Jump to content
Naimisiin.info

Tampereen seutu


Wilmis

Recommended Posts

Olen päättänyt pitää pienen hääseremonian ja ruokailun Pikkupalatsissa. Vielä ei löydy oikein kenenkään kommentteja paikasta netistä.

Onko siis ketään joka on ollut häissä siellä talossa?

Mitä tulisi miettiä ja ottaa huomioon??

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Nonna, äitini 50-v juhlat pidettiin tuolla Kalevan Killassa ja kaikki sujui hyvin. Tilasta saa takuulla todella kivan koristelemalla. Sijaintihan ei ole kovin hurmaava kun ovesta tupsahtaa suoraan kadulle mutta muuta ongelmaa paikassa ei mielestäni ole. Voin siis suositella. Heidän kauttaan tilattuja kakkuja kehuttiin jälkikäteen moneen otteeseen :)

Pikkupalatsi saattaisi kiinnostaa täälläkin. Meilläkin haussa paikka seremonialle ja pienelle hääjuhlalle. Finlaysonin palatsista ei tullut kovin hyvää vastaanottoa, tällä hetkellä on kysely vetämässä Villa Sofiaan mutta sieltä ei nyt suvaita vastata. Tammeriin ajattelin kilauttaa alkuviikosta mutta tuo Pikkupalatsikin on varteenotettava vaihtoehto.

Eli kokemuksia sieltä?

Muokattu: , käyttäjä: Miu
Link to comment
Share on other sites

Sahalahden Kontulasta tietäviltä kyselisin minkäköhän hintaluokan paikka tuo on? Jos tälle kesälle jo lauantait varattuja, kuinkahan aikaisin täytyy lähteä varailemaan ensi vuodelle....

Ja minkähänlaisia kokemuksia muilla paikasta löytyy?

Link to comment
Share on other sites

^On varmaan 2009 kesäkin jo aika pitkälle varattu, joten kipin kapin soittelemaan jos siellä haluaa häät viettää...

Link to comment
Share on other sites

Kontulaahan on aina kauheasti kehuttu, ja luulen myös, että alkaa olla 09 kesäkin aikalailla varattu. (korjatkaa paremmin tietävät) Muistan lukeneeni, että jo vuodella 2010:kin oli varauksia.

Pari vuotta sitten Kontulan hinta/viikonloppu oli 750e, joten eiköhän se niillä kieppeillä edelleen ole. Kuitenkin noussut todennäköisemmin kuin laskenut :)

Link to comment
Share on other sites

Ei siis taida kellään olla kokemusta Pikkupalatsista..??

Aiomme siis järjestää siellä ristäiset+vihkiäiset samalla kertaa... Raportoin parin kuukauden kuluttua...

Link to comment
Share on other sites

Ohoh. No hinta Kontulan kohdalla kyllä menee vähän yli meidän kohdalla. Jatketaan siis harkintoja.. :) Mukavan oloinen paikka kyllä muuten...

Link to comment
Share on other sites

Ei siis taida kellään olla kokemusta Pikkupalatsista..??

Pikkupalatsista sen verran, että kyselin sieltä tarjousta häistä noin sadalle hengelle ja hinnaksi olisi tullut yli 7000 e

Link to comment
Share on other sites

Kaipaisin kokemuksia/käsityksiä Lempäälän työväentalosta, manttaalitalosta ja nuorisoseurantalosta hääpaikkana! Toisin sanoen kaikista Lempäälässä sijaitsevista juhlatiloista, joihin saa tuoda omat ruuat+juomat ja joihin sopii 100+ henkeä kivasti... Kiitos kaikille! Ollaan tyytyväisiä pieniinkin kommenteihin.

Meillä oli häät manttaalitalolla viime kesänä. Vieraita oli 140. Pitopalvelu toi ruoat, juomat hankimme itse. Keittiötilat ovat siellä todella hyvät, astioitakin saa vuokralle jos tarvii. Saatiin koko porukka samaan saliin syömään ja loppuillasta oli hyvää tilaa tanssiakin vaikka pöydät pidettiin paikallaan. Orkesterille on tilava lava ja takahuone. Salin vieressä oli kahviotila, jossa pystyi juttelemaan pienemmillä porukoilla, sinne teimme myös lasten nurkkauksen. Hinta oli viime kesänä 360 niin, että perjantai oli valmistelupäivä, lauantaina häät ja sunnuntai oli purkupäivä. Siivota piti itse sunnuntaina. Pihassa on hyvät parkkipaikat. Kaikki toimi hienosti, oltiin todella tyytyväisiä, samoin vieraat kehuivat paikkaa. Ja lisäksi, paikka on helppo löytää (vieraspaikkakuntalaistenkin).

Link to comment
Share on other sites

Mä kävin katsomassa Vinoteekkia Kuninkaankadulla samankokoisiin juhliin ja tykästyin kovasti tilaan! Se on sopivan intiimi ton kokoiselle porukalle, ei pahan hintainen (tilavuokra 366 + siivous alle 100 euroa), siellä saa olla yömyöhään, se on hyvällä sijainnilla, mutta catering on otettava heidän yhteistyökumppaneilta, joista vasta yksi on vastannut tarjouspyyntööni... (eikä ollut kovin edullinen)

Kalevan Kilta Teiskontien alussa on toinen vaihtoehtoni, se on isompi tila, mutta jääpä tanssitilaa! Palvelu vaikutti hyvältä ja tila on edullinen (300e) mutta catering-hinnasta emme ole vielä sopineet, joten siitä en osaa varmaksi sanoa. Tilassa saa olla kahteen asti ja tuo hinta sisältää siivouksen.

Ravintola Pihaan otin myös yhteyttä, mutta en ole paikkaa vielä käynyt katsomassa. Siellä on A-oikeudet ja kahteen edelliseen saa viedä omat juomat eli se on ainakin selkeä ero. :D

Tsemppiä tilan hakuun! Koitan muistaa tulla kertomaan omien helmikuun kemujeni jälkeen, minkä tilan lopulta otin ja miten meni!

Kiitti vinkeistä :-*

Link to comment
Share on other sites

Pienten juhlien järjestäjiä selvästi ignoorataan, juhlapaikat varmaan mielessään laskevat ettei tuotto voi missään nimessä olla yhtä hyvä kuin 100 hengen kemuissa :angry: Hermohan tässä alkaa mennä. Villa Sofiastakaan ei vastata ollenkaan useista yrityksistä huolimatta.

Laitoin nyt postia Pikkupalatsiin, voin sitten tännekin kertoa millaista vastausta sieltä tulee (jos tulee :mellow: ).

Link to comment
Share on other sites

Miu: Kuinka paljon teille tulee vieraita? Noin parikymmentä henkeä mahtuu esim. Villa Kaarinaan, Pirkkalaan (Kivirannan leirikeskus). Meillä oli häät siellä kesällä 2006. Paikka on todella kaunis ja tunnelmallinen sekä ruoka hyvää. Aikanaan kysyin tarjousta itsekin Villa Sofiasta enkä koskaan vastausta saanut (tosin myöhemmin kuulin, että hinta on noin 1000 euroa ja meille se oli liikaa)

Link to comment
Share on other sites

Heipsan! Itse laitoin tällä viikolla Villa Sofiaan tarjouspyynnön ja sain vastauksen tänään. Hinta n. 970e viideltä (!) tunnilta + tarjoilijoiden palkat 28e/tunti + ruoka, menusta riippuen 28e-38e/hlö (jotakin tätä luokkaa..).

Voi huokaus kun se olis ollu niiiin ihana paikka! Mutta näillä hinnoilla emme millään sinne pääse.. harmi!

Kohtaa alkaa itkettään kun ei mistään tunnu löytyvän 30-40 hengelle siistiä ihanaa paikkaa.. kai sitä täytyy kohta tyytyä johonki koulun ruokalaan :)

Link to comment
Share on other sites

No voi pyppykakka, miksi meille ei vastattu mokomasta Sofiasta :angry: Alan mulkoilla sitä joka kerta ohi kulkiessani... Toi tilavuokra on kyllä kieltämättä melko kova, mutta olin siitä tietoinen kyselyä tehdessäni.

Mutta meille on nyt alustavasti varattu Pikkupalatsi. Tarkempia tietoja, hintoja ym. lupasivat lähetellä maanantaiksi. Kivaa. Toivottavasti tämä nyt tärppää.

GretaG:lle kiitos vinkistä, en tuollaisesta paikasta ollut ikinä kuullutkaan. Sijainti vaan tuntuu hieman syrjäiseltä, ollaan sellaisia city-ihmisiä :lol:

Link to comment
Share on other sites

Meidän häitä vietettiin viime kesänä Aitolahden työväentalolla. Juhlatilana meille kaikin puolin mainio ja sopiva. Jos ketä kiinnostaa, kerron mielelläni enemmän :)

Link to comment
Share on other sites

Onkohan kenelläkään kokemuksia Vahannan nuoriseurantalosta ylöjärveltä? :unsure: Soitin ja varasin sen jo alustavasti,ja pitäisi mennä vielä käymään paikan päällä... Ainakin se on kuulemma täysin remontoitu viime vuoden aikana että sinänsä kuulostaa aika hyvältä... =)

Link to comment
Share on other sites

Olen viime kesänä häissä Taulanniemessä,joka oli kauniit puitteet häille järven rannassa.Ruokailu oli kartanolla,jossa ei saanut nauttia alkoholia.Booli oli tarjolla tallissa,jossa olimme klo 0.30 saakka.Tallilla pystyi hyvin tanssimaan ja siellä leikattiin hääkakkukin.Valokuvaus oli ulkona.Myös ryhmäkuvaus.Häissä oli 30 henkeä,mutta tila oli ehkä liian suuri sellaiselle määrälle.

Link to comment
Share on other sites

Meidän juhlapaikaksi valikoitui Haiharan kartano, mutta mutta.......... olisiko kellään kokemuksia tuosta paikasta? Noin niin kuin käytännön kannalta :)

Link to comment
Share on other sites

Pikupalatsi on makee paikka. Ei kauheen iso kylläkään. Allasosastokin mieletön. Kauheita ryyppyjuhlia siellä ei kannata pitää, vähän liikaa kaikkee hienoo tavaraa ja mattoa siihen. Jos olis pienet juhlat tai pelkkä saunailta niin mieletön paikka. :-X

Link to comment
Share on other sites

Laittelen tännekin keräämiäni tietoja.

-Tammer suljetaan koko pulju vappuna ison remontin vuoksi. Ainakin putket ym. uusitaan. Eli tälle kesälle ei kannata suunnitella juhlia sinne.

-Pikkupalatsin keskikerroksen vuokra on n.630e. Tarjoilijat maksavat 32e/h/tarjoilija, työajaksi lasketaan kuulemma 11-12 tuntia (ilmeisesti siivousta ym. järjestelyä itse juhlan lisäksi). Yksi tarjoilija maksaa siis n.380e, luultavasti monille tulee vähintään 2 eli tarjoilijoista pitää varautua maksamaan n. 800e.

-Menu tapas-alkupaloilla (pöytiin tarjoiltuna), liha-pääruualla (jokainen ottaa itse-meiningillä) sekä hääkakulla maksaisi hieman reilu 40e/hlö.

-Alkoholit saa tosiaan viedä itse

Meille arvioitiin kymmenen hengen juhlille kustannuksiksi 1500e jos otamme heidän ehdottaman menun ilman ekstroja, ei siis sisällä juomia. Tosin esim. nuo tapas-annokset sisälsivät vain kolmea laatua joten ehkä niihin voisi vielä jotain lisäillä. Laskeskelimme että kaiken kaikkiaan hinta Pikkupalatsissa nousisi n. kahteen tuhanteen.

Muokattu: , käyttäjä: Miu
Link to comment
Share on other sites

Juhlapaikkaa etsitään Tampereelta tai lähiympäristöstä, n. 20-30 vierasta tulossa, häät maaliskuussa. Yksi paikka on jo varattuna, mutta on alkanut nyt vähän mietityttää.

saaks kysyy mistä olet paikan varannu, meillä myös pienet häät, n.45 ihmistä.hintoja kyselly kun kamalia hintoja joissakin

Link to comment
Share on other sites

Meidän häitä vietettiin viime kesänä Aitolahden työväentalolla. Juhlatilana meille kaikin puolin mainio ja sopiva. Jos ketä kiinnostaa, kerron mielelläni enemmän :)

Hei!

Haluaisin mieluusti kuulla lisää ja tärkeimpänä asiana; paljonko vieraita mahtuu ko. tilaan? Kiitos jo etukäteen!

Link to comment
Share on other sites

Kangasalan hääpaikat kiinnostaisi täällä, n. 60hlö.

Vahderpään leirikeskus on ollut alkujaan mielessä, mutta mahtaakohan sinne kuitenkaan sopia.. Vinkkejä otetaan ilolla vastaan, mutta itse maksamme häät, joten budjetti ei ole suuren suuri..

Link to comment
Share on other sites

Haluaisin mieluusti kuulla lisää ja tärkeimpänä asiana; paljonko vieraita mahtuu ko. tilaan? Kiitos jo etukäteen!

Laitoin viestiä :)

Link to comment
Share on other sites

Tampereen kaupunki vuokraa työpaikkaruokaloitaan viikonlopuiksi. Esim. Keskustorilla sijaitseva Frenkellin ruokala vetää väkeä noin 180.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.



×
×
  • Create New...