Tampereen seutu


Wilmis

Recommended Posts

meilläkin kontula varattuna kesälle 2006. mietin vaan että kuinkahan moni alustavasti varannut sitten lopulta päättää ottaa varaamansa paikan, kun varausmaksun maksamisen aika tulee, kontulan osalta noin puolta vuotta ennen.. monikin saattaa varata useampia paikkoja, että jotenkin musta tuntuu että niitä peruutuksia kyllä tulee vielä sitten lähempänä ;)

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Sellasta vain oisin kysynyt, kun jossain luki että tanssitilaa on aulassa??? En haluaisin mitään aulatansseja, mitä se siis käytännössä tarkoittaa?? Jos joku tietäisi?

Tämä onkin paikan ainoa miinuspuoli, eli tanssit on tanssittava aulan tilassa, mutta tämä ei ole tuottanut mitään ongelmia niissä häissä, joissa olen ollut.

Link to comment
Share on other sites

Tämä onkin paikan ainoa miinuspuoli, eli tanssit on tanssittava aulan tilassa, mutta tämä ei ole tuottanut mitään ongelmia niissä häissä, joissa olen ollut.

Kiitos vastauksestasi. Sellasta haluaisin vielä tietää, että onko pöydistä "näkyvyys" tanssilattialle. Vai pitääkö vieraiden tulla ns. varta vasten tanssitilan ympärille seuraamaan esim. häävalssia? Ja onko lattia "tanssittava" siis kiveä vai puuta?

Täytyy varmaan käydä siellä kurkkaamassa paikan päällä.. Meidän suvut kun ovat varsinaisia tanssijoita...

Link to comment
Share on other sites

binni: osasta pöytiä saattaa kyllä nähdä tanssilattialle mutta suurimmasta osasta ei kyllä näe :( Häävalssia pitää siis kyllä varta vasten tulla seuraamaan. Lattia on kiveä, jonkinlaista laattaa. Hankala kieltämättä kyllä piikkikoroille.

Kannattaa kuitenkin mennä katsomaan, on auki viikolla, kun toimii lounasravintolana. :)

Link to comment
Share on other sites

spektroli: Aitoon Honkalaa kannattaa kysyä, siellä olis ainaki viä vähän aikaa sitten ollu vapaita viikonloppuja ensi syksyksikin!

Onko joku käynyt katsomassa Honkalaa jo?

villiviini: höh, ei taidettu olla samoissa pippaloissa! Olis niin kiva törmätä täällä tuttuihin, kun sulho kieltää vielä kertomisen muille! heh, onneks oon tälläne tuppisuu...

Koivipuisto on kyllä hieno paikka, järvi on ihan rannassa, eikä maisemat muutenkaan vois olla paremmat! Vieraat voi majoittautua juhlapaikalle ja vaik päärakennuksessa onkin a-oikeudet, niin takkatilaan ja saunalle saa viedä omat! Ja mikä ehkä parasta, missään en ole saanut niin ystävällistä palvelua!! Paikan "emäntä" on todella mukava nainen, sellainen jonka kanssa olisi ollut ilo järjestää omia häitään!!  Harmi, kun se ei kuitenkaan käynyt meille, se sukukokous kuitenkin rassas ja halutut päivätkin oli varattu. Haluamastamme kirkostakin olisi tullut liian pitkä matka.  :(

Suosittelen koivupuistoa kuitenkin ehdottomasti kaikille! Kannattaa käydä paikanpäällä katsomassa! Hääyö aitassa olisi kiinnostanut minua kovasti, sulhosta en tiedä   ;)

Link to comment
Share on other sites

Guest musiikkiopisto

Tiedoksi teille jotka etsitte vielä hääpaikkaa kesälle 2005. Peruimme varauksemme Pirkanmaan Musiikkiopistolle 18.6. isomman juhlapaikan tarpeessa (200 vierasta). ko. päivä on siis toistaiseksi vapaa!

Musiikkiopisto mielestäni muutoin aivan upea paikka ja sinne saa tuoda valitsemansa pitopalvelun ja omat juomat. Lisäksi ympärillä rauhallinen puistoalue huomioiden että paikka on Tampereen keskustassa.

Link to comment
Share on other sites

Ihan loistava paikka, jonka viikko sitten varasimme omiin häihimme kesälle 2006, on Knuutilan tila Kutalassa (eri paikka kun Knuutilan kartano). Tampereelta noin 35 kilsaa. Yhtenäiset tilat ihanassa juhlasuulissa 200 hengelle. Aitoa maalaistunnelmaa järven rannalla. Saa tuoda itse pitopalvelun ja juomat. Hinta myös kohtuullisen halpa eli 400 euroa koko viikonloppu. Hyvät kuvat osoitteessa: www.knuutilantila.net

:-X :-X :-X

Link to comment
Share on other sites

Onko kukaan ollut Valkeakoskella tai sen lähistöllä häissä?

Suht luonnon keskellä,  ei ravintolassa, siis ei A-oikeuksia ja pitäisi mahtua 130 henkeä yhtenäiseen tilaan...

Niin kuin monet muutkin etsii... Ihmisten kertomat paikannimet ei sano niin paljoa, että mikä olisi Valkeakosken suunnalla...?

Täällä sivuilla tulee paniikki, kun ihmiset on niin ajoissa, meillä häät keväällä 2006, enkä ole alkanut vielä suunnittelemaan...  ::)

Link to comment
Share on other sites

Soittelin tänään Liutun juhlatalolle ja siellä on jo ihan täyttä elokuulle 2006! Olin aika järkyttynyt kun nyt kuvittelen olevani suht aikaisessa liikkeellä.  Ja Kontulakin on elokuulle 2006 varattuna.

Link to comment
Share on other sites

Joanne: äkkiseltään ei tuu mieleen kun Vakkaskievari Valkeakoski-Kangasala tien varressa ja siitäkään en paljoa tiedä. Ulkoapäin on ainaski kivan näköinen!  ;D

Niin ja kerroinko jo täällä, et mekin saatiin juhlapikka varattua, meidän häitä juhlitaan Pellavassa! Jalat meni alta kun poikkesin siellä ohimennen!  :-X

scala: Mun mielestä sä oot aikasin liikkeellä!  :) Me varattiin just ja juhlitaan jo syyskuussa tänä vuonna. Muista, että aina voi tulla peruutuksia, kun ihmisten mielipiteet paikoista muuttuu! Lisäks liikkumavaraa antaa, jos ei oo mitään tiettyä päivämäärää jonka haluaa. Syyskuun puolella vois olla jo helpompikin saada varattua paikka?

Link to comment
Share on other sites

No niin, nyt on Knuutilan kartano varattuna ja hääpäivää aikaistettiin viikolla! Elikkäs onko kenelläkään kokemusta Knuutilan kartanon omasta pitopalvelusta? Kuuluuko esim. astiat siihen hintaan? ???

Link to comment
Share on other sites

Kiitos Soldorada vihjeestä! Soitin Ravintola Kaupinpuistoon, kyselin paikasta ja tämän verran voin antaa lisätietoa. Kaupinpuiston tilavuokra nousee  1.1.2006 450 euroon. Ensimmäinen vapaa viikonloppu tänä kesänä on 1.10. (tai syksyähän se jo on), mutta kesällä 2006 on vielä aikoja.

Link to comment
Share on other sites

Kiva, jos Sina vois laittaa kuvia, kun pitää esitellä vanhuksille paikkaa. ;D (Laitoin yksäriviestiä Sinalle, siellä on osoite...)

Käytiin myös Liutussa, on aika erilainen paikka, muttei paha sekään.

Ja Vammalan (Karkku / Kärppälä) Haapaniemeä mietitään myös, siellä ei olla käyty vielä katsastamassa.

Meillä kun ei ole kirkon sijainnilla mitään merkitystä, pakanoita kun ollaan :P

Link to comment
Share on other sites

Haapaniemi oli ulkoa tosi kivan näköinen paikka, ihana ranta ja taisi rantasaunakin olla, mutta Tampereelle kertyi reilut 40 km matkaa. Eli jos etäisyydellä ei ole väliä,niin käymisen arvoinen paikka ehdottomasti. Muistaakseni lähistöllä oli jotain yöpymismahdollisuuksiakin.

Link to comment
Share on other sites

Mä olen ollut Haapaniemessä töissä monena kesänä ja lisäksi vieraana häissä. Paikkahan on tosi kaunis vanha kartano järven rannalla. Aika usein hääpari tulee veneellä järven poikki, jos on Vammalassa vihitty. Vieraat on sitten rannalla odottelemassa.

Ruoka on tosi hyvää, henkilökunta asiallista ja ystävällistä. Sisätilat ovat hienot ja vanhanaikaiset. Miinuksena se, että vieraat täytyy jakaa pienempiin huoneisiin, isoon saliin ei mahdu muutamaa kymmentä enempää. Se ei välttämättä haittaa, sillä ohjelmaa ja tanssia voi pitää toisessa rakennuksessa, pirtissä. Siellä on vain penkit seinustoilla, oikein vanhanaikainen hieno tunnelma, sinne mahtuu bändi ja juhlavieraat. Ulkona on lisäksi siisti nurmikkoalue, jossa kesällä on pöytiä ja penkkejä. Oman kokemukseni perusteella voin suositella paikkaa. Itse emme kuitenkaan juhli siellä, koska halusimme yhtenäisen tilan.

Matkaa kertyy Tampereelta noin 40 km, mutta sen ajaa kyllä nopeasti, kun koko matka on pikatietä. Vammalassa on myös useita kirkkoja.

Tässä Haapaniemen kotisivut:

http://www.kopteri.net/koti/haapaniemen.pidot/

Link to comment
Share on other sites

Järjestimme Soutupavilijongilla äitini synttärijuhlat. Paikka on ihana ja terassi suuri. Henkilökunta on ystävällistä ja ruoka hyvää. Ja mikä parasta henkilökunta oli innolla mukana miettimässä vaihtoehtoja ja paikka oli muunneltavissa omien tarpeiden mukaiseksi. Niin ja veneellä pääsee alarannasta suoraan laituriin. Suosittelen.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.