jkp84

Turun seutu

1338 viestiä aiheessa

Hei MayAppleFlower

Valitettavasti en tiedä noista anniskelu-luvista tarkemmin, kannattaa katsoa tästä/muista ketjuista jos löytyy aiheesta enemmän. Valitettavasti Elliminin linkki TEMn sivuille ei enää toimi.. :(

Mielestäni nimenomaan järjestäjällä on ne a-oikeudet, eli jos ottaa pelkän paikan (esim sen kankaisten kartanon), siellä ei ole a-oikeuksia, ja voisi siis tuoda omat juomat - miten muutoin MIHINKÄÄN voisi tuoda omia juomia jos KAIKILLA pitopalveluilla olisi pakko olla anniskelulupa.. Weird..

Sillä juhlapaikalla johon päädyimme ja heidän pitopalvelullaan EI ollut A-oikeuksia, ja saimme tuoda omat juotavat, ja kukkaro kiittää..

Näin siis omalla kaupunkilaisen maalaisjärjellä ajateltuna, pykälistä en siten tiedäkään.. Hmmm.. rikoimmekohan lakia.. ;D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Jaahas, näköjään koko Kappelinrantaa koskeva viesti vastauksineen on poistettu, en ehtinyt lukaista vastauksia, mitäköhän niissä sanottiin?? Miksi viesti on edes poistettu, sehän sisälsi vain asiallisen kysymyksen??

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Se varmaan poistettiin siksi, että se oli rekisteröimättömän kirjoittajan viesti ja sisälsi negatiivisia kommentteja. Sellaisethan (kuten myös vieraiden kirjoittamat kehut) ovat foorumilla kiellettyjä. En tiedä, mutta se voisi olla selitys.

Itse siis siihen vastasin ja kerroin omasta puolestani, että kysyjän joltain kuulemat kommentit paikan "emännästä" (en edes tiennyt siellä olevan mitään "emäntää") kuulostivat minulle tosi vierailta. Meillä kaikki sujui oikein mainiosti ja olenkin usein suositellut paikkaa kyselijöille. TiinaLotta (ja muut), itse vastailen ainakin mielelläni omien kokemusteni perusteella kysymyksiin jos sattumalta osaan vastata!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hei Roslin ja -A-

Bändi mahtuu - meillä oli 5-henkinen Salmifive, jota myös teki mieli hehkuttaa tuolla toisella palstalla, mutta viesti poistettiin kun en näin jälkikäteen enää viitsinyt rekisteröityä jäseneksi :(

Zoolandian ruoan hintaan kuuluu mukaan tilavuokra, ja tarjoilua 4h - omat juhlat kestivät aamukahteen, joten maksoimme parista lisätunnista tarjoilua. (koska tosiaan maksoimme vain kahdesta tunnista, pakko olettaa että tarjoilu-tuntien laskenta alkaa siitä kun ruokailu alkaa, ei siitä koska juhlat alkaa..)

Menujen hinta riippuu tietysti siitä mitä haluaa, valmiissa menuehdotuksissa hinnat olivat 30-40eur, ja yöpaloissa 5-10eur luokkaa.

Ruoat tulivat paikanpäältä, en lähtenyt kyselemään sen tarkemmin mitä kautta he ainekset hankkivat..

Kuvat sain eilen kaikkiaan 5 cdllistä :) En näin lomalaisena ja aurinkoisilla keleillä uskalla luvata että ihan hetkessä käyn ne kaikki läpi mutta enköhän minä lähipäivinä jotain saa tänne ladatuksi..

Zoolandialta ja bändiltä löytyy kummaltakin omat nettisivut, voipi googlettaa ja kysellä heiltä lisää.

Olemme nyt käyneet tutustumassa paikkaan ja hienolta näytti, hiukan silti epäilytti miten se vaikuttaa kun puistohan on auki asiakkaille kuitenkin iltaan asti. Häiritsikö teitä zoolandian asiakkaat entäs mönkijärata suht lähellä juhlatilaa?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Voi, mukava kuulla hyviä kokemuksia Kappelinrannasta, meillä siellä häät ensi keväänä! :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä oli talvihäät Turun Vanhan Raatihuoneen salissa. Olimme tilaan kaikin puolin tyytyväisiä. Vieraita oli vajaa sata ja hyvin mahduttiin. Edellisenä päivänä paikassa oli toiset juhlat, mutta saimme viedä tavaroitamme säilytykseen Siniseen huoneeseen valmiiksi. Samoin tavarat koottiin yhteen paikkaan juhlien loputtua ja ne noudettiin sunnuntaina pois. Tuotiin juhlapaikkaan oma pitopalvelu ja omat juomat. Pitopalvelu ja bändi saivat työ- ja taukotilat Sinisestä huoneesta. Lapsille tehtiin oma leikki- ja puuhapaikka juhlasalin vieressä olevaan syvennykseen. Pitkänmatkalaiset vieraat pitivät, kun hotellit olivat kävelymatkan päässä juhlapaikasta. Ainoat miinukset voi antaa kolmikerroksisesta tilasta johtuvista ongelmista eli vessoja on vain 2 kpl/ krs. Vessat olivat myös aika pienet. Vieraiden saapuessa tuli vähän tungosta oviaukkoihin, kun osa ihmisistä tuli portaiden ja osa hissin kautta. Alkuhälinän jälkeen ongelma kuitenkin katosi. Bändille ja tanssilattialle oli hyvin tilaa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kiva kun jollain on vihdoin ja viimein kokemuksia Zoolandian makasiinisalista! Kiitos :)

Olen niitä kysellyt vähän jokaisella aiheeseen liittyvällä palstalla, ja tuntui aikaisemmin ettei kukaan ole kuullutkaan koko paikasta!

Tilat on tosi kivat ja omistaja vaikutti mukavalta, kiva kuulla että ruokakin oli tuoretta ja hyvää! Kysyisin vielä pari kysymystä: Bändille oli aika pienet tilat, eikä erikseen ollenkaan ns. taukotilaa, niin missä bändi ruokaili ja lepäili settien välissä? Oliko tila tarpeeksi suuri 100 hengen häihin?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Nyt tarvittaisiin hyviä vinkkejä. Häät on suunniteltu elokuulle 2012, mutta sopivaa hääpaikkaa ei vielä ole, vaikka tarjouksia on saatu.

Toivelistamme paikan suhteen on seuraavanlainen:

-Maalaisromanttinen paikka max n. 60 km Turusta

-Sopiva n. 60 hengelle

-Tanssilattia ja tilaa jonkinlaiselle bändille

-Mieluusti yhtenäinen tila, ei monta eri huonetta

-Kaunis ympäristö, jossa voi suorittaa vihkimisen

-Mieluusti mahdollisuus omaan alkoholitarjoiluun

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Moikka Spörre!

Mistä olette saaneet tarjouksia?

Itse noita juuri tutkineena ja oikean paikan löytäneenä ensin tuli mieleen Ilmaristen tila sekä Wanha Talli, molemmat tuon max. välimatkan päässä Turusta. Molemmilla ihan hyvät kotisivut jos eivät olleet jo ennestään tuttuja. Taattisten tilalla Meri-Maskussa on myöskin tilava tallin ylinen, tosin piha-alue ei mielestäni ole kovin siisti...

Molemmat vaikuttaa todella kauniilta maalaisympäristöltä, A-oikeudet tosin taitaa Ilmarisissa ja Taattisissa olla. Wanhaan talliin saa viedä omat juomat.

Itse päädyimme Kankaisten kartanoon Maskussa :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Spörre, Oletteko käyneet tutustumassa Liedon Vanhalinnaan? Siellä on juhlapaikka nimeltään Puimala, jonne saa omat juotavat tuoda. Miljöö on ainakin todella kaunis. Itse varasimme kivinavetan, mutta siellä on A-oikeudet. :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kiitos vinkeistä MayAppleFlower! Tuo Wanha Talli vaikutti ihanalta ja soitinkin sinne, mutta elokuu oli kuulemma jo täynnä. Vain kesä- ja syyskuusta löytyi muutama aika. Täytyy siis miettiä mitä teemme.

Taattisten tilalla ei kuvien perusteella vaikuttanut olevan kovin idyllistä ympäristöä vihkitilaisuutta varten. Ilmarisista ja Wanhasta Tallista on vaikea sanoa. Unohdin nimittäin kysellä puhelimessa vihkimahdollisuudesta.

Tarjouksia olemme saaneet ainakin tuolta Ilmarisista, Harjattulan kartanosta, Villa Wolaxista ja Puimalasta (Liedon Vanhalinna). Menen näissä jo itsekin sekaisin. Puimala olisi muuten mukava, mutta siellä kaikki täytyy hoitaa itse.

Tuo Kankaisten kartano on kyllä upea! Paljon tilavuokra siellä mahtaa maksaa? Taitaa mennä tosin yli meidän budjetin. :/

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me ollaan vihdoin päästy niin pitkälle, että juhlapaikka on melko varma! Juhlitaan hyvin todennäköisesti Kappelinrannassa, jota viimein päästiin katsomaan. Päivämäärää vielä arvotaan, mutta oli kyllä NIIN meidän tyylinen paikka! :give_heart: Sellaiset ihanat soihtuvalot ja muutenkin tosi tunnelmallinen! Eikä kaipaa paljon koristelua, meikäläinen kun ei jaksa sellaista miettiä... Tässä ja tässä pari omaa inspiraatiokuvaa heidän FB-sivultaan.

Mimosah, minkälaiset häät teille tulee? Meillä vierasmäärä jää todennäköisesti alle 100 hengen, joten siinä alakerrassa juhlitaan.

Spörre, teidän toivelistanne on aika samankaltainen kuin meidän! Paitsi että meillä vierasmäärä on vähän isompi ja vihkimistä ei varmaankaan syys/talvihäissä kannata miettiä ulos. :grin: Meidät vihitään ehkä sisällä, yläkerrassa. Tuo yhtenäinen tila oli meille ehdoton, samoin kuin omien juomien tuominen.

Halvaksihan tuota paikkaa ei voi sanoa, mutta aika kivasti oli kuitenkin neuvottelunvaraa hinnassa kun me mietitään myös majoituksen varaamista niistä heidän paritaloistaan siinä vieressä. Ei siis ehkä kannata lannistua nettisivujen korkeimpien sesonkihintojen takia. :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Nyt tarvittaisiin hyviä vinkkejä. Häät on suunniteltu elokuulle 2012, mutta sopivaa hääpaikkaa ei vielä ole, vaikka tarjouksia on saatu.

Toivelistamme paikan suhteen on seuraavanlainen:

-Maalaisromanttinen paikka max n. 60 km Turusta

-Sopiva n. 60 hengelle

-Tanssilattia ja tilaa jonkinlaiselle bändille

-Mieluusti yhtenäinen tila, ei monta eri huonetta

-Kaunis ympäristö, jossa voi suorittaa vihkimisen

-Mieluusti mahdollisuus omaan alkoholitarjoiluun

Moikka!

Meillä on suurinpiirtein samanlaiset vaatimukset paikan suhteen ja seuraavista kyselin

Kalliopohja, Nousiainen

Kilan Rälssitila, Mynämäki

Kankaisten kartano, Masku

Mynämäen paikka oli netin perusteella tosi hieno, joten tutustumisen arvoinen paikka. Ja muistaakseni missään noista ei ollut a-oikeuksia.

Tsemppiä paikan hakuun :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kiitos kaikille vinkeistä!

260512, Kyselin aikaisemmin tuosta Liedon Vanhalinnasta paikkoja elokuulle, mutta ainoastaan Puimalasta löytyi yksi päivä. Puimala olisi muuten kiva, mutta kaikki pitää hoitaa itse ja ruoan kanssa saattaa tulla vaikeuksia, kun valmistustilaa ei ole. Voi tosin olla, että joudumme antamaan periksi tuon elokuun kanssa ja katsoa muita ajankohtia myös.

Ellimin, Kappelinranta on kyllä hurjan kaunis. Ihanan paikan olette valinneet. :)

-A-, Kilan Rälssitila ei ole enää toiminnassa ja Kalliopohja Nousiaisissa oli sulholle ehdoton ei. Hän kun on paikkakunnalta kotoisin ja "kaikki" ovat siellä häitään juhlineet. :D Tuohon Kankaisten kartanoon ihastuttiin, mutta hinnat taitaa pompahtaa aika ylös. Onko kenelläkään niistä tarkempaa tietoa?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

EL, Villa Romaa itseasiassa olemme katselleetkin. Minkälainen hintaluokka tilavuokrassa ja menussa on?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

EL, Villa Romaa itseasiassa olemme katselleetkin. Minkälainen hintaluokka tilavuokrassa ja menussa on?

Villa Roman tilavuokra on ainakin heidän nettisivujen mukaan 1000€ ja menu 41€/hlö, lapset alle 12v. puoleen hintaan ja alle 4v. ilmaiseksi. Yöpala ja tarjoilijat veloitetaan ilmeisesti erikseen.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Spörre,

Kankaisten kartanon pelkkä tilavuokra on 1500€. Järjettömän kallis, mutta niin kaunis paikka ja toimiva, yhtenäinen tila että se on molempien mielestä yksinkertaisesti pakko saada. Ja se on kaikenlisäksi juuri remontoitu.

Säästetään sitten jostain muusta :girl_wink:

Toivottavasti löytyy mieleinen paikka!

edit. heillä on myös oma pitopalvelu, jota ei siis ole pakko ottaa. Sen hintoja ei kyllä paljon edes uskallettu kysellä :grin:

Muokattu: , käyttäjä: MayAppleFlower

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Osaisiko joku suositella paikkaa talvihäille Turussa? Haluttaisiin juhlia helmikuussa ja ykköstoive Manilla on sillon varattu, joten yritetään kartottaa muita vaihtoehtoja. Haussa siis juhlatila Turusta, noin 120 hengelle, omat juomat pitäisi saada tuoda.

Kertokaapa kokemuksianne! :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ellimin: Meille tulee toukokuiset keväthäät, ja vihkiminen tapahtuu sään salliessa ulkona omenapuiden alla, sinne rakennetaan sellainen alttari kuin esim. heidän facebook-sivuillaan näkyy.. :) Siviilivihkiminen siis. Juhlavieraita on varmaankin juuri toi 80-100, joten juhlimme alakerrassa! Jos sataa tai on kylmä, niin Kappelinrannan yläkerrassakin on kuulemma vihitty pareja, tosin itse pidän alakerran tilasta sen avaruuden ja yhteneväisyyden takia.. Meille kävi juuri niin, että kävimme katsomassa Liedon vanhalinnaa, Turun linnaa ja vaikka mitä paikkoja, mutta vasta Kappelinrannan ovet avattuamme tiesimme tulleemme hääpaikkaamme... :-X:gpari: Viis budjetista... :girl_haha:

Kivaa, kanssasisko Kappelinrannassa! :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Onko kellään kokemuksia Zoolandian makasiinitalosta?

Kävimme katsomassa paikkaa ja olimme niin myyty, että varasimme sen myös heti, oli aivan meidän näköinen :-X:gpari:

Mutta en ole keneltäkään kuullut paikasta mitään, onko kellään mitään tietoa paikasta? :girl_smile:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kiitos kaikille vinkeistä! Varasimme Villa Wolaxin, johon ihastuimme täysin. :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Onko kellään kokemuksia Zoolandian makasiinitalosta?

Kävimme katsomassa paikkaa ja olimme niin myyty, että varasimme sen myös heti, oli aivan meidän näköinen :-X:gpari:

Mutta en ole keneltäkään kuullut paikasta mitään, onko kellään mitään tietoa paikasta? :girl_smile:

Kannattaa lukea ketjua taaksepäin :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä olisi tarkoitus mennä mulkoilemaan Liedon Vanhalinnaa paikan päälle tänään. Sen verran ihastunut paikkaan olen jo valmiiksi, ja eräs naimisiin mennyt kaverini sitä minulle kovin suositteli, joten eiköhän se taida mennä vain toteamisreissuksi. "Joo, tää on hyvä. Otetaan tämä." En ole jahkailuihmisiä. :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

EL: Meillä myös häät Villa Romassa. Olisi ihana nähdä muutama kuva koristeluistanne.

Lähettäisitkö yksärinä, olisin tuhannesti kiitollinen. :girl_smile:

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Häät juhlittu Kappelinrannassa Paraisilla, aivan ihana paikka! Suosittelen ehdottomasti!! :-X

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.