Jump to content
Naimisiin.info

Turun seutu


jkp84

Recommended Posts

  • 1 month later...
  • Replies 1.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Jaahas, olinkin näemma uloskirjautuneena, joten laitan viestini uudelleen siltä varalta että sen katsoo joku poistettavaksi.

Suosittelen lämpimästä Panimoravintola Koulua Turun keskustassa. Vietimme siellä häämme 2. kerroksen Bellman-salissa elokuun lopussa. Saliin mahtuu noin 120 henkilöä, mutta meillä esim. oli 70 vierasta jolloin samaan tilaan mahtui hyvin viiden hengen bändi ja tanssilattia. Meidät myös vihittiin samassa tilassa. Koko rakennus kuten myös itse sali on erittäin kaunis. Juhlatilan ollessa yläkerrassa, ei meitä häirinnyt ns. ulkopuoliset, vaikka ravintola onkin auki muillekin. Yläkerta oli siis vain yksityistilaisuutta varten auki. Olimme erittäin tyytyväisiä sekä tilaan, puitteisiin että palveluun. Tilavuokraa ei ollut ollenkaan, joten maksoimme vain ruuista ja juomista. Otimme hääbuffet'n, jota saimme itse muokata toivotun mukaiseksi, ja sen hintaan sisältyi myös kuohuviinit ja kahvit. Olimme sopineet etukäteen ravintolan kanssa että ruuan kanssa tarjotaan ruokajuomat (viiniä, olutta) sekä kahvin kanssa avecit. Ruokajuomat veloitettiin kulutuksen mukaan. Muut lisäjuomat vieraat hakivat halutessaan itse salin ulkopuolella olevalta baaritiskiltä omakustanteisesti, josta olimme infonneet vieraita etukäteen. Hääkakun tilasimme muualta, jolloin sen osuus vähennettiin hääbuffet'n hinnasta pois, mutta muuten kakku olisi sisältynyt myös buffet'n normaalihintaan. Hääbuffet'n hintaan sisältyivät siis myös kaikki tarjoilu, astiat, servetit, pöytäliinat, esillepano, kattaus ja siivoukset. Lainattavissa on (ilmaiseksi) videotykki, screeni, äänentoistovälineet jne. Saimme tuoda tilaan omat koristeet ja kukat. Emme henkilökohtaisesti kaivanneet juurikaan yksityistä pihaa tai muuta ulkotilaa, sillä koko tilaisuus tapahtui yhdessä ja samassa salissa, ja vieraat kävivät "tauoilla" itsekseen ravintolan terassilla jne. Itsekin toki olisin halunnut ulkohäät siinä tapauksessa että häämme olisi järjestetty keskikesällä, mutta koska ajankohta oli elokuun loppu eikä säätä pystynyt yhtään etukäteen ennustamaan, oli tila ajankohtaan nähden erittäin hyvä ratkaisu. Hintaa häillemme (hääbuffet + kaikki hääparin tarjoamat juomat) Koulusta tuli vajaa 3900 Eur, jossa on siis vähennetty 5 eur/hlö (kakun osuus).

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Kaikki 67 sivua kahlattu läpi ja voin sanoa, että aika monta päivää meni ja silmissä tuntuu :girl_cray: Oli se silti sen arvoistakin, sillä monia juhlapaikkoja en olisi bongannut mistään muualta (olkoonkin, että olen Keltaisilta sivuilta löytänyt useita, joita ei ole täällä mainittu kertaakaan). Mulla on nyt Wordissa pari sivullista juhlapaikkoja, joihin tutustun lähemmin ja palaan sitten lisätietojen kanssa :)

Niille, joilla ei kestä hermot kahlata koko ketjua: sivun 10 alalaidassa on kattava listaus periaatteella, että minne saa ja minne ei viedä pitopalvelun ja juomat jne. Myös Turun seurakuntien sivuilla on jonkinlainen lista juhlapaikoista ja Keltaisilta sivuilta löytyy juhlatiloja, kuten sanottua. Haulla löytyy tietoa melkein mistä vaan, sillä tässäkin ketjussa on ne samat paikat mainittu ja kyselty aina viiden sivun välein...

Muokattu: , käyttäjä: Vaio
Link to comment
Share on other sites

Roslin, hyvä idea! Olisi hienoa jos Vaio viitsisi sen listan laittaa - muutkin voisivat sitä toki sitten täydentää. Kävin vilkaisemassa tuota vanhaa listaa ja sehän on vuodelta 2005, joten ei varmastikaan kaikilta osin enää ajan tasalla. Esimerkiksi omaa juhlapaikkaamme (Kappelinranta) siellä ei ole koska paikka on ihan uusi, pari vuotta vasta toiminut. Lisäksi tiedän, että jotkin paikat ovat lopettaneet tai ainakin poissa toiminnasta tällä hetkellä (tietääkseni ainakin Ala-Lemun kartano oli jossain vaiheessa).

Link to comment
Share on other sites

Nyt vasta huomasin, että mulle oli vastattu :blush: Tarkoitukseni oli laittaa lista näkyviin vasta sitten, kun olen tosiaan kaikki paikat käynyt nettisivujen osalta läpi ja kiinnostavimmista saanut vastaukset eli vähän aikaa joudutte vielä odottamaan. (Huom. en siis ole kaikkien vastaan tulleiden paikkojen linkkejä laittanut muistiin.) Halusin, että siitä olisi lukijoille mahdollisimman paljon hyötyä, joten laitan mukaan myös saamani asiakaspalvelun hintojen ja tilojen lisäksi.

Tänä viikonloppuna on häämessut Caribiassa, joten toivottavasti sieltäkin tarttuu mukaan tietoja juhlapaikoista.

Tosiaan Ala-Lemu meni konkkaan taantumassa ja se myytiin, mutten tiedä, mitä siellä tapahtuu nyt. Uutinen http://www.ts.fi/onl...aa/173644.html. (Muoks. ellei linkki toimi, uutinen on toinen hakutulos, kun googlettaa Ala-Lemun kokouskartano.) Kilan Rälssitila Mynämäellä on ilmeisesti nykyään yksityiskäytössä. Rautilakeskus Vehmaalla on myyty ja sinne rempataan Vakka-Suomen Sanomien mukaan asuntoja.

Kappelinranta näyttäisi pitävän mainostamisestaan huolen tuolla juhlatilojen omiin ilmoituksiin tarkoitetulla puolella ja se on tässäkin ketjussa mainittu todella monta kertaa, joten no worries :)

Kashmir ainoa ko. paikasta löytyvä tieto foorumilla on täällä http://www.naimisiin...ost__p__3121794 Liekö tuo ihan sattumaa, että kirjoitat ja kyselet heti, kun he ovat päivittäneet sivujaan (mielettömän paljon parempaan liikkuviin leppäkerttuihin verrattuna...)?

Muokattu: , käyttäjä: Vaio
Link to comment
Share on other sites

Niin, enkä minäkään omalla kommentillani tarkoittanut, että jotain tiettyä paikkaa pitäisi enemmän mainostaa (eihän tuollainen listaus sitä teekään). Kunhan nyt huomasin, että vanha lista oli monilta osin vanhentunut ja olisi hienoa jos joku innostuisi tekemään uuden päivitetyn version. Itse olen juhlapaikkani löytänyt, joten no worries sen suhteen. :) Se ei kuitenkaan ollut mikään ihan yksinkertainen homma kun niitä on niin paljon ja monenlaisia, joten apu on varmaan monelle tarpeen.

Link to comment
Share on other sites

Kerronpa saman tien mukavia kokemuksia eräästä toisesta juhlapaikasta. Olin nimittäin ihan hiljattain työpaikan tilaisuudessa Mattelmäen Rälssitilalla Kaarinassa ja se oli oikein viehättävä paikka. Ei oikea paikka meidän häille, koska me halutaan isolle joukolle iso yhtenäinen tila ja tuoda omat juomat, mutta varmasti aivan mainio paikka sellaiselle, joka haluaa häilleen perinteisen romanttisen vanhan kartanon. Siis sellaisen, jossa on monta huonetta, joilla jokaisella on oma tarinansa. Ruoka oli tosi hyvää ja palvelu pelasi! Siellä oli myös viihtyisän näköinen lasitettu terassi, joka varmasti on kesällä ihana. Ja sijaintihan on tosi hyvä, ihan Kaarinan keskustan tuntumassa.

Muokattu: , käyttäjä: Ellimin
Link to comment
Share on other sites

No onpa täällä epäluuloista porukkaa. :girl_mad: Kyllä se nyt vaan ihan on sattumaa, että liityin tänne juuri nyt, huomasin itsekin päivitetyt sivut eilen.

Olen kyllä plärännyt koko ketjun läpi ja nuo muutamat maininnat ko. paikasta bongannut, olisi vain mukava kuulla tarkemmin.

Pyydän anteeksi, jos asia tosiaan oli näin :girl_impossible: Kerran mode, aina mode. Olkoonkin että eri foorumilla.

Google löysi joitain uutisia sillä vanhalla Vuohilaakson maatila -nimellä. Kannattaa vilkaista myös Amoriinien ketju Turun seudun juhlapaikoista. Ainakin täällä viimeisellä sivulla näyttäisi olevan mainittu http://keskustelu.am...=1910&start=575

Se ei kuitenkaan ollut mikään ihan yksinkertainen homma kun niitä on niin paljon ja monenlaisia, joten apu on varmaan monelle tarpeen.

Toi on totta. Tää on vienyt helkkarin paljon enemmän aikaa ja vaivaa, kuin mitä mä luulin. Jos siihen lisättäisiin kiireellinen aikataulu ja se, että paikat olisi jo varattu isoilta osin, pitäisi varata jokin, jota ei alunperin halunnut. Se olis pahin mahdollinen skenaario :girl_prepare_fish: Onneksi juhlapaikkoja on monenlaisia, kun hääpareja ja juhliakin on niin monenlaisia.

Ollaan muuten kiinnitetty tosi paljon huomiota siihen, miten huonot kotisivut monilla juhlatiloilla on. Monilla on vielä html-koodilla vuonna nakki naputellut sivut, joilla on kaksi (huonoa) kuvaa. Tavallaan siitä tulee väkisin sellainen mielikuva, että ollaankohan siellä ihan hereillä minkään muunkaan asian suhteen. Häät ovat kuitenkin juhla, johon liittyy tyypillisesti vahvoja tunteita ja päätöksiä tehdään fiilispohjalta, että miltä jokin näyttää ja tuntuu. Ei sitä jaksa ja halua alkaa kaikesta kyselemäänkään ellei tietoja ole sivuilla annettu riittävästi ja selvästi puhumattakaan hyvistä kuvista. Miksi mä valitsisin tämän, kun ei ne tee mitään saadakseen mua asiakkaaksi? Tässä on tullut kahlattua läpi sadan juhlapaikan sivut ja hyvät kotisivut on laskettavissa yhden käden sormilla.

Muokattu: , käyttäjä: Vaio
Link to comment
Share on other sites

Hei S!

Kirjoitit kokemuksistasi Kankaisten kartanosta. Meille jäi nimenomaan epäselväksi, että saako niitä omia juomia sittenkään tuoda, vaikka ottaisikin pelkän tilavuokran? Meille sanottiin, että anniskelulupa pitää jokatapauksessa jollain olla, jos vuokraa heidän tilansa, enkä ole lainkaan vakuuttunut siitä että ne löytyvät kaikista pitopalveluista. Valaiskaa ihmeessä jos jollain on tietoa asiasta, pitopalvelua emme itse ole vielä varanneet. Sekavia nää alkoholiasiat...

Vaikea kyllä kuvitella, että tulis halvemmaksi ottaa kaikki heiltä, kun esim. siiderit ja oluet on ravintolahinnoissa...

Paikka on tosiaan kyllä upea. Vaikea tuon jälkeen enää tyytyä muuhun...

Hei,

Meillä on häät Kankaisten kartanossa maaliskuussa 2012. Käytämme omaa pitopalvelua, joka on järjestänyt ko paikassa muitakin juhlia ja (tuttu) emäntä juuri suosittelikin meille tuota paikkaa, koska yhteistyö sujunut hyvin ko paikan kanssa ja paikkahan on upea. Me ainakin saimme suoriin kysymyksiin suoria vastauksia ja paikkaan saa oman pitopalvelun kanssa viedä omat juomat. Tilavuokrahan on se 1500 euroa oli kyse sitten mistä tahansa tilasta. Meille tulee se suuri sali, mihin mahtuu hyvin 120 vierasta pienempiin pöytiin ja tanssilattiallekin vielä tilaa. Valaistuksen puolesta paikka on loistava, valoilla saa tehtyä paljon ja koristeitahan ei paljoa noin upeassa paikassa tarvitakaan.

Heippa!

Mitä pitopalvelua olette käyttäneet Kankaisten kartanossa? Olisi kiva kysyä tarjousta joltain joka tuntee tilan! Kartanon oma perusbuffa kustantaa n. 46 e. Mielestäni olisi hyvä päästä hieman edullisemmin.

Samalla voisin kysyä vinkkejä, mistä kannattaa tilata pioneja. Kyseessä siis yksittäiset varrelliset kukat ilman kimppuja. Vain morsiuskimppu tarvitaan. Entä kuvaus, onko tietoa laadukkaasta ja nuorekkaasta kuvaajasta Turussa. Lopuksi vielä se tärkein eli nuorekas ja rokkaava bändi, joka taitaa niin vanhat kuin uudemmatkin biisit, sekä häävalssin:)

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.



×
×
  • Create New...