Jump to content
Naimisiin.info

Tampereen seutu


Wilmis

Recommended Posts

Heippa, aika moni kyselee juhlapaikkaa Nokialta mutta kukaan ei ole vielä maininnut Hempan kaarta. Ilmeisesti kehitysvammaisten toimintatalo arkisin, mutta olin syksyllä siellä häissä. Aivan loistava paikka! Iso sali (n.120hlö) joka kahdessa tasossa (parin rappusen verran), eli jos ohjelma järjestetty alatasolle niin ylätasoltakin näkee loistavasti mitä on meneillään. Mukava henkilökunta, saa tuoda omat tarjoilut. Suosittelen! :D

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 1.2k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Hääpaikka haussa syyskuulle 2008 Tampereelta tai Kangasalta keskustojen tuntumasta. Vieraita olisi tulossa max 100 (toiveena puristaa vieraslista noin 80hlöön...). Pitopalvelu olisi tarkoitus ottaa ja omilla juomilla juhlat hoitaa. Bändi ja pientä tanssia olisi myös hääohjelmaan suunnitelmissa.

Tätä ketjua lueskellessani olen kiinnostunut muutamasta paikasta:

-Haulitehdas

-Pirkanmaan musiikkiopisto

-Kangasalan pirtti.

Mitäs muita vastaavia vaihtoehtoja tulisi muilla mieleen? Ja kaikki kokemukset em. paikoista otan kiitollisena vastaan!

Link to comment
Share on other sites

Yhdyn täysin näihin mielipiteisiin joidenkin suosittujen paikkojen ylimainostuksen osalta. Tilat kun ovat kovin erilaisia sekä väkimäärän, että omien juomien ja pitopalvelujen tuomisen suhteen. Lisäksi kaikissa täällä parhaiksi kehutuissa paikoissa on huonoja puoliakin yhtälailla (ja kyllä, olen ollut useissa paikoissa häissä Tampereen seudulla). Sellaista täydellistä, tunnelmallista häidenviettopaikkaa juuri omannäköisille häille ei olla taidettu suunnitella.

Tästäkin pitäisi melkein aloittaa uusi keskustelu topicilla "Tampereen seudun aliarvioidut juhlapaikat, joissa hinnat eivät ole vielä pilvissä" :)

Link to comment
Share on other sites

Haussa hääpaikka seuraaville kriteereille:

Pihamaata yleensä on tarjolla, mutta koska haaveissamme on lähinnä ulkohäät, pitäisi alueen olla vielä lisäksi kaunis eli kaikki muu kuin nurmikko on plussaa. Osaisiko kukaan auttaa?

Link to comment
Share on other sites

Tuo edellinen viesti on vieläkin ajankohtainen, vaikka ikivanha suursuosikkimme, Finlaysonin palatsi, onkin taas mukana kuvioissa. Kävimme eilen miehen kanssa läpi vaihtoehtoja, ja ns. luontohäät sekä Palatsi ovat ne todennäköisimmät. Kovin erilaista siis, joista pitää päättää ja tehdä suunnitelmat.

Minkähänlaisissa hinnoissa mennään, jos häät järjestetään tuolla palatsilla? Vieraita tullee noin 50 tai toisena vaihtoehtona 70, joten siltä pohjalta lähdetään. Esimerkkimenunsa kustansi noin 35 euroa henkilöltä, mahtaako tähän päälle tulla vielä muita menoja? Kyselin myös tarjousta paikasta, mutta en oikein osannut esittää kysymyksiä, en tiedä mitä kysyä! Jos teitä juhlineita täällä vielä liikkuu, kaikki käytännön (raha-)asiat saapi ilmoitella vaikka privalla, jos ei tänne halua julkisesti laittaa. Kiitoksia!

Ajattelin liittää tähän kuvia Finlaysonin alueelta, jota olen sillä silmällä katsellut. Saa puolestani kopioida omalle koneellekin, mutta ei käyttää muualla, kiitos!

157090531_457a48da70_o.jpg

157090537_5e3b0db3f0_o.jpg

157090756_f2db174b37.jpg

157090734_1605cab9c6.jpg

157090859_38a31bd57f.jpg

Link to comment
Share on other sites

Haussa hääpaikka seuraaville kriteereille:

Oletko miettinyt Viikinsaaren Wanha Kaidesaarta?

Siinä yhdistyisi hienosti maalais- ja kaupunkilaishäät. Heillä taitaa olla joku pieni huone morsiusparille...toisaalta laivalla pääsee heti siihen Ilves-hotellinkin kupeeseen helposti.

Link to comment
Share on other sites

Kiitos Kazan kun ohjasit mut oikeaan paikaan, muistelin ko. ketjun olevan olemassa, mutten löytänyt kuitenkaan - täällä ollaan liian aktiivisia :)

Sen kun kopioit, mutta mainitse kenen kuvat ovat, jookos :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Onko kellään mitään tietoa lempäälässä sijaitsevassa Merunlahden luontomatkailukeskuksesta....? Nettisivuilla oli ihan kivoja kuvia, ilmeisesti päätaloon mahtuu n. 45 henkilööä...mutta saako pitopalvelun hankkia itse ja saako alkoholia tuoda....? Ja minkä hintainen se on...?    :)

Link to comment
Share on other sites

Onko kellään mitään tietoa lempäälässä sijaitsevassa Merunlahden luontomatkailukeskuksesta....? Nettisivuilla oli ihan kivoja kuvia, ilmeisesti päätaloon mahtuu n. 45 henkilööä...mutta saako pitopalvelun hankkia itse ja saako alkoholia tuoda....? Ja minkä hintainen se on...?    :)

Me harkittiin korsua aikanaan, mutta päädyttiin sitten toisaalle. Siellä kun sisätilat ovat pienet, joten juhlat olisivat olleet säiden armoilla. Tiloihin siis mahtuu n. 50 henkeä ruokailemaan, mutta ylimääräistä tilaa ei sisältä juuri löydy. Tanssitilaa löytyy sitten pihalta. Saunakin löytyy, kotus yöpyjiä varten ja nuotiopaikka. WC:t (2 kpl) ovat kemiallisia käymälöitä pihapiirin reunalla. Omat tarjoilut ja juomat saa viedä mukanansa. Hintaa la-su (klo 12 asti) vuokrauksella oli 350 euroa (sauna +50 euroa). Näin siis kesälle 2007.

Paikka oli kyllä upea, voisin hyvin kuvitella viettäväni siellä juhlia! Tällä kertaa Villa Kaarina Pirkkalassa veti pidemmän korren suurempien sisätilojensa vuoksi.

Muoks. Kirjoitusvirheet...

Link to comment
Share on other sites

Joku kyseli täällä aiemmin Toukolasta juhlapaikkana. Meillä on siellä häät elokuussa, ja ainakin meidän tarpeisiin sieltä lyötyy riittävän iso yhtenäinen juhlasali, jossa on lava bändiä varten. Vieraita on siis tulossa noin 100-115, paikan vastaava kyllä sanoi että 160 henkee mahtuu, mutta sitten täytyy jo osa istuttaa eri huoneeseen. Mielestäni paikka on tiloiltaan toimiva ja tilava sekä jokunen vuosi sitten remontoitu joten siistikin se on. Paikan saa perjantaina itselleen ja sunnuntaina pitää luovuttaa avain takaisin, ja juhlia saa niin kauan kuin jaksaa. Vuokra on 400 euroa. Ihan varteen otettava juhlapaikka, jos esim. vihkiminen on Nokialla. Mutta kannattaa olla ajoissa liikkeellä, itse varasimme paikan toukokuussa -06 emmekä olleet ensimmäisiä... ;)

Link to comment
Share on other sites

Ollan suunniteltu juhlapaikaksi Finlaysonin Palatsia. Onko kellään kokemuksia jos vieraita on enemmän kun 70 (joka ilmeisesti isoimpaan tilaan mahtuu)?? Toimiiko juhla jos vieraat eri huoneissa? Entä onko paikka liian pieni bändille? Häiritseekö kesällä kun terassi on auki ja mahdollisesti toiset häät talossa?

Paikka vaikuttaa ihanalta ja on ulkoa tosi kaunis mutta pikku seikat laittaa miettimään täydellistä päivää suunnitellessa.... :-/

Link to comment
Share on other sites

^ Meille vieraita tulee ilmeisesti yli 70, joten jaamme porukan talvipuutarhaan ja ruokasaliin, ja noutopöytä sijoitetaan niiden välissä olevaan keltaiseen salonkiin. Meillä ei kuitenkaan ole ruokailun aikana mitään sen kummempaa ohjelmaa, ja kahvin ja kakun ajaksi siirtynemme miehen kanssa toiseen saliin. Lisäksi aiomme kierrellä ja käydä rupattelemassa kaikkien vieraiden kanssa noin muutenkin.

Tanssitilana toimii aula, sitä suositeltiin palatsilta ja siellä on varaamamme bändi kuulemma aiemminkin väkeä tanssittanut. :) Terassista en osaa sanoa mitään, meillä kun nuo häät ovat talvella. ;D Toiset juhlat yläkerrassa eivät varmaankaan häiritse alakerran juhlintaa, olen nimittäin itsekin joskus ollut kesäjuhlissa palatsin yläkerrassa samalla kun alakerta on varattu toista juhlaa varten, emmekä nähneet muita juhlaporukoita kuin satunnaisesti wc-tiloissa ja paikalta poistuessamme.

Muiden kokemuksia ja keskustelua palatsista on tässä Finlaysonin palatsi -ketjussa.

Link to comment
Share on other sites

Käytiin viikonloppuna ihastelemassa ja tutustumassa Palatsiin mutta samalla saimme karun tiedon, että paikka on jo vuokrattu hääpäivänämme :( joten ei auta kun jatkaa juhlapaikan metsästystä...

Ravintola Rustholli alkoi myös kiinnostamaan! Onko kellään kokemuksia Rusthollista hääpaikkana?? Koristeluista, ruuista, henkilökunnasta yms yms yms???

Taidetaan olla hiukan myöhässä ensi kesän juhlapaikkaa etsiskellessä mutta toivotaan että jostain se paikka meillekin löytyy ::)

Link to comment
Share on other sites

^Meillä on nyt heinäkuussa häät Rusthollissa. Henkilökunta ainakin on tosi mukava, ja ruoat näyttää ainakin paperilla hyvältä ;)

Paikka on itsessään mun mielestä sen verran nätti, ettei hirveästi koristeluita kaipaa, meille tulee pöytiin vaan kukkia ja menukortit.

Link to comment
Share on other sites

Meillä on häät kesäkuussa 2008. Tahdon sanotaan Messukylän kirkossa ja juhlat ovat Messukylän työväentalolla. Me molemmat tykästyttiin kauheesti tuohon juhlapaikkaan, koska sali siellä on iso 150 hengelle tuolit ja pöydät. Siellä on erillinen lava bändille. Ja pitopalvelu kattaa ruoat toiseen pienempään "saliin" niin heidän toiminta ei häiritse hääjuhlaa. Sinne saa viedä omat juomat, joka oli tosi tärkeää meille.  ;D

Link to comment
Share on other sites

Onko kellään kokemuksia Kangasalan keskustassa olevasta Urku hotellista? Paikkana aivan ihana, mutta olen käynyt siellä vain joillain synttäreillä yms, en koskaan häissä. Tiloja ainakin vaikuttaisi olevan joka lähtöön ja vähän kaiken kokoisiin häihin ja heillä vaikuttaa olevan ihan pätevän oloinen Häämenukin jo valmiiksi hinnoiteltuna. Haluaisin vain hieman lisätietoa ihan käytännön tasolta kuinka järjestelyt ja aikataulut yms sujuvat kyseisen paikan kanssa.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Meillä aletaan kääntymään Sahalahden Kontulan, tai Kangasalla Äijälä-talon suuntaan. Mies antoi kerrankin tarkat kriteerit, että paikka ei saa olla missään keskustassa, ja omat juomat pitää saada tuoda.  ;)

Link to comment
Share on other sites

Hei,

Kyselisin kokemuksia Pirkanmaan musiikkiopistosta hääpaikkana. Olemme varanneet paikan tämän kesän häihimme ja olisin todella kiitollinen kaikista kokemuksista ja vinkeistä paikkaan liittyen. Itseä mietityttää esim. pöytäjärjestelyt, bändin soittopaikka, juhlien valvoja ym. Itse musiikkiopistolta on saanut tosi huonosti infoa.

Kiitos kaikille jo etukäteen !

Link to comment
Share on other sites

Moro.

Olen tämän ketjun jo alusta asti lukenut ja päädyin tänne asti, joten emme siis vielä löytäneet hakemaamme. Juhlapaikkaa haemme siis talvihäille. Vieraita noin 120 ja tärkein asia on, että majoitus löytyy läheltä. Majoitus voi olla hotellissa tai mökeissä tai maatilalla, melkein missä tahansa, kunhan nyt ei teltassa ainakaan, kun talvihäistä on kyse ;). Majoitettavia on yli puolet porukasta. Plussaa on sitten, jos paikalle voi tuoda omat juomat ja paikka on mahdollisimman ei-keskustassa. Kaikenlaisia ideoita otetaan vastaan.

Link to comment
Share on other sites

Olemme menossa ensi kesänä naimisiin ja Rustholli kiinnostaisi hääjuhlapaikkana. Joten kaikki sitä koskevat tiedot ja kommentit sekä kokemukset olisivat tervetulleita! Mitä enemmän kokemuspohjaista tietoa, sitä parempi  :) Eli paikkavuokra, menuhintoja tms. Kiitos :)

Link to comment
Share on other sites

Moikka,

Me kyseltiin myös Rusthollista tarjousta, laitoin mailia muutaman kerran ja käytiin paikanpäälläkin kyselemässä mutta mitään vastausta ei olla saatu!! Paikanpäällä sanottiin, että meihin otetaan yhteyttä heti seuraavana päivänä ja kerrotaan ensi kesän tilanne mikä on kyllä jo vuokrattu suurimmaksi osaksi mutta mitään infoa tai tarjousta ei ole kuulunut!!

Luovuttiin siis jo paikasta koska palvelu jo tässä vaiheessa oli sen verran huonoa, että ei haluta häitämme viettää moisessa paikassa... :-/

Link to comment
Share on other sites

Meillä oli viime talvena häät tuolla musaopistolla, pitopalvelu oli sellainen joka oli ollut siellä monia kertoja eli kannattaa valita semmonen joka tuntee paikat, he auttoi pöytäjärjestelyissä ja muissa käytännön järjestelyissä

Kerran kävimme siellä musaopistolla niin että vahtimestari näytti paikkoja, ihan hyvin se vastaili kysymyksiin.

Bändi soitti siinä portaiden alla, vieraita oli n 90 ja 12 istui yläkerrassa loput alhaalla ja pari pöytää siirrettiin pois ennen tansseja.

Oli tosi ihana paikka juhliin, valvoja oli joku oppilas eli nuori mies ja tosi mukava ja rento, ei mitään ongelmia mistään.

Kynttilöistä varotetaan, niitä oli jollain tosi paljon meillä ei ollut kuin meidän pöydässä kaksi, eli olet vastuussa sitten mahdollisesta palohälytyksestä ja kustannuksista, mutta en tiedä onko oikeesti kertaakaan tapahtunut.

Tämmösiä :)

Link to comment
Share on other sites

Hyviä juhlapaikkoja (maaseutu, ranta tms. viihtyisää...) suunnalta Atala-Aitolahti-Sorila? Eli tuoltapäin kaupunkia?

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.



×
×
  • Create New...