Tampereen seutu


Wilmis

Recommended Posts

Onko kenelläkään kokemusta Soutupaviljongista, joka sijaitsee Hatanpäällä? Iso terassihan siellä on, mitä olen joskus pyörällä ajanut ohi... Onko tietoa hinnoista, ruoan ja palvelun taso? Mahtuuko bändi soittamaan, voiko vihkimisen suorittaa saman katon alla?

Kysymyksiäkysymyksiäkysymyksiä... :)

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Juhlapaikka hakusessa noin 100 henkilölle Tampereen seudulta tai lähikunnista. Pirkanmaan musiikkiopiston koimme liian pieneksi (vaikkakin todella kaunis ja hyvällä paikalla), koska haluaisimme tanssihäät ja kaikki vieraat samaan saliin.

Yhtenä vaihtoehtona voisi olla Nokian kerhola. Löytyykö siellä juhlineita? Onko tila sopiva noin 100 vieraalle vai onko liian iso?

Ehdotuksia ja kokemuksia hyvistä ja toimivista yhden salin tiloista kaivataan    :-?

Link to comment
Share on other sites

NeitiAM : Kerholan juhlasaliin mahtuu n. 500 ihmistä, mutten uskoisi sen silti olevan liian iso, etenkin jos haluaa vaikkapa tansseille ja ohjelmalle tarpeeksi tilaa ilman pöytien siirtelyä. Meillä oli ensi kesälle alustava varus sinne mutta kaatui hintaan : pyytävät n. 30€/tunti, myös edellispäivän järjestely ajalta, hääpäivänä vuokra juoksee jo aamulla klo 8 alkaen ja seuraavan päivän siivousajaltakin menee sama tuntimaksu.

Muuten kerhola on todella kaunis ja tunnelmallinen paikka häille :)

Link to comment
Share on other sites

NeitiAM: Mä liputan edelleen Kangasalan kisapirtin puolesta, löytyy ihan googlettamalla. Nettisivuilla paikka ei kyllä yhtään ole edukseen. Sijaitsee rauhallisella paikalla ns. metsän keskellä, tilat on n. 100 hengelle. Iso yhtenäinen tila ja toinenkin kerros missä huoneita esim. yöpymiseen. Vuokra koko viikonlopulta 300e. Itse vietämme häitä siellä kesällä 2008.

Link to comment
Share on other sites

Kaipaisin tietoa UKK-instituutin Kaupinpuistosta. Olemme ajatelleet sitä mahdollisena vaihtoehtona juhlapaikaksemme. Meille tulee n. 70 vierasta, onkohan tila liian suuri (mainostavat 150 hlölle)? Jos joku on siellä juhlinut, niin olisi kiva kuulla, että oliko juhlat onnistuneet, oliko ruoka hyvää, minkälaista oli henkilökunta jne. Jossain luki, että tanssit pitäisi pitää aulassa, mutta jos vierasmäärä on pienempi, onnistuisikohan salin puolella? Myös jos jollakulla olisi sieltä kuvia, niin olisi tosi kiva niitä nähdä, netissä kun ei oikein ole kuvia sieltä tarjolla... Kaikesta infosta olisin kiitollinen!  :)

Olin viime syksynä vieraana häissä Kaupinpuistossa. Vieraita oli 70 eikä tila vaikuttanut yhtään liian isolta vaan ihan sopivalta sille vierasmäärälle. Tilanahan se on kuitenkin aika moderni ja vähän kolkko, mutta koristeilla siitä saa viihtyisän paikan. Kynttilät (noin 100) tekivät paikasta hyvin viihtyisän. Henkilökunta vaikutti hyvin asialliselta ja palvelualttiilta ja ruoka ok. Ainoa selvä miinuspuoli on tosiaan tuo tanssien järjestäminen aulassa kivilattialla. Ei mitenkään paras alusta ja aula on kuitenkin aika iso. Niin, ja syksyllä ilmojen viiletessä paikka oli aika vetoisa ja viileä erityisesti ikkuinoiden vieressä. Mutta tosiaan mielestäni ihan ok juhlapaikka näin Tampereen keskustan tuntumassa.

Link to comment
Share on other sites

Kaipaisin tietoa sellaisista talvihääpaikoista Tampereen seudulta, jotka eivät ole ravintoloita tai hotelleja tai aivan Tampereen keskustassa. Etenkin te, jotka olette olleet talvella vietetyissä juhlissa mukana, please kertokaa kokemuksianne tilojen sopivuudesta, viihtyisyydestä ja toimivuudesta talvihäihin. Häät olisi tarkoitus viettää tammi-helmikuussa, mutta kokemusta muista kuin tampereen keskustan paikoista ei ole, joten vinkit sopivista paikoista on enemmän kuin tervetulleita!

Vieraita on tarkoitus kutsua noin 70-80. Tärkeää on, että tila olisi siten toimiva, että vieraat mahtuvat hyvin sisätiloihin myös tanssimaan. Ulkona kun ei talvella voi oikein viettää aikaa. Lisäksi toivottavaa olisi, että tilat olisivat riittävän lämpimiä, ettei juhlavaatteissa tarvitse hytistä. Talvihäissä myös kynttilöiden polttaminen on keskeinen juttu.

Link to comment
Share on other sites

Soutupaviljongin ruoka on ainakin ollut erinomaista. Häissä en tosin ole siellä ollut. Tilojen riittäminen on tietysti kiinni väkimäärästä. Kannattaa poiketa sisällä katsomassa.

Laitetaanpa tähän vielä linkki KokousNet-palveluun, josta löytyy runsaasti Pirkanmaalaisia kokous- ja juhlatiloja oheisohjelmineen.

http://www.kokousnet.fi/

Link to comment
Share on other sites

Tietääkö kukaan onko Tampereella(ei ihan keskustassa) tai läheisyydessä  juhlapaikkaa noin 180:lle hengelle???Joku kaunis, rauhallinen sijainti ,paikka saisi olla iso ja tilava ja hyvässä kunnossa.Matkaa saisi olla korkeintaan 25km. Olen käynyt kaikkia paikkoja läpi mitä netistä löysin, mutta mikään ei ole vielä ollut "se oikea".. :( Alkaa vaihtoehdot olla vähissä.. Siispä toivonkin, että jollain olisi ässä hihassa! :P Vai haaveilenkohan mahdottomasta...? :-[

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Liutun juhlatalo on Tampereen pohjoispuolella, noin 25 km keskustasta. Maalaisidylli ja todella hyvä pitopalvelu. Suosittelen ehdottomasti niille, jotka haluavat juhlia maalaismaisemassa. Piha on tosi iso ja lapsille on vielä varattu leikkiaitta. Pihalla katettu lasiterassi, joka sopii hyvin tanssimiseen. Itse juhlatalossa on säilytetty hyvin vanhan ajan henki. Vietimme kuluneena kesänä omat 150 hengen häät ja todella suosittelen. Hinta oli mielestäni myös aivan kohtuullinen, sillä sekä palvelu että ruoka olivat loistavat!

Link to comment
Share on other sites

Onko kenelläkään kokemusta Soutupaviljongista, joka sijaitsee Hatanpäällä? Iso terassihan siellä on, mitä olen joskus pyörällä ajanut ohi... Onko tietoa hinnoista, ruoan ja palvelun taso? Mahtuuko bändi soittamaan, voiko vihkimisen suorittaa saman katon alla?

Kysymyksiäkysymyksiäkysymyksiä... :)

Olimme siellä keikalla kesällä.Tanssitila ei ole kovin suuri.Orkesterille ei ole erillistä koroketta,joten kaikki orkesterin vaatima tila on pois tanssilattiasta.4-henkisen orkesterin lisäksi lattialle mahtuu 10-15 tanssiparia.

Tästä orkesteri häihin

Link to comment
Share on other sites

Haluaisin tidustella Kangasalan juhlapaikkoja. Kisapirtin tiedän kyllä jo. Mutta onko muita noin 80 henkilön häitä varten sopivaa paikkaa?  :-? Mielellään oman (ison) pihan omaava, maalaishenkinen. Ja niin että juhlapaikassa olisi ruokailijoille yksi iso tila. Kiitos kovasti etukäteen!  :) :)

Link to comment
Share on other sites

En tarkkaan tiedä, kuinka paljon näihin sopii ihmisiä, mutta laitanpa tähän muutamia ehdotuksia:

- Saarikylien Kumpula

- Sahalahden Kontula (tämä on kyllä ehkä vähän iso)

- Pirtti (ei tosin oikein kunnon pihaa)

- Vakkaskievari

- Äijälä-talo (Kangasalan Karjalaisten tms.)

:)

Link to comment
Share on other sites

Kiitos kovasti.  :) Täytyypi ruveta tutkimaan. Ollaan ajateltu mennä Messukylän kirkossa naimisiin, joten siitä olis "helppo" matka Kangasalle. Toinen paikka mitä mietitty on Ylöjärvellä, Koivupuisto. Sitäkin kovasti kehuttu.  :D

Lisäänpä vielä yhden kysymyksen... Tietääkö joku muuta maalaistunnelmallista paikkaa, jonne olis helppo ajaa Messukylän kirkolta? Korkeintaan 30min ajomatkan päässä.  :D Eli n. 80 hengelle...

Link to comment
Share on other sites

Guest Katri(Guest)

Meillä oli häät Knuutilan tilalla, Vammalassa viime elokuussa. Aivan ihana paikka ja täydelliset juhlat, kun ilmatkin suosivat   :-X :-X :-X

Musiikin tasoa pitää tosin hiljentää puolen yön jälkeen. Emme tosin oikein noudattaneet ohjeita ja joutuivat käydä sanomassa musiikista muutamaan kertaan. Hoitivat tosin asian hyvin, emmekä me morsiusparina olleet tietoisia sanomisista illan aikana. Railakas biletys aamukolmeen onnistui siis loistavasti!  :-X

Link to comment
Share on other sites

Olisiko ideoita, kun olemme kolunneet läpi netistä löytyvät paikat ja muutamia kyselleet mutta ovat olleet jo varattuja tai muuta estettä.

Etsimme hääpaikkaa n. 150 vieraalle. Paikan tulisi olla sellainen, että sinne on helppo järjestää toimintaa esim. lapsille, vieraille tulisi olla yöpymismahdollisuus paikassa/lähettyvillä (tuskin nyt kaikki 150 jäävät yöksi mutta useita pitkämatkalaisia tulossa), omat juomat haluamme viedä sekä ruokapuoli hoituu myös omasta takaa. Ideoita paikaksi?

Mies haluaisi häät jo elo/syyskuussa mutta ei taida paljoa olla paikkoja enään vapaana, joten täytynee suunnata -08 kesään.  :)

Matkaa saisi Tampereelta olla n. max 30km. Plussaa tietenkin mitä lähempää Tamperetta paikka löytyisi.

Link to comment
Share on other sites

Hatanpään kartanosta kokemuksia kellään?

Nettisivut eivät kerro mitään oleellista paikasta häitten kannalta. Tilavuokrat, palvelut jne?

Laitoin viestiä paikkaan, mutta vastausta en ole vielä saanut..  ::)

En asu Treella, joten en pääse paikanpäällekään katsastamaan kuin vasta kesällä. Häitä juhlistettaisiin parin vuoden päästä, joten olisi kiva tietää säästöpudjettiakin ( jos paikka järjettömän kallis, osaa ainakin varautua).  ;D

Link to comment
Share on other sites

Lyyli: Meillä on juhlapaikkana Hatanpään Kartano. Mun mielestä se on tosi kaunis paikka ja puutaha ympärillä tekee siitä keväällä/kesällä varmaan vielä upeamman.

Paikan vuokra on jotain 950€ (la) klo 14.00-24.00, lisätunnit 100€/h.

Paikkaan saa viedä oman pitopalvelun tai sitä kautta on myös mahdollista saada kohtuu hintaisia menuja yhteistyötä tekeviltä pitopalveluilta. Omat alkoholi juomat saa myös viedä.

Alhaalla on ruokailutilaa kolmessa eri huoneessa, varmaankin noin 100 ihmistä mahtuu kivasti. Ylhäällä on isompi tila bändiä ja tansseja varten, sekä lisäksi pieniä huoneita oleskeluun.

www.hatanpaankartano.fi -sivuilla on melko paljon kuvia, joista nyt jotain ajatusta saa. Yleisilme on melko vihreä.

Kysy ihmeessä lisää, jos en huomannut jotain oleellista kertoa.

Link to comment
Share on other sites

Guest MaijaJaMikko

Meillä hääpaikka on Koskiwerstas Nokialla. Ihana paikka, meidän makuun juuri sopiva, kun ei mitään nuorisoseura-henkisiä olla. Todella kauniit puitteet sisällä, ulkona ei välttämättä (tehdasmiljöössä, osa rakennuksista hienoja vanhanaikaisia, toiset peltihökkeleitä), mutta meilläkin häät on elokuun lopulla, jolloin olettaa saattaa, että sisätiloissa enemmän ollaan. Ja mainittakoon, että paikan vuokraaja suunnittelee terassin kunnostusta tulevaa kesää varten. Joten meidän häissä päästään jo hienolle terassillekin :) Pelkän paikan vuokra on 1150 euroa + alv. Kallis ehkä, mutta hyvästä kannattaa maksaa :) Siellähän on sitten myös tarjolla hääpaketti, johon kuuluu paitsi paikan vuokra niin paljon kaikkea muutakin, seremoniamestarista bändeihin. Tutustumisen arvoinen!

Link to comment
Share on other sites

Kaipaisin tietoa sellaisista talvihääpaikoista Tampereen seudulta, jotka eivät ole ravintoloita tai hotelleja tai aivan Tampereen keskustassa. Etenkin te, jotka olette olleet talvella vietetyissä juhlissa mukana, please kertokaa kokemuksianne tilojen sopivuudesta, viihtyisyydestä ja toimivuudesta talvihäihin. Häät olisi tarkoitus viettää tammi-helmikuussa, mutta kokemusta muista kuin tampereen keskustan paikoista ei ole, joten vinkit sopivista paikoista on enemmän kuin tervetulleita!

Vieraita on tarkoitus kutsua noin 70-80. Tärkeää on, että tila olisi siten toimiva, että vieraat mahtuvat hyvin sisätiloihin myös tanssimaan. Ulkona kun ei talvella voi oikein viettää aikaa. Lisäksi toivottavaa olisi, että tilat olisivat riittävän lämpimiä, ettei juhlavaatteissa tarvitse hytistä. Talvihäissä myös kynttilöiden polttaminen on keskeinen juttu.

Vietimme juuri viikonloppuna hääjuhlaamme Tampereen Kalevassa Mieskuoro Laulajien tiloissa. Sopi mielestäni talvihäihin erinomaisesti! Vieraita paikalla oli hieman vajaa 90 ja saimme ihan sopivan kokoisen tanssilattiankin aikaiseksi samaan tilaan, missä vieraat istuivat. Tosin meillä ei ollut orkesteria, vaan dj.

Tiloissa on erinomaiset keittiötilat ja erityisesti noutopöytää varten tarkoitettu huone :) Kynttilöitä sai polttaa  :-X

Kuvia ja lisäinfoa löytyy kuoron nettisivuilta www.mieskuorolaulajat.fi

Link to comment
Share on other sites

Sain ystävällisiä meilejä sieltä hatanpään kartanosta, mutta kun kyselin milloin paikka kannataa varata jos on menossa naimisiin vasta 2009, enkä pääse katsomaan paikkaa ulkopaikkakuntalaisena kuin vasta kesällä, niin mailiin vastailut lopahti siihen.  ::) Jahas, siis täytyykö tästä nyt päätellä että "kiitos- mutta ei kiitos, jos vielä pari vuotta häihin, etkä edes ole treelta.."  (paitsi että mun porukat asuu siel...) Halusin kuitenkin tiedustella etten jää ensivuonna nuolemaan näppejäni kun juuri haluamamme päivä onkin buukattu.

Link to comment
Share on other sites

Ikävä kuulla Lyylin saamasta huonosta palvelusta :-/ Itselläni valitettavasti hyvin samanlaisia kokemuksia Hatanpään kartanosta, tosin silloin oltiin varaamassa paikkaa lakkiaisille. Palvelu oli hyvin tylyä, antoivat meidän varauksen toisille, lakkasivat vastailemasta (puhelimeenkaan) jne.

Paikka on kyllä ihana  :-X Mielestäni nyt on ihan hyvä aika kysellä juhlapaikkaa vuodelle 09, varsinkin jos kyseessä on kesälauantai. Monet paikat ovat varmasti jo jonkin aikaa ottaneet vuoden 09 varauksia  >:(

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...

Meillä oli talvihäiden juhlapaikkana Ravintola Piha Klingendahlissa. Voin ehdottomasti suositella pieniin juhliin. Meillä oli 20 vierasta ja mahduimme kaikki samaan pöytään syömään. Ruoka oli aivan uskomattoman herkullista (harmi vaan, että tiukka korsettini hankaloitti syömistä ;) ja palvelu todella ystävällistä. Paikassa on jo valmiina tuoreista kukista tehdyt asetelmat, joten niistäkään ei tarvinnut huolehtia. Omien kiireidemme takia halusimme häämme ilmaan mitään ylimääräistä oma järjestelyä.

Tuohon paikka oli siis oikein loistava. Ihanat alkuruuat olivat buffetissa ja pääruoka tarjoiltiin pöytiin kauniisti katettuna. Hääkakkuna oli suklaakakkua, jota saatiin vielä evääksi mukaan. Hinta oli alle kolmenkympin tienoilla per henkilö sisältäen siis kaiken (juhlapaikan viideksi tunniksi, ruuat, tarjoilun jne).

Suosittelen ehdottomasti pienille häille!

Link to comment
Share on other sites

Ikävä kuulla Lyylin saamasta huonosta palvelusta :-/ Itselläni valitettavasti hyvin samanlaisia kokemuksia Hatanpään kartanosta, tosin silloin oltiin varaamassa paikkaa lakkiaisille. Palvelu oli hyvin tylyä, antoivat meidän varauksen toisille, lakkasivat vastailemasta (puhelimeenkaan) jne.

Paikka on kyllä ihana  :-X Mielestäni nyt on ihan hyvä aika kysellä juhlapaikkaa vuodelle 09, varsinkin jos kyseessä on kesälauantai. Monet paikat ovat varmasti jo jonkin aikaa ottaneet vuoden 09 varauksia  >:(

Voi ei... Mä olen jo heittänyt toivon menemään. Sieltä ei ole tosiaan enää kuulunut mitään. Mitähän he luulevat voittavansa tällaisella, huonoa mainetta ainakin saavat.. Näin jo häämme siinä miljöössä, huoh.. mutta tylyn palvelun takia en kyllä edes halua enää koko paikkaan.  :( Sehän tässä nyt vaan menee tosi ikäväksi että nyt sit täytyis löytää joku sellanen paikka mikä vetää vertoja tolle kartanolle, eikä se ole helppoa..

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.