Wilmis

Tampereen seutu

1237 viestiä aiheessa

Lilajanalle Kisapirtistä: Olin kaasona häissä, joita vietettiin Kisapirtillä. Ymmärtääkseni vuokra-aika oli pe-aamusta su klo 15 asti ja olisikohan summa ollut 350e. Pihassa on paljon tilaa lapsille ja vieraiden autoille. Minkäänlaista aikarajaa juhlien lopettamiselle ei tainnut olla, se Kisapirttihän on aika kaukana asutuksesta. Osa vieraista jopa yöpyi siellä. Ulkovessa siellä on ja kaikki ei ole uuden uutta.Sopiikin enemmän sellaiselle,joka haluaa maalaistunnelmaa ja rosoisuutta.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kiitos isasa! Hyvä vinkki nuo portaat lahjapöydäksi. :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kiitos isasa Kisapirtti-infosta! Muuten kuulostaa hyvältä, mutta tuo ulkovessa taitaa kyllä laimentaa paikan lumoa todella paljon... Täytynee varmaan käydä paikan päällä katselemassa. Tosin en usko pääseväni tuon ulkovessan yli! :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

LilaJana: Tuosta Kumpulasta olisi mulla vähän tietoa..

Eli kyselin sen vuokraamista ensi kesälle, hinta on 325e/vkloppu.. Kyselin istumapaikoista ja minulle vastattiin että 150 mahtuu.. Yhdellä sukulaisen tutulla oli ollut häät tuolla ja heillä oli n. 100 henkeä, olivat hyvin mahtuneet ja siirtäneet kahta pöytää sitten tanssin alkaessa..

Tarkempaa infoa voin laittaa ensi viikolla kun menemme paikanpäälle käymään :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Sera86: Mieluusti kuulisin lisäinfoa käyntisi jälkeen! :)

Onkohan tuo Kumpula kumminkin sitten meille aivan liian iso paikka, juhlavieraslista kun on tällä hetkellä karsittu mukavaan n. 50-60 henkilöön...?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

LilaJana: Joo mä tuun kertoilemaan sitten ens viikon lopulla..

En tiiä onko liian iso paikka.. Jotenkin tuntuu et niin itsestä kiinni miltä se tuntuu.. Muistelisin täältä lukeneeni, että jotkut on sitä mieltä ettei sinne 60 enempää mahdu, joku sanoi että n. 80 on sopiva määrä.. Ja noissa noin 100 hengen häissä oli vähän pöytiä siirrelty tanssien ajaksi..

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Eikö kenelläkään ole tuoreita kokemuksia Marttilan Pirtistä????

Niin tai missä olette olleet juhlissa / viettäneet häitä jos Aitolahden vanhassa kirkossa on ollut vihkiminen??!? :rolleyes:

KIITOS!!!! ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Onko kenelläkään kokemuksia häiden vietosta kesäkoti Aitorannassa Aitolahdessa?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Jos joku suunnittelee Pinsiön Paviljonkia juhlapaikaks, niin suosittelen jättään väliin. Täällä on muutamia kokemuksia kyseisestä paikasta sen jälkeen, kun omistaja vaihtu.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Moikka! :)

Kuulostaapa Pinsiön Paviljongin tj samanmoiselta friikiltä kun Siilinrannan vastaava Mouhijärvellä. Sitä en todella suosittele, vaikka nätti paikka onkin! Siskoni häät meni ihan plörinäks siellä viime elokussa! Nyt omien häiden juhlapaikka vielä kovasti mietinnässä.. Knuutilan tilan "juhlasuulin" tapaista etsitään noin 100 hengen juhlille! Ehdotuksia? -kiitos- :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hei, Liutun juhlatalo Teiskossa on hyvä ja luonteva valinta juhlien jatkopaikaksi, jos kirkkona on Aitolahden vanha kirkko. Marttilan pirtti on tietysti toinen, mutta pienempi.

Kantsii ainakin käydä tsekkaamassa se Liuttu! :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meidän oli äsken tarkoitus käydä tuolla Saarikylien Kumpulassa tutustumassa.. Sovittiin viime viikolla sen paikkaa hoitavan kanssa päivämäärä ja kellonaika milloin tavataan..

Mentiin tänään tietosesti vähän etuajassa, niin otin muutaman kuvan paikasta etukäteen ulkoapäin.. Sitten alkoikin se odottelu.. Odotettiin puoli tuntia, eikä ketään tullut.. Soitettiin sitten tämän henkilön puhelimeen parisen kertaa, molemmilla kerroilla meni puhelu suoraan vastaajaan.. Ei sitten jaksettu enää jäädä odottelemaan ja lähdettiin kotiin..

Nyt lähetin sitten sähköpostia ja kyselin et mikä on homman nimi ku ei ketään tullut..

Harmittaa aika tavalla, koska paikka olisi ollut kovinkin kiinnostava.. Mutten tiedä haluanko asioida tuollaisten unohtelevien (?) ihmisten kanssa.. Ja voinko luottaa siihen että asiat sujuvat hyvin..

Mielestäni ensivaikutelma on aika tärkeässä roolissa, ja nyt sain kovinkin huonon kuvan..

Toivottavasti jotain muuta lykästää! Me aiotaan nyt ainakin katsella tarkemmin noita muita vaihtoehtoja..

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kertokaapa muuten mielipiteitänne tuosta Aitoon Honkalasta!?!?

Vaikuttaa ainakin nettisivujen perusteella hyvälle paikalle.. Jostain tästä ketjusta aiemmin bongasin et maksais tänä vuonna 800e/vkloppu..? Pirun tyyris, mutta jos sillä saa hyvää palvelua ja tarpeeks nätin/ison paikan ni pakko sitä on kai harkittava maksavansa.. Ymmärsin ainakin joistain vanhoista kommenteista, että olisi hyvä paikka? Tuoreempia mielipiteitä? :)

Toi on nyt varmaankin yksi varteenotettava vaihtoehto sen Kumpulan jälkeen..

muoks. Sain tuolta Kumpulan henkilöltä sähköpostia.. Myönsi että häneltä oli päässyt unohtumaan eilinen tapaamisemme ja pyysi uutta aikaa mennä katsomaan.. Päätettiin "antaa toinen mahdollisuus", ja yritetään ensi viikolla mennä uudelleen käymään.. Nyt jos toi jostain samantapaisesta syystä jää näkemättä toisellakin kertaa, niin sitten varmasti etsitään toinen paikka..

Siltikin noi Honkalan tiedot kiinnostaa :)

Muokattu: , käyttäjä: Sera86

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

VIETITKO HAITASI KARLLUNDIN KIVINAVETASSA??

Autahan morsianta maessa, ja kerro kokemuksiasi - millaista heidan tarjoamansa pitopalvelun ruoka oli, kuinka tilat toimivat teille, KAIKKI!!

Suurkiitos :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Sera86: Harmi että meni tuo teidän tutustumiskäynti noin penkin alle. Akas erikoista toimintaa kyllä! :o

isasan tavoin kaipaisin myös kokemuksia ja tietoja kesäkoti Aitorannasta Aitolahdessa? Autathan morsiota hädässä ja jaat kokemuksesi. ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kuka tahansa voi unohtaa sovitun tapaamisen. Sellaista yli-ihmistä ei olekaan, joka ei joskus mokaisi. Mutta tokihan ymmärrän, millaista on odotella turhaan sovittua tapaamista ja varsinkin sellaista, jonka vuoksi on lähdetty kauemmas varta vasten(koska niin on kai käynyt kaikille hääpaikkaa etsiville).

Aitoon Honkala ei koskaan vastannut maileihini koskien sen varaamista. Päättelin heillä joko olevan buukattua tai yleisesti vain vara valita asiakkaansa. Samapa tuo, sillä meillä on jo varattuna maailman sopivin paikka meille(eli se Kontula)<3.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ymmärrän tietenkin, että voi unohtaa.. Ihmisiähän tässä vaan ollaan.. Sillä hetkellä se ärsytti kun ei saatu edes puhelimella kiinni, enää ei niinkään :) Oon kyllä kuullut tutuilta, jotka ovat olleet tekemisissä tämän henkilön kanssa, että hän unohtelee mutta on muuten kaikinpuolin erittäin joustava ja mukava.. Muta torstaina otetaan uudelleen yritystä, uskon että paremmalla menestyksellä :)

Nellie: Outoa ettei tuolta Honkalasta oo sulle tullut viestiä.. Ainakin niiden sivuilla oli tälle kesälle muutama lauantai vielä vapaana.. Mutta hyvä että ootte tekin saaneet itsellenne sopivimman paikan, Kumpula on kyllä todella nätti! :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Heissan!

Me vietimme hääjuhlaamme menneenä kesänä Sahalahdella Juhlatalo Kontulassa. Vieraita oli noin 150.

Juhlatilaan mahtuu oikein hyvin istumaan noin 250 henkeä.

Juhlataloa vuokraa Kangasalan kaupungin puolesta vapaa-aikasihteeri Jouko Henttonen.

http://www.kangasala.fi/sivistys/kontula.html

Suosittelemme ehdottomasti paikkaa! Oikein kiva ja kaikki toimi niin kuin oli sovittu!!! :)

(Muuten ok, mutta Kangasalla ei ole kaupunkistatusta ;))

Olimme viime kesänä häissä ko. paikassa ja yhteysmielessäkin helppo löytää. Tilava, ei tungosta.

Muokattu: , käyttäjä: Jenny-Maria

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Messukylän työväentalosta kyselleille: mun mielestä paikka ei ole mitenkään erityisen juhlava, ja sijainti nyt ainakin on mitä on.. Jos häissä on lapsia, saa olla koko ajan silmät selässä ettei kukaan juokse ovesta suoraan isolle tielle, mikä menee siis aivan paikan edestä. Kesällä työväentalolla on myös järjettömän kuuma. Vessat alakerrassa ja melkoisen epäsiistit. Sataa henkeä en tuohon paikkaan kyllä laittaisi, olen ollut kolme kertaa siellä häissä joissa max. 80 henkeä ja täyttä oli. Osa tuoleista eri paria. Ruokana häissä joissa olen ollut, on ollut perinteinen pitopöytä silleineen ja karjalanpaisteineen, mutta en tiedä, miten paljon erivaihtoehtoja paikan pitopalvelu tarjoaa.

Plussaa on tietysti omat juomat ja kunnon kokoinen lava bändille.

Omalta listaltamme työväentalo jäi pois "jumppasalimaisuutensa" sekä myös pihan puuttumisen takia.

Salista on toinen uloskäynti pihan puolelle(pienehkö) ja juhlavuushan syntyy oikeanlaisista koristeista.

Meille tuon tilan värimaailma on juuri sopiva. Pitopalvelun listalta saamme itse valita monista vaihtoehdoista meille sopivimmat ruoat ja hintakin on sopiva.

Ymmärsin, että siellä tehtiin jokin aika sitten remontti, eli nuo wc-tilatkin varmasti kelpaavat jo juhliin. Täynnä talon tilat ovat ainakin lähes koko kesän ja syksyn.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Heippa,

suunnitelmat muuttuneet viime kerrasta, eli nyt kyselen Lammimpään osuuskuntatalon perään... millainen paikkana, onko kylmä syksyllä???

Kiitos

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Nyt on käyty Kumpula katsastamassa.. Kuulemma se sata vierasta mahtuu ihan hyvin, pitää vaan pöytiä siirtää tanssille.. Seinustoilla menee sellainen puinen penkkirivi, joten istumapaikkoja on vaikka pöytiä siirtäsi.. Eikä tietenkään tuoleja oo kaikkia pakko pois pistää :) Siellä on myös valmiiksi valkoiset pöytäliinat, teetetty vartavasten pöytiä varten.. Siellä on myös isohko (ainakin mun mittakaavassa) esiintymislava.. Salin vieressä on hieman pienempi huone, johon voi hyvin pistää tarjoilut.. Siellä on myös lattiakellari, jonne voi laittaa esim boolitarvikkeita niin pysyvät viileässä eikä vie tilaa keittiön jääkaapista.. Tuohon huoneeseen pääsee suoraan keittiöstä, missä on hyvänkokoinen jääkaappi (tai joku viileäkaappi, sellai laitosjuttu), kaks uunia ja yksi liesi.. Ja tietty kaikki muu asiaankuuluva.. Keittiö ei ole ihan uusi, mutta kuitenkin toimiva..

Yksi pieni miinus on ettei ole sisävessoja, mutta ulkowc on tosi siisti ja sinnekin tulee käsienpesuvesi..

Vuokrausta järjestävä ihminen on erittäin mukava ja joustava..

Lisätietoja saa halukkaat yksärillä tai antamalla sähköpostinsa.. Kuviakin otin jonkun verran ja niitäkin voin laitella tulemaan :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Heippa!

Yritin etsiä keskustelusta tietoa Tampereen pappilassa sijaitsevasta pappilasta. On ilmeisesti seurakunnan tila.. Onko kukaan vietänyt hääjuhlaansa siellä? Paljonko sinne mahtuu ihmisiä? minkä hintainen mahtaa olla? Onko siellä yhtenäistä tilaa vai joudutaanko vieraat hajauttamaan? Häihin on tulossa n.75 ihmistä ja juhlapaikkaa vailla olemme edelleen. Kirkko on jo varattu ensi kesälle :D vielä kun sen paikankin löytäisi.

Olisikos kenelläkään muita suosituksia häiden viettopaikaksi tampereelta tai kangasalta? Vihkiminen tapahtuu messukylän kirkossa, joten jostakin siltä suunnalta olisi kiva saada juhlapaikkakin.

Kiitän jo etukäteen vastauksisa, alan kohta olemaan epätoivoinen!!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Aitoon Honkalasta: paikkahan on siis sama, jossa juhlitaa Aitoon Kirkastusjuhlat -nimisiä "festareita" aina heinäkuun alun viikonloppuna. Tilaa on kovasti viimevuosin remontoitu ja se on todella kaunis paikka. Olen siellä itse (ennen remonttia) ollut kaksissa häissä. Varsinainen hääjuhlapaikaksi sopiva talo (alueella on siis myös ulkolavaa ym.) on tosi iso, vessat on alakerrassa, mutta ihan siistit. Ainoa, mikä itseäni häiritsi hieman, oli se, että paikka on aika korkea ja avara, joten vieraita tarvitsee olla lähemmäs 200, ettei porukka "huku" siihen tilaan. Eli ei mikään pienten häitten viettopaikka. Muutenkin koristelun suhteen haastava. Mutta kaunis, tilava, eikä varmasti helteelläkään mikään mahdottoman kuuma ison tilansa takia. Ilman muuta varteenotettava vaihtoehto isoille häille. Ja paikallinen pitopalvelu (muistaaksen Masto) on aivan LOSTAVA!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Salista on toinen uloskäynti pihan puolelle(pienehkö) ja juhlavuushan syntyy oikeanlaisista koristeista.

Meille tuon tilan värimaailma on juuri sopiva. Pitopalvelun listalta saamme itse valita monista vaihtoehdoista meille sopivimmat ruoat ja hintakin on sopiva.

Ymmärsin, että siellä tehtiin jokin aika sitten remontti, eli nuo wc-tilatkin varmasti kelpaavat jo juhliin. Täynnä talon tilat ovat ainakin lähes koko kesän ja syksyn.

Onkos joku saanut siltä pito"palvelulta" jotain palveluakin??? Mä soitin x2 + laitoin sähköpostia + tekstarin sille miehelle,( joka ei koskaan edes nimeänsä puhelimessa sanonut). Enkä edelleenkään ole saanut menuja ym. pyytämiäni tietoja.

Hermot meni 2kk odottelun jälkeen siitä viimeisestä "mä laitan ne". Ja meni paikka vaihtoon.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Olisiko kenelläkään tietoja Pirkkalassa sijaitsevasta Rantaniityn Juhlatalosta? Kokemuksia menneiltä vuosilta tai kenties yhteystietoja? Olen lukenut paikasta kehuja, mutta paikan nettisivut eivät enää toimi enkä muutenkaan löydä netistä ajankohtaista tietoa paikasta tai sen vuokraajasta. Kaikki vinkit olisivat tarpeen! Kiitos jo etukäteen! :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.