Wilmis

Tampereen seutu

1237 viestiä aiheessa

Ja soittelin myös Majatalo Hiidenkivestä... He sanoivat, että nykyinen omistaja on myynyt tilan ja seuraava omistaja aloittaa syyskuun alusta. Hinnoista ei tiennyt sanoa mitään. Sitten hän ehdotti samantyylistä paikkaa. Joku Hääkivi. Paikasta löytyy lisää infoa www.haakivi.fi

Puhelinnumero kuulemma 03- 375 2970

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ja tässä vielä yksi juhlapaikka jota en huomannut kenenkään mainitsevan aikaisemmin. (Tai sit en vaan nähnyt)

Eli Nurmin työväentalo. Sen enempiä en kysellyt, et paljonko ihmisiä mahtuu tai mitään, koska kysymäni ajankohta oli jo varattu.

Tässä numeroa siitä paikasta kiinnostuneille

044-311 0934

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Osaako kukaan kertoa Marttilan Pirtistä. Se vaikuttaa tosi kauniilta nettisivujen perusteella, mutta onko kenelläkään parempaa tietoa? Esimerkiksi sisätiloista, onko yksi suuri sali vai monta pientä huonetta. Se oli mun unelmahääkirkon, Aitolahden vanjan kirkon, vieressä

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Heps. Suunnittelemme häitä Tampereelle noin 40-50 hengen poppoolle. Olemme miettineet Pispalan Haulitehdasta, mutta nyt olemme törmänneet ongelmaan musiikin kanssa. Haluaisimme nimittäin juhliimme livemusaa ja mietin nyt Haulitehdasta tilana, että voiko sinne viedä bändiä niin, että ne vieraista, jotka eivät halua jammailla, kykenevät vielä keskustelemaan? Ja vielä tärkeämpänä seikkana; meillä on häiden aikaan noin puolivuotias muksu omasta takaa ja vieraana pari pientä vauvaa ja vielä kourallinen muita pieniä lapsia. Voiko musiikkia ylipäätään soittaa tilassa niin hiljaa, että vauvat eivät ala huutaa samoin tein??

Miten olette ylipäätään ratkaisseet ongelman vauvat häissä/kovat äänet? Onko meidän pakko mennä isompaan tilaan ja onko sekään ratkaisu?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Onko kukaan viettänyt viime aikana häitä tai muita juhlia ravintola Kaupinpuistossa (Linkosuo)? Varasin sen tänään meille ensi kesäksi ja nyt ottaisin mielellään kokemuksia vastaan!  :-X

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Joku oli aikaisemmin kirjoittanut, että Kaupinpuiston vuokra nousisi 1.1.2006 alkaen 450€. Itse sain tänään tuolta tarjouksen ja siinä oli, että vuokraa ei erikseen ole vaan se sisältyy ruokien hintaan. Outoa jos toisille sanotaan toista ja toisille toista.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minullekkin on sanottu, että tilavuokra on erikseen...eli tänä vuonna oisiko llut vielä 350 ja ensi vuonna 450? (en muista nyt noita hintoja ihan ulkoo, mut oli suurinpiirtein tota luokkaa). Kuka sanoi siellä, ettei erikseen tilavuokraa ole? Muistatko nimen?

Meillä kaupinpuisto varattu 5.8.2006  :-X :-X :-X

Koska Jovita vietätte häitänne siellä?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Katsoin äsken tarkemmin tuota tarjousta.. Pyysin tarjouksen nimenomaan Kaupinpuistosta ja nyt olen saanut tarjouksen Kuparisalista! Meillä on tarkoitus viettää häitä kans 5.8.2006 ja huokasin tänään helpotuksesta, kun sain Kaupinpuiston varattua.. Mikä pettymys ja suuri moka Linkosuon puolesta.. Suunnitelmat meni nyt täysin uusiksi!!!  :-[

Onko kenelläkään kokemuksia Kuparisalista, joka on Näsilinnankatu 26:ssa???

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Siis....varasit sen kuparisalin? Sanoko ne ensin siitä ukk instituutin ravintolasta, et se ois olluvapaa tolle kyseiselle päivälle?? :o

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Pyysin maililla tarjousta kaupinpuistosta ja aluksi ymmärsin että siitä se tarjous olikin jonka sain, vasta kun tarkemmin katsoin niin sielä luki pienellä että kuparisali. Eli ne varmaan automaattisesti tarjos sit tota joka on vapaana mainitsi vaan sen huonosti siinä tarjouksessa..

No nyt päädyttiin sit ravintola Pellavaan ja se on nyt varattu meille, helpotus..

Tiedätkö saako kirkon varata jo ens viikolla vai joutuuko odottamaan 1.8. asti? Missä kirkossa teillä on vihkiminen?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tässä kun haeskelin sopivia juhlapaikkoja Tampereen seudulta, pisti silmääni huvioppaan kautta paikka nimeltä bravo plaza (http://www.bravoplaza.fi/juhlapalvelu.html) Onkohan tuo paikka aivan uusi? Onko kellään kokemuksia kyseisestä paikasta? Näyttää aika punaiselta ja hämyiseltä kuvissa...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ja juhlapaikkojen haeskelu jatkuu...  :) Seuraavaksi olisin ihmetellyt, että onko kellään kokemuksia Ravintola Pellavasta kesähäiden pitopaikkana? Vai pidetäänkö siellä lähinnä muina vuodenaikoina häitä? Kävimme tänään paikkaa katsomassa. Kiva sisältä, mutta tuo maisema ulkopuolella hieman arveluttaa. Onhan siinä tietty se terassi, mistä ihan ok näkymät. Mutta vihreää ei oikeastaan paljoa näy. Onko kukaan koskaan esim. koristellut sitä terassia?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Knuutilan tilalle Vammalaan soittelin eilen ja kuulin, että siellä on tehty varauksia jo vuodelle 2007! :o Eli kipin kapin varaamaan, mikäli haluaa 2007 juhlia siellä. (www.knuutilantila.net)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Heip!

Löytyykö netistä kuvia Tampereen aikuiskoulutuskeskus TAK:n juhlasalista kuvia?

Kiitosta jo etukäteen  :)

Moikka!

Jos vielä haluat, niin mä oon ottanut siellä omalla kameralla kuvia. Vietämme häitämme siellä 1.10.05. Kävimme palaveeraamassa ruokahommista yms. ja otin kuvia. Laita privaa niin voin lähettää!  :-X

Siellä aikuiskoulutuksessa oli todella hyvä palvelu ja nehän ei ota tilavuokraa erikseen ollenkaan. Ja juhlatila 3krs:ssa on tosi juhlava.  :-X

Multa saa meilillä kuvia jos kiinnostaa! ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tuli muuten mieleen Orivedellä oleva paikka, jossa olen ollut itse: http://www.arranmaa.fi/ravintola.htm

Tuolta saa taivaallisen hyvää ruokaa ja ovat erityisesti erikoistuneet rapuihin. (ainakin aiemmin) Kannattaa kysellä...

Ja hevoskyyti onnistuu, tilalla on hevosia, mutta tämä ravintola on kauempana puron rannalla, eli tallin tuoksut eivät varmasti häiritse.

Tuonne on matkaa Treelta n. 45 kilsaa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Heipsan morskut!

Pakko käydä kehaisemassa Valkeakosken Hotelli Waltikkaa. Me juhlittiin siellä juur' äskettäin ja kaikki meni mainiosti. Hinnat oli suht halbat, tilaa oli paljon ja palvelu pelasi. Ruoka oli mielettömän hyvää! Mikään kansallisromanttinen kartanounelmahan se ei paikkana ole, mutta meille kelpasi hyvin. Lämmöllä suosittelen!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Itsellä oli häät kesäkuun alussa Eräjärven Eerolassa. Ruoka oli hyvää ja paikka sisältä hieno, mutta en suosittele paikkaa kenellekään. Paitsi jos hääbudjetti on iso ja on varaa sanoa paikan pitäjälle, että budjetti on tämä ja on melko vapaat kädet. En tiedä toimiiko sillonkaan.

Järjestelyt olivat niin hankalia, että häistä jäi enemmän huono kuin hyvä mieli.

Paikan pitäjä oli koko hääjärjestelyjen ajan Bulgariassa tai Venäjällä, sähköpostit tai tekstiviestit eivät muka menneet perille eikä puhelimitse saanut kiinni. Olin häneen yhteydessä vain muutaman kerran koko vuoden järjestelyiden aikana ja tällöinkin olin yrittänyt soittaa viikon verran ennen kuin puhelimeen vastattiin.

Hän unohti kaiken mitä olimme aiemmin sopineet ja joka kerta kun asioista juteltiin, joutui kaiken suunnittelun aloittamaan alusta.

Paikan pitäjällä ei ollut minkäänlaisia ehdotuksia juhlien järjestämiseen vaan minun olisi pitänyt kertoa kaikki yksityiskohtia myöten, melkein hinnatkin kukille ja kaikelle. Hän ei pitänyt lupauksiaan kun jotakin pyysimme (mm. tarjousta), häitä edeltävänä päivänä oli piha mullalla eikä sovitut asiat sopineetkaan enää siinä vaiheessa vaikka asioista oli jo aiemmin sovittu.

Pöytäliinoista osa oli likaisia vielä häissäkin ja multa edelleen pihassa kaikkea muuta kuin hyvännäköisenä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kertoisitteko kokemuksianne Pirkanmaan musiikkiopistosta hääpaikkana. Meillä on häät ensi kesänä ja alustava varaus tehty Musiikkiopistolle. Onko esim. pöytien raahauksessa tosiaan hirveä homma, niin kuin jostain viestistä luin?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meilläkin on Pirkanmaan musiikkiopisto varattu (alustavasti) ensi kesäksi. Hinta arveluttaa... vuokra OK, mutta sen valvojan palkka on aika kova...Onhan se kyllä kaunis paikka..

Onko kenelläkään mitään tietoa Pirkkalan/Pirkan pirtistä? Oletteko olleet häissä?

Se voisi olla toinen mahdollisuus meille...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.