Villa Rulludd (Espoo)


wagner

Recommended Posts

Huh! Aika tiukalta kuulostaa hinta! Saako siihen hintaan sentään järjestää jo aamusta saakka? Edelleen taitaa kuitenkin olla se sääntö, että edellisenä iltana ei pääse paikkoja laittamaan?

Meillä maksoi viime syksynä vuokra klo.10-24 noin 500-600 euroa. Ja ruoat sai tosiaan tuoda oman pitopalvelun kautta. Toivottavasti tuohon hintaan saa jo todella laadukkaan menuun Rulluddista suoraan.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 297
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Meillä hinta on muistaakseni tuon 49 €/hlö, MUTTA  siihen sisältyy Menu (25 €/hlö), paikan vuokra (850 €), siivous, koristeet (mm. kukkalaitteet pöytiin,saamme itse valita millaiset kukat, ulkotulet, tuikut), tarjoilijat, astiat ym.  He hoitavat kaikki koristelut, jos haluaa jotakin omaa lisäksi viedä niin toimittaa vaan koristeet heille. Mulle se on tosi iso asia, ettei tarvitse aamulla stressata mistään muusta kuin että joku hoitaa kuohuviinit ja muut alkoholijuomat Rulluddiin :D Kun laskimme hintoja, niin itse asiassa se ei tullut yhtään kalliimmaksi kuin joku muu paikka pitopalveluineen, tarjoilijoineen etc. Me myöskin halusimme paikan, jossa ei itse tarvitse huolehtia siivouksesta. Näin kaasot, BM:t ja vanhemmatkin saavat nauttia juhlasta stressaamatta. Puhumattakaan tietysti Rulluddin miljööstä :-X :-X Kuulisin mielelläni kokemuksistasi Rulluddissa SariH, kovin on vähänlaisesti täällä tänä vuonna Rulluddissa juhlivia. Vaikkakin ensi kesä on buukattu tänänkin vuonna täyteen :D

PS. Mun päiväkirjasta löytyy se meidän Menu vaihtoehtomme. Meihin se ainakin kolahti heti, eikä musta tuo 25 €/hlö edes ole paha hinta :)

Link to comment
Share on other sites

Kuulisin mielelläni kokemuksistasi Rulluddissa SariH, kovin on vähänlaisesti täällä tänä vuonna Rulluddissa juhlivia. Vaikkakin ensi kesä on buukattu tänänkin vuonna täyteen :D

No eihän tuo hinta sitten ole todellakaan paha, jos se sisältää käytännöllisesti katsoen kaikki! Jos mietin omia juhlia niin varmasti saatiin tuo 50e/hlö menemään ruokieen ja vuokrineen ;) Mulla pitäisi vielä päiväkirja löytyä Rouviintuneiden päiväkirjoista joten käyppä vilaisemassa, jos sieltä löytyisi jotain vinkkiä.

http://www.naimisiin.info/cgi-bin/yabb/YaB...;num=1062604488

Link to comment
Share on other sites

Hiphei!:)

Uusi Rulludd-morsian ilmoittautuu. Meillä häät :-X 14.8.2004 :-X, eli taitaa olla viikko Tiuku1:n juhlien jälkeen. Paljonko teille on tulossa Tiuku1 vieraita? Meillä tulee varmaankin aika lailla tupa täyteen, vieraslistaa pitäis nyt rukata siihen malliin, ettei se 120 ylity ::).

Täytyy vielä hehkuttaa, että kyllä meillä on tosiaan ihana miljöö ympärillämme tärkeänä päivänämme!

Link to comment
Share on other sites

Kiva saada lisää hääpaikkakaimoja :-X :-X Meille tulee vieraita hiukan päälle 80 (tai siis tämän verran on kutsuttuja), joten meillä pitäisi tilaa olla. Nyt vaan pitäisi päästä Rulluddiin paikan päälle katselemaan vähän pöytäjärjestyksiä ym. muuta mukavaa. Aloitappa Princess äkkiä oma päiväkirja, niin saat musta taatusti vakivieraan :D

Link to comment
Share on other sites

Tervetuloa princess! Nyt meitä onkin jo kolme tämänvuotista Rulluddilaista! Ja häät näköjään kasvaa kesän loppua kohti, meille kun on tulossa sellaiset n. 50 vierasta. Yllättävän vähän tavallaan, mutta johtuu siitä kun miehen sukua ei tule lainkaa mielettömien välimatkojen takia.  :-/ Niin ja häät siis on 24.7.2004. :-X

Link to comment
Share on other sites

Heippa!

Meillä kans häät Rulluddissa, 19.6.2004. Jouduttiin sekaannusten vuoksi siirtämään viikolla eteenpäin, mutta nyt päivämäärä ja paikka varmoja. Vieraita tulee n.100 ja vihkiminen on Seurasaaressa. Viimekesän Rulludd-morsiammia olenkin naikkareista seurannut, heidän päikkäreissä on paljon hyviä vinkkejä!

Link to comment
Share on other sites

Kaunis paikka! Älkää vain viekö sinne mitään kankaita etukäteen (varavaatteita,pöytäliinoja tms) koska niihin jää inhottava ummehtunut haju. Unohdin sinne stoolani yksien juhlien jälkeen ja kun hain sen seuraavana maanantaina pois, se haisi todella inhottavalle, lähes homeiselle.

Link to comment
Share on other sites

Terve gettu! :)

Teillä on siis juhlat viikko meidän jälkeen! Talo on kyllä vähän vaarassa meidän häissä, kun sulhon kaverit pääsee sinne juhlimaan! ;) Vitsi, vitsi... ;D Luovutetaan huvila teille ihan priima kunnossa.

Tännehän on jo ilmottautunu aika paljon meitä kesän 2004 "rulluddlaisia". Onko meitä nyt siis viis?

Meille tulee kuvaamaan Nina Dodd. Musta Ninan ottamat kuvat oli hauskoja ja täälläkin oon kehuja nähnyt. Onnea teille kuvaajan metsästykseen!

Link to comment
Share on other sites

ONNENPÄIVÄ!!!! Saimme vaihdettua hääpäivämme 28.8 lauantaiksi, jota alunperin halusimmekin ja saimme kuin saimmekin Annen meille kuvaamaan  ;D  ;D  ;D Mikään ei voisi olla paremmin! Soittelimme ja lähetimme s-postia monille kuvaajille, mutta onneksi kävi näin! Ehkäpä elokuun ilmat suosivat vielä meitäkin ja saamme nauttia lämpöisestä loppukesästä täysin siemauksin! *pomppii ilosta*

Niin, ja Miryam -Toivottavasti teitäkin onnistaa kuvausasian suhteen!!!

Link to comment
Share on other sites

Joten jos jollain olisi kuvia kyseisestä paikasta lähettää olisin kiittollinen!

Moikka! Tässä linkki hääpäiväkirjaani viime vuodelta

http://www.naimisiin.info/cgi-bin/yabb/YaB...604488;start=60 Kuvat on otettu viime keväänä, kun kävimme tutkimassa paikkoja, mutta uskoisin että kalusteet ovat aika samat kuin silloinkin.

Paikka on kyllä aivan mahtava ja niin tunnelmallinen ettei pienen sokkeloisuuden kannata antaa häiritä kun ympäristö muuten on mitä mainion yhdelle elämän tärkeimmistä päivistä!

Link to comment
Share on other sites

SariH!:-X Kävin lukaisemassa sun päikkärin ja hääpäiväkertomuksen ja nyt oon kyllä aivan mielettömissä hääfiilareissa! Oli aivan upean kuulonen hääpäivä teillä!:D En millään jaksais odottaa vielä vajaata puolta vuotta meidän Suureen Päivään! No, täytyy muistuttaa itseään että toisaalta tää suunnittelukin on aivan mahtavaa aikaa.:)

Me pähkäillään tosiaan bändin kanssa. Ei oikein tiedetä moni henkinen orkesteri mahtuis sinne Rulluddin verannalle soittamaan, jotta tilaa jäis tanssimiseenkin. ??? Haluttais kovasti kyllä elävää musiikkia... Minkä kokoinen bändi SariH teillä oli? Soittiko se akustisesti vai oliko vahvistimet käytössä? Ja kun nyt kyselemään alettiin niin... Kuinka hyvin mahduitte pyörähtelemään tanssilattialla?

Hyvää viikon jatkoa kaikille hääpaikkakaimoille!:-X :-X :-X

Link to comment
Share on other sites

Me pähkäillään tosiaan bändin kanssa. Ei oikein tiedetä moni henkinen orkesteri mahtuis sinne Rulluddin verannalle soittamaan, jotta tilaa jäis tanssimiseenkin. ??? Haluttais kovasti kyllä elävää musiikkia... Minkä kokoinen bändi SariH teillä oli? Soittiko se akustisesti vai oliko vahvistimet käytössä? Ja kun nyt kyselemään alettiin niin... Kuinka hyvin mahduitte pyörähtelemään tanssilattialla?

Mielelläni vastailen juhlapäivää koskeviin kysymyksiin. Itse olin ainakin tosi tyytyväinen tähän palstaan järjestelyiden apuna, joten ei yhtään harmita monet koneen vieressä vietetyt tunnit  ;)

Bändi soitti vahvistimilla ja hyvin mahtuivat pojat kaikkineen laitteineen soittamaan - kokoonpanossa oli siis rummut, kitara, basso ja laulaja. Ja kaikki halukkaat mahtuivat pyörähtelemään ja kyllä sopu sijaa antaa ;D  :-X Vieraita meillä oli loppujen lopuksi itse juhlassa vajaa 100 henkeä ja tanssimaan mahtui kyllä tosi ihan. Eihän kaikki tietenkään tanssilattialla olleet, mutta itsellä ei kyllä ole jäänyt mitään mielikuvaa mistään ahdistavasta tungoksesta. Jos teillä on bändi edelleen hakusessa, niin voin kysellä meidän häissä soittaneelta bändiltä, että kiinnostaako keikka  ;) Pojat soittivat sekä kotimaista  että ulkomaista rock/poppia  laidasta laitaan ja omia biisiehdotuksia  he toteuttivat tosi hyvin - ensin oli ihan perinteiset valssit ja mukana oli myös tangoa ja jenkkaa jne.

Link to comment
Share on other sites

Onnea Gettu valokuvaajan saannista! Minä delegoin asian sulholle, annoin aikaa pari viikkoa saada tuloksia ja sen mielestä olin ihan reilu. Eli kattellaan. Sillä on mitä erikoisimpia suhteita taidepiireihin että saattaa oikeesti löytääkin jotain.

Nyt pähkäilen lähinnä Rulluddin koristelua, eli kaipaisin ideoita aiotteko te muut koristella tiloja mitenkään? Niin ihana kuin  tila onkin se on kuitenkin vanha talo ja rapistunut vähän sieltä ja täältä. Viimeksi käydessämme se oli myös mielestämme aika likainen ts. pölyinen ja sulho on aika tarkka tällaisista asioista... Meille on tärkeetä että tila on viihtyisä ja kaunis, mutta miten Rulluddia vois vielä kohentaa?

Itse unelmoin pitkistä matoista lattioille ja ulos portaille, esim vaalean vihreät seiniin sopivat. JA paljon kukkia, esim murattiköynnöstä kaikkia seiniä kiertämään... Ja olen vaikka itse valmis menemään kiillottamaan lattiota ja imuroimaan, pitää hienovaraisesti kysellä että miten aikovat tilan siistiä ennen juhlia ja kaipaavatko apua... ;D

Mites siis te muut?

Link to comment
Share on other sites

Mites siis te muut?

Ajateltiin lähinnä koristella paikkaa kukkasin ja tuikuin/kynttilöin. Tapetit tekee jo paikasta aika koristeellisen, joten ihan hirveesti ei ajateltu ylimääräsiä koristeita hommata. Käytiin viimeksi syksyllä Rulluddissa ja silloin pitopalvelun väki kertoi aikovansa vähän uudistaa paikan ilmettä kotoisammaksi. En kyllä tiedä miten aikoivat sen toteuttaa ja milloin.??? Mua ei sinänsä pieni rapistuminen tai tapettien kupruilu haittaa. Se tuo osansa paikan tunnelmaan. Rulluddhan henkii sellaista vanhanajan romantiikkaa. Mutta jos siellä oli pölystä niin se tietenkin on ikävää.:(  

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...