Jump to content
Naimisiin.info

Seinäjoki


Heleena

Recommended Posts

Heippa!

Tietääkö kukaan tarkemmin tuosta Ylistaron Tapaninlinnasta... Sivuilla sanottiin, että linnaan mahtuu 200-300 henkilöä ja ruokapaikkamahdollisuus on 100:lle henkilölle...Meidän häihin on tulossa kuitenkin noin 150-200 vierasta. Onkohan mitenkän mahdollista, että niin moni mahtuisi siellä syömään?!

Jos jollain on valokuvia Tapaninlinnasta niin niitä otetaan mielellään vastaan vaikka sähköpostitse!

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 118
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Tuli mieleen vielä yksi paikka, jossa voi Seinäjoella viettää häitä...Nimittäin Joupiskan rinneravintola. En tiedä paljonko sinne mahtuu väkeä, mutta luulisin, että joku satakunta. Siellä on myös hyvää ruokaa ja hienot saunatilat.

http://www.joupiska.fi/ravintola.html

Niin joo, ja vielä kaivataan tietoa Tapaninlinnasta, kun netin kautta paljoa löydy. :):o

Link to comment
Share on other sites

Nosto...ja samalla vinkki hääpaikaksi.

Teknologiakeskus Framissa on ravintola, jossa voi järjestää häitä. Sinne mahtuu yli 200 ihmistä ja se on joen rannalla. Muuten voisin itsekin harkita paikkaa, mutta kun käyn siellä samassa rakennuksessa itse koulua (Seamk), niin jotenkin vierastan ajatusta! ;)

Tila on kyllä kaunis ja moderni, isot ikkunat joelle päin, terassi yms...

http://www.frami.fi/23.html

Link to comment
Share on other sites

  • 5 weeks later...

Täällä on hautautuneena keskustelu Etelä-Pohjanmaan juhlapaikoista, jossa kehutaan Kauhajoen Sanssin kartanoa ja Hämes-Havusta. Mitään omakohtaista kokemusta ei oo. Tuolla samassa keskustelussa on linkki eteläpohjanmaan nuorisoseurojen sivuille. Kait Kurikasta ja Kauhajoelta nuorisoseurantaloja löytyy?? :D

Kannattaa varmaan esittää sama kysymys tuossa ketjussa, kaikki kauhajokiset ei varmaan seinäjoki ketjua lueskele, kun on kerran parempikin(?) ketju.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Kerroin jo tuonne toiseen ketjuun mutta kerron vielä tännekkin.Minusta Sanssin kartano on hieman huono erillisten huoneiden takia.Ei siinä hyvä äänentoistokaan pelasta :( meillä oli se aluksi varattuna mutta sitten olimme juhlissa siellä ja huomasimme tämän seikan.Varasimme sitten Teuvan kirkkoa vastapäätä Orrelan.Ei muutunut edes häiden värit kun molemmissa paikoissa sama sininen :)

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Uusi morsio ilmoittautuu!  ;D Meillä olisi ajatuksena pitää häät tammikuussa 2008 ja väkeä tulisi n.150.. Olemme miettineet Ilmajoen opistoa, mutta kumpikaan ei siellä ole koskaan käynyt...eli onko kellään tietoa miten talvihäät onnistuvat ko. paikassa, tilat, hinta, ruoka...? Kiitos jo etukäteen!!  :-X

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Hei

Meillä on häät helmikuussa Etelä-Pohjanmaan opistolla. Olemme tyytyväisiä valintaan ainakin vielä näin ennen häitä.

Sinne mahtuu kuulemma 150 henkeä mutta silloin on jo tiukkaa. Me itse koetamme rajata vierasmäärän n. 110 henkeen, ehdoton maksimi on 120. Muuten tulee liian ahdasta.

Voin laittaa sinulle sähköpostilla kuvia paikasta, jos haluat.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...

Täällä olisi Törnävän kirkko tähtäimessä kesälle 2008 ja joku kiva juhlapaikka. Löysin vahingossa Seinäjoen kaupungin sivujen kautta tämän http://www.seinajoki.fi/matkailu/seurala.html Koskaan ennen en ole kuullutkaan, mutta tuo olisi ainakin lähellä, eikä kovin kalliskaan. Pitäisi vaan päästä näkemään miltä siellä sisällä näyttää. Taidanpas soittaa ja kysyä. Noh, ehkä kysyn ensin sulholta, mitä mieltä se on :D

Link to comment
Share on other sites

  • 1 month later...
  • 1 month later...
  • 2 months later...
Carabossa,

voisitko kertoa hieman häistänne E-P:n opistolla. Hinta, alkoholipuoli, yöpymismahdollisuus, saunat?

Kiitos :)  

Me olimme kovin tyytyväisiä Opistoon. Vuokra oli muistaakseni n. 250 euroa. Liinojen vuokra oli euron per henkilö. Ruokavaihtoehtoja oli erilaisia, aika kohtuuhintaisia (meillä maksoi muistaakseni n.24 euroa/ henkilö, ei sisältänyt kakkua ym kahvipöytätarjottavia, kahvit ym juomat kylläkin). Menuihin sai esittää omia toiveita. Ruoka oli todella hyvää ja sitä oli riittävästi. Palvelu oli erinomaista ja ystävällistä. Emäntä on ihana :) . Edellisenä päivänä sai mennä puoliltapäivin laittamaan valmiiksi tilaa, henkilökunta oli auttamassa.

Alkoholit vietiin itse. Jos haluaa, niiden tarjoiluun voi palkata henkilökuntaa. Meillä oli yksi ylimääräinen henkilö palkattuna auttamaan tarjoilussa ja astioiden poiskeräämisessä.

Tila oli mainio etenkin talvihäitä ajatellen, kaikki mahtuivat olemaan yhdessä huoneessa, mutta muitakin oleskelutiloja oli. Lapsille oli oma, iso huone, jossa viihtyivät todella hyvin. Morsiamen onistui hyvin käydä itse vessassa, kun oli niin iso koppi :) . Eteinen oli iso, ei tullut ahtaanpaikankammoa talvikamppeiden vaihtelussa.

Kynttilöitä sai polttaa sekä ulkona että sisällä ja ilotulituskin onnistui :) .

Saunasta ei ole tietoa mutta yövieraat olivat tyytyväisiä majoitukseen.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...

Meillä on päädytty juhlimahan Alajärvellä, Punaisen Tuvan Viinitilalla. Vihkiminen on Lehtimäen kirkossa.

Ihastuimme Viinitilan tunnelmaan ja maalaisidylliin - se kun istuu meihin kuin nakutettu. Pitää vain vielä tilata naapurin lehmät viereiselle laitumelle, niin johan on kuin kotona häitä vietettäisiin... ;D

Vaihtoehtona mietimme Koivurannan kartanoa Sydänmaalla, mutta sinne matkaa olisi kertynyt liikaa kirkolta ja siellä pidettävät häät vaatineet ihan liian paljon meiltä itseltä. Kalliskin vuokra oli mielestäni, siihen nähden mitä siihen olisi sisältynyt. Kaunis paikka, oma viehätyksensä...

Viinitilaan päädyimme, koska "vuokrahinta" oli sisältöönsä nähden todella edullinen - 300 e sis. siivouksen ennen ja jälkeen juhlien, tarjoilijat ja valkoiset liinat puhtaana pöydissä + niiden pesun. Ihmisiä mahtuu noin 180, meillä on vieraita kutsuttu 130.

Menun hinnaksi alkumaljoineen, pääruokineen ja  kahvineen, kakkuineen ja muine tarjottavineen kertyy noin 25e/henkilö. Itse viemme muut gluteiinittomat kahvitarjottavat paitsi kakun. Lisäksi viemme juustotarjottimella tarjottavat juustot, ne kun saamme tuottajaeduin.

Ajatuksia yritän kirjoitella häiden jälkeen!

Link to comment
Share on other sites

  • 3 weeks later...
  • 4 months later...

Onkos kenelläkään kokemusta Ilmajoen Seuralasta? Netistä toki jonkin verran tietoa löytyy mutta kokemuksia olisi kiva kuulla :)Muoks. Lisäilen tähän myös, että onko kokemuksia Reinon tuvasta? Näyttää mukavalta paikalta kuvien perusteella. Kuinkahan monta sinne mahtuu? Taidankin laittaa sähköpostia menemään ja kysellä.

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...