319 viestiä aiheessa

olisiko kellään oma ottamia kuvia tuolta itämerikeskuksesta sisältä, että ulkoa.. nettisivuilla ei kauheesti ole...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

hattara09, Jos oot kiinnostunu kuvista voin pistää sun meiliin kuvia meidän häistä. pistä privaa jos kuvia haluat:)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

koitin laittaa, mutta en tiiä että tuliko.. kun en kauheesti osaa vielä tätä käyttää.. jos sä laitat niitä kuvi niin mistäköhän ne sitten löytyy? siis mihin noi priva vietsit menee?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hei Neiti Aurinko!!! Voisitko mitenkään laittaa myös mulle niitä kuvia teidän häistä!? Meillä on ens vuoden elokuussa häät itämerikeskuksessa ja kiinnostaisi kovasti tietää sieltä lisää kaikkea mahdollista! Jotenkin tuli tunne tätä ketjua lukiessa että siellä on hieman erikoista toimintaa, alkoi kovastikin jännittämään.. Etenkin palvelun pelaaminen, miten se toimi.. Meille myös ilmoitettu tällaisia tietoja kustannuksista(kiireessä puhelimessa tämä emäntä ei kovin vakuuttavaa esitystä antanut joten kustannuksetkin ovat pelkkää kysymysmerkkiä) tilavuokra(joka siis ilmoitettu nettisivuilla)600e, ruoka 25e ylöspäin, siihen vielä päälle pitää maksaa tarjoilijat! Miten niitä tarjoilijoita ei ole sisällytetty niihin hintoihin koska heitä ei kuitenkaan saa itsekään hankkia(on kuulemma "liian hankalaa vieraiden ihmisten kanssa toimia ym..") Joen tällä hetkellä on todella ristiriitainen käsitys koko paikasta. Pitäisköhän vielä vaihtaa.. Huoh.. Mut siis joo, hieman karattiin aiheesta, niitä kuvia jos saisin omaan sähköpostiin!! Suurkiitos!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

neiti aurinko.. huhuuu!!! minäkin tahtoisin niitä kuvia..

jmbride: emäntä oli kyllä oikein mukava ja kertoi kaikkea mitä kysyttiin ja vielä ylimääräistä. tosin rahasta ei kovin puhuttu, mutta sanoi kyllä että me voimme ilmoittaa budjetimme ja miettiä sitten juttuja sen mukaan. Minkälaisella budjetilla te olette liikkeellä?

Mua ihastutti kauheesti siinä paikassa se että osa vieraista voi jäädä yäkis ja saunomaan jne.. ja juhlia siis voi toosi myöhään. mä en mitenkään tykännyt ajatuksesta että olisi viettänyt häät jossain muualla ja mennyt sitten kaupungille jatkoille. pöh.. sinne kaupungillehan pääsee muutenkin. miksi sinne pitäisi häitä mennä viettämään?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Minkäs hintainen tuo Itämerikeskus ruokineen ja juomineen on? Nettisivuilta ei tunnu löytyvän ruokahinnastoa. Salin vuokra ilmeisesti 600 €/vrk. Meillä vierasmääräarvio on tällä hetkellä n. 100.

Muokattu: , käyttäjä: Joutsen

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

eli saliin mahtuu max.160hlö ruokailemaan mutta silloin on jo tosi tiivistä ja meillekin on tulossa "vain" 80 hlöä. vuokra on tosiaan 600e ja menut heillä maksaa 25-35e/hlö (me valitsimme menun joka on 33e/hlö sitten erikseen laskuttavat kakusta joka on 2-3,5e/hlö lisäksi tarjoilijoita tarvitaan muutama joista menee tuntiveloitus

tosiaan, kyllä noista kaikista eri kustannuksista tulee yhdessä ihan kallis pakkaus mutta paikka oli niin meidän ja toisaalta taas lähempää kaupunkia ei vastaavaa samalla hinnalla kumminkaan saa..

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

niin piti vielä lisästä että juomat saa sinne viedä itse, sillä heillä ei ole oikeuksia kait..

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Ajattelinpa nyt tulla kertomaan ja kehumaan, että häät Gustavelundissa meni tosi hyvin. Palvelu siellä on ollu ensiluokkaista. Mm. se että lasku tuli todellisen vierasmäärän mukaan oli ilonen yllätys, jota en tiedä missään muualla olleen. Suosittelen siis lämpimästi :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meidän häät järjestettiin kesäkuussa Taistelukoulun upseerikerholla. Pitopalvelu toimi hyvin. Ruokia oli varattu reilusti ja maistuivat todella hyvin, tosin olin esittänyt paljon omia välimerellisiä toivomuksiani. Pitomerin peruslista olisi ollut perinteisempi.

Vieraita oli vähän yli 50. Periaatteessa mukaan olisi mahtunut vielä toiset viisikymmentä, mutta nyt toinen sali jäi tyhjäksi, tanssia varten.

Paikka on hyvin perinteikäs, kauniilla paikalla Tuusulanjärven rannalla. Ulkoisesti paikka ei ollut aivan viimeisen päälle, sillä viereisessä rakennuksessa oli julkisivuremontti meneillään ja kerhorakennuksen tornin rappaukset olivat osin rapisseet. Se ei kuitenkaan meitä haitannut. Sisätiloissa upseerihenkisyys näkyy seinille ripustetuissa upseerimuotokuvissa (Taistelukoulun ym. johtajia sekä Mannerheim).

En osaa sanoa juhlien tarkkaa hintaa, koska vanhempani maksoivat laskun häälahjaksi. Sen verran tiedän, että Helsingin juhlapaikkoihin verrattuna hinta oli edullinen.

Juhla onnistui kaikin puolin oikein hyvin eli suosittelen. Suosittelen myös tilaamaan kukat Järvenpään kukkatalosta. Kukkatalo toimittaa kukat tarvittaessa suoraan juhlapaikalle, jolloin säästyy paljon vaivaa. Asetelmat olivat todella kauniit ja aivan toiveitteni mukaiset.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Pohjolanhovin hinta on lauantaista sunnuntaihin 800€. Lauantaina paikan päällä saa olla klo 24 saakka. Sen jälkeen lisätuntien hinta on 52€.

Paikassa ei tosiaan ole pitopalveluvelvotteita, kaiken saapi tuoda joko itse tai sitten ottaa pitopalvelun. Alakerrassa on tilaa mukavasti 110 syöjälle ja yläkertaan saapi vuokrattua pitkiä pöytiä... en muista mistä. Keittiö ei ole kovin kummonen, suurtalousuunit löytyy. Niissä voi LÄMMITTÄÄ safkat, mutta virallisesti ei saa valmistaa safkoja. Kylmätilaa on ihan kivasti juomia ja ruokia varten.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Olisiko kenelläkään uudempaa tietoa ITÄMERIKESKUKSESTA? Hinnat ovat kai nousseet? Kaikki tieto siitä, miten hääjuhlat tai järjestelyt ovat tämän vuoden puolella sujuneet olisi erittäin tervetullutta!

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Vietimme häitä Taistelukoulun Upseerikerholla ja todella voin suositella paikkaa häidenviettopaikaksi!!! Mitään erillistä tilavuokraa ei ollut, mutta sen sijaan velvoite oli käyttää Pitomerin pitopalvelua. Pitopalvelu toimi erinomaisesti ja hinnat olivat hyvin kohtuulliset. Meillä ruoka maksoi 30€/ hlö (tai muutaman sentin alle) (3x salaatti, perunat, paistetut kasvikset, uunilohi + kastike ja paahtopaisti + kastike) + kakku + kahvit). Alkumaljoiksi saimme Recorderlingin metsämansikkasiideriä oman toiveemme mukaisesti vaikka se ei kuulunutkaan Pitomerin perusvalikoimaan.

Tippaakaan ei haitannut, että omia alkoholeja ei saanut tarjoilla. Ne vieraat, jotka alkoholia halusivat ostivat juomansa itse baarista. Juhlistamme ja niiden järjestelystä saimme vierailta pelkkää kiitosta. :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Hyrylään on avattu tänä syksynä Ravintola Rosetta, jota vuokrataan myös yksityistilaisuuksiin. Sijaitsee entisessä sotilaskodissa, vanhalla varuskunta-alueella siis. Mielestäni soveltuu hyvin juhlien pitopaikaksi:

- Sijainti on hyvä. Lähellä Hyrylän keskustaa mutta kuitenkin rauhassa asutuksesta.

- Mukava, puistomainen pihapiiri.

- Runsaasti pysäköintitilaa

- Yhtenäinen sali, jossa kaikki näkevät / kuulevat mitä tapahtuu

- Äänentoistolaitteen puheiden ym. pitoon.

- Tanssilattia + orkesterikoroke

- Sapuskat ja juomat järjestyy talon puolesta.

100 - 150 henkeä saa varmaan hyvin mahtumaan. Hinnoista en osaa sanoa.

Kotisivut löytyy Googlettamalla.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Löysin tälläisen juhlapaikan ja me todennäköisesti siirrämme hääjuhlan sinne. Vierasmäärä, kun pudotettiin n.35 henkilöön.

Kannattaa käydä kattomassa, sopii siis max 50 henkilölle.

http://www.keltaperho.fi/

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Löytyisikö keneltäkään kuvia Hyrylän Torpasta? Paikka varattu meille, mutta ei olla vielä ehditty paikan päälle käymään. Eli millaiset on olleet pöytäjärjestysket teillä jne? Kuvia mielelläni katselisin.. Niitä kun on kotisivuilla melko vähän.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Elikkä otsikosta voi päätellä että haen juhlapaikkaa kyseisiltä alueilta.

Mielessä ollut Taistelukoulun upseerikerho, onko kokemuksia?

Entä pitopalvelu Pitomerista?

Ehdottakaa myös muita paikkoja / pitopalveluja...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Tuusulassa on ainakin Krapi, Gustavelund, Hyrylän Torppa, Väinölä, Kellokosken juhlatalo eli Itämerikeskus, ravintola Rosetta, Solbacken, Metsäpirtti, Purolan nuorisoseurantalo ja Onnela. Järvenpäässä nuorisoseuraintalo, Kalastajanmaja, Seurakuntaopisto, Keuda, Kallio-Kuninkaala. Sipoossa paikkoja löytyy myös paljon esim. Nygårs, Söderkullan kartano, Mårbacka, Hansas,Vanha kunnantalo ja Skattåkersberg.

Kannattaa katsoa tuolta ketjusta Kaupunki- ja aluekohtaiset juhlapaikat, sieltä löytyy paljon paikkoja, kun kirjoitat hakuun Tuusula tai Sipoo.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meil on ihan pian häät Hansas-talolla Sipoossa. On mielestäni todella kiva paikka. Sali on tilava, vetää 150 henkeä, kaunis parkettilattia ja muutenkin siisti.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Nyt sain uuden idea : Pornaisten kuusisto

Onko kukaan viettänyt häitään kyseisessä paikassa?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Meillä oli häät Tuusulassa Taistelukoulun upseerikerholla. Pitomer hoiti tarjoilupuolen loistavasti - ei jäänyt mitään pahaa sanottavaa kyseisestä pitopalvelusta! Myös Upseerikerho juhlapaikkana oli todella hyvä. Aluksi olimme vähän huolissamme kun juhlatila oli kahdessa huoneessa, mutta loppujen lopuksi vieraat liikkuivat paljon ulkona ja hieno piha-alue ja ranta korvasivat kyllä täydellisesti sen että kaikilla ei ollut suoraa näköyhteyttä morsiuspariin ruokailun aikana. Upseerikertoa voin lämpimästi suositella juhlapaikaksi kaikille sitä harkitseville!!!

Niin, meillä oli n. 98 kutsuttua vierasta, joista n. 90 saapui lopulta paikalle. Etukäteen teki vähän tiukkaa mahduttaa 98 ihmistä Taistelukoulun tiloihin, mutta loppujen lopuksi istumapaikat saatiin hyvin järjestymään. Illalla bändille ja tansseillekin jäi tilaa kun pöytiä raivattiin eivätkä vieraat enää istuneet pöytien äärellä.

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Olisiko uudenmpia kokemuksia Itämerikeskuksesta? Hinnat, menut yms?

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Rakkaat ystävät!

Tarkoituksenamme olisi viettää häitä Uudella maalla (esim. Tuusula, Vantaa, Helsinki, Espoo) toukokuussa 2010. Toisena vaihtoehtonamme on viettää häitä Kuopiossa mutta sielläkin olen törmännyt juhlapaikkaongelmaan. Olen tutkaillut useita paikkoja Teidän hyvien vinkkien perusteella mutta nyt alkaa iskeä pieni epätoivo girl_impossible.gif Tuntuu, että sitä "oikeaa" juhlapaikkaa ei millään löydy, joka täyttäisi seuraavat haaveeni.

1)Paikalle mahtuisi noin 100 vierasta

2)Saisi tuoda omat juomat ja voisi itse hankkia pitopalvelun

3)Edes osa juhlavieraista (nuoriso) voisi jäädä yöksi

4)Plussana olisi tietenkin, että on järven lähistöllä ja olisi sauna

5)Tietysti mahdollisimman edukas

Olen tähän mennessä löytänyt yhden erinomaisen paikan eli Ystävyyden majan (Kuoipossa) joka nämä kriteerit täyttävät mutta en millään haluaisi viettää häitäni siellä, kun veljeni vietti juuri siellä hääjuhlia. Olisin todella kiitollinen jos pelastatte minut pulasta.Lisäksi Hvittorpin linna täyttäisi haaveeni tuon yöpymisen osalta sekä kaikinpuolin ihana. En oikein uskalla sinne kuitenkaan juhlia järjestää. Lähinnä syynä on se, että viestejänne luettuani olen ymmärtänyt, että siellä ei oikein saisi omia alkoholeja juoda eikä musiikkia juuri soittaa (ainut se häävalssi). Hääväki on kuitenkin tanssivaa sorttia...

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Onko täällä kokemuksia Solbackenista juhlapaikkana? Tarkoitus olisi n. 60-70 hengen häät, jonkin verran lapsia myös mukana ja mahdollisesti tanssibändi. Pitopalvelu + omat juomat. Solbackenia eräs tuttuni suositteli, mutta kokemuksia tästä otetaan vastaan myös! :)

Jaa viesti


Link to post
Share on other sites

Luo uusi käyttäjätili tai kirjaudu sisään

Sinun täytyy olla jäsen osallistuaksesi keskusteluun

Luo käyttäjätili

Rekisteröi uusi käyttäjätili helposti ja nopeasti!


Luo uusi käyttäjätili

Kirjaudu sisään

Sinulla on jo käyttäjätili?


Kirjaudu sisään