Jump to content
Naimisiin.info

Turun seutu


jkp84

Recommended Posts

  • Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Meidän häät on nyt juhlittu Kavalton tilalla Tuurun linnassa ja kaikki meni oikein mukavasti. Ruoat oli hyvät ja sitä riitti! Ei tarvinnut pelätä, että olisi loppunut kesken. Pöytäkukat ja kattaukset oli kauniit. Vieraat pitivät tosi paljon paikasta ja kauniista ympäristöstä. Eli kaikinpuolin onnistui juhlat. :)

Jos nyt jotain pientä sanomista mietitään niin hieman ihmetytti se että henkilökunta alkoi aika aikaisin purkamaan pöydistä kukkia ja musiikki loppui tasan siihen mihin hääpaikka oli varattu. Eli aikaisemmin oli puhetta että voi ottaa lisätunnin jos tarvis. Kukaan ei kuitenkaan kysynyt meiltä miten halutaan tehdä vaan alkoivat tavallaan sulkemaan paikkaa. No vieraat joita oli vielä paikalla viihyivät ulkosalla istuskellen sen aikaa että taxit saapuivat eli en usko tämän häirinneen vieraita. Kutsussa oli kuitenkin ilmoitettu juhlan kesto. Ja vieraita oli 50 ja bändi pystyi soittaan ulkona. Itse en järjestäisi yli 60 hengen häitä sielä, tulisi ahdasta, mutta nyt oli sopivasti tilaa.

Link to comment
Share on other sites

Tietääkö joku, että saako Hirvilammelle tuoda omat yöpalat? Ja muutenkin kokemuksia kyseisestä paikasta kaipailen.. Ite oon kuullu pelkkää hyvää...  :)

Olen ollut Hirvilammella kaksissa häissä (vieraana) ja molemmista kerroista minulle on jäänyt erittäin mukavia muistoja  ;D Paikka on upea, ruoka hyvää ja henkilökunta ystävällistä ja  ammattitaitoista.

Yöpalaa näissä häissä ei ollut kuin toisessa ja se kyllä oli käsittääkseni talon puolesta, joten en ole varma tuosta voisiko sitä tuoda myös itse?

Link to comment
Share on other sites

Meillä on häät Ala-Lemun Kartanossa Kaarinassa. Kartano on todella kaunis ja sen ympärillä in iso omenapuutarha ja muutaman sadan metrin päässä merenranta laitureineen. Kartano on myös sisältä tosi kaunis ja kätevä paikka hääjuhlille, koska ainakin meidän häissä kaikki vieraat mahtuvat samaan tilaan (muistaakseni tilaa 80 hengelle) ja tila on kaiken lisäksi pyöreä. Kaikki siis näkevät kaikki ja kuulevat juonnot ym hyvin. Ulkona on lisäksi katettu terassi eli jos vaikka sataa, niin ulkona voi silti käväistä. Kartano on lisäksi sopivan matkan päässä Turun keskustasta ja jos jotkut vieraat tulevat kauempaa, kartanon yläkerrassa on huoneita, joita voi varata.

Täällä on kylläkin A-oikeudet ja kartano on tilausravintola eli ruoat ja juomat pitää ostaa sieltä. Ei siis halvin vaihtoehto, koska ei voi kilpailuttaa pitopalveluita ja omia juomia ei voi tuoda, mutta me ei ainakaan tarjota vieraille ruoan kanssa tarjottavan viinin ja alkumaljan lisäksi muuta alkoholia vaan jokainen voi halutessaan ostaa lisää baarista.

Olen ollut yksissä häissä täällä ja ne oli todella onnistuneet ja tunnelma oli ihana. Toivottavasti meidänkin häät onnistuvat yhtä hyvin! :)

Link to comment
Share on other sites

Meillä on vajaan kolmen viikon päästä häät Vanhalinnassa kartanoravintolan puolella, eli sen jälkeen voin antaa tarkempia tietoja. Tähän mennessä voin sanoa ainakin sen verran, että suunnittelu ja yhteydenpito on sujunut moitteettomasti, Vanhalinnan ihmiset vaikuttavat erittäin palvelualttiilta ja asiantuntevilta. Pitopalvelusta: heillä on sopimus neljän eri pitopalvelun kanssa, joista voi valita mieleisensä. Tai sitten voi valita vain jonkun valmiin menuehdotuksen, ellei halua vaivata itseään sillä sen enempää, jolloin ruoka vain tulee joltain näistä neljästä pitopalvelusta. Meille ruokapuoli on tärkeä, joten kävimme pitopalvelun kanssa neuvottelemassa ruoasta erikseen (hinnasta neuvotteleminen sen sijaan tapahtuu vain ja ainoastaan Vanhalinnan kautta). Meille tulee ruoka Turun Juhla Oy:lta eli Turun Svenska Klubbenin pitopalvelulta. Menu rakennettiin nimenomaan meitä varten, joten meillä on suuret odotukset ruoan suhteen. Vanhalinnassa kävimme eilen ns. tilausneuvottelussa, jossa käytiin yksityiskohtaisesti läpi kaikki häihimme liittyvät järjestelyt, aikataulut yms. Siitä jäi oikein hyvä fiilis, nyt tuntuu siltä että eiköhän näistä vielä häät tule!  :D

Kiitokset vastauksesta! Kyllä Vanhalinna vaikuttaa tosi hyvältä. Vaan mietyttää tuo ruokapuoli, kun sitä ei periaatteessa missään voi testata. Mutta hyvä vinkki tuo pitopalvelun kanssa sopiminen. Täytyy kokeilla. Kerrohan, kun häähuumasta ehdit, että miten meni! :)

Link to comment
Share on other sites

Elokuun loppuun vuonna 2008 olisi tarkoitus pitää pienet häät, perheille ja lähinnä lähimmille kavereille, yht. noin 40 hengelle. Tarkoituksena olisi pitää enemmänkin rennot bileet  ::), kuin ääriperinteiset ja jäykät hääjuhlat. Ruoka saisi mieluusti tulla samasta paikasta, juomat haluamme viedä itse.

Eli onko kellään ehdotuksia? Pari paikkaa tyssäsi juuri tuohon, että veisimme omat juomat...  :-/  No ehkä siitäkin jotenkin yli pääsisi :-?

Käykää katsastamassa Tuppurankin edellisellä sivulla kehuma Kavalton tilan Tuurun linna. Olisi juuri sopivan kokoinen, ruoka tulee heiltä ja omat juomat saa viedä. Menu räätälöitiin meillekin aivan toiveiden mukaan ja paikka oli kauniisti katettu kun kävimme katsomassa. Paikkana tosi ihana!

Link to comment
Share on other sites

Meillä on häät Maskutalolla 18.8. Kutsuttuja on 113 ja hyvin mahtuu! Keskelle jää vielä tanssitilaakin. Bändille on lava ja oma taukohuone, miehille ja naisille on omat, isot vessat (naistenvessassa kolme erillistä vessaa, ei tule jonoja!), iso keittiö, josta saatiin pitopalvelulta kiitoksia, kaikin puolin toimiva paketti! Kerron sitten häiden jälkeen lisää...

Marielundista sen verran että se on myyty varmaankin jollekin yksityiselle tai yritykselle, joten siellä ei varmaan enää häitä järjestellä...

Onnea naimisiinmenon johdosta!

Innolla odottelen kuvia ja juttua häidenne sujumiseta maskutalolla! Itse vietämme myös häitä maskutalolla ensikesänä 2.8.2008. Missä teidät vihittiin? meidät vihitään maskun kirkossa.

Link to comment
Share on other sites

Mitä suosittelisitte Turussa 140 hengen talvihäihin??

Akatemiatalo on ajatuksissa, mutta onhan se kovin kallis. :-/

Mielellään sellainen johon saa tuoda omat juomat ja oman pitopalvelun.

Hei, meillä oli elokuussa häät Brinkkalan vieressä wanhalla raatihuoneella, jonka suureen saliin mahtuu max. 150 henkeä ja olimme kovin tyytyväisiä paikkaan. Juhlasali, tuolit ja pöydät ovat todella siistit ja yhden salin tuoma fiilis on loistava ja tunnelmallinen. Paikkaan saa ja pitääkin tuoda pitopalvelu ja omat juomat. Salin hintakin on kohtuullinen verrattuna muihin keskustan paikkoihin!

Varsinkin jos teillä on vihkiminen tuomiokirkossa, paikka on mitä loistavin.  :-X Mekin kuljimme juhlaväen kanssa "hääkulkueessa" kirkkopuiston poikki juhlatilaan. Lisäksi vieraat majoittuivat hotelli Juliaan, joten kaikki olennainen oli kävelymatkan päässä...  :-X

Link to comment
Share on other sites

Onko kellään kokemuksia Laitilan LOUHENLINNASTA? Paikkahan on keskiaikainen ja tunnelmallinen keskellä metsää, mutta valitettavasti siellä on A-oikeudet... :'( Paikka on kuitenkin komea, ja pihalla kivilohkareiden keskellä olisi komeaa sanoa 'tahdon'.

Kokemuksia? Oliko ruoka hyvää? Entä palvelu ja muut järjestelyt? Mahtuuko hyvin tanssimaan? Mielellään näkisin kuviakin kattauksista ja tarjoilusta... ;)

Tuhannet kiitokset jo etukäteen, jaksamista kaikille kanssasiskoille tärkeän päivän suunnitteluun!

Link to comment
Share on other sites

Peppi80!

Kävin tsekkaamassa Paraisten Birknäsin. Mikäli navigaattorimme löysi oikean paikan, oli se aika suuri pettymys.  Kyseessä oli varsin ränsistynyt rakennus, jonka pihapiirissä ilmeisesti asusteli ihmisiä. Piha oli aika pitkälti parkkipaikkana. Sisällä emme käyneet, sillä ulkopuoli oli riittävästi.

Samalla reissulla tsekkasimme Kuusiston maamiesseurantalon. Siellä ilmeisesti järkätään juhlia, mutta emme sielläkään käyneet sisällä, sillä paikkaan mahtuu ilmeisesti vain 70 henkeä juhlimaan. Ihan söpö rakennus kuitenkin.

Link to comment
Share on other sites

Peppi80 ja Wombatille Paraisten Birknäsistä sen verran, että ei siinä pihapiirissä ketään asu. Lähin talo on ainakin muutaman sadan metrien päässä. Tila sijaitsee meren rannalla ja paikalla on siinä oma laituri. Rakennus on iso punainen ja edessä on parkkitilaa ja "sisäpihalla" on tilaa olla rauhallisemmin. Täältä on näkymä myös merelle, jos kallioille haluaa kiivetä. Paikka sinänsä ei ole kaikista parhaimmassa kunnossa, mutta koristelulla ja muulla saa varmasti mukavan ja omannäköisen paikan:) Kannattaa käydä katsomassa.  

Toiseksi mitä Marielundin vuokraan tulee. Kävimme katsomassa paikkaa heinäkuun lopulla tänä vuonna ja ainakin silloin hinta oli vielä 400€ eli kannattaa neuvotella siitä hinnasta. Paikkahan on myös hienolla paikalla, mutta hieman ränsistyneessä kunnossa se on. Ja sisätila on ongelmallisen mallinen.

Link to comment
Share on other sites

Meillä hääjuhlapaikaksi varattu Akatemian talon juhlasali. Siellä häänne viettäneet tai viettämässä olevat, miten käytännön asiat sujuivat? Kuvia? Mikä pitopalvelu teillä oli?

Inkkupinkku,

löydät meidän hääsuunnitteluista tietoa mun hääpäikystä ja blogista d015.gif

                                                                                                        Linkit tossa alhaalla.

Link to comment
Share on other sites

Ninnuliinii,

Onko sinulla sitten Birknäsin osoitetta, koskka navigaattorimme löysi vain rakennuksen, josta jo aikaisemmin kerroinkin. Se ei tosiaan ollut meren rannalla, sen läheisyydessä kylläkin.

Ja tuosta Marielundin hinnasta: olin sähköpostitse sen uuteen omistajaan yhteydessä, ja hän ilmoitti hinnan olevan 1000 euroa. Siitä en tiedä, pystyykö hintaa neuvottelemaan alaspäin. Mielestäni hinta oli todella kohtuuton, mutta 400 on aivan eri asia. Kannattaa varmaan siis itse tiedustella asiaa.

Link to comment
Share on other sites

Tässä listaus Ruissalon kansanpuiston paviljongin kalusteista, noin suurinpiirtein (joitain pikkumuutoksia ilmeni, en vaan muista että miten..)

Lista näyttää sekavalta: me lajiteltiin pöydät alunperin ikänsä ja pinnoittensa puolesta, eli siksi esim. 80.180cm on useaan kertaan..mutta siis saman kokoisia ovat  ;)

Rivit nyt ei pysy yhtään paikoillaan, mutta katso lukemia: eli eka sarake tarkoittaa kokoa, sitten montako tällaista on olemassa, sitten montako hlöä mahtuu yhteen tällaiseen pöytään ja sitten vielä yhteensä montako ihmistä menee tällaisiin pöytiin.

Kamalan näköistä kirjoitusta, sori..

Juhlapaikan kalusteet                                          

koko    kpl     hlö/pöytä        yht.

                                         

87x180      1      6      6

84x161      7      4      28

80x80       4        2        8

80x180      2      6      12

80x180      1      6      6

80x180      1           6              6

80x160      2      4      8

80x160      2      4      8

80x160      1      4      4

80x160      1      4      4

80x160      4      4      16

80x160      1      4      4

80x140      3      4      12

80x140      1      4      4

80x140      1              4              4

70x120      2      4      8

70x103      1      2      2

60x120      1      4      4

100x150      4      4      16

125         5         5         25  pyöreä pöytä

120         1         4         4    pyöreä

80         5           tarjoiluun tms.         pyöreä            

                                         

     51            189

P.S. EN ota mitään vastuuta siitä, onko luettelo täydellinen! Jos joku "munaa" juhlansa tähän 100% luottaen, saa olla itse vastuullinen..kuitenkin melko paikkansa pitävä lista, aina tietty voi pöytiä mennä rikki, tulla uusia jne. Hauskoja juhlia anyway jokaiselle tuolla juhlivalle, suosittelen! Aivan täydellisen tunnelmallinen paikka  :-X

Link to comment
Share on other sites

Heissan kaikki, jotka ovat juhlineet häitään tänä kesänä ja tulevat juhlimaan nyt syksyn aikana Taattisten tilan tallinvintillä tai Kaimalan Karhulammella, kertokaapa kokemuksianne (esim. tilojen toimivuus, ruuat ym. sujuvuus jne. jne.)!

Omat häät tiedossa vuoden kuluttua syyskuussa ja paikka kovin mietinnässä. Nämä kyseiset tilat harkinnan kärkipäässä.

Link to comment
Share on other sites

Meidän häiden juhlapaikkana oli viime lauantaina Merikarina, Hirvensalossa.

Voin lämpimästi suositella monestakin syystä, mm. hyvä ja joustava palvelu (meidän toiveita oikeasti kuunneltiin ja noudatettiin, vaikka mieli muuttui vähän väliä), hyvä ruoka, kohtuulliset hinnat (kolme ruokalajia pöytiintarjoiltuna sekä tervetulomaljat, ruokajuomat (kolme kaatoa viiniä vierasta kohti ja kahvit aveceineen)) maksoi vain 32€ / henkilö. Keskustan paikoissa pelkät ruoat olivat viidenkympin paikkeilla kun viime syksynä kartoitimme vaihtoehtoja. Joten vaikka omia juomia ei saa viedä, niin budjetti pysyy silti kurissa.

Tila on suuri, joten vieraita mahtuu varmaankin n. 150, mutta pienempiä juhlia varten tilan saa jaettua kahtia, jolloin se ei tunnu liian avaralta. Oikeanlaisella valaistuksella saimme juhlasalista todella kauniin ja tunnelmallisen ilman sen suurempia koristeluita.

Muita plussia on paikasta löytyvä flyygeli, jota saa vapaasti käyttää sekä samasta pihapiiristä löytyvä tunnelmallinen taidekappeli, jossa meidät vihittiin.

Annan mielelläni lisätietoja tai kuvia sähköpostilla jos joku kaipailee.  :-X

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.



×
×
  • Create New...