Jump to content
Naimisiin.info

Villa Rulludd (Espoo)


wagner

Recommended Posts

Villa Rullud on todella kaunis rakennus ja upealla paikalla, mutta koska tila  on niin sokkeloinen häiden onnistumisen takamiseksi suosittelen hyvän seremoniamestarin värväämistä.

Link to comment
Share on other sites

  • Replies 297
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Villa Rullud on todella kaunis rakennus ja upealla paikalla, mutta koska tila  on niin sokkeloinen häiden onnistumisen takamiseksi suosittelen hyvän seremoniamestarin värväämistä.

Itse pohdimme viime keväänä moneen kertaan, että miten homman hoitaa, kun tila on sokkeloinen, mutta oikeassa juhlatilanteessa se ei kyllä häirinnyt mitenkään, vaikka monta mietettä sen eteen tulikin laitettua.

Meidän häätiimiin kuului kaason ja bestmanin lisäksi kaksi seremoniamestaria ja homma hoitui kyllä todella loistavasti. Heillä oli vielä sellainen torvikin, josta juhlan aluksi kerrottiin ja aina kun torvi soi niin porukka tiesi kokoontua. Olimme myös sopineet, että toinen seremonimestareista tiedottaa enemmän uudella puolella ja toinen vanhalla pääsalin puolella, jotta kaikki pysyivät ajan tasalla missä mennään.

Link to comment
Share on other sites

Minä myös haluan ilmoittautua Rulluddissa juhlivaksi!!!  ;D

Teidän viesteissä oli niin paljon kysymyksiä joihin haluaisin kommentoida että taisin nyt unohtaa ne kaikki...  :D

Meille tulee koristeluiksi ihan vaan pöydille isot "lasit" joihin pohjalle hiekkaa ja yksi kynttilä (tuikku tai lyhtykynttilä) palamaan, sitten siihen keskelle pöytää "ripotellaan" erikokoisia koristekiviä (siis sellasia "hiottuja" luonnonvärisiä) ja koristesimpukan kuoria, erilaisia ja lisäksi käytämme varmaankin jotakin "köysiteemaa" eli vanhempien purjeveneestä valkoista paksua köyttä jonnekin (tuo sama teema on myös kutsuissa). Ei ajateltu tuon kummempaa, ainakaan vielä, saa nähä mitä tässä innostuu vielä!!!  :P

Sisältä se paikka oli musta tosi ihana, vanha mutta jotenkin niiiiin ihana. Lisäksi on plussaa että siinä on meri ympärillä kun meidän häät on "merelliset".    :-X

Link to comment
Share on other sites

Tervetuloa Laalaa!

Teidän juhlat onkin sitten viikko meidän jälkeen  ;)

Merelliset tunnelmat on meilläkin...ja tuo paikka on kyllä ihan Mieletön!!!

Intoa suunnitteluun, siskot  ;D

Link to comment
Share on other sites

No hitto, katos koko viesti jonnekin... koitetaas uudelleen...  

Gettu, jättäkäähän sitten talo kuntoon meitä varten...  ;)

Toivottavasti vielä tuolloin olis ihanan lämpimät ilmat!

Millaista merellistä koristusta te olette suunitelleet sinne? Meille ei tule tuon kummempaa kun musta se paikka oli ihana just sellaisenaankin. Halutaan vaan jotain "meidän näköistä".   :D

Toinen syy miksei meille tule tuon enempää omia koristeita on se että sulho ja mun isä menevät laittamaan koristeet sitten aamulla paikoilleen (meillä vihkiminen jo 13.00 joten mä en kyllä ehdi yhtään minnekään) enkä suoraan sanottuna ihan kauhiasti luota heidän käsiinsä mitään suurempaa...  ;D

Meille tulee se kesäpuolen "kolmionmuotoinen tila" tanssitilaksi ja mietinkin mitä valaistusta sinne kehittäisi että olisi tunnelmallinen mutta myös bändille tarpeeksi valoisa, itse olen "hämäräeläjä" joten en halua tanssitilaan kovaa kattovaloa..  ::)  Ideoita???

Link to comment
Share on other sites

Hei Laalaa, laitoin sulle privaa! Käyppäs lukasemassa  ;)

Ja, nou hätä kyllä Rulludd luovutetaan ihan priimana myös seuraavien syyshääparien käyttöön  :-X

Link to comment
Share on other sites

Teretulemast Laalaa!:-X Meitä rulluddlaisiahan hengaakin täällä aika mukavasti!:D

Meillä on vihkiminen vasta klo 17, joten iltajuhlat on tiedossa. Mä ehdin siis käydä itse koristelemassa aamusella paikkoja. Mutta tosiaan, mitään yltiökoristeluja ei meilläkään ole tiedossa. En ollutkaan tullut miettineeksi tota valaistusasiaa. :-/ Olipas hyvä, että otit sen esille! Pelkkä kynttilävalaistus ei kyllä riitä...hmm... täytyy pohtia.  

Link to comment
Share on other sites

mietinkin mitä valaistusta sinne kehittäisi että olisi tunnelmallinen mutta myös bändille tarpeeksi valoisa, itse olen "hämäräeläjä" joten en halua tanssitilaan kovaa kattovaloa..  ::)  Ideoita???

Mitenkäs olisi, jos kysyisitte vaikka bändiläisiltä, että jos heillä olisi vaikka itsellään nuottivalot, jolloin he näkisivät nuotit, vaikka muuten olisikin hämärää  ;)

Link to comment
Share on other sites

En oikein ymmärrä koko Rulludden juttua?

Olin siellä hääjuhlissa viime kesänä, eikä se paikka ollut mitenään kummoinen?  ???

Häiritsi aika paljon tunnelmaa etteivät ihmiset istuneet samassa tilassa vaan monessa hyvinkin pienessä huoneessa, eikä juhlan aikana oikeastaan tiennyt yhtään mitä muualla tapahtui.

Sinne oli vaikea löytää eikä sieltä meinannut millään päästä pois....

Link to comment
Share on other sites

Sinne oli vaikea löytää eikä sieltä meinannut millään päästä pois....

meillä ainakin on kuljetus kirkolta Rulluddiin ja sinne on kyllä viitat jokaisessa risteyksessä kunhan länsiväylältä vaan osaa oikeassa kohdassa poistua. Pois pääsee kyllä taksilla, ja koska Rulludd on lähes länsiväylän vieressä, ei kustannuksen taksikyydistä pitäisi olla ylivoimainen. Juuri sijainti suht lähellä kaupunkia on mielestäni yksi Rulluddin plussa.

Makuaisoistahan ei varsinaisesti voi kiistellä, selvää on että juhlatilaa valitessa täytyy tehdä kompromisseja. Eri huoneissa syömistä ja eristyksissä olemista voi helpottaa hyvien apujoukkojen avulla, näin ainakin meillä suunnitelmana. Ainakin viimekesänä juhlineet ovat itse olleet kovasti tyytyväisiä, ja se kai on pääasia :)

Link to comment
Share on other sites

Heissan! Meilläkin on häät Rulluddissa ensi kesänä!!!  :-X

Miten viime kesän hääparit suunnittelitte istumajärjestyksen? Meille tulee vieraita max. 70.

Link to comment
Share on other sites

Tervetuloa joukkoon tummaan Thiinah!

Minä päivänä te juhlitte?

Kannattaa lukea viime kesän rulluddilaisten päikkäreitä, niistä saa paljon tietoa.

Link to comment
Share on other sites

Heippa kaikki hääpaikkakaimat :-X

Ei uskoisi että kovaa vauhtia kohti häitä mennään kun ulkona tulee lunta tuutin täydeltä :-/ Mä meilailin eilen yhteyshenkilömme kanssa Rulluddin varusteista. Hän kertoi minulle, että heillä on saatavilla kahdenlaisia tuikkulyhtyjä: rautajalalla oleva lasinen lyhty ja hiekkakivestä puristettu vaalea sydän. Eli jos tarvitsette tuikkuja, niin ainakin jotakin heiltä löytyy :-X Mä taidan ostaa itse sellaiset ihan yksinkertaiset, Iittalan Ballo tuikkujen malliset tuikku"lyhdyt", sopivat paremmin niiden mun lasisten koristekivien kanssa. Joten jos jollakin on 7.8 jälkeen tarvetta lyhdyille, niin voidaan keskustella asiasta ;):D

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

Jaahas, nostetaampa miedät täältä foorumin syvistä syövereistä vähän ylemmäs...

Ois kiva vaihtaa ajatuksia huoneiden käytöstä, sisääntulosta kättelyistä jne. Omat muistikuvat paikasta kun himmenee päivä päivältä. Missä aiotte kätellä vieraat? Olettaen, että vieraan tulee paikalle ennen teitä, päästättekö vieraat sisälle jo vai odottavasto teitä ulkona? Olis niin hienoa kätellä joidenkin isompien portaiden yläpäässä siellä talon takapuolella, mutta kun naulakot on sitten talon toisella puolella?

Muitatteko millanen se "lastenhuone" oli? Meille kun on tulossa ainakin pari ihan vaipaikäistä, jotka pitäis saada nukkumaan päiväunia varmaankin ja syömään rauhassa ja vaipat vaihdettua, miten luulette että onnistuu? Onko teillä tulossa paljon lapsia noin niinkuin muuten? Miten aiotte tehdä, onko teillä jonkinlaista valvojaa, lastenhuone kun on aika kaukana itse juhlan keskipisteestä, isosta terassista ja ruokailutilasta.

Okei, pitäis varmaan kysellä ihan Rulluddilaisilta miten aikasemmin on nämä hoidettu , niillä tietty on kokemusta...

Link to comment
Share on other sites

Miryam,

huoneiden käytöstä ei ole meillä sen kummempaa mielikuvaa kuin että kun vieraita tulee kuutisenkymmentä niin koitetaan tunkea kaikki niihin kolmeen vierekkäiseen huoneeseen istumaan, seisovapöytä (ja illalla boolit) olis siinä ekassa huoneessa oikealla kun tullaan sisälle ovesta. Ja tanssitilana olis se iso "terassi" eli se kolmionmuotoinen huone jonne lykätään bändi nurkkaan.  :)

Muuten saavat kaikki pyöriä miten missäkin kuka haluaa sitten illalla.  ;D

Me ei kätellä vieraita vaan meidän vanhemmat tekee sen (ollaan kuvattavana itse siinä välissä, kuvat otetaan siellä Rulluddin miljöössä) ja me vaan ilmestytään sitten onnittelumalja nostamaan.  ;D

Meillä ei ole tulossa kuin muutama lapsi joten ei olla paljoa päänvaivaa nähty tuon asian osalta, pitäis varmaan kyllä jotain kehittää... ???

Link to comment
Share on other sites

Heissan

Mekin harkitsemme Rulluddia hääjuhlapaikaksi... tietääkö kukaan minkä hintaiseksi se tulee tämän Vallmogårdin kautta? Täällä joku puhui 850 eurosta +ruuat? Onko ruoka hyvää?

Olen kyllä kirjautunut mutta en pääse lukemaan mitään hääpäiväkirjoja...  ???

Link to comment
Share on other sites

  • 1 year later...

Nostellaan vähän. Kovasti on tota Villa Rulludia kehuttu. Onko tietoa nettisisvuista tai kuvia paikasta? Linkit noihin vanhoihin päikkyihin ei toimi enää niin niistä ei ole apua... Kiitos  :)

Link to comment
Share on other sites

  • 3 months later...

Meillä oli häät Villa Rulluddissa kesäkuussa. Paikasta on vain hyvää sanottavaa. Ensinnäkin huvila on kaunis ja pihapiiri hyvinhoidettu. Pitopalvelu on todella pätevä ja henkilökunta ystävällistä ja joustavaa. Ruoka (ja kakku!) oli herkullista.

Meillä oli viisihenkinen orkesteri soittamassa, ja ihan hyvin mahduttiin tanssimaan. Huvilassa on monta pienehköä huonetta, joihin vieraat jaetaan istumaan. Minusta se oli vain hyvä ominaisuus, mutta perinteisten hääleikkien järjestäminen on hankalaa (meillä ei ollut leikkejä). Meillä oli vieraita 70, ja me mahduimme oikein hyvin mutten järjestäisi siellä kuin korkeintaan 100 henkilön juhlat. Pitopalvelulla ei ole anniskeluoikeuksia, joten omat alkoholijuomat on sinne vietävä. Pitopalvelu hoitaa tarvittaessa koristelun ja kynttilät.

Link to comment
Share on other sites

  • 8 months later...

Nostelen... vietämme häitämme suurella todennäköisyydellä kyseisessä paikassa. Olisi mukavaa kuulla lisää kokemuksia...  :)

Link to comment
Share on other sites

  • 4 weeks later...

harkitsen ;)...kello on jo puolen yön enkä silmät puoli tangossa jaksanut selailla kaikkea: mikä on tilan vuokra? entä menu per hlö? kuulosti kyllä nyt äkkiseltään aika hyvältä vaihtoehdolta tämäkin. Oletko siis Kea varannut sen jo?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Vastaa aiheeseen...

×   Olet liittänyt muotoiltua sisältöä.   Poista muitoilu

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ladataan...



×
×
  • Create New...