Jump to content
Naimisiin.info

Turun seutu


jkp84

Recommended Posts

Komppaan Alisa_85 Kavalton tilan navetan vintin suhteen. Meillä oli etsinnässä paikka talvihäille. Sain paikasta tosi synkän ja kolkon vaikutelman. Kaiken lisäksi tila oli sillä hetkellä pyykkihuoneena, joten oli todella vaikeaa saada käsitystä millainen paikka "juhlakunnossa" olisi. Ja kummalliselta tuntuu tuo palvelu, ettei tiloja mitenkään esitellä. :-? Kyllä minä ainakin kääntyisin siinä vaiheessa takaisin kotiin. Häät on kuitenkin niin kallis investointi, joten palvelun tulisi alusta asti olla sen mukaista.

Mikä olisi hyvä juhlapaikka talvihäihin Turussa? Ihanteellisinta olisi, jos kaikki vieraat mahtuisivat samaan tilaan ja tanssilattiaakin jäisi jonkin verran. Vieraita meille tulisi 80-100 välillä. Olemme vielä häävalmistelujen alkuvaiheessa, joten sopivan juhlapaikan ja kirkon etsinnästä varmaan kannattaa aloittaa  :)

Suosittelen Ilmaristen matkailutilaa. Juuri sopiva tuollaiselle vierasmäärälle ja tanssillekin jää vielä tilaa.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

me vietämme häitämme ruissalon kansanpuiston tanssipaviljongissa. se on aivan ihana paikka! rannalla, ja rento. :) siinähän on vieressä se aurinkoravintola, mikä on varmaankin tyylikkäämpi paikka (ja myös kalliimpi) molemmissa olen ollut vieraana, paviljongissa kaksi kertaa, aurinkoravintolassa kerran. meidän häidemme meininkeihin paviljonki on juuri oikea. mutta aurinkoravintola siis myös erittäin kaunis paikka. :)

Link to comment
Share on other sites

Ei saa Pikisaareen enää viedä omia juomia, mutta mikäli oon ymmärtänyt oikeen pitävät juomien hintoja suht alhaalla... Kannattaa kysyä sieltä tarkemmin.

Link to comment
Share on other sites

Heissan :)

Olisin kysellyt onko jollain tietoa Nautelan kartanossa pidetyistä häistä...

Juhlat on aika pienimuotoiset, noin 50 henkeä.

Link to comment
Share on other sites

Olisiko kenelläkään ehdotuksia häiden "after party" juhlillemme? Menemme siis Espanjassa naimisiin, mutta tarkoituksena olisi Suomessa järjestää ystäville ja muille halukkaille kahvitus+pitkä illanvietto. Vanhan raatihuoneen kellari on yksi vaihtoehto, mutta olisiko muita? Vieraita korkeintaan 40. Eli omat juomat/pikku purtavat.  ::) esim. jokin saunatila, kerhotila tai vastaava?

Link to comment
Share on other sites

Nyt kaivattaisiin tuoreita kommetteja Liedon Vanhalinnasta. Eli tämän vuoden morsiamet ja muu hääväki, miten häänne sujuivat Vanhalinnassa? Oliko pitopalvelu hyvä? Omat häämme ovat lokakuussa, eikä paikasta kovin paljoa ole omasta takaa kokemusta. Kiitokset jo etukäteen tiedoista!

Meillä on vajaan kolmen viikon päästä häät Vanhalinnassa kartanoravintolan puolella, eli sen jälkeen voin antaa tarkempia tietoja. Tähän mennessä voin sanoa ainakin sen verran, että suunnittelu ja yhteydenpito on sujunut moitteettomasti, Vanhalinnan ihmiset vaikuttavat erittäin palvelualttiilta ja asiantuntevilta. Pitopalvelusta: heillä on sopimus neljän eri pitopalvelun kanssa, joista voi valita mieleisensä. Tai sitten voi valita vain jonkun valmiin menuehdotuksen, ellei halua vaivata itseään sillä sen enempää, jolloin ruoka vain tulee joltain näistä neljästä pitopalvelusta. Meille ruokapuoli on tärkeä, joten kävimme pitopalvelun kanssa neuvottelemassa ruoasta erikseen (hinnasta neuvotteleminen sen sijaan tapahtuu vain ja ainoastaan Vanhalinnan kautta). Meille tulee ruoka Turun Juhla Oy:lta eli Turun Svenska Klubbenin pitopalvelulta. Menu rakennettiin nimenomaan meitä varten, joten meillä on suuret odotukset ruoan suhteen. Vanhalinnassa kävimme eilen ns. tilausneuvottelussa, jossa käytiin yksityiskohtaisesti läpi kaikki häihimme liittyvät järjestelyt, aikataulut yms. Siitä jäi oikein hyvä fiilis, nyt tuntuu siltä että eiköhän näistä vielä häät tule!  :D

Link to comment
Share on other sites

Meillä tulee olemaan häät Brinkhallin kartanossa Kakskerrassa! Ensin olin täysin lumoutunut Manillasta, mutta se ei kuitenkaan ole mielestäni paras vaihtoehto kesähäille.

Kermakakku, olis kiva kuulla teidän kokemuksia paikasta. :D

Link to comment
Share on other sites

Laitan pari valokuvaa Akatemiatalosta kaikille paikasta kiinnostuneille. Suunnittelimme laittavamme pöydät kahdeksan istuttaviksi neliöiksi, emme siis näin kuin näissä kuvissa. (Kävimme tutustumiskierroksella kesken jonkun muun häävalmistelujen... ::) )sisäkuva.jpgsisäkuva2.jpg

Mua ärsyttää noi numerot tuolien selissä. Täytyy tehdä asialle jotakin ja ehdotuksia vastaanotetaan, kiitos :D

Link to comment
Share on other sites

Me olemme nyt melko varmasti päätyneet tuohon Maskutaloon, vaikka alun perin olisimme halunneet häät Turussa viettää. Tuo oli ainut paikka, jossa oli molempien vaatimia asioita, ja tarpeeksi iso, yhtenäinen tila. Ne, jotka ovat häitään siellä viettäneet, niin kertokaa ihmeessä juhlistanne tuolla. Kuinka paljon aiemmin olette muuten varailleet juhlapaikkoja? Kun meillä häät ovat vasta kesällä 2008, mutta ainakin jotkut ovat jo puhuneet, että kesälle -08 on jo tehty varauksia..

Meidän häitä vietetään Maskutalolla ensi kesänä ja tein varauksen juhlapaikasta heinäkuun alussa.Aika paljon oli jo tehty varauksia kesälle 2008.Tosin osa oli vasta alustavia varauksia...joten kannattaa olla ajoissa liikenteessä.

Link to comment
Share on other sites

Elokuun loppuun vuonna 2008 olisi tarkoitus pitää pienet häät, perheille ja lähinnä lähimmille kavereille, yht. noin 40 hengelle. Tarkoituksena olisi pitää enemmänkin rennot bileet  ::), kuin ääriperinteiset ja jäykät hääjuhlat. Ruoka saisi mieluusti tulla samasta paikasta, juomat haluamme viedä itse.

Eli onko kellään ehdotuksia? Pari paikkaa tyssäsi juuri tuohon, että veisimme omat juomat...  :-/  No ehkä siitäkin jotenkin yli pääsisi :-?

Link to comment
Share on other sites

Tietääkö joku, että saako Hirvilammelle tuoda omat yöpalat? Ja muutenkin kokemuksia kyseisestä paikasta kaipailen.. Ite oon kuullu pelkkää hyvää...  :)

Link to comment
Share on other sites

Tässä vähän tietoja muutamista paikoista, joissa olemme käyneet katsomassa.

Järvelä Littoisissa. Ihana miljöö, mutta itse rakennus on ainakin pintaremontin tarpeessa. Tosin nyt siellä on aloittanut uusi yrittäjä juuri ja hänellä ainakin oli suunnitelmissa remontoida paikkaa. Keittiötä kai ensiksi remontoidaan ja sitten sitä juhlatilaa. Eli voi olla ensi kesänäkin jo ihan eri näköinen paikka, mutta sitähän ei varmaksi voi sanoa. Juhlatila on aika pieni, kuulemma 70 mahtuu, mutta mitään muuta ei sitten mahdukkaan. Hinta on jotain 320 euroa jos ottaa pitopalvelun heiltä niin tuo vuokrasumma laskee sen mukaan mitä heiltä tilaa. Aika halvat hinnat ilmeisesti oli, mutta en niistä sen enempää tiedä, kun ei tuo paikka ollut tarpeeksi iso meille.

Hepokulta-sali Miinuksena sijainti kerrostalolähiön keskellä, mutta itse tila oli todella siisti vessoja myöten. 120 hengen sali ja 40 hengen kabinetti. Isompi sali 220 euroa vuokra. Koko viikonlopun on käytössä jos ei ole muita juhlia. Netissä on kuvia noista tiloista. Juhlia saa 03 asti yöllä. Oman pitopalvelun saa viedä.

Rientävä Voimistelu ja Urheiluseura ry. Lähellä keskustaa, ihan mukavalla paikkaa. Tila on siis jumppasali, mutta yllättävän viihtyisä ilman pöytiäkin. 100 hengelle pöydät ja tuolit. Keittiö ok. Vuokra n. 200 euroa (sisältää siiovuksen). Koko viikonlopun käytössä, jos ei ole muita varauksia. Lauantaina tila käytössä 01 asti (ainakin).

Link to comment
Share on other sites

Meidän häitä vietetään parin kuukauden päästä Tammiluodon Viinitilalla, Paraisilla.

Meidänkin häitä vietetään aika tarkkaan vuoden päästä Tammiluodon Viinitilalla! Kerrotko, Sunflow, myöhemmin, miten valokuvaus onnistui tiloissa! Me ollaan ajateltu jättää studio kokonaan väliin ja ottaa kaikki kuvat kirkolla ja/tai Tammiluodossa!

Link to comment
Share on other sites

Onko kellään kokemuksia hääpaikkana Paraisilla sijaitsevasta Furuvikin kartanosta? Nettisivujen mukaan sinne mahtuu jopa 150 hlö. Näyttää kaikin puolin upealta paikalta ja kokemuksia siis kaivattaisiin.

Link to comment
Share on other sites

Nyt kaipailisin kokemuksia Konsan Kartanosta!  

Millainen ruoka heillä on? Sinne ainakin saisi viedä omat juomat, mikä on meille ehdoton iso plussa.  ;D

Etsimme siis ~40 hengen pääasiassa nuorista ihmisistä koostuvalle porukalle paikkaa. Vihkimisen haluaisimme myös suoritettavan ulkona.

Käymme katsastamassa paikan ensi viikolla ja keskustelemassa järjestelyistä. Mitään emme siis ole sopineet vielä, joten kaikenlaisia kokemuksia kaivataan! Kiitos!  :)

Link to comment
Share on other sites

Katsastelen hääjuhlapaikkoja kesälle 2009 Turusta.

Toiveena olisi kaunis, vehreä ja meren äärellä oleva tilava paikka n. 80-100 vieraalle. Vaatimuksena, että saa tuoda omat juomat. Toiveena on, että paikka olisi tyylikäs eikä siellä ole puutarhatuoleja.

Paikkoina voisi olla esim. Villa Roma, Ruissalon kansanpuiston paviljonki (Aurinkoravintolan vieressä), Marielund, Åss Meripaljonki, Harjattulan kartano tai kartanon kasvihuone...

En ole vielä käynyt katsomassa näitä, mutta tarkoitus olisi.

Laittakaa ystävällisesti kuvia ja kriittisiä kommentteja kyseisistä paikoista. Haluan kuulla myös negatiivisista kokemuksista, koska hyviä puolia näkee itse paikat tarkastamalla.

Olisiko jollakin teistä tietoa Marielundin uudesta omistajasta? Haluaisimme käydä katsomassa paikkaa. Jos jollakin on hääkuvia paikasta olisin todella kiitollinen.

MIISU80: Villa Furuvik on todella upea paikka häille, mutta hinta nousee aika huimaksi.

Infoa lyhyesti Villa Furuvikista Paraisilla:

Jos kyseessä ns. yksityinen päivätilaisuus, joka saa kestää yöhö asti (02-03).

Paikan vuokra 850e/20hlö + 10e/hlö ylimenevistä vieraista.

Tilaa n.60 hlö, max. 120 (silloin jo kuulemma tosi ahdasta).

Hinta sisältää ruokasalin lisäksi 3 pienempää salia, kevyen siivouksen, pöytäliinat, aterimet yms.. Caterin palvelut pitää ottaa Furuvikin kontaktilta, omat juomat saa tuoda.

Link to comment
Share on other sites

Pirpana80 kiitos tiedoista furuvikin suhteen. Paikka on kyllä todella upea, mutta melkoisen hintava.  :P Onneksi häät ovat suunnitteilla vasta kesälle 2009 niin on aikaa harkita myös muita vaihtoehtoja. :)

Link to comment
Share on other sites

Vaatimuksena, että saa tuoda omat juomat.

Paikkoina voisi olla esim. Villa Roma, Ruissalon kansanpuiston paviljonki (Aurinkoravintolan vieressä), Marielund, Åss Meripaljonki, Harjattulan kartano tai kartanon kasvihuone...

Harjattulan kartanossa ja kasvihuoneessa on A-oikeudet, joten jos tahdotte omat juomat tuoda, niin ne pitää vetää listalta yli.

muoks. Ja käsittääkseni myös Villa Romassa on A-oikeudet. alannee tiesi sanoa ettei olekaan.

Link to comment
Share on other sites

Marielundista sen verran, että sen vuokra oli uuden omistajan myötä noussut 400:sta 1000:een €. AIkamoinen arvonnousu, kun siellä ei käsittääkseni ole tehty mitään...  :o :o >:(

Link to comment
Share on other sites

Kiitos kaikille vastanneille. Mennään katsomaan Villa Romaa huomenna ja Ruissalon kansanpuiston paviljonkia. Ei olla vielä suljettu pois Vanhaa raatihuonetta Turun keskustassa.

Tuo Marielundin hinta vaikuttaa aika kovalta paikan tasoon (ulkonäköön) nähden. En tosin ole käynyt paikan päällä vaan katsellut paikkaa netistä.

Uutena toiveena on tullut elävä (piano) musiikki ruokailun ajaksi, joten olisi kiva jos paikassa olisi piano tai flyygeli :)

Tässä hyvä linkki kaikista Turun hääjuhliin sopivista paikoista. On ainakin ollut meille avuksi paikkoja kartoittaessa.

http://www.turunseurakunnat.fi/portal/kirkkoon/haat/fi/haajuhla/muut_juhlapaikat/

Yllätyksenä on tullut se, että paikkoja on tosiaan jo varailtu aika ahkerasti kesän 2009 häiden viettoon. Itse en ensin tajunnut, että pitää olla näin aikaisin liikkeellä jos jotakin tiettyä paikkaa mielii  :)

Link to comment
Share on other sites

Manilla tällä hetkellä vahvin vaihtoehto. Toiveena olisi paikka keskustasta. Niitä on yllättävän vähän jos haluaa tuoda omat juomat ja ruuat..

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.



×
×
  • Create New...