wagner

Villa Rulludd (Espoo)

298 viestiä aiheessa

olen ollut useammissa häissä joissa on useampi huone (esim villa kivi), enkä kyllä suosittele, jos vaan voi välttää. kauimpiin huoneisiin joutuvat kokevat itsensä helposti toisen luokan kansalaisiksi, kun ei ole hajuakaan missä vaiheessa ohjelmaa tms ollaan. tai sitten ei ole pahemmin ohjelmaa, käyhän sekin.

ruoka on rulludissa hyvää ainakin tämän yhden käyntikerran perusteella.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Me vietämme häitämme Villa Rulluddissa 22.8.

Ihanaa päästä tulevana sunnuntaina paikanpäälle katselemaan. Kuvien perusteella vaikuttaa ihan täydelliseltä paikalta. Ja meillä siis myös siviilivihkiminen, joka mahdollisuuksien mukaan olisi tarkoitus toteuttaa rannalla.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Juhlimme häitämme Rulluddissa kesällä 2010. Uskon, että valokuvaaja sa upeita poterttikuvia maisemassa. Tietysti säävarauksella. Itseäni kiinnostaisi nuo Rulluddin pöytäkartat, mahtaako keneltäkään löytyä?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kiitos vinkistä!

Mites jo Rulluddissa juhlineet teitte kukkien kanssa? Olivatko hintaan kuuluvat riittävät vai hankitteko lisää? Kävimme katsomassa juhlakattausta pari viikkoa sitten ja mielestäni kukkakoristeet oli aika vaatimattomat, omiahan saa vaarmasti tuoda lisää.

Muokattu: , käyttäjä: Alyssa

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

^ Meillä oli viime kesänä omat kukat juurikin siitä syystä, että mallikattaukset olivat melko vaatimattomia ja toisaalta halusimme juuri tietynlaiset (vaikkakin yksinkertaiset) kukat. Musta oli parempi, että sain neuvotella kukkakaupan kanssa kukkien saatavuudesta, vertailla värisävyjä jne. eikä tarvinnut hoitaa asiaa "välikäsien" kautta ja jännittää, että onko esim. väri ymmärretty oikein. Veimme kukat edellisenä päivänä Rulluddiin valmiiksi maljakkoihin aseteltuina. Tämä järjestely osoittautui toimivaksi ja saimme luonnollisesti hinnasta hyvitystä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites
Mites jo Rulluddissa juhlineet teitte kukkien kanssa? Olivatko hintaan kuuluvat riittävät vai hankitteko lisää?

Meillä oli kukat "talon puolesta" ja ne olivat sekä runsaat, että viimeistä piirtoa myöten toivotunlaiset. Edellytyksenä tietysti on, että tekee toiveensa selviksi hyvissä ajoin ja joku tolkku toiveissa tietysti pitää olla. Kannattaa myös miettiä miten ylenpalttisesti itsessään koristeellista ja omaleimaista paikkaa pitää koristella, jotta lopputulos on tyylikäs. Joka tapauksessa meillä kaikki sujui täsmälleen sovitusti, mm. ruokaa on muisteltu lämmöllä vielä parin vuoden jälkeenkin.

Jokunen vanha kuva ketjussa http://www.naimisiin.info/yhteiso/index.ph...c=9545&st=0 joskaan ei valitettavasti juhlapaikan kukista.

Kaneli

Muokattu: , käyttäjä: -Kaneli-

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Nostaisin tätä ja hieman kyselisin, onko uudempia kokemuksia paikasta, hinnoista ym?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Nostaisin tätä ja hieman kyselisin, onko uudempia kokemuksia paikasta, hinnoista ym?

Yrittäisin samaa, jos vaikka tällä kertaa keskustelu heräisi taas. :) Eniten kiinnostaa paikan vuokra, onko se yhä tuo 1100e?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Noniin, nyt tuli vastaus tarjouspyyntöön, eli tilavuokra syksylle 2011 on 790 e, ja ruoat pitää ottaa talon puolesta, noin 50 e /hlö. Kukat, siivoukset sunmuut kuuluu tilavuokraan. Lisätietoja kyselen huomenna, laitan sitten tännekin infoa. Näillä näkymin siirtyy meidän juhlat eräästä toisesta paikasta Villa Rulludiin!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Itseänikin kiinnostaisivat tuoreimmat kokemukset ko. juhlapaikasta.

Meillä kuitenkin itse tilaisuuteen vielä jonkin verran aikaa (heinäkuun loppu 2012), mutta kirkon varaamisen jälkeen myös juhlapaikkaa lienee ajankohtaista tavoitella hyvissä ajoin. Kävimme muutamaa paikkaa noin ulkopuolelta väijymässä, ja Villa Rulludd vaikutti yhdeltä potentiaalisimmista vaihtoehdoista.

Eniten tällä hetkellä arvelluttaa ruokapuoli - kun ruuat pitää ottaa talon puolesta, kuinka paljon valinnan/neuvottelunvaraa heillä mahtaa olla (ja miten vaikuttaa hintaan?)? Itse kun en ehkä ole sen perinteisimmän buffetin ystävä. Entä hinta/laatusuhde?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä oli tänä keväänä juhlat Rulludissa ja olimme todella tyytyväisiä!

Ensinnäkin tila on kattauksineen todella juhlava ja tunnelmallinen. Kukat olivat juuri sellaiset kuin oli etukäteen sovittu. Rulludin puolesta voi valita myös kynttilät pöytiin erilaisista vaihtoehdoista eli vaikka paikka on vanha puutalo kynttilöitä saa polttaa.

Henkilökunta oli oikein ystävällistä, niin etukäteen kuin myös juhlapäivänä. Parasta oli, ettei missään vaiheessa tarvinnut pyytää lisää vettä pöytiin tms. vaan kaikki hoitui omalla painollaan.

Etukäteen mietitytti tuntuuko tila kovin ahtaalta 80 vieraalle (meillä lisähuoneena käytettiin verannan sijasta ulko-oven viereistä "lahjahuonetta), mutta huoli oli turha. Toki näin jouduimme sijoittamaan 10 vierasta erilliseen huoneeseen, mutta tämä toimi yllättävän hyvin äänentoistolaitteiden ansiosta. Toki jos on kovin isot häät niin vierasjoukkoa joutuu hajottamaan enemmän. Rulludin nettisivuilla on hyvät pöytäkartat erikokoisiin juhliin, joista voi katsella miten vierasmäärä jakaantuu eri tiloihin.

Kristaelina pohdiskeli ruoka-asioita ja ainakin meidän kokemuksemme mukaan Rulludd tekee ruuat aivan asiakkaiden toiveiden mukaan. Kertoivat esim. järjestäneensä täysin vegaaniset häät. Valmiiden menu-ehdotusten lisäksi voi siis toivoa "mitä vaan" ja itsekin käytimme tätä vaihtoehtoa hyväksi. Otimme pohjaksi välimeren menut, mutta muokkailimme niitä melkoisen paljon omien mieltymystemme mukaisiksi eikä tämä vaikuttanut hintaan millään lailla. Lisäksi todella positiivisena yllätyksenä iltapala kuului hintaan. Ruoka ei todellakaan ollut perinteistä hääbuffaruokaa vaan oikein tasokasta ja tyylikkäästi esillepantu. Vieraat kiittelivät parasta buffaruokaa, jota ovat saaaneet. Harkitsimme myös pöytiin tarjoiltuja annoksia, mutta pääädyimme buffaan, jotta kaikki vieraat löytäisivät mieleistään syötävää.

Kakkuihin olimme myös oikein tyytyväisiä niin maun kuin näyttävyydenkin puolesta. Rulludissa järjestettiin kaikille vuoden 2011 hääpareille tilaisuus, jossa oli esillä kattaukset ja lisäksi maisteltavana n. 20 kakkua. Me päädyimme mango-juustokakkuun ja suklaa-kirsikka-moussekakkuun, mutta kaikenlaisia vaihtoehtoja peruskermakakuista sacheriin löytyi. Kakun olisi saanut halutessaan tuoda myös itse, jolloin menuhinnasta olisi saanut pienen alennuksen.

Summa summarum, suosittelen Rulludia todella lämpimästi juhlapaikaksi! Kysykää toki jos jokin jäi askarruttamaan :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kiitos kattavasta selonteosta! Olemmekin menossa katsomaan Rulluddia ensi viikolla, ja päätös tehdään luultavasti Villa Andanian ja Villa Rulluddin välillä.

Saako vielä udella, miten järjestitte kuljetukset Rulluddiin (vai oliko edes tarvetta)? Kävimme katsomassa paikkaa ulkoapäin jo aiemmin, ja sinne vievä tie (ns. asuinalueen poikki) vaikutti melko kapealta - jäi askarruttamaan, mahtuukohan linja-auto menemään siitä. Meillä kun häät Helsingissä, joten vieraat täytyy jollain tapaa kuljettaa paikalle :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Kiitos Mumpsi! Tästä tuli hyvä mieli, onhan paikka jo varattu ja maksettu :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä oli bussikuljetus Rulludista pois yöllä. Ei oltu enää paikalla todistamassa, mutta bussi oli päässyt ajamaan lähelle. Tai ainakaan vieraat eivät ole kehdanneet valittaa, että olisivat joutuneet kävelemään bussille pitkän matkan :D

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Käytiin tällä viikolla tutustumassa Rulluddin tiloihin, ja ihastuttiin ikihyviksi. Sattui vielä olemaan kaunis päivä, niin paikka pääsi oikeuksiinsa.

Nyt on siis meille alustava varaus Rulluddista tehty :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Nostelen tätä, ja kyselen onko tämän vuoden Rulludd-morsioita jotka tahtoisivat jakaa kokemuksiaan?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hei, meillä oli häät Rulluddissa elokuussa 2011, ja kaikki toimi kyllä erinomaisesti. Olin alunperin hieman huolissani tylsistyvätkö erilliseen "kolmionmalliseen" tilaan sysätyt kaverit kun eivät kunnolla kuule ja näe esityksiä, mutta huoli osoittautui turhaksi. Saatiin puhe tulemaan bändin kaiuttimista myös tämän huoneen puolelle, ja pidettiin pääsalin meren puoleisia ovia auki niin että kaverit tulivat sinne terassille seisoskelemaan kun oli puheita / esityksiä. Lisäksi tuon "kolmiohuoneen" vieraita näkee aina hakiessaan ruokaa tms., joten ehkä päähuoneen "takana" olevissa huoneissa olevat enemmän jäivät huomiotta. Tämä ei kuitenkaan ollut mikään ongelma, sillä sattui erinomainen sää ja oltiin paljon ulkona, missä vierasjoukot myös sekoittuivat kivasti.

Ruoat olivat todella hyviä ja palvelu pelasi erinomaisesti (esim. morsiuskimpulle tuotiin oma maljakko pöytään ennen kuin ehdin edes ajatella tarvitsevani sellaista). Suuri plussa on että vuokrahintaan kuuluvat koristelut yms, eli kaikki kukat (jotka sai itse valita), kynttilät, yms tuli talon puolesta. Myös esim. meidän tuomille naposteltaville löytyi sieltä kulhot ja ne oli laitettu kauniisti esille, illan juomia pidettiin kylmässä ja tuotiin tarjolle sopivin väliajoin ja esim. alkoholittomat iltajuomat kuului hintaan.

Ehdottomasti suosittelen! Ainoa mitä jäin miettimään on, miten oltaisiin n. 80 juhlavieraan kanssa mahduttu sisätiloihin ruoan jälkeen oleilemaan jos olisi sattunut sateinen päivä, mutta ehkä sekin onnistuu. Kuten sanottu päivä oli aurinkoinen ja loppuillasta vähintään puolet vieraista oli pihalla koko ajan.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Olen ollut kerran vieraana Villa Rulluddissa järjestetyissä häissä. Ainakin vieraan näkökulmasta juhlapaikka oli toimiva ja kaunis. Myös tuolloin päivä oli aurinkoinen ja aika paljon vieraat viihtyivät ulkona.

Yleisesti paikka oli todella tunnelmallinen :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Olemme menossa naimisiin kesäkuussa 2013 ja täällä kuumeisesti koitan jo löytää sopivan juhlatilan.

TArjouksen laitoin tänään menemään, mutta olisi kiinnostavaa tietää muilta tuoreita kommentteja paikasta ja tietenkin hinnasta.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tk80: Hinnoista tiedän jonkin verran, kun paikka on meille ensi heinäkuulle varattu. Tilavuokra tälle vuodelle oli 1200€, josta varauksen yhteydessä maksettiin 1000€ (ei palauteta, jos peruuntuu). Buffet-menut 25-29€/hlö, eli ei lainkaan paha!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Villa Rulludd sulkeutuu pitkällisen remontin ajaksi 1.10.2012 alkaen, remontin arvioitu kesto ainakin 1-2 vuotta. Kesällä 2013 huvila on siis suljettuna yleisöltä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Villa Rulludd sulkeutuu pitkällisen remontin ajaksi 1.10.2012 alkaen, remontin arvioitu kesto ainakin 1-2 vuotta. Kesällä 2013 huvila on siis suljettuna yleisöltä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään