jkp84

Turun seutu

1338 viestiä aiheessa

Minäkin kaipailisin jonkun ihan per.. omakohtaista kokemusta Villa Romasta! Haulla ei juuri mitään löytynyt. Onko joku naikkareista juhlinut siellä?!? (Tai ollut vieraana...)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

RELLE!!

Aivan ihanat suunnitelmat teillä! Taidan tulla kuokkimaan. ;D Onko ihanat kenkäsi jostain ulkomailta, vaiko ihan täältä löydetyt? (ne hopeiset)

Hyvää alkaneen syksyn jatkoa!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Yarna!

Kerrotko lisää Brinkhallin kartanosta? Oletko käynyt katsomassa sitä? Montako vierasta mahtuu entä hinta? Kyseinen kartano on unelmieni hääpaikka ja kun ensi kerran näin sen n. 3-4 vuotta sitten, kun se vielä oli remontoitavana, toivoin että se joku päivä tulisi hääkäyttöön.. Nyt se olisi mahdollista, mutta jostain olen kuullut, että sekin on hankala paikka isommille häille erillään olevien tilojen vuoksi.. kertokaahn kokemuksia..

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Olisikohan kellään tiedossa Turusta tai lähialueelta yli 150 hengen juhlatiloja. Mielellään myös mahdollisuus oman pitopalvelun ja omien alkoholien tuomiseen.

Kiitos  :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

lämpimästi suosittelen paikkaa, mikä me ollaan varattu omioin häihimme. :) eli ruissalon kansapuiston tanssipaviljonki (sivuilta juhlasali, ei päärakennus, päärakennus on aurinkoravintola ja ihan eri juttu tai siis siitä em osaa kertoa). www.ruissalonkansanpuisto.fi oon ollu vieraana kahdissa isoissa häissä ja meillä on kaikenkaikkiaan kutsuvieraita ja meijät mukaanlukien 170 (tosin varmaan osa jää pois, mutt isot häät sinne siis mahtuu.) :) ja siellä ei mun tietääkseni oo ees mahdollista ottaa pitopalvelua tai juomia paikalta, eli on ns. "pakko" tuoda omat juomat ja pitopalvelu. :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minäkin kaipaisin kokemuksia/vinkkejä, kun hääpaikkana on Kakskerran Hirvilampi. Onko joku ollut siellä sellaisissa häissä, missä on ollut lapsia? Onko sujunut... Itse en halua kutsua lapsia (tila ei mielestäni ole tarpeeksi väljä), mutta sopassa on muitakin sekoittajia ;)! Paikka vaikutti ihanalta ja emäntäkin oli oikein ystävällinen!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tässä muutamia, katso paremmin täältä: http://www.naimisiin.info/cgi-bin/yabb21/Y...=1056068087/0#0

Kavalto (Piikkiö)

http://www.kavaltontila.com/

-erilaisia tiloja 10-250 hengelle

-250e (2006) sis 9h (ylimääräiset tunnit 50e), tarjoilijat, pöytäliinat, siivous, kynttilät, kukkia ja koristelua

-ei A-oikeuksia, mutta juomien tarjoilumaksu 1-3e/hlö

-ruoka pitää ottaa tilalta, menu alkaen noin 26e/hlö

Ilmaristen matkailutila (Ilmarinen)

http://www.ilmaristenmatkailutila.com/

-juhlatilat noin 50-150 hlö

-majoitus 30 hlö

-tilavuokra kesällä 600e, talvella 300e (2006)

-menu 20e->, paikassa A-oikeudet

Huhkotalo (Raisio)

http://www.kolumbus.fi/huhkotalo/

-noin 30-250 hlö

-A-oikeudet

Liedon Vanhalinna (Lieto)

http://vanhalinna.utu.fi/

-60/180hlö

-rantasauna 10 hlö

-A-oikeudet

-kartanoravintola kesällä 675e (2006) (kork 180 hlö), talvella 0e

Ruskotalo (Rusko)

http://www.rusko.fi/ruskotalo/

-kahvio/kokoustila non 40 hlö, juhlasali noin 250

-juhlasali 385e (2006) klo. 0.30 asti, ylimääräinen tunti 50 € (01.30 asti)

-saa ottaa oman pitopalvelun tai voi käyttää talon

Rautilakeskus (Vehmaa)

http://www.vehmaa.fi/index.php?rautila

-erilaisia tiloja 10-200 hlö

-hinta isoimmalle tilalle noin 300-350e, sisältää siivouksen

-ruoka alkaen 20e/hlö

Turun VPK (Turku keskusta)

http://www.turunvpk.fi/fin/index.html

-voi tuoda omat juomat tai käyttää A-oikeuksia

-voi tuoda omat ruoat (tällöin pöytäliinat 5e/kpl) tai käyttää pitopalvelua (joko talon omaa tai ulkopuolista)

-noin 60-300 henkilöä

-kesällä noin 1200-1400e, talvella noin 2000-2200e, sisältää juhlasalin, ravintolasalin, astiat, vahtimestarin 8 h (ylityöt 31 €/h), ravintolamestarin 8 h (ylityöt 41 €/h) ja siivouksen. Yli klo 01 menevät tunnit 100e

Turun kulttuurikeskus, Brinkkala (Turku keskusta)

http://www05.turku.fi/kulttuurikeskus/vuokra.html

-useita eri tiloja n. 10-150 hlö, noin 100-400e

-pitää tuoda omat juomat ja ruoat, ei omaa pitopalvelua eikä kaikissa paikoissa keittötä

Akatemiatalo (Turku keskusta)

http://www.utu.fi/henkilokunta/tilateknine...atemiatalo.html

-Tilavuokra 1305,40e (sis. kalustomuutostyöt, valmisteluajat, siivouksen, vahtimestarin) klo 02 asti

-mahtuu noin 200 hlö, tanssilattian kanssa 160 hlö

-omat ruoat ja juomat mukaan, huom! ei kunnon keittiötiloja

Ruissalon tanssipaviljonki (Turku)

http://www.ruissalonkansanpuisto.fi/juhlasali

-jopa 300 hlö (myös pienemmät tilaisuudet)

-noin 650e (2006) (sis vahtimestarin)

-omat ruoat ja juomat mukaan (myös astiat ja pöytäliinat)

Manilla (Turku)

-http://www.manillantehdas.fi/index.php?hiddenAction=enterCategory&categoryId=10

-erilaisia tiloja noin 60-200 hlö

-tulossa ravintola joka saattaa vaikuttaa A-oikeuksiin ja omien ruokien tuontiin (tällä hetkellä saa tuoda omat ruoat ja juomat)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Onko kellään kokemuksia Laitilan LOUHENLINNASTA? Paikkahan on keskiaikainen ja tunnelmallinen keskellä metsää, mutta valitettavasti siellä on A-oikeudet... :'( Paikka on kuitenkin komea, ja pihalla kivilohkareiden keskellä olisi komeaa sanoa 'tahdon'.

Kokemuksia? Oliko ruoka hyvää? Entä palvelu ja muut järjestelyt? Mahtuuko hyvin tanssimaan? Mielellään näkisin kuviakin kattauksista ja tarjoilusta... ;)

Tuhannet kiitokset jo etukäteen, jaksamista kaikille kanssasiskoille tärkeän päivän suunnitteluun!

Aivan mahtava paikka,juhlimme häitämme siellä kesällä.

Palvelu oli erinomaista,samoin ruoka ja muutenkin kaikki sujui henkilökunnan kanssa oikein mainiosti.

Tanssitila on aika pieni,kovin suuria liikkeitä siinä ei kykene tekemään jos on enemmän porukkaa,meitä oli yhteensä kaikenkaikkiaan 80 ja se oli mielestäni aika hyvä määrä,toki läheskään kaikki pöydät eivät olleet edes käytössä,koko parvi jäi kattamatta.

Louhenlinnalla on kotisivut ja kannattaa käydä ihan paikan päällä,se tuntuu ensin hämärältä,mutta siihen tottuu äkkiä ja täydessä kynttilävalaistuksessa on mahtava.Ja siellä ei ollut mitenkään liian kuumaa,vaan oikein mukavaa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

^ Minkä hintainen paikka tuo Louhenlinna on?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hei!

Onko kukaan viettänyt häitään Pappisten lavalla? Meillä olis tarkoitus juhlia siellä ensi heinäkuussa ja olisi kiva kuulla kokemuksia ja vinkkejä paikasta!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tervehdys kaikille ja ihan toooooosi iso kiitos kaikille rustailijoille! :)

Tulla tupsahdin muutamia päivä sitten ekaa kertaa tälle foorumille ja omat hääsuunnitelmani saivat siivet alleen. Luin sivuja läpi ja tulin kertaheitolla viksummaksi;)

Meillä hääpäivään on vielä aikaa. Olemme suunnitelleet menevämme naimisiin ystävänpäivänä 2009 :-X. Talvihääpaikkaa siis etsiskelen ja muutama sopiva on kertomustenne kautta jo noussutkin "top vitoseen".

Paimion Kaimalan Karhulammesta haluaisin samalla sanoa muutaman sanasen. Olen ollut siellä talvi ja kesäaikaan juhlimassa niin pienissä kuin suurissakin juhlissa. Paikka on aivan lumoava! Kesällä pääsee halutessaan savusaunasta lampeen polskuttamaan ja talvella avantoon. Aivan mieletöntä! Raija on emäntänä todella asiansa osaava ja ruoka on suussasulavan herkullista ja erittäin kauniisti katettu. Miljöö on kaunis, metsäinen, rauhaisa paikka ja talo uudehko hirsihuvila. Ehdottomasti hyvä vaihtoehto hääjuhlille!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä on häät ensi kesänä Saustilan kartanossa, aivan upea paikka kertakaikkiaan :-X Haluaisin kuulla mielipiteitä Saustilasta, sekä kertomuksia kenellä on häät siellä ollut.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hieno paikka toi saustila! Käytiin katsomassa sitä ja melkein varasinkin, mutta en tykännyt siitä kun vieraat erottuvat siellä niin moneen eri huoneeseen... mutta oli kyllä tosi ihana paikka ja ympäristö oli todella mahtava!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kyselen edelleen Turun seudun nuorisoseurojen/työväentalojen perään. Onko kellään kokemuksia ja mitä suosittelisitte?? Onko kokemuksia erityisesti Littoisten työväentalosta? Millainen paikkana, hinta yms.? Kovasti kaipailisin kokemuksia..

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä oli häät Maarian Mahdin urheilutalolla. Paikka oli kivalla paikalla eli vähän syrjässä. Kauheen iso porukka sinne ei mahdu, meitä oli n.60 ja oli just sopiva paikka. Koristelulla sai nätiksi ja viihtyisäksi. Hinta oli 150€ koko viikonloppu, astiat sisälty hintaan. Pöytäliinoista joutu maksamaan pesulalaskun.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hei kaikki,

talvikaudella tunnelmallinen ja ihanasti sijoitettu Ravintola Samppalinna tarjoaa ihanan ympäristön häille. Omiani vietin siellä viime lauantaina ja kaikki toimi loistavasti.

Tarjoavat s-etukortilla mukavan hintaista ja erittäin runsasta noutopöytää, lisäksi viinejä saa myös edullisemmin s-etukortilla.  Tarjoilu ja kaikki hoitui todella mukavasti, henkilökunta oli mukavaa ja ruoka todella hyvää.

Samppalinnahan on vain kesäisin auki kaikelle kansalle joten talvikaudella tilausravintolana, joten yksityistilaisuus hoituu mukavasti vaikka ihan Turun keskustassa onkin.

Juhlijoita meillä oli noin 80 ja vähän  ahtaaksi paikka käy jos on paljon enemmän vieraita. Mutta näin mahduttiin oikein mukavasti ja tanssilattiallakin oli tilaa heilua.

Iloista ja onnellista häiden suunnittelua

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meilla oli haat myos Samppalinnassa ja olimme erittain tyytyvaisia. Ja sen tosiaan saa yksityiskayttoon myos kesalla  ;) Vieraita oli 90 ja hyvin sekin viela mahtui. Luulisin etta sinne saa 100 ihmista suht mukavasti mutta siita enempi voi alkaa tuntua ahtaalta.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tuolla Ruissalossa olen minäkin ollut vieraana, juhlasalissa. Ihana paikka muuten mutta kun ajankohta oli syksyllä ja valot piti olla sisällä päällä niin valoja oli ihan liikaa, teki huvilatyylisestä salista jotenkin hallimaisen. Eli kannattaa miettiä valaistusta.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Tässä muutamia, katso paremmin täältä: http://www.naimisiin.info/cgi-bin/yabb21/Y...=1056068087/0#0

Kavalto (Piikkiö)

http://www.kavaltontila.com/

-erilaisia tiloja 10-250 hengelle

-250e (2006) sis 9h (ylimääräiset tunnit 50e), tarjoilijat, pöytäliinat, siivous, kynttilät, kukkia ja koristelua

-ei A-oikeuksia, mutta juomien tarjoilumaksu 1-3e/hlö

-ruoka pitää ottaa tilalta, menu alkaen noin 26e/hlö

Kavalton tilalla hinta noussut. Nykyään 300e. Ja mä en kyllä ymmärrä mihin ne meinaa tunkea sielä 250 ihmistä. Mitä nyt itse oon sielä käyny väittäisin että se 150 on aika maksimi jos haluaa samassa tilassa olla.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Edelleen etsinnässä juhlapaikka Turun lähistöltä kesälle 2009. Monta hyvää ehdokasta onkin jo, mutta muutamasta paikasta haluaisin kuulla kokemuksia... Elikkä onko kukaan viettänyt häitään tai ollut häissä vieraana Liedon Lujan Ilmarisen metsäpirtissä? Kokemuksia kaivataan myös Piikkiön kehityksen kerhotalosta. Kiitos jo etukäteen!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Edelleen etsinnässä juhlapaikka Turun lähistöltä kesälle 2009. Monta hyvää ehdokasta onkin jo, mutta muutamasta paikasta haluaisin kuulla kokemuksia... Elikkä onko kukaan viettänyt häitään tai ollut häissä vieraana Liedon Lujan Ilmarisen metsäpirtissä? Kokemuksia kaivataan myös Piikkiön kehityksen kerhotalosta. Kiitos jo etukäteen!

me oltiin tuolla metsäpirtillä pari kesää sitten "appiukon" 60v.päivillä.mitäs haluaisit tietää??

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
me oltiin tuolla metsäpirtillä pari kesää sitten "appiukon" 60v.päivillä.mitäs haluaisit tietää??

Kaikki mahdollinen kiinnostaa... Eli millainen tila oikeasti on? Kuvissa näyttää kivannäköiseltä, mutta onko oikeasti myös? Entä tiedätkö käytännönjärjestelyistä jotakin, siis kuinka kauan saa juhlia? Saako viedä omia alkoholijuomia? Tietysti myös tilan "varustus" kiinnostaa, astiat, pöytäliinat, tuolit yms.? Onko hinnoista tietoa?

Kiitos jo etukäteen!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Piikkiön kehityksen kerhotalosta on kokemusta viime keväältä, kun olin siellä häissä. Vieraita oli 50-60 ja kai sinne pitäisi paljon enemmänkin mahtua, mutta ei mun mielestä mitenkään hirveästi.  Ainakin jos haluaa jonkin moisen tanssilattian. Muuten ihan ok paikka, ei mikään kaunistus tai ei ainakaan itsessään mikään tunnelmallinen, mutta varmasti ihan hyvä bilepaikka. Pitopöydälle on oma "huoneensa", joten se ei vie tilaa päätilasta.

Minusta yksi miinus oli, että juhlatilaan täytyy nousta kapeahkoja portaina. Ja noissa häissä pienten lasten perään sai aikalailla katsoa, kun olivat koko ajan portaissa. Vessat oli alakerrassa, taisi olla yksi miesten ja yksi naisten. Naulakot vaatteita varten myös alhaalla.

Niin sen verran muokkaan vielä, että tuolit oli puiset vähän vanhojen koulutuolien näköiset, loisteputkilamppuja katossa, vaaleat verhot. Juomat kai sai tuoda itse, en ihan varma ole. Ja muuten kai tila vuokra oli aikas halpa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.