Wilmis

Tampereen seutu

1237 viestiä aiheessa

Hei, onko kellään kokemuksia Häijäälla olevasta Koiviston Kestikievarista? Ymmärsin, että siellä on aiemmin vietetty pienimuotoisia häitä ja nyt ovat laajentamassa toimintaansa. Kuvien perusteella näyttää oikein idylliseltä maalaisromantiikka-paikalta! :) Onko jollain kokemuksia?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

No onkos kenelläkään kokemusta Pirkkalan Rantaniityn juhlatalosta. Tunnetaan myös nimellä Kestiranta. Pienikin tieto paikallaan.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Mahtaisiko keltään löytyä kuvia ravintola Pellavasta? Äkkietsimällä ei mistään silmääni sattunut.. Vinkkejä myös muista n. 70 sopivista ravintolatyyppisistä paikoista tunnelmallisiin helmihäihin otetaan mielellään vastaan.

Nimim. Epätoivoinen hääpaikan etsintä käynnissä ehkä jo liian myöhään..  ;D

Meillä oli häät Pellavassa viime kesänä ja todellakin suositella paikkaa kaikille laadukasta palvelua haluaville! Kiersimme Tampereen, Hämeenlinnan ja Hauhon lähes kaikki hääpaikat ja Pellavalle ei kilpailijaa löydy näistä paikoista! Paikkahan on itsessään todella tyylikäs ja toimiva, meidän kaikki 120 vieratsa mahtui samaan tilaan ja vielä tanssilattiatilaakin jäi todella hyvin. Vaikkei varsinaista pihaa olekaan, terassi on suuri ja siihen mahtuu vieraita n. 50 henkeä. Ruoka oli todella hyvää ja katettu tyylillä. En tosiaan itse löytänyt yhtään vastaavaa paikkaa lähimailta!

Suosittelen ehdottomasti!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hei,

Parista paikasta haluaisin kysellä. Häät tiedossa, yksi paikka jo varattuna, mutta halua olisi vaihtaa...

Ravintola Pellavalla on A-oikeudet. Omia juomia ei saa viedä. Onko kokemuksia, pystyykö hintoja sopimaan tms.?

Miten on BravoPlazan anniskeluoikeuksien kanssa. Onko heillä anniskeluoikeudet vai voiko viedä omat juomat?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

minäkin liityn tänne juhlapaikoista keskustelemaan (:

tämä tuntuu olevan jotenkin loputon suo, pää menee pyörälle eikä mistään oikein tajua enää mitään. joten kiltit, suositelkaa meille paikkaa!

meillä on toiveissa isohko tila (vieraslista elää päivän ja mielialan mukaan, mutta ehdottomasti yli 60 vierasta on tulossa. esim. satakaksytäkään ei välttämättä ole mahdoton :D) jossa vieraat saisi samaan tilaan. tanssilattia olisi myös luksusta. häämme tulevat olemaan alkoholittomat, eli juomien kanssa ei tarvi venkslata. pitopalvelu tekee ruuat, on mahdollista ottaa joko juhlapaikan oma tai ulkopuolinen. meidät vihitään kangasalla, ajomatkaan tahtoisimme kuluttaa maks. 30min, eli tampere, pälkäne, sahalahti jne on varteenotettavia vaihtoehtoja. lisäksi häitämme juhlitaan talvella tammikuun kylmyydessä, eli osaa vieraista ei ole mahdollista sijoittaa terassille (ellei tahdo olla ilkeä  :P)

sekä ravintolat että juhlatilat kiinnostavat. myös hinnoista olisi kiva kuulla. budjetti elää kovasti paikan hinnan mukaan. mielellään kuulisin sekä edullisista että tyyriimmistä paikoista.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minäkin tuon korkeni kekoon Tampereen seudun juhlapaikoista  :)

Kävimme itse katsastamassa eilen Vehmaisissa, Kangasalan puolella olevan Kisapirtin, josta tässä ketjussa on aiemminkin ollut puhetta. Varasimme paikan itsellemme 2008 marraskuuksi. Tampereen keskustaan n. 12 km, ja Kangasalle suunnilleen saman verran.

Paikkaan mahtuu n. 100 henkeä, mutta 70-80 on optimaalinen. Iso sali ja parvi, josta näkee saliin. Parvelle vie tosin suht jyrkät portaat, mutta uskoisin että lautasen kanssa selviää jos juomat on valmiiksi kannettu jo parvelle. Paikka on pyöröhirttä, tunnelmallinen ja paikassa on iso takka takkapuineen. Jos vieraita on 100, niin jossain vaiheessa täytyy siirtää pöytiä tanssilattian tieltä. Bändikoroke löytyy, ja keittiössä on hyvin tilaa pitopalvelulle puuhailla. Tosin tisikone puuttuu. Yksi suuri ongelma talvihäitä ajatellen on, että paikassa on ulkovessat. Hyvin siistit sellaiset, ja sähkövalolla. Mutta talvella täytyy miettiä miten vessat lämmittäisi.. Mutta suosittelen paikan päällä käymistä! Itse ihastuimme saman tein kun kävimme katsastamassa paikan  ;)

Vuokra on meillä 350e ja sillä saa juhlapaikan koko viikonlopuksi, ts. aamuun asti saa juhlia ja seuraavana päivänä rauhassa keräillä kamat pois.

Muoks. paikalla ei ole omaa pitopalvelua, vaan se pitää itse hankkia.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Täällä on kysytty tuosta bravo plazasta... Sain sieltä vastauksen omaan kyselyyni. Paikalla on a-oikeudet ja heidän pitopalveluaan pitää käyttää. Tämän lisäksi paikasta pitää maksaa vuokraa, joka oli muistaakseni 200-600 euroa riippuen siitä kuinka paljon heidän palvelujaan ostaa. En tosin enää tarkalleen muista mitä kysyin eli tuo saattaa olla talvilauantain hinta. Kesällä voi hinnat olla hieman eri...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hei vaan hei kaikille :) Olisin kiinnostunut tietämään (voiko noin edes sanoa :D) Tampereen seudulta juhlapaikkoja, jotka vetävät  jopa 200 hlö? Meillä on jo Nuijantalo varattuna Pälkäneeltä, mutta sen sijainti ei miellytä meitä :-/ Että jos on ideoita, niin tänne niitä kiitos ;)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ihan pakko kirjoittaa tästä. Eli suosittelen lämpimästi täällä jo aiemmin mainittua Karllundin Kivinavettaa Toijalassa, Tampereelta alle 50km, jonka ajelee nopeasti 120km/h rajoituksilla  :). Vuonna 2006 juhlatoiminnan aloittanut kauniissa maalaisympäristössä sijaitseva 2-kerroksinen juhlatila. Yläkerta on tanssitilaksi sopiva navetan ylinen, alakerta vaalea, tyylikäs kiviseinäinen juhlatila, jonne mahtuu ainakin 120 vierasta. Omistajat todella mukavia ja yhteistyöhaluisia. Pitopalvelun saa valita joko heidän kauttaan (jolloin menun saa suunnitella aivan itse jos tahtoo) tai tuoda muun valitsemansa. Viime kesän lopussa ensi kesä oli jo aivan varattu, joten kannattaa ottaa yhteyttä hyvissä ajoin. Karllundilla myös täällä oma fooruminsa. Ja nettisivuthan oli www.karllund.fi

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kontula Sahalahdella vetää aika paljon. Riippuu vähän vuodenajastakin, kesällä varmasti mahtuu tuo 200. Yhdellä tutulla oli siellä 180 ja toisella 170 ja hyvin oli tilaa. Meillä on vain 120, joten meillä on siellä ruhtinaallisesti tilaa :).

Muistaakseni heillä on pöytiä ja tuoleja 250:lle.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Toinen iso on Kerhola Nokialla, mutta meillä se jäi pois hinnan takia. Sinne mahtuu vissiin jopa 500! Pöytämäärästä ei ole kyllä tietoa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
tämä tuntuu olevan jotenkin loputon suo, pää menee pyörälle eikä mistään oikein tajua enää mitään. joten kiltit, suositelkaa meille paikkaa!

meillä on toiveissa isohko tila (vieraslista elää päivän ja mielialan mukaan, mutta ehdottomasti yli 60 vierasta on tulossa. esim. satakaksytäkään ei välttämättä ole mahdoton :D) jossa vieraat saisi samaan tilaan. tanssilattia olisi myös luksusta. häämme tulevat olemaan alkoholittomat, eli juomien kanssa ei tarvi venkslata. pitopalvelu tekee ruuat, on mahdollista ottaa joko juhlapaikan oma tai ulkopuolinen. meidät vihitään kangasalla, ajomatkaan tahtoisimme kuluttaa maks. 30min, eli tampere, pälkäne, sahalahti  

Tähän on helppoja vastauksia parikin. Kangasalan keskustassa se pirtti siinä kirkkoa vastapääätä mäellä. Sinne mahtuu 150. Ja Kontula Sahalahden puolella. Sinne mahtuu vielä enemmän eli ei tarvitse välttämättä edes pöytiä siirrellä, kun tanssi alkaa. Molemmat maksavat talvella suunnilleen saman verran, mutta Kontulan hintaan sisältyy siivous :). Meillä on Kontula varattuna, vihkiminen Kangasalan kirkossa.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

En tiedä meneekö jo liian kauas Tampereelta, mutta Vesilahden Narvassa on Narvan Seurojentalo, jonne mahtuu jopa 500. Idyllinen paikka hirsiseinineen, iso pihapiiri ja oikeasti tilaa.

nseurt6.jpg

st_sali3.jpg

Narvassa myös on vuokrattavana Iskelmä-tanssilava ja iso teltta. Tapahtuma-, juhla- ja kokouskäyttöä varten markkinakentän voi vuokrata hintaan 150,-/vrk, sisältäen lavan huoltorakennuksineen ja juhlateltan käytön (hintaan ei sisälly siivousta).  

Iskelmälava, jonne mahtuu 500 henkeä kerrallaan. Lavalta pääsee huoltorakennuksen alakertaan. Alakerrassa on kahdet wc-, suihku ja pukutilat(toinen wc invakokoa) ja keittiövarusteet (jääkaappi, keittolevy, miroaaltouuni, kahvin- ja vedenkeitin, astiakaappi astioineen):

iskelmalava3.jpg

Juhlateltta (15 x 18 m), n. 150 pöytäpaikkaa voi sijoittaa sisälle. Lisäksi mahtuu pitkä tarjoilu/myyntipöytä, kylmäkaappeja, kylmävitriini, mikroaaltouuni, lämpölevyt ja hyllyt. Juhlateltan voi pystyttää Iskelmälavan läheisyyteen.

juhlateltta2.jpg

Lempäälässä taasen on Manttaalitalo, joka vetää 250 henkeä sekä Piippokeskus, jossa tilaa jopa 420 hengen tilaisuuksille. Piippokeskus (kuva alla) on vanha tehdasrakennus, jossa varsinaista pihaa ei ole.

sivuovi.jpeg

Karllundin Kivinavetta Toijalassa vetää maksimissaan 200 henkeä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Moi!

Onko kenelläkään kokemusta omista /muiden häistä Pikkupalatsissa Tampereella? Onko vuokrasta tietoa?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Voi huokauksen huokaus! Aika soppaan oon pääni tunkenut. Häät olisi tarkoitus pitää 19.1.2008 tai siirretään myöhemmäksi jos sopivaa paikkaa ei löydy. Siis aikaa on enää 2kk. Tarvitsisinkin nyt vinkkejä:

-paikan olisi hyvä olla Nokialla tai Tampereella tai jossain lähellä

-vieraita 60-70 (Aikuisia kusutaan n.60 ja heistä sitten riippuu ottavatko lapsiaan mukaan)

-paikalle täytyy saada viedä omat juomat

- takeille täytyy olla säilytystilat ja bändille tilaa

-miel.veisimme oman pitopalvelun mukaan, mutta jos paikan pitopalvelun hinta on kohtuullinen niin miksi ei sellaistakin voisi ottaa

-hinta, ei liian kallis ja juhlia pitää voida vielä puolenyön jälkeenkin

Paikat, joissa ei ole vapaata(tai jotka on muuten todettu epäsopiviksi):

-villa sofia (siellä olisi ehkä sopiva päivä, mutta paikka on hirveän kallis reilu 900€ + 40€/hlö pitopalvelu. Kukat pöytii kuului hintaan.)

- Ankkuri Nokialla Viholassa on niin täyteen varattu, että ei onnistu

-Pispalan haulitorni tietenkin myös varattu

-Hatanpään kartano liian kallis ja ei ollut vapaata haluamallemme päivälle

-Pirkan pirtti on varattu, 4.1. olisi kai ollu vapaa, mutta menee liian tiukaksi

-Nokian Kerhola on liian iso

-Koskiwerstas on liian iso ja kallis

-Siurossa oleva Knuutilan kartano on liian epäsopiva, ei ole tarpeeksi suurta yhtenäistä tilaa kun on kuitenkin talvihäistä kyse

-Vahalahden Päivölään en haluaisi, koska isän 50v. bileet oli siellä viime keväänä ja sen siskon paria vuotta aiemmin

-Lehtiniemi ei vaikuta sopivalta myöskään

Olen menossa katsomaan Kuusistoa Nokialle ylihuomenna. Kaveri sanoi, että se on aika karu paikka, vaatii paljon koristelua. Mutta parkkitilaa siellä riittää. Astiastokin olisi meidän porukan kokoiselle väelle. Täytyy nyt vain katsoa, että paljonko koristeluja se vaatii. Siellä oli vaikka kuinka paljon vapaata ja hinta halpa 170€ koko viikonloppu, tosin hinnat varmaan vähän nousevat vuoden vaihteessa. Netistä ei löydy yhtään kuvaa. Onko ketään, jolla olisi kuvia paikasta? No, täytyy itse ottaa kamera mukaan. Tässä keskusteluss ei ollut yhtään mainintaa kai kyseisestä paikasta, mutta käsittääkseni siellä on muitakin häitä vietetty.

Maistraatti meillä on varattuna perjantaina 18.1. mutta jos sopiva juhlapaikka löytyy yritän saada jonkun paikanpäälle vihkimään.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

muita isoja paikkoja on

- konsusali

- ravintola ziberia

- olympia sali, hotel pinja

- komediateatterin juhlasali

näihin mahtuu varmasti 200 henkilöä ja vielä niin että kaikki samassa tilassa

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Heippa Kissakala! Voih, harmi kuulla, että talvellakin alkaa paikat olemaan täynnä. No, häntä pystyyn, kyllä joku paikka löytyy :)

Itse voisin suositella seuraavia paikkoja:

Kangasalan kisapirtti (ei sama kuin Kangasalan pirtti!) Olisi juuri passeli teidän 60-70 hengelle. Tunnelmallinen hirsitalo, jossa iso takka. Paikka on omasta mielestäni todella kaunis, eikä juuri koristeluja kaipaa. Paikka on lähellä Kaukajärveä, juuri ja juuri Kangasalan puolella Vehmaisissa. Takeille on tilaa ja bändille on lava. Iso yhtenäinen tila jonne kaikki mahtuu, tarvittaessa parvella on lisätilaa. Itse pitää hoitaa paikan päälle juomat ja ruuat. H. 350e koko viikonloppu. Mutta mutta, tässä paikassa on ongelmana se, että siellä on ulkovessat. Todella siistit sellaiset, ja sähkövalokin löytyy. Mutta voipi pakkasilla olla vähän kylmä. Meidän piti aluksi pitää talvihäät kisapirtillä, mutta paikka on meidän 120 hengelle liian pieni. Selviteltiin kuitenkin, että jatkojohdoilla olisi saanut ulkovessaankin patterit. Mutta jos tunnelmallista ja edullista paikkaa etsitte, niin kannattaa käydä vilkaisemassa kisapirttiä. Paikan hoitaja on todella avulias. Kisapirtin kotisivut http://personal.inet.fi/koti/erkki.vartinen/kisapirtti.htm

Antaverkan kurssikeskus Ylöjärvellä Näsijärven rannalla. Vanha Apteekkarin huvila, hieno ulkoa ja ihan nätti sisältäkin. H. 500e pe-su ja mikä parasta paikan päällä voi yöpyä yli 40 henkeä. Keittiötilat loistavat, kaksi isoa salia joiden välissä suuri ovi (eli käytännössä yhtä isoa tilaa). Rantasaunakin lämpiää tarvittaessa. Omat ruoat ja juomat saapi viedä. Avaran eteisen lisäksi naulakkotilaa voi tarvittaessa järjestää yhdestä pikkuhuoneesta, ja saliin saa tilaa bändille. Tampereen keskustasta ajaa vajaat puoli tuntia. Täällä juhlimme itse  :-X

Antaverkan kotisivut http://www.tampere.fi/nuoriso/antaverkka.htm

Kummassakin edellä mainitussa paikassa voi siis juhlia läpi yön aamuun asti!

Lisäksi voi tiedustella Litukan siirtolapuutarhan juhlataloa. Paikka Kekkosentien vieressä, Litukan siirtolapuutarhan lähellä. Olin juhlimassa siellä kesäjuhlia ja oli oikein mukava paikka. Bändille on lava, takeille kunnon naulakot ja keittiötilat mainiot. Kuulemma hintakin oikein edullinen. Jotkut eivät tykkää paikan sijainnista ison tien varrella, mutta eipä sitä talvella tule paljoa ulkona hengailtua. Ainakin viitisen vuotta sitten paikalla saattoi juhlia läpi yön.  Ja omat ruoat ja juomat saapi viedä.

Ja tietysti kannattaa kysellä Tampereen seuraintaloilta ja osuuskuntataloilta. Ne ovat ainakin edullisia ja tilat toimivat. Jotkut ovat ehkä hieman nuhjuisia, mutta talvella tulee nopeasti hämärää ja kynttilänvalossa kaikki näyttää oikein kauniilta!

Onnea paikan hakuun  :)

Muoks. linkit lisätty

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
minäkin liityn tänne juhlapaikoista keskustelemaan (:

tämä tuntuu olevan jotenkin loputon suo, pää menee pyörälle eikä mistään oikein tajua enää mitään. joten kiltit, suositelkaa meille paikkaa!

Meillä vähän sama ongelma :D Eli täältä tulee ensimmäinen kirjoitukseni foorumille, voi olla melkoista vuodatusta, mutta nyt on tuleva vaimo melkein jo paniikissa :-?

Vieraslista, nyt lukkoonlyötynä, käsittää 120 vierasta, pitopalvelu olisi jo noin 93% varmuudella, mutta paikka puuttuu. Häät olis 28.6.08, paikan pitäisi olla ei-niin-kovin-kaukana-keskustasta ja ei saisi olla pitopalvelusidonnainen siis. Nyt tarvitsisi saada asiantuntijoiden vinkkejä :)

Hinta ei ole mikään suuren luokan ongelma. Olenko aivan totaalisen liian myöhään liikkeellä, vai onko vielä toivoa?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Löytyiskö keneltäkään paikkaehdotusta meille juhlapaikka-jatkosauna-hotelli yhdistelmistä.

Juhlapaikka 50-80 hengelle saisi olla juhlava ja tyylikäs, pitopalvelu voisi olla vaikka valmiina, niin että itse pääsisi melko vähällä. Juomat pitäisi silti saada tuoda itse. Läheisyydeltä tulisi löytyä jatkopaikaksi isohko sauna ja takkatupa, joka sijaitsisi järven rannalla ja siellä saisi olla vaikka aamuun. Lisäksi kaukaa tuleville pitäisi löytyä hotelli/majoitus melko läheltä saunaa. Ja tämä kaikki saisi sijaita mielellään Tampereella (tai lähikunnissa), että siellä asuvat pääsisivät kotiin taksilla.

Löytyykö ehdotuksia jotka täyttäisivät edes suurimman osan kriteereistä?  ::)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kaipaisin kokemuksia/käsityksiä Lempäälän työväentalosta, manttaalitalosta ja nuorisoseurantalosta hääpaikkana! Toisin sanoen kaikista Lempäälässä sijaitsevista juhlatiloista, joihin saa tuoda omat ruuat+juomat ja joihin sopii 100+ henkeä kivasti... Kiitos kaikille! Ollaan tyytyväisiä pieniinkin kommenteihin.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Juhlapaikkaa etsitään Tampereelta tai lähiympäristöstä, n. 20-30 vierasta tulossa, häät maaliskuussa. Yksi paikka on jo varattuna, mutta on alkanut nyt vähän mietityttää.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Kaipaisin kokemuksia/käsityksiä Lempäälän työväentalosta, manttaalitalosta ja nuorisoseurantalosta hääpaikkana! Toisin sanoen kaikista Lempäälässä sijaitsevista juhlatiloista, joihin saa tuoda omat ruuat+juomat ja joihin sopii 100+ henkeä kivasti... Kiitos kaikille! Ollaan tyytyväisiä pieniinkin kommenteihin.

Moi,

En ole ollut juhlissa yhdessäkään noista, enkä kaikissa edes sisällä (työväentalo), mutta on minulla silti oma käsitykseni.

Nuorisoseura ei mielestäni ole kovin erikoinen sisältä ja se "pääsali" on suhteellisen pieni. Lisäksi turuntie kulkee inhottavasti vieressä ja varmasti ei houkuttele hirveästi pihalla oleskeluun ja saattavathan lapset karata helposti tien läheisyyteen/tielle. Kivaa nuorisoseurassa on se, että se on hieman sivussa eikä juhlilla ole siten yllimääräisiä töllistelijöitä.

Mantaalitalo on mielestäni rakennuksena aivan ihana. Sali on mielestäni hyvän kokoinen noin 100:lle hengelle. Pidän itse Manttaalitalon sisustuksesta, eikä se vaadi mielestäni hirveästi koristeita. Kesähäitä ajatellen Manttaalitalo ei varmasti ole parasvalinta, koska sijaitsee keskellä asfalttikentää ja ulkotiloja ei näin ollen juuri ole. Samassa pihassa oleva kauppa tuo juhlille ulkoapäin töllistelijöitä, mutta piha on mielestäni ollut aina rauhallinen kaupan mentyä kiinni.

Työväentalo on mielestäni ulkoapäin kaunis rakennus (en ole sisältä nähnyt). En ole varma kuinka mukava se on 100:lle hengelle, mutta uskoisin sen onnistuvan. Parkkipaikkojakin on mukavasti ja piha (vaikka sitä ei ole paljon) jää hieman puiden ja itse talon varjoon, joten se on suojaisa ja siinä on varmasti mukava oleskella. Tien läheisyys kannattaa lasten kannalta ottaa edelleen huomioon.

Näihin vaihtoehtoihin heittäisin vielä lisäyksenä Säijän nuorisoseuran (Lempäälässä) ja Nurmen lavan, josta saa kesällä kauniin häiden viettopaikan, sekä Vesilahden nuorisoseuran ja Narvan nuorisoseuran, joista Narva sijaitsee mielestäni ihanan rauhallisessa paikassa ja pihaakin on mukavasti. Se ei ole, kuten Vesilahtikaan, ulkoapäin mitenkään hassumman näköinen. Säijän nuorisoseura on oma lempparini. Sijainti on syrjässä ja sillä on ihana piha. Rakennus on mielestäni oikein kaunis ulospäin. Niin ja jos juhlijoita on vähemmän niin onhan Lempäälässä myös sellainen paikka kuin Juhlatalo Kiviaho.

Tässä vähän omaa näkemystä :)

Muokattu: , käyttäjä: Maikkuli

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä on ensi kesän juhlapaikaksi varattu Ankkuri Nokialla. Jos jollakulla on kokemuksia juhlien vietosta ko. paikassa, olisin kiinnostunut kuulemaan kokemuksia! Erityisesti kiinnostaisi käytännön järjestelyt siinä tapauksessa, että paikalla on ollut myös bändi&tanssia.

Meille on tulossa vieraita n. 60 hlöä, joten ruokailemaan pitäisi mahtua ihan hyvin. Mutta tulossa on myös 5-henkinen bändi ja se hieman mietityttää... Bändin kamat on varmaan roudattava paikalle ennen juhlan alkua, kun ruokailu&tanssi tapahtuu samassa tilassa eikä erillistä lavaa ole, joten roudaus kesken ruokailun sotkisi aika pahasti. Bändille ei myöskään ole varsinaista erillistä taukotilaa... Bändin kuitenkin haluamme (ja se on jo varattunakin), joten jotenkin se on sitten vaan saatava järjestymään! :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Juhlapaikkaa etsitään Tampereelta tai lähiympäristöstä, n. 20-30 vierasta tulossa, häät maaliskuussa. Yksi paikka on jo varattuna, mutta on alkanut nyt vähän mietityttää.

Mä kävin katsomassa Vinoteekkia Kuninkaankadulla samankokoisiin juhliin ja tykästyin kovasti tilaan! Se on sopivan intiimi ton kokoiselle porukalle, ei pahan hintainen (tilavuokra 366 + siivous alle 100 euroa), siellä saa olla yömyöhään, se on hyvällä sijainnilla, mutta catering on otettava heidän yhteistyökumppaneilta, joista vasta yksi on vastannut tarjouspyyntööni... (eikä ollut kovin edullinen)

Kalevan Kilta Teiskontien alussa on toinen vaihtoehtoni, se on isompi tila, mutta jääpä tanssitilaa! Palvelu vaikutti hyvältä ja tila on edullinen (300e) mutta catering-hinnasta emme ole vielä sopineet, joten siitä en osaa varmaksi sanoa. Tilassa saa olla kahteen asti ja tuo hinta sisältää siivouksen.

Ravintola Pihaan otin myös yhteyttä, mutta en ole paikkaa vielä käynyt katsomassa. Siellä on A-oikeudet ja kahteen edelliseen saa viedä omat juomat eli se on ainakin selkeä ero. :D

Tsemppiä tilan hakuun! Koitan muistaa tulla kertomaan omien helmikuun kemujeni jälkeen, minkä tilan lopulta otin ja miten meni!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.