti maalauttaa ne Maskutalon WC-kopit, on ne niin järkyt :P

Link to comment
Share on other sites

nyt iski stressi.. taitaa olla semmonen juttu et etitään toinen juhlapaikka ku tarkotus oli turun upseerikerholla pitää juhla mut ku käytiin siel kattelemas ni saatiin kyl niin tylyä kohtelua ettei oo tosikaan >:/ jotkut on kehunu tota paikkaa mut pisteet ropisi kyl meijän silmissä hyvin nopeesti. kaikkiin kysymyksiin saatiin toinen toistaan tylympi vastaus ja seki ohi kysymyksen.

Höh. No entäs se Meri-Karina, onko se ihan pois suljettu vaihtoehto?

Link to comment
Share on other sites

siel meri-karinas pitäs päästä käymään. ihan sairaan mukavalt kyl kuulosti puhelimes ne tyypit kenen kans juttelin mut stressaan nyt ku jos se ei oo kiva ni ei oo mitään varasuunnitelmaa :/ Onkohan se hieno paikka tai semmonen mist saa hienon laitettua. sitä stressaan.

Link to comment
Share on other sites

Kyllä musta siitä tilasta saa ihan kauniin laitettua. Mutta kyllähän noita paikkoja aina löytyy! Täälläkin on edellisillä sivuilla hyviä listoja eri paikoista. Ja jos nyt niin käy, ettei mitään paikkaa löydä, niin ainahan on noin seurakuntatalot, joita voi kysellä.

Link to comment
Share on other sites

Liisa, minkä kokoisilla kankailla peititte ni palkintokaapit? :) En ollut edes ajatellut, että nekin pitää peittää, kun en halua ihan sellaisia koristeita häihin  :P ja joku voisi ihan oikeasti maalauttaa ne Maskutalon WC-kopit, on ne niin järkyt :P

Öö, enpä tosiaan enää muista niiden kankaiden mittoja, mutta me siis ihan mitattiin ne palkintokaapit ja ommeltiin kankaisiin ylös saumat niin että niistä kankaista tuli tavallaan pussit (tosin siis saumat vain ylhäällä joten kangas roikkui alareunasta vapaana) jotka tulivat kaappien peitoksi. Joudut siis mittailuhommiin.  ;)

Link to comment
Share on other sites

Varasin juuri tänään Maskutalon kesäksi 2008. Eilen käytiin sitä kattomassa ja kyllä se oli aivan mahtava. Koristelemalla siitä tulee niiin hieno. Me ajateltiin peittää ne kaksi pienenpää palkintokaappia isoilla sydänpahveilla ja siihen isoon tulee sitten jokin kangas, koska se on luultavasti meidän pöydän yläpuolella. Paljon päässä suunnitelmia, mut onneksi vielä on aikaa paljon.. :-X

Link to comment
Share on other sites

Olisiko kellään kuvia Maarian pappilasta kesällä?

Meidän olisi tarkoitus juhlia siellä häitämme ja kävimme katsastamassa paikan muutama viikko sitten ja kivalta näytti. En oikein löytänyt netistä kesällä otettuja kuvia pappilan pihapiiristä ja haluaisin nähdä, miltä ympäristö näyttää kun puissa on lehdet ja kaikki on vihreää.

Link to comment
Share on other sites

Mulla pitäisi olla, jos löydän, niin voisin sun sähköpostiin lähetellä. Kaverilla oli kesällä siellä hääjuhla, ja oikein kaunista oli.

Link to comment
Share on other sites

Olemme suunnittelemassa kartanohäitä elokuulle 2008 ja etsimme sopivaa häiden viettopaikkaa. Emme halua kirkkovihkimistä, papin kuitenkin, joten tämä asettaa paikalla aikamoiset kriteerit.

Olemme käyneet katsomassa Saustilan kartanoa, joka on aivan upea!! Kartanossa minua ei häiritse muu kuin se, että tanssitilan läheisyydessä ei ole ns. oleskelupaikkaa. Miten te kartanossa häitä viettäneet, olette asian kokeneet? Onko tila mielestänne ollut toimiva? Emännän puheista ymmärsin, että koristelu ei sisälly tilavuokraan. Pitääkö tämä paikkansa nykyään?

Olemme käyneet katsomassa myös Friskalan kartanoa, joka oli mielestämme luvalla sanoen kamala!! Paikalta poistuneet, viinalta haisevat ukot ja hutsun tuntuinen emäntä saivan ainakin meidän karvat nousemaan pystyyn. En myöskään pitänyt paikan tyylistä.

Kävimme myös tutustumassa Harjattulan kartanoon, joka on ulkoa upea, mutta sisältä mielestäni kovin steriili ja hieman pieni, jos haluaa tanssia. Kutsuvieraslistalla on 120 henkeä, joten Harjattulassa tulee todennäköisesti ahdasta. Kertokaa kokemuksia Harjattulasta!!  :D

Link to comment
Share on other sites

Tuikkiva Harjattulasta en osaa muuta sanoa, mutta ruoka on siellä HERKULLISTA :-X

Ympäristössä saa varmasti upeita kuvia, myös rantakuvia. Toisaalta golffarit saattaavat häiritä alkuillasta.

Link to comment
Share on other sites

Joku kyseli häidenviettopaikkaa, jossa olisi takka. Kakskerran hirvilammella ainakin on. Omat häämme vietettiin aikanaan siellä ja mulla on paikasta ja tarjoiluista ja kaikesta siihen liittyvästä pelkästään hyvää kerrottavaa. Suosittelen!

Viiveli :-X

Link to comment
Share on other sites

Löytyykö kokemuksia Kupittaan Paviljongista?

Saimme kivan tarjouksen helmikuun häitämme koskien... voin jo kuvitella kuinta kaunista olisi lumisade niiden lasiseinien takana ja lyhtyjä  ::) No, jokatapauksessa, itse olen paikan päällä juonut kaffet joskus aikanaan, äidit on menossa sinne "vakoilutarkoituksella" syömään ensi viikolla. Kaipaisin kokemuksia, olen itse loppukesään saakka ulkomailla joten en pääse oikeen osallistumaan näihin alkutohinoihin kuin puhelimitse  :-/

Link to comment
Share on other sites

TUIKKIVA

Alalemun kokouskartano on kaunis ja puutarha todella suuri, meitä se ei silti miellyttänyt koska vieraat pitäisi jakaa eri huoneisiin (niinkuin käsittääkseni muissakin kartanoissa  :-?) Mutta käykää ihmeessä katsomassa  :-X

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Meilllä on häät 8.9.2007 ja juhlapaikaksemme olemme varanneet Tuorlan Tähkän Kaarinan ja Piikkiön rajalta. Meille on tulossa vieraita siinä sadan hengen paikkeilla, ja paikan vuokraajat sanoivat tilan riittävän. Tila ei ole täysin yhtenäinen, mutta kolmea ns. päähuonetta erottaa isot pariovet, joten täysin erillään eivät vieraat joudu olemaan. Tuo Tuorlan tähkä on ulkoa päin aivan ihana. Sisällä joutuu tosin hieman näkemään vaivaa koristelussa, mutta ei mitenkään suhteettomasti.

Paikan vuokra on 450 €, mikä sisältää tilan, keittiön ja astioiden käytön. Koska meidän varaamalle viikonlopulle ei ollut muita varauksia, saamme alkaa koristella paikkaa jo perjantaina ja sunnuntaina klo 18 pitää paikkojen olla luovutuskunnossa. Siellä ei ole A-oikeuksia, joten omat alkoholit saa viedä. Tuorlan Tähkän pihapiirissä on myös Tuorlan majatalo, mistä voi halutessaan hoitaa pitopalvelun. Tuorlan Tähkä toimii Varsinais-Suomen maatalousoppilaitoksen ravintolana, joten luultavimmin (emme ole vielä varmistaneet) floristiopiskelijoilta saa helposti kukat juhlapaikalle halutessaan. Mitään aikarajaa ei ollut siinä, kuinka kauan haluaa juhlia.

Kannattaa käydä tutustumassa, aivan ihana paikka. Pihapiiri on aivan ihana, ja puutarha-alan oppilaitoksessa kun ollaan, kaikki on pihassa todella kaunista!

Link to comment
Share on other sites

Nyt on sitten päivämäärä ja paikka lyöty lukkoon. Tämän tytön ja maailman ihanimman sulhasen häitä tanssitaan Saustilan kartanossa 2.8.2008!! Pitopalvelukin on varattu ja pappiin ollaan yhteydessä ensi viikolla.

Epävarmuus tilojen toimivuudesta kaikkosi, kun olen kuullut pelkkää positiivista palautetta kartanosta. Paikan emäntäkin oli vähän ihmeissään, kun epäilin tanssitilan riittävyyttä. Heillä on ollut jopa 134 vierasta, eikä silloinkaan ollut mitään ongelmia.  

Tuntuu tosi hyvältä, kun asiat ovat jo tässä vaiheessa näin hyvällä mallilla. Nyt sitten jatketaan koristelun, puvun, ohjelman yms. rauhallista mietiskelyä

Link to comment
Share on other sites

unelma-08: Kiisan pirtissä oltiin yks talvi häissä vieraina ja olihan se ihan mukava juhlapaikka. Ne peliautomaatit vähän kyllä latisti juhlatunnelmaa... Alkoholipuoli pitää ottaa heiltä kun ravintolahan tuo on, eli jos haluaa juomapuolen hoitaa itse niin tuolla se ei käy.

Mä olen myös ollut vieraana tuolla talvihäissä, ja oli tosi tunnelmallinen paikka! Näissä häissä oli muistaakseni n. 80 vierasta, ja tilaa oli ainakin riittävästi. Mistään peliautomaateista mulle ei jääny muistikuva...

Link to comment
Share on other sites

Ei Kiisanpirtissä ole enää peliautomaatteja. Juomat sieltä, eivät ole mitään kalliimasta päästä...

Link to comment
Share on other sites

Kyselen kokemuksia Akatemiatalon juhlasalin ja VPK:n talon salin akustiikasta? Miten puheet ovat onnistuneet? Onko ääni kiertänyt?

Omia kokemuksia Akatemiatalolta on, että jos korotetulta lavalta puhuu mikrofoniin niin puhujan taidoista riippuen ääni saattaa hukkua täysin. Millaisia kokemuksia on VPK:n talolta?

Link to comment
Share on other sites

Häidenviettopaikka olisi hakusessa elokuuksi 2008 noin 70 vieraalle Turun alueelta (ei keskustasta). Y-Hovi on jo katsastettu, mutta siinä huolestuttaa tilojen pienuus (ruokailu enintään 70 hengelle, ja tanssia varten pitää siirtää osa pöydistä pois). Villa Wolaxiakin olen tiedustellut, mutta sielläkin mahtuu enintään 72 henkeä ruokailemaan, ja paikka on kohtuullisen kallis.

Seuraavaksi menemme katsastamaan Harjattulan kartanon, mutta siinä huolestuttaa hinta. Tilavuokra 495 euroa+ ravintolahintaiset ruuat + juomat (varmaan 50-60 euroa/henkilö), ei tosiaan ole halvimmasta päästä.

Brinkhallista (myös Kakskerrassa) olemme myös kiinnostuneet, mutta sieltä en ole ainakaan vielä saanut vastausta tiedusteluihini.

Saustelan kartano vaikuttaa ihanalta, ja sitä on täälläkin kehuttu. Välimatka Turusta vaan hirvittää. Miten te turkulaiset morsiamet olette toimineet, menneet naimisiin jo Turussa, vai paikan päällä Saustelassa? Entä oletteko järjestäneet yhteiskuljetuksen, vai ovatko kaikki tulleet ja menneet omilla autoillaan?

Meille on tosi tärkeää, että tarjoilut ovat erinomaiset, emmekä halua perinteistä pito- tai saaristolaispöytää. Jotain ekstraa, esim. italialaisvaikutteinen buffetpöytä, olisi toiveissa!

Olisi siis kivaa saada palautetta yllä mainituista paikoista, ja muistakin, jotka voisivat vastata toiveitamme!

Link to comment
Share on other sites

Brud2008

Jos mielestäsi Harjattula on kallis, niin Saustila vasta kallis onkin. Marraskuussa -06 kun kyselin hintoja, niin he vastasivat vuokran olevan 1500e. :P

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.



×
×
  • Create New...