Jump to content
Naimisiin.info

Tampereen seutu


Wilmis

Recommended Posts

Minäkin luin täällä ahdistuneena Haulitehtaan tuplabuukkauksista!  :o Käytiin sitä vilkaisemassa ulkoapäin ja tykästyttiin tosi paljon, olemme jo päätymässä siihen ja teimme alustavan varauksen. Mutta millä sitä voi sitten varmistaa, että saa sen varmasti itselleen? Suostuuko ne heti varauksen jälkeen tekemään kirjallisen vuokrasopparin?

Vai onko tämä tuplavarailu meidän morsianten syytä, kun varailemme useita paikkoja ja perumme ne sitten myöhemmin...? Meilläkin on pari alustavaa varausta, mutta tarkoitus on kyllä perua ne sitten todellakin hyvissä ajoin eli heti kun saadaan Se Oikea paikka varattua.

Rosa: kiitos vinkistä! Muuten paikka kuulostaisi ihanalta, mutta ollaan tässä parin päivän pohtimisen ja eri paikoissa ajelemisen aikana tultu sittenkin siihen tulokseen, että paikka saisi olla vähän lähempänä. Vai kuinka kauan sinne ajoi Tampereelta? Jäikö teidän vieraat jonnekin lähistölle yöksi? Tulee muuten vähän pitkä taksimatka kavereille  :(

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Asiassa on käynyt jokin sekaannus... koskien Pispalan haulitehdasta. Soitin asiasta serkulleni ja hän soitti tänään kyseiseen kahvilaan. Olivat laittaneet varauksen viikkoa myöhemmälle, eli kyseessä ei ollut ollut tuplabuukkaus. No nyt kuitenkin serkkuni vaihtoi viikonlopun 15. heinäkuuta 2006. Ja peruivat viikonlopun 22. heinäkuuta. En tiedä kuka on sekoillut ja mitä mutta nyt asia kunnossa, SUURI KIITOS!!! siitä kuuluu mallanderille, joka ilmoitti vapautuneesta viikonlopusta. Itselläni on myös varaus Pispalan haulitehtaalle ja kävinkin tänään varauksen paikan päällä (kahvilassa) varmistamassa ja kirjoittivat vielä varauksen perään, että VARMA! Varausmaksut ens kesän juhlijoille lähtevät kuulemma postiin ens kuussa.

Täytyy sanoo, että on tää sitten hyvä foorumi!

Link to comment
Share on other sites

kylläpä hinnat nousee :o Sain just komediateatterin juhlatalon tarjoukseen, ja hinnat oli noussut ja asiakasmäärä oli noussut myös.    Nyt hinta oli 125:lle henkilölle 50e, ja tää oli sieltä salista mihin saa viedä omat juomat.  

toiseen saliin, minne ei saa viedä juomia ja mahtuu 80 hlöä, maksoi 45e. Netin tiedoissa lukee vielä että hinnat on väh.100:lle ja 45e.  

Eipä tartte ajatellakaan, kun vieraita meille tulisi n.100, tosin niistä melkein 20 lapsia.

No, eipä ehkä tartte ressata koko häistä kun kesällä tarvis mennä, mut ihan kaikki paikat on jo varattu :'(

Link to comment
Share on other sites

Rosa: kiitos vinkistä! Muuten paikka kuulostaisi ihanalta, mutta ollaan tässä parin päivän pohtimisen ja eri paikoissa ajelemisen aikana tultu sittenkin siihen tulokseen, että paikka saisi olla vähän lähempänä. Vai kuinka kauan sinne ajoi Tampereelta? Jäikö teidän vieraat jonnekin lähistölle yöksi? Tulee muuten vähän pitkä taksimatka kavereille  :(

Eli Narvan seurojentalosta siis puhutaan. Sinne ajaa Tampereelta reilun puoli tuntia. Osa meidän kavereista oli omailla autoilla, osa otti yöllä kimppataksin, joka maksoi 60 euroa/10 hlöä, eli 6e/hlö, ei paha.

Juhlia saa kahteen asti yöllä.

Link to comment
Share on other sites

Guest Bride 2006

Juu, minuakin kiinnostaisi tuo Taulaniemi! Kerro sitten miltä näytti!!!  :-X Minun poikakaverini soittikin sinne ja kertoi että ruoka maksoi 35e/nuppi ja olikohan se lapset 14e. Ymmärsin että sinne päärakennukseen ei saisi viedä omia alkohooleja, mutta sinne tallivintille saisi..? Hyvä niin edes että jonnekin saisi viedä omat boolit!   ;D

Link to comment
Share on other sites

Guest mari-emilia

Me käytiin ihan ekana kattomassa taulaniemeä ja muuten on aivan mahtava paikka mutta isäntäväki olikin sitten aivan omaa luokkaansa. Talon emäntä esitteli meille paikat tyyliin, tähän kohtaan tulee sitten hääkakku ja me ollaan päätetty että minikerroksinen herukkahyytelökakku on paras. Ja kun kysyin enkä itse saa päättää minkälaisen kakun haluan, emäntä mulkaisi minua pahasti ja sanoi, meidän mielestä näin on paras. :o Samoin kävi koko menun kanssa (paikastahan pitää ottaa myös ruoka), eli en itse juurikaan olisi päässyt valitsemaan hääruokia. Emäntä myös vaati että lasten leikkipaikalla on oltava leikkitäti. Joten siihen tyranniin tyssäsi miedän halut järjestää häät taulaniemessä.  >:(  Olen myös ollut kerran taulaniemessä itse juhlissa ja kaikki meni vieraan näkökulmasta loistavasti. Että tälläinen kokemus mulla. Toivottavasti te saatte parempaa palvelua.

Link to comment
Share on other sites

Hyvä että tänne palstalle on taas saatu eloa...mulla paniikki kasvaa häiden suhteen, vaikka taidan olla vielä suht hyvissä ajoin. Häitä on tarkoitus viettää kesällä 2007.

Me yritetään epätoivoisesti löytää tampereelta tai 20km säteeltä viihtyisää paikkaa, jonne mahtuu yli 150 vierasta yhtenäiseen tilaan ja halutaan vielä kaupan päälliseksi viedä omat viinakset paikan päälle. Olen huomannut, että vaatimukset on liian kovat, ja yhtään paikkaa ei ole löytynyt..täytyy vissiin ruveta luopumaan jostain vaatimuksesta ;).

Link to comment
Share on other sites

Merppa - kuulostaa tutulta..!! :)

Meillä tosin on häät jo ensi kesänä ja yhä vehdataan monen paikan kanssa kun mikään ei ole muka täydellinen.. Vaatimukset on alkaneet karista aikamoiseen tahtiin, koska muuten emme taida saada häitä vietettyä koskaan!! :P

Aluksi halusimme paikan Tampereen keskustan tuntumasta, jonne mahtuisi n.100 henkeä ja saisi viedä omat alkomahoolit ja ei tarvitsisi siivota ja kaikki mahtuisi yhteen tilaan syömään ja olisi piha ja olisi siisti ja hyvässä kunnossa ja ja ja... Näitä vaatimuksia lähimmäs pääsi Pirkanmaan musiikkiopisto, joka meille onkin varattuna alustavasti. Mutta sekään ei tunnu täysin oikealta, varsinkin kun emme ole löytäneet hyvää pitopalvelua, joka olisi vielä vapaana kyseisenä päivänä. No nyt vielä aloimme miettimään muitakin paikkoja (lähinnä joihin myös kuuluu ruoka ja mahdollisesti majoitustilaa) ja tyydytään melkein mihin vaan mikä on vapaana ja johon meillä on varaa.. ;) Niin ne vaatimukset muuttuu. Mutta alkaa näyttää siltä että pidämme kuitenkin Musaopiston. Ei mikään paikka ole täydellinen ja niinhän se menee että sen minkä olet ensimmäisenä valinnut niin siihen sitä yleensä palaa... :D

Link to comment
Share on other sites

Eikö tuo Taulaniemi ollut juuri se, mistä joku kertoi, että siellä piti olla hiljaisuus jo järjettömän aikaisin illalla...? Näin ainakin muistelen.

Meille on nyt sitten varattuna ja vahvistettuna Pispalan Haulitehdas. Se oli sisältä tosi sympaattinen paikka. Huh, ei tarvinnut käydä katsomassa kuin muutama paikka ennen kuin Se Oikea löytyi  :)

Link to comment
Share on other sites

Joo, se on varmasti pimeällä tosi tunnelmallinen! Tykkäsin itse paljon niistä himmennettävistä lampuista seinällä. Ihanaa kun on nyt jotain päätettynä!  :-X

Eipä ole halvimmasta päästä juhlapaikkoja, mutta toisaalta uskoisin, että se ei kaipaa kovin paljon koristelua ollakseen juhlava. Muutama halpa työväentalo katsastettiin ja totesimme, että niihin saisi pistää omaisuuden, että näyttäisivät kivalta...  ::)

Link to comment
Share on other sites

Mekin käytiin katsomassa tuota musiikkiopistoa, mutta meistä oli tylsää se, että osa porukasta joutuu olemaan siellä yläkerrassa. Tällä hetkellä vahvimmilla on Nokian kerhola, mut siinäkin mua häiritsee se, kun se on niin keskustassa. Aina niissä prinsessa haaveissa oli kuvitellut, et saisi jonkun ihanan kartanon järven rannalta.. :). enemmän tykkäsin Kangasalan Pirtistä, mut se vaikutti niin ahtaalta, vaikka saisikin vieras määrän tiputettua 130:een.

Nyt ollaan mietitty, että pitäiskö luopua siitä kriteeristä, et saisi viedä omat juomat. Sit olisi mahdollisuus juhlia ravintola rusthollissa, joka olisi järven rannalla ja kaikki vieraat mahtuisi samaan tilaan. siinä tapauksessa vieraat saisi kyllä itse kustantaa päihtymisensä.

Link to comment
Share on other sites

Millainen se Kangasalan Pirtti oikein oli sitten? Kävitkö katsomassa sitä Merppa?? Kiinostus heti taas heräsi toisesta paikasta. ;) Netissä ja täällä on kyllä kuva ja jotain hintoja, mutta kukaan ei ole sitä talon sisäpuolta kommentoinut juurikaan. Onko se sali minkä kokoinen ja millaiset ne tilat on? Ja onko siinä pihaa kun joku sen puutetta valitteli..?

Link to comment
Share on other sites

Ursula: Me vietämme ensi kesänä häitä Kangasalan Pirtillä ja sinne siis mahtuu 150 henkeä, mutta parempi määrä on 130. Siellä on yksi iso sali, jossa on iso lava johon taas esim. bändi mahtuu soittamaa. Keittiö on isohko, mutta siellä ei ole astioita kun ihan muutamia, eli astiat täytyy ottaa esim pitopalvelulta. Keittiön yhteydessä on tila josta ruoka haetaan siihen saa 2 pitkää pöytää joko vierekkäin tai peräkkäin.

Miinus puolena Pirtillä on se ettei siellä saa poltta kynttilöitä lainkaan.

Salin seinät on sisäpuolelta hirttä. Tuolit ja lava ovat viininpunaiset.

Sisältä olevia kuvia ei valitettavasti ole mutta jos en väärin muista niin Moonmaidin päikyssä olisin nähnyt pari.

Link to comment
Share on other sites

Meille ei tule pitopalvelua, teemme ruoat itse ja astiat saamme ystävämme kautta. No ei siinä kyllä mikään kummonen piha ole. Toisella puolella on iso parkkipaikka ja toisella puolella on asutusta. Kyllä sitä katsomassa kannattaa käydä, en kyllä minäkään tiedä noista vapaista viikonlopuista, kun itse varasimme paikan jo keväällä.

Link to comment
Share on other sites

Ursulalle vielä kangasalan pirtistä...musta oli kyllä sisältä tosi kaunis, eikä kaipaa paljon koristelua. Piha tosiaan rajoittuu parkkialueeseen ja asutusta on vieressä, mutta musta se ei ollut mikään ongelma, kun kuitenkin kangasalan kirkko on ihan sadan metrin päässä ja se on kyllä mielettömän kaunis vihkipaikaksi. me ajateltiin sinne Tilisanssin pitopalvelua, joka on kangasalta ja on  pirtillä useat häät kestinnyt, joten pitäisi sujua ongelmitta. Tilisanssin ruokaa on myös kehuttu maasta taivaisiin ja täytyy myöntää, että heidän menukin, joka on nettisivuilla nähtävissä, on aika lyömätön.

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.



×
×
  • Create New...