Jump to content
Naimisiin.info

Tampereen seutu


Wilmis

Recommended Posts

Meille on alustavasti varattu Kangasalan Pirtti, olemme menossa naimisiin kesällä 2009. Paikkaa menemme katsomaan ensi viikolla ja toivon, että se miellyttää koska se on aivan ihanne paikalla kirkosta. Jos jollakulla on kokemuksia kyseisestä paikasta/pitopalvelusta, niin olisin enemmän kuin kiitollinen mielipiteistänne :)

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Me kävimme tutustumassa koskiwerstaaseen.

1200e on tilavuokra joka sisältää vain ja ainoastaan tilan ja sen siivouksen. Ei äänentoistoa eikä muuta.

Juuri uusitty keittiö. Yhteistyöpitopalveluita on kolme, joista yksi on naikkareillakin kehuttu kaksi kölviä. Juhlatilaan saa viedä omat juomat mutta tarvittaessa pitopalvelu huolehtii niistäkin (riippuu varmaan pitopalvelusta).

Vuokra-aika loppuu 0.30 yöllä ja klo 1.00 menee hälytykset kuulemma päälle.

Esittelijöillä oli kivoja ideoita häiden toteuttamiseksi siellä.

Kaunishan se on sisältä mutta jotenkin ne betonimöhkäleet ja upofloorin tehdasmiljöö eivät meitä houkuttaneet. Talvihäille varmasti todella kaunis ja upea paikka. Itse vain en osannut nähdä sitä "kesäkunnossa" :)

Link to comment
Share on other sites

Onko kellään tuoreita kokemuksia Haiharan Kartanosta? Kävin tänään kuikuilemassa ikkunoista ja ihan kivalta näytti. Entäs löytyykö keltään sisäkuvia?

Miten muuten avainten kanssa, onko joku saanut avaimet jo perjantaina vaikka vuokra virallisesti alkaa lauantaina klo 08.00? Ja toisekseen, onko avaimet pakko palauttaa jo sunnuntaina klo 08.00. Tulee meinaan kiire siivouksen kanssa.. Ja tulee turhan kalliiksi vuokrata koko viikonloppu.

Tulisko kellään mieleen ideoita juhlapaikkoihin, paikan täytyisi olla a-oikeudeton, Tampereella ja ruokailutilan pitäisi olla yhtenäinen noin 70-80 henkilölle. Soutupaviljonki oli ok, se on vaan vähän ankee, Villa Sofia ja Pikkupalatsi liian kalliita, haulitehdas taitaa olla jo täynnä (häät lokakuussa 2008, en kyllä ole varmistanut onko tilaa), Hatanpään Kartano liian kallis mikäli noin 1000 euron paikkavuokra pitää paikkansa.

Koska häät on aika syksyllä, ei olisi väliä millainen piha on sillä ulkona ei varmaan tule oltua. Alkaa ideat loppua..

Link to comment
Share on other sites

Meillä ois kans hääpaikka heinäkuulle 2009 hakusessa...

Vieraita noin 120 henkee ja kaikkien olis tarkotus mahtua samaan tilaan ruokailemaan ja tanssimaan. Lisäksi omat alkoholijuomat pitäisi saada tuoda ja paikan pitäisi olla Tampereella tai lähistöllä (20 km). :unsure:

Täältä luin, että Lempäälän manttaalitalo voisi ollu yksi vaihtoehto:

Onko kenelläkään tietoa hinnoista? Meneekö 120 henkee samaan saliin? Kuvia? :rolleyes:

Entä muita yllä olevat kriteerit täyttäviä ehdotuksia?

Ideoita otetaan mielellään vastaan!

Link to comment
Share on other sites

Emma2008, Pikkupalatsin sivuilla sanotaan, että sopii maks. 100 hengen juhlille. Jos kovasta tilavuokrasta ja tarjoilijakustannuksista ei välitä niin aivan upea paikka. Ja toki alkoholi-politiikan takia tulee säästöä verrattuna ravintolahäihin.

Sini Vuokko, luulisi, että se Haulitehtaan vuokra on tänä vuonnakin tuo em. 630e. Haiharan Kartanosta mulla on sellainen mielikuva, että meininki on melko tiukkaa. Niinmpä epäilisin tuota avaimien aiempaa luovutusta. Ja niitä maalauksia täytyy varjella osapuilleen henkensä uhalla :lol: Voihan olla, että siellä on hieman löysätty pipoa mutta näin oli joitakin vuosia sitten.

Vielä pari upeaa paikkaa Tampereella:

-Villa Mac Pyynikillä, ainakin kuvissa ihan mieletön, mutta hinnasta en tiedä. Epäilen kalliimman puoleiseksi kun tässäkään ketjussa ei kyseisestä paikasta pahemmin ole puhuttu. Sivuilta ei käy selville tuo juoma-puoli, sanotaan vain, että "huomattavan edullisesti".

http://www.snt-group.net/willamac/esittely.htm

-Konsulintalo Hatanpäänvaltatiellä, tilat ovat hienot ja ruoka hyvää. En tiedä miksei tämäkään vaikuta kovin suositulta :unsure:. A-oikeudet.

http://www.sodexho.fi/konsulintalo

Täällä pari lisäkuvaa: http://www.huviopas.fi/tampere/ra_konsulintalo.php

T. Nimim. kaikki Tampereen vaihtoehdot n. tuhanteen kertaan kartoittanut :rolleyes:

Muokattu: , käyttäjä: Miu
Link to comment
Share on other sites

Sini Vuokko:

Haulitehdas on tälle vuodelle 600euroa pe-su. Ensi vuonna hinta nousee 630 euroon.

Itse astelen alttarille sulhoni kanssa elokuussa 2009 ja tällä hetkellä haulitehdas tuntuu olevan ainoa mahdollisuus. Vieraita tulossa max. 80 henkee ja paikka pitäis olla Tampereella tai aivan lähistöllä ja omat juomat on saatava tuoda.

Willa Mac oli tosiaan 1225 euroa ja klo.23 on juhlien loputtava. Olen kysynyt! Tosin sinne sai ottaa omat juotavat ja tilata haluamansa pitopalvelun, mut ei hirveesti lohduta, ku hinta on tuo.

Link to comment
Share on other sites

Siskoni kehui aikoinaan Tampereen Pursiseuran juhlatiloja näköalaterasseineen (Naistenlahdelle) mukavana hääjuhlapaikkana. Oli ollut siellä siis vieraana. Auringonlaskua oli ollut kuulemma bändin tahdissa siellä mukava seurata. :) En tiedä paljonko maksaa mutta tässä ehkä ideaa jollekin.

http://www.tampereenpursiseura.fi/index.php?sivu=2621

Link to comment
Share on other sites

Meillä ois kans hääpaikka heinäkuulle 2009 hakusessa...

Vieraita noin 120 henkee ja kaikkien olis tarkotus mahtua samaan tilaan ruokailemaan ja tanssimaan. Lisäksi omat alkoholijuomat pitäisi saada tuoda ja paikan pitäisi olla Tampereella tai lähistöllä (20 km). :unsure:

Täältä luin, että Lempäälän manttaalitalo voisi ollu yksi vaihtoehto:

Onko kenelläkään tietoa hinnoista? Meneekö 120 henkee samaan saliin? Kuvia? :rolleyes:

Entä muita yllä olevat kriteerit täyttäviä ehdotuksia?

Ideoita otetaan mielellään vastaan!

Meillä oli viime vuonna Manttaalitalolla. Vieraita oli 140, mahtuivat kaikki yhteen saliin. 120 on vielä ihanteellisempi määrä. Voin lähettää kuvia sähköpostitse jos haluat, lähetä vaikka yv-viesti, jos et halua tänne palstalle laittaa oma sähköpostiosoitettasi. Otettiin kuvia valmistelupäivänä. Hinta oli kesällä 2007: valmistelupäivä (koko päivä) 60,00 + juhlapäivä 270,00 + purkupäivä (iltapäivään saakka) 60,00. Kaikki päivät hinnoiteltuna erikseen, riippuen mihin on tarvetta. Me hommattiin oma pitopalvelu, juomat vietiin itse. Talosta saa myös astioita vuokralle jos tarvitsee. Keittiötilat ovat superhyvät ja tilavat.

Link to comment
Share on other sites

Voi ei, juuri kun luulin löytäneeni meille juhlapaikan, niin kaikki viikonloput tälle vuodelle varattu :( Kyseessä siis Pispalan haulitehdas. Eli on siis tosi suosittu paikka. Voi että mä oon epätoivoinen, mulla on viimenen oljenkorsi Hatanpään kartano, sitten loppuu keinot. Siitä kellään lisätietoja, lähinnä hinta nyt alustavasti kiinnostaa..

Mulla oli toi Haiharan kartano alustavasti varattuna, mutta taidampa perua sen. Sisällä siellä en vielä ole käynyt, mutta jos tosiaan ovat tarkkoja aikataulujen suhteen sekä sitten vielä taidetta täytyy alkaa varjeleen, niin ei kiitos.

Eli meillä siis hakusessa a-oikeudeton paikka vaikka nyt alkaa tuntua, ettei se alustava suunnitelma Finlaysonin Palatsista huono ollutkaan vaikka sielläkin ne huonot puolet ovat.

Link to comment
Share on other sites

Kyllä munkin käsityksen mukaan Villa Maciin on ainakin joskus saanut viedä bändin. Ovat toki voineet muuttaa käytäntöä.

Kysyitkö Emilia tuota bändi-juttua Pikkupalatsista? Jos et, niin varmista vielä kun kuvissa näyttäisi hieman tilavammalta <_< Vastaavat todella nopeasti ja ystävällisesti sposti-tiedusteluihin.

Musta on aina tuntunut, että Tampereella on hirveän vähän varteenotettavia juhlapaikkoja. Tai sitten vain itsellä on liian kovat vaatimukset :lol:

Muoks. tuli vielä mieleen Emilia2008, että oletteko Bravo Plazan katsastaneet? Siellä olisi ainakin tilaa. Tyyliltään kyllä poikkeaa Tammerista ja Palatseista mutta on kyllä mielestäni viehättävä. Oliko ainakin joskus niin, että heillä ei ollut tilavuokraa mikäli vieraita oli joku tietty määrä? Tästä nyt en mene takuuseen. Sijainti toki on hieman erikoinen...

Muokattu: , käyttäjä: Miu
Link to comment
Share on other sites

Ihan vain kantaa ottaakseni, että kysäsin Willa Macista tarjousta pari viikkoa sitten ja sieltä sanottiin ettei bändiä saa tuoda, koska yläkerrassa on yksityisasunto. En sit tiedä onko toisille sanottu jotain muuta. Akustiset kokoonpanot on sallittu.

Muokattu: , käyttäjä: karan
Link to comment
Share on other sites

Ilveksen Ball roomissa ainakin pari vuotta sitten kokolattiamatto, joka vähän vanhanaikanen, ehkä vähän nuhjunenkin. Tosi iso tila, tilan saa kyllä jaettua sellasella sähkösellä sermillä mikä lie. Vähän kolkko mun mielestä kun sen tilan korkeus on huima. Mutta eiköhän sekin tila näytä kivalta kun on kattaukset ja pöytäliinat laitettuna. :) Ja ovet sinne tilaan on sellaset kultaset ja kattokruunu löytyy. Näin siis ainakin vielä pari vuotta sitten..

Link to comment
Share on other sites

Suosittelen tätä koiviston kestikievari Mouhijärvellä, noin ½ tunnin ajo tampereelta. Tila vuokra on Todella huokea verrattuina näihin muihin, isäntä väki oli asiantuntevaa ja pitopalvelu heiltä ei ollut kallis. Tiloja oli useampi ja hieman eri tyylisiä täällä voi pitää pienet häät ja varmasti mahtuu isoimpaan tilaan kesällä sen 200 ihmistä :) vuokraan kuuluu siivous ja juhlia saa niin kauan kuin haluaa ja kuinka lujaa tykkää ja puskiinkin saa sammua ;) kannattaa käydä katsomassa ehdottomasti!

Tämä paikan pitäjät eivät pidä lupauksiaan. Yhteyden pito on ala-arvoista ja asiakaspalvelu aivan kamalaa.

Käydessä asiointi oli sijuvaa ja leppoista, sen jälkeen ei mitään. Melkein puoli vuotta kyselin hinta-arvion ja menu hinnan perään. Enkä niitä koskaan saanut! Maileihin ei vastattu ja kun lopulta soitin sinne, luvattiin, hintojen putkahtavan mailiin viikon sisällä. Eivät tulleet! Tämänkään jälkeen eivät vastanneet sähköpostiin eikä puhelimeen. Aina vaan sanoivat että ovat kokilla meidän menut jotta laskee pian, samaan aikaan kuitenkin mollin sivuilla hakevat itselleen kokkia!!! Minä haukun tämän lafkan maanrakoon ja asiakaspalvelun toivoisi olevan jotain muuta. Ovat kuulemma aloitteleva yritys, ja sanon, että pian se on konkurssissa!

En suosittele kenellekkään, ettei käy kuin meille. Heidän idioottimaisen käytöksensä vuoksi, meillä meni muut pitopaikat sivusuun (olimme tehneet varauksen ja luulimme, ettei muita tarvi enää katsella) ja häitä pidetään vasta sitten joskus, ensivuoden kesään ei ehdi, koska kaikki paikat ovat jo varattu :(

Muokattu: , käyttäjä: olava
Link to comment
Share on other sites

Ilveksen Ball roomissa ainakin pari vuotta sitten kokolattiamatto, joka vähän vanhanaikanen, ehkä vähän nuhjunenkin. Tosi iso tila, tilan saa kyllä jaettua sellasella sähkösellä sermillä mikä lie. Vähän kolkko mun mielestä kun sen tilan korkeus on huima. Mutta eiköhän sekin tila näytä kivalta kun on kattaukset ja pöytäliinat laitettuna. :) Ja ovet sinne tilaan on sellaset kultaset ja kattokruunu löytyy. Näin siis ainakin vielä pari vuotta sitten..

Kiitos Jennanen! Katoin Sokos hotellien nettisivulta virtuaali kierroksen Ball Roomista ja siita tuli kylla mieleen 80 - luku :grin:

Link to comment
Share on other sites

Onko kenellakaan kokemuksia seuraavista:

Hotelli Ilves Ball Room

Villa Hakkari

Kiitti! :)

Villa Hakkari on ehdottomasti tutustumisen arvoinen paikka. Sehän ei tosi käy kun noin 50-60 henkilön porukoille, muuten loppuu tila. Kartanorakennus on mielestän ihan hyväkuntoinen ja kivasti sisustettu. Ruoka on todella hyvää (kannattaa käydä maistamassa) ja ulkona on mukavasti suojaisaa pihapiiriä. Lisäksi mansikinkammari toimii loistavasti tanssi/baari tilana ja ei pitäisi "avoimuutensa" ansiosta olla liian kuumakaan..

Link to comment
Share on other sites

Siskoni kehui aikoinaan Tampereen Pursiseuran juhlatiloja näköalaterasseineen (Naistenlahdelle) mukavana hääjuhlapaikkana. Oli ollut siellä siis vieraana. Auringonlaskua oli ollut kuulemma bändin tahdissa siellä mukava seurata. :) En tiedä paljonko maksaa mutta tässä ehkä ideaa jollekin.

http://www.tampereenpursiseura.fi/index.php?sivu=2621

Vuokra on 500 euron nurkilla. Vaikka näyttääkin sangen karulta ulkoapäin, on oikein siisti ja viihtyisä tila. Keittiö uudenaikainen ja hyvinvarustettu. Ja se maisema...!! :-X Yhtenäinen n. 134 m2 sali, johon mahtuu 100 henkeä. Parit ruokajuhlat (n. 70 hlöä) olen siellä käynyt juhlimassa ja kaikki on toiminut oikein hyvin.

Paikka oli listaykkösenä minullakin, mutta... Tässä sähköposti, jonka sain vastauksena tiedusteluuni seuran sihteeriltä:

Valitettavasti emme voi tehdä 100 % varmoja varauksia vielä vuodelle 2009, koska oma kilpailu- ja tapahtumakalenterimme vuodelle 2009 valmistuu vasta marraskuussa 2008. Alustavan varauksen voimme tehdä. Elokuussa 2009 ei ole vielä yhtään alustavaa varausta. Toukokuussa on todennäköisesti joka viikonloppu varattu seuran omiin tapahtumiin. Pohjapiirrosta ei ole, joten teidän kannattaa, jos mahdollista, tulla käymään paikan päällä toimiston ollessa auki niin voin näyttää teille juhlatilan. Se on yhtenäinen n. 134 m2 sali, johon mahtuu 100 henkeä. Pöydät voi järjestää haluamallaan tavalla.

Katselin netistä seuran viime vuoden kalenteria, ja näytti siltä että tila oli seuran omassa käytössä KAIKKI elokuun lauantait... Emme siis uskaltaneet ottaa riskiä, varsinkaan kun vahvistus tulee niinkin myöhään kuin marraskuussa.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.



×
×
  • Create New...